31. Hafta Beşiktaş 0-2 Başakşehir
31. Hafta Beşiktaş 0-2 Başakşehir

Beşiktaş Forum|31. Hafta Beşiktaş 0-2 Başakşehir Tarih : 13.04.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Cihan Aydın - Hakan Yemişken - Mehmet Salih Mazlum - Muhammet Ali

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

31. Hafta Beşiktaş 0-2 Başakşehir  [Okunma sayısı 5032 defa] 31. Hafta Beşiktaş 0-2 Başakşehir

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

kanat oyuncun sakatlanıyor orta saha alıyorsun orta sahanı çıkarıp tahta ayaklı sağ bek oyuna alıyorsun bomboş işler :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu bu kadar aptalı ancak bu kadar aptal bir yönetim bir araya getirirdi bravo diyorum  topunuzun Allah belasını versin.

Çevrimdışı sEuL

Bu taraftara bunlar müstahak. Halen lay lay lom arabesk takilin. Şu Onur falan Gs’de olsa yarim sezon rakımda barınamaz. Adamlar beğenmedikleri oyuncuları aninda göndertiyor. 30 tane sağ bek sol ben göndertirdiler halen aliyorlar.

Bizim daha ne yaşamamız gerekiyor bu gereksiz Alex, Onur monur gibilerinden kurtulabilmemiz için.

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa'ya yazık. Diğer aptalların hiç birine üzülmüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Barajdakiler bi zahmet götünü kaldırıp ziplayamiyor bile.

Çevrimiçi Necmi

Faul yoktu bence.

1.lig takımı gibiyiz. 1. Ligde kapanan takımlari bile açıp sampiyon olamaz bu takım.
ikinci ligde bile şampşyon olamaz ne birinci ligi herkese yatar bunlar rakibi küçümseyecekleri için oynamaz

Çevrimdışı Umutcan Kaya

ulan yirmi tane orta açıyorsun bizden hangi oyuncu kafa vurdu bu zamana kadar golü geçtim. Şenola kızıyorduk orta fantezisi yüzünden lanet tekrar çöktü
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu taraftara bunlar müstahak. Halen lay lay lom arabesk takilin. Şu Onur falan Gs’de olsa yarim sezon rakımda barınamaz. Adamlar beğenmedikleri oyuncuları aninda göndertiyor. 30 tane sağ bek sol ben göndertirdiler halen aliyorlar.

Bizim daha ne yaşamamız gerekiyor bu gereksiz Alex, Onur monur gibilerinden kurtulabilmemiz için.
olur mu onur 500 bin kazanıyor gönderirsek kimi oynatacağız 500 bine

Çevrimiçi Monza

Frikikten gol atamıyoruz bir küsür senedir ama frikikten gol yeme konusunda hiç bir eksiğimiz yok.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gedson frikikte madem ziplamayacaksin ne bok isin var barajda.

Hepsi avel bunların.

Çevrimiçi Necmi

Hahahha 2 yedikten sonramı areoyu sokuyor oyuna madem kurtaracak oyuncu neden daha önce sokmadın yok güvenmiyorsan şimdi neden sokuyorsun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Samet malının beğenmediği kontra atak oyuncusu içimizden geçti.

Çevrimiçi Monza

Geçen seneki takıma tarihin en kötü kadrosu diyorduk. Haksızlık etmişiz. Bu seneki kadro tarihin en kötü kadrosu.

Buna dur demezse yönetim seneyi düşünmek bile istemiyorum.

Çevrimiçi blackeagle35

Müthiş ex sportif direktörün hırslandırdığı adam 6 puan aldı bizden

Çevrimiçi kahyaoglueren

Geçen seneki takıma tarihin en kötü kadrosu diyorduk. Haksızlık etmişiz. Bu seneki kadro tarihin en kötü kadrosu.

Buna dur demezse yönetim seneyi düşünmek bile istemiyorum.
Serdar Adali bugun divanda Beşiktaşta 8 oyuncu gönderip 8 oyuncu getirme dönemi bitmiştir dedi. 

Cok bişey beklememek lazım.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Taraftar sira gecesi yapıyor.

Çevrimdışı mellfred

joa mario safının crespoyu indirmek yerine arkasından mendil salllamasıyla nereye geldi maç

Çevrimiçi Necmi

Samet malının beğenmediği kontra atak oyuncusu içimizden geçti.
herkes bu takımın içinden geçiyor bu onları iyi yapmaz bu takım adanaya yenildi şu forumda 11 kursak yeneriz bu takımı işde bu takımın futbolla o kadar ilgisi var

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Ç

söylenen besteye bak en büyük Beşiktaşlı sizsiniz abi anladık böyle taraftarın varken yönetiminden radikal kararlar beklemek komik oluyor seneyede anadolu topçularını izlemeye devam

Çevrimiçi Samet Demir

Heriflerde icardi 10 küsür alıyor, yanına osimhen alıyor yetmiyor bir 5-6lık adam daha alıyorlar. Bizim yönetim de bu konuda eski yönetime laf ediyor. Bu kadar para verilir mi diye.
Devre arası iyi forvet almak zormuş falan.. Alma kardeşim.
Hüseyin yücele laf et, hasan aratı yumruklat, anç ve demiröreni alkışlat. Aynen birlik beraberlik. Çok beklersin.

Çevrimiçi Necmi

joa mario safının crespoyu indirmek yerine arkasından mendil salllamasıyla nereye geldi maç
bir yere gelmediki hep burdaydı maç farkı henüz atamamış olmalarıydı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdar Adali bugun divanda Beşiktaşta 8 oyuncu gönderip 8 oyuncu getirme dönemi bitmiştir dedi. 

Cok bişey beklememek lazım.

Çünkü 8 yetmez hepsi, Rafa dahil para eden kim varsa satılabilir.

Çevrimiçi Monza

Frikikten gol atamayız, kornerden atamayız, orta kafa yok, akan oyunda gol zaten yok. Penaltı olmayacaksa ne zaman gol atacak bu kepazeler.

Ya bari 0-0 a yat. Onu da beceremiyorlar.

Etiketler: