2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, Gökhan Güvenç, Zafer55, NioHH, mayguntr, hasankale, Kapkarakartal, KartalınGücü, Özgür Gültekin, annoca, maıden, ahmetekinciogl2, murat, 38life, Gökhan Kurt, Umutcan Kaya, aoguzd, Serdar3444, mtorunlu, Rasim, emre_1978, Monza, kahyaoglueren, Samet Demir, Tass, tolga1903, doganay, Yancos, ulumemo, Necmi, sefaköykartali, balkan-kartal, cornelius, Georgetown, golazokartal, Ravenman, bull74, blackeagle35, Liquidator, AigleBordeaux, matias_27, Kartal39 ve 385 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 325003 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

rıdvan bitmiş 3+1 yıl sözleşme, 1 milyondan fazla para çıkarsa olay çıkartırım
2 milyondan şağısına imza attırmazlar.ben hatta 3 milyon bekliyorum.

Çevrimiçi annoca

Juve 5 istiyormuş
seneye bitiyor sözleşmesi. X de buna iyi diyorlar genelde

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvan'da kasa, motor ve sanziman uyumsuzluğu var ondan sakatlaniyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan'da kasa, motor ve sanziman uyumsuzluğu var ondan sakatlaniyor.
Bursada şaseci ersin var, hemen gelsin. Her türlü ayarı çektiririz. 1 ay sonra sahada r.carlos gibi takılır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

seneye bitiyor sözleşmesi. X de buna iyi diyorlar genelde
sakatlanmasa 50-60'a giderdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Rıdvan yerli sakatlık hariç yeterli yedek olur hatta ara ara rotasyon olur. Rıdvan niye bu kadar gömüldü anlamadım. Yerli sol bek önerebileceğiniz kimler var. Sıkıntı jurasek. Onun şu anki görüntü itibariyle yeterli olmaması

surekli sakatlanacak adama niye bosuna para veriyoruz, cogu kisi asil onemli yerler dururken su an ridvanin alinmasina da sinirlenmistir, son gun tum transferler bittikten sonra gelse kimse bu kadar laf etmez (ben dahil). bir de maliyeti onemli, soylenen gibi 2 milyon bonservis, ustune de 1.5M ustu maas veriyorsak alemin enayisi yapmislar kulubu soyuyolar derim ben

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Rıdvan Yılmazın bonservis ücreti,maaşı ve sakatlık durumunu merak ediyorum.

Jurasek kiralık sözleşmesini fesh edip rıdvanın önüne yabancı bir sol bek mutlaka şart tek rıdvan yeterli olmaz ama her türlü jurasekten iyidir.

[ Son Düzenleme: Bugün, 20:36:38 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi annoca

surekli sakatlanacak adama niye bosuna para veriyoruz, cogu kisi asil onemli yerler dururken su an ridvanin alinmasina da sinirlenmistir, son gun tum transferler bittikten sonra gelse kimse bu kadar laf etmez (ben dahil). bir de maliyeti onemli, soylenen gibi 2 milyon bonservis, ustune de 1.5M ustu maas veriyorsak alemin enayisi yapmislar kulubu soyuyolar derim ben
önemli yerlere büyük oynayacaklar 1 eylülden sonra diye düşünüyorum, onuda beceremeyeckeler taraftar korkusundan menajer önerisiyle panik alışlar olacak.

Çevrimiçi Tass

https://x.com/HaberKartali/status/1958809725857882377

benim altyapıya karsı sizin bircogunuzdan farklı olarak pozitif ayrımcılıgım var. yeter ki cocuklarda o kaliteyi goreyim. yoksa terzi gibi ya da tonlarca diger cıkan cocuklar gibilerine hic acımam yoktur. necipin sozlesme uzatılması beni deli ettiydi mesela. ya da en kısasından dunku mac oncesi ersini gorunce tuylerim diken diken oldu.. gerci o macta mahcup etti beni, keske hep etseler.

anadoludan 5-6m verip ne oldugu belirsiz adamlara gitmektense altyapıdan oynat parlat ve avrupaya sat stratejisi bana dogru gelendir.

her sene yabancı kuralı degisip duruyor. belki seneye 10 diye sınırlayacaklar. kimse bilmiyor. bu durum ortadayken sanki cok fazla kaliteli yerli havuzu varmıs gibi YEDEK solbeke aldıgımız şu videodaki pırıl pırıl cocuga etmediginizi bırakmadınız. hep derler ya bizim asıl sorunumuz taraftar diye.. bunu sadece sosyal medya trolleri sebebiyle deniyor sanmıstım ama burada (ve baska forumlarda) yazılanları gordukten sonra asıl sebebini daha iyi anlıyorum. size kalsa sergen ve nihat kadar kaliteli ve ne hikmetse ofansif topcular yukselebilir altyapıdan demek ki. halbuki diger mevkiler de var ve 11 dısında bir 11 daha gerekir geniş kadroya.

bosuna tuketiyorum kendimi. sizinle aynı kafada degilim cunku. semihe mustafaya demir egeye denenleri gordukten sonraa sasırtmaması lazım. sanki bu cocuklara yıllarca sans verildi ve hicbir iyi bisey sunamamıslar gibi davranıyorsunuz.

sakatlıgı beni de tedirgin ediyor, 1 tane uzun sakatlıgı var. onun dısında uyluktan sıkıntılar yasamıs kısa-orta vadeli. zaten riski de orada.
[ Son Düzenleme: Bugün, 20:44:20 Tass ]

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1958809725857882377

benim altyapıya karsı sizin bircogunuzdan farklı olarak pozitif ayrımcılıgım var. yeter ki cocuklarda o kaliteyi goreyim. yoksa terzi gibi ya da tonlarca diger cıkan cocuklar gibilerine hic acımam yoktur. necipin sozlesme uzatılması beni deli ettiydi mesela. ya da en kısasından dunku mac oncesi ersini gorunce tuylerim diken diken oldu.. gerci o macta mahcup etti beni, keske hep etseler.

anadoludan 5-6m verip ne oldugu belirsiz adamlara gitmektense altyapıdan oynat parlat ve avrupaya sat stratejisi bana dogru gelendir.

her sene yabancı kuralı degisip duruyor. belki seneye 10 diye sınırlayacaklar. kimse bilmiyor. bu durum ortadayken sanki cok fazla kaliteli yerli havuzu varmıs gibi YEDEK solbeke aldıgımız şu videodaki pırıl pırıl cocuga etmediginizi bırakmadınız. hep derler ya bizim asıl sorunumuz taraftar diye.. bunu sadece sosyal medya trolleri sebebiyle deniyor sanmıstım ama burada (ve baska forumlarda) yazılanları gordukten sonra asıl sebebini daha iyi anlıyorum. size kalsa sergen ve nihat kadar kaliteli ve ne hikmetse ofansif topcular yukselebilir altyapıdan demek ki. halbuki diger mevkiler de var ve 11 dısında bir 11 daha gerekir geniş kadroya.

bosuna tuketiyorum kendimi. sizinle aynı kafada degilim cunku. semihe mustafaya demir egeye denenleri gordukten sonraa sasırtmaması lazım. sanki bu cocuklara yıllarca sans verildi ve hicbir iyi bisey sunamamıslar gibi davranıyorsunuz.

sakatlıgı beni de tedirgin ediyor, 1 tane uzun sakatlıgı var. onun dısında uyluktan sıkıntılar yasamıs kısa-orta vadeli. zaten riski de orada.
Abi konu alt yapı değil, rıdvan. farkındaysan kimse özelliklerini tartışmıyor. Sattığımız paraya 1 yıl sözleşmesi kalmışken alıyoruz. Ayrıca sakatlık durumu da ciddi sıkıntı. Yoksa emrecanda olmayan ruh rıdvanda fazlasıyla var. Ama bir depar atınca o ruhda rıdvanda bir işe yaramıyor ne yazıkki. Özellikle sakatlık konusunda o kadar çektik ki kim olsa bu tepki olur yani.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şu fm de meşhur emerson var almadığımız emerson mu yoksa westhamdaki emerson mu fmciler yardım edin lütfen.

Çevrimiçi mayguntr

Rıdvan Yılmazın bonservis ücreti,maaşı ve sakatlık durumunu merak ediyorum.

Jurasek kiralık sözleşmesini fesh edip rıdvanın önüne yabancı bir sol bek mutlaka şart tek rıdvan yeterli olmaz ama her türlü jurasekten iyidir.

full hamstring sakatligi yasadi 3 sene boyunca, bildigin adamin vucudu ben bu seviyeyi kaldiramiyorum diyor. her hamstring sakatligi bir sonrakinin olmasinin ihtimalini arttiriyor, 10 mac 90dk oynasin sakatlanmama ihtimali yok gibi artik.  yedek olarak kalip 10-15 mac oynatirim sezon boyunca dersek kotu transfer degil, ama duzgun maliyet lazim.

Çevrimiçi Zafer55

Abraham Orkun Ndidi Jurasek Taylan Rıdvan
6 transfer yaptık şu ana kadar.
Bir sol kanat kesln
Bir yedek santrafor kesln
Blr stoper olabilir
Bir sağ bek olabilir
Bir kanat daha olabilir
8 garanti 11 olası transferle kapatacaz transfer sezonunu gibi görünüyor.
İlk 11 de muhtemelen geçen sezona göre 6 farklı oyuncu olacak.Bu sayı 8 e de çıkabilir.
Demir Kartal ve Arroyo yu da yeni transfer gibi düşünürsek
Yarısı dlrekt 11 olan 10-12 farkı oyuncu olacak kadroda,

Takımın TD si birkaç ay önce 2-3 transfer dönemine ihtiyaç var demişken şu anki durum gayet iyi aslında

Çevrimiçi Zafer55

full hamstring sakatligi yasadi 3 sene boyunca, bildigin adamin vucudu ben bu seviyeyi kaldiramiyorum diyor. her hamstring sakatligi bir sonrakinin olmasinin ihtimalini arttiriyor, 10 mac 90dk oynasin sakatlanmama ihtimali yok gibi artik.  yedek olarak kalip 10-15 mac oynatirim sezon boyunca dersek kotu transfer degil, ama duzgun maliyet lazim.
Bizdeyken de sakatlık problemleri yaşadı ama oradaki gibi uzun süreli değildi.
Rangers sağlık ekibinin de eksikliği olabilir sakatlığın tekrarlanmasında

Çevrimiçi Serdar3444

Bu vizyoner yönetimin yapabileceği en iyi transfer hamlesi muhtemelen Deniz Gül olur.
Şampiyonluktan uzaklaşmamız için akla gelebilecek en mantıksız transfer ne olabilir diye düşünmeyin! Sadece bekleyin! Yönetim sizin tercihlerinizin de ötesine gidecektir! Standart belli...
Eyüpspor, Başakşehir geliyoruz...... 3. Olamayacaksınız

Çevrimiçi Zafer55

Taylan videosunu nasıl kıvıracaklar bakalım.🙂
İbo solum ağrıyor dedi.pascal şşşt yaptı gizem kattı.Zaten hep beklenen sol kanat iması yapıldı. Öyle bir beklenti oluştu..Şİmdi bunlar Rıdvan için miydi denilecek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taylan videosunu nasıl kıvıracaklar bakalım.🙂
İbo solum ağrıyor dedi.pascal şşşt yaptı gizem kattı.Zaten hep beklenen sol kanat iması yapıldı. Öyle bir beklenti oluştu..Şİmdi bunlar Rıdvan için miydi denilecek.

Yalnız Rıdvan özel jetle gelmezse darılırım.

Çevrimdışı sEuL

Gittiginden beri Ridvan’i takip edip maçlarını izleyen var mı?

Bizdeyken nasıl her deparindan sonra kasigini tutup beni çıkarın oyundan dediyse aynı şeyi Glasgow’da yaptı.

Neymiş Emrecan’dan iyiymis. Bu mu olmalı bir oyuncunun Beşiktaş’ta oynama kıstası?

Adam kronik sakat, ama olsun ‘idare eder’ diyorlar. Ben vasat topçu izlemek istemiyorum artık, yedek kulübesine transferde istemiyorum. Alacağın her oyuncu ilk 11 için olmalı, forma için rekabet olmali. Ama biz Ridvan sırf altyapıdan çıktı ve Besiktas’li diye gelsin diyoruz.

İçinde bulunduğumuz durum tamda bu yüzden işte, hep idare etmeye çalisiyoruz bi yerleri. Bunu kabul etmiyorum ve kabullenmekte istemiyorum.

Seneye de eminim Emirhan Ilkhani alalım diye tutturur bazilari. Arkadaşlar, Beşiktaş forması bu kadar ucuz olmamalı artık.

Ridvan Rangers’a gittikten sonra daha iyi bir bek olabilseydi, geliştirdiği yönleri olsaydı, Rangers ile sampiyon olup Iskocya’da ligin en iyi bekleri arasına girebilseydi amenna - diğer takımlarla transfer savaşına girelim ve geri getirelim derdim.

Ama bu arkadaş gittiğinden beri doğru düzgün performans gösterememiş, 3 maç üst üste oynayamamış, gittiginden beri sakatlıklarla bogusmus, sakatliklarindan sonra Iskoc taraftarlari da çileden çıkarmış ve don dönemde kadroya bile girememiş. Şu haldeki oyuncuyu neden kadroda görmek istiyorsunuz? Benim tepkim Beşiktaş formasının bu kadar ucuz hale gelmesinde. 

Çevrimiçi mayguntr

Bizdeyken de sakatlık problemleri yaşadı ama oradaki gibi uzun süreli değildi.
Rangers sağlık ekibinin de eksikliği olabilir sakatlığın tekrarlanmasında

hamstring tekrarlayinca bir sonrakinde daha uzun oluyo donus suresi, ilkinde buyuk ihtimal erken donmeye calisip tekrardan sakatladi kendisini. rangersda niye bi ridvan duzenli sakatlaniyor ekip kotuyse :D

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

hamstring tekrarlayinca bir sonrakinde daha uzun oluyo donus suresi, ilkinde buyuk ihtimal erken donmeye calisip tekrardan sakatladi kendisini. rangersda niye bi ridvan duzenli sakatlaniyor ekip kotuyse :D
Kendini zorlamıştır diye düşündüm ilk olarak bir ispatlama gayreti bir hırs vs diye ben de.
Ama bu olasılıkta da sağlık ekibinin eksikliği olabilir.
Bir MR ile kas ne durumda detaylı olarak görünüyor.
Ama gerçekten düzenli sakatlanmış
Hiçbir sezonu boş geçmemiş.😄

Çevrimiçi Zafer55

Rafa mi Mario mu acaba
Jurasek muhtemelen
Bugün westham sol bekine teklif yaptığımız haberi çıktı.
[ Son Düzenleme: Bugün, 23:06:56 Zafer55 ]

Etiketler: