24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor
24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor

Beşiktaş Forum|24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor Tarih : 15.02.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Cihan Aydın - Serkan Çimen - Murat Ergin Gözütok - Alper Akarsu VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor  [Okunma sayısı 6518 defa] 24. Hafta Beşiktaş 2-1 Trabzonspor

Çevrimdışı 38life

iyide savunma oyuncularını sokup ts yi üstüne çekmese o pozisyon olmayacaktı
Savunma oyuncudu aldığında sahaya sahadaki rakip biz farketmitor tüm oyunculara işaret veriyorsun ts ye sakdır bizede savun diyorsun böyle aptalca değişiklik olmaz

Sen öyle diyorsan öyledir 🙂

Çevrimiçi tolga1903

katılmıyorum ts kapandığımız anlarda bile berbat oynadı kadrolarının rezalet olduğunu da düşünmüyorum

Ts'nin kadrosu bence bizden iyi. En azından her bölgesinde oynatabileceği birileri var ve çok iyi santraforlari var.

Çevrimiçi levitate

Ts'nin kadrosu bence bizden iyi. En azından her bölgesinde oynatabileceği birileri var ve çok iyi santraforlari var.

sol kanattaki eleman iyi ama ben nereye geldim dercesine halleri var

spiker danilo deyip durdu meğerse soyadını söylememeye çalışıyormuş
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2025, 21:36:07 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

O eleman normalde santrafor değil miydi? Zubkov asıl solda oynaması lazımdı senol hocam yine icat çıkarmış :)

Çevrimiçi gokhans

Amir’i hiç beğenmedim, şu gollük pozisyonu kurtarması dışında hiç tempo yapmadı, bizdeki sakatlık öncesi amir değildi. Udokhai banza’ya yakın oynadı 3, 4 ortada yada pasta hep bir adım önde müdahele etti vurdurmadı, birebirde çok güçlü ama uzun pasla ilgili sıkıntısı var çok saçma sapan top kayıpları yaşattı.. joa mario’yu bu maçda beğendim ben açıkçası, santrafor bölgemiz çok ama çok kötü. Rashica iyi değil ama santraforduz bu takımın açık ara en çok final pası atan oyuncusu, gol yada asist yapabiliyor en azından. Rafa çok yetenekli ama hatayada çok açık, bir pozisyonda immobilenin koşu yoluna atmak yerine dışarı attı aslında zeki oyuncu nasıl böyle saçma hatalar yapabilir aklım almıyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

O eleman normalde santrafor değil miydi? Zubkov asıl solda oynaması lazımdı senol hocam yine icat çıkarmış :)
şenol hocam top sürebilen forveti sola atar klasik abou bile kanat oynadı zamanında

eleman sırıtmadı ama ben beğendim yaşı da genç bize gidermiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

son 10 dakika çok yaşlandık çok şişirdik biraz sakin olabilsek 3’ü bulabilirdik ki bulacak anlarda da semih kardeşim topları ezdi durdu tam senlik bu top işte dediğim anda kendi kendine ezdi
ts yerine renkliler olsa yemiştik açıkçası
 iki haftadır kazanıyoruz
buna da şükür

Çevrimdışı mellfred

immo bu kadar kötüyken hiç evelemeden semih’i 11 ‘e atmanın tam zamanıdır
oynat oynaya sakin kalmayı da öğrenecek

rafa semih arroyo
joe muçi(ricardo)gedson
bunu  denemeye başlamalı

Çevrimdışı Necmi

hocaları kötü

Çevrimdışı Necmi

immo bu kadar kötüyken hiç evelemeden semih’i 11 ‘e atmanın tam zamanıdır
oynat oynaya sakin kalmayı da öğrenecek

rafa semih arroyo
joe muçi(ricardo)gedson
bunu  denemeye başlamalı
Semih çok mu iyi

Çevrimdışı Necmi

soyadı neki

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı emre_1978

Mario'ya sezon boyunca kurulduğum için sevemiyorum bir türlü.
Adam asla hızlanamıyor, sanki hep arkasında formasından çeken biri var ama iki maçtır iyi oynuyor.

Rafa kötü anlamda, Masuaku iyi anlamda şaşırtıyor birkaç maçtır.
Rafa'nın kredisi kolay kolay tükenmez de Masuaku'ya asla kanmam.

Hoca devre arasında dokunmuş takıma bir şekilde, ikinci yarıya çok istekli çıktı takım.
Chamberlain ısrarını anlamasam da en azından takıma biraz istek, heyecan verebiliyor.

ilk yarı bitiminde taraftar takımı çağırdı alkışladı falan ama takımın taraftarı pek iplediğini sanmıyorum, hocanın etkisidir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Ts kalecilerini maç boyu sevdiğimiz için bizi tff ye şikayet etmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Ts kalecilerini maç boyu sevdiğimiz için bizi tff ye şikayet etmiş.
yeterince sevememişiz demekki

Çevrimdışı mellfred

Semih çok mu iyi
semihi kazanabiliriz semihten kazanabiliriz

Etiketler: