35. Hafta Beşiktaş 4-1 Adana Demirspor
35. Hafta Beşiktaş 4-1 Adana Demirspor

Beşiktaş Forum|35. Hafta Beşiktaş 4-1 Adana Demirspor Tarih : 11.05.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Çağdaş Altay - Erkan Akbulut - Hüsnü Emre Çelimli - İlker Yasin

kartalizma190399, o2bucak, Sinan66, blackeagle35, Zafer55, Umutcan Kaya, ergin, 38life ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

35. Hafta Beşiktaş 4-1 Adana Demirspor  [Okunma sayısı 4354 defa] 35. Hafta Beşiktaş 4-1 Adana Demirspor

Çevrimiçi Samet Demir

Hocam Arroya diye bir genç aldık ocak ayında , bir izlesek mi acaba ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

kümeye düşmüş bir takımın bile  hırsına kaybediyoruz.
böyle mazlum gariban meşrepten mürekkep hiçbir takım  şampiyonluğa gidemez
bu takıma en az 3  josef lazım 
stopere ortaya ileriye

Çevrimiçi levitate

emrecan hem iyi hem kötü anlamıyom
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

marabalar ordusu yemin ederim pozisyona bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ciro tam geberik bugün santraforumuz beto olsa 5 gol yazardı şu maçta

Çevrimiçi Samet Ç

emrecan hem iyi hem kötü anlamıyom
alt lig orta sıra topçusu yaşı da genç değil gelişir diyelim

Çevrimiçi levitate

aha benim adam girdi zuladan fıstıkları çıkardım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

alt lig orta sıra topçusu yaşı da genç değil gelişir diyelim

2004 ocak diyor yüksek ihtimalle yaşını büyüttüler o yüzden belki bi ihtimal gelişebilir? bileğini kırdı bi ara o kötü oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

amirin üst üste atamadığı iki basit pas :D

Çevrimiçi levitate

lan şu çocuğa verin oynasın biraz aaa
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

iyi düşündün de geç kaldın semih hoca
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

madem en sonunda pas vereceksin neden eveleyip geveliyorsun ? versene hemen

Çevrimdışı mellfred

rafanın şu kolay topları şekilli işler yapmaya çalışıp heba etmesi hoş değil

Çevrimiçi Necmi

Gs maçından sonra geri kalan haftalarda 3 galibiyet alırız dedim hatay adana fener beni mahçup etmediler bundan sonra maç kazanmalarını beklemiyorum belki 3. Olmak için beni utandırırlar

Çevrimiçi Samet Ç

Gs maçından sonra geri kalan haftalarda 3 galibiyet alırız dedim hatay adana fener beni mahçup etmediler bundan sonra maç kazanmalarını beklemiyorum belki 3. Olmak için beni utandırırlar
4 puan daha toplarız

Çevrimiçi Necmi

4 puan daha toplarız
samsununda pek puan alacakmış gibi durumu yok
Hep potadaki takımlarla oynuyoruz karşımıza çıkan her takım kazannak için çıkacak daha istekli olacak iki deplasman rize içerde belki rizeden alırız gs maçından sonrada kafamada rize maçı vardı puan alabiliriz diye düşündüğüm sonra zor dedim hatay adana fener emindim neyse bundan sonra alınacak her puan benim için süprüz olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Necip reis seneye haxir olacağım demiş. Himm kere himm

Çevrimiçi Monza

samsununda pek puan alacakmış gibi durumu yok
Hep potadaki takımlarla oynuyoruz karşımıza çıkan her takım kazannak için çıkacak daha istekli olacak iki deplasman rize içerde belki rizeden alırız gs maçından sonrada kafamada rize maçı vardı puan alabiliriz diye düşündüğüm sonra zor dedim hatay adana fener emindim neyse bundan sonra alınacak her puan benim için süprüz olur.

Son haftadaki bizim maç öncesi Bodrum'un düşmesi kesinleşebilir. Kolay bir maç olabilir o durumda.

Çevrimiçi levitate

rafanın şu kolay topları şekilli işler yapmaya çalışıp heba etmesi hoş değil

beleş golü yedi valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Son haftadaki bizim maç öncesi Bodrum'un düşmesi kesinleşebilir. Kolay bir maç olabilir o durumda.
bizim takımı düşünerekmi söyledin bize kolay maç yok hatta maç ne kadar kolay görünüyorsa o kadar riskli oluyor rakipler bırakmıyorki sonuçta beşiktaşı yenecekler çıkıp oynuyorlar
Sorun burda rakibin kim olduğuyla alakalı değil daha doğrusu dişli olup olmamasıyla ilgili rakip ne kadar zayıfsa bizim puan kaybetme olasılığımız o kadar yükseliyor

Çevrimdışı mellfred

alanya haftaya bizi döve döve sindirip yenecek
kümeye oynuyorlar

Etiketler: