20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor
20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Beşiktaş Forum|20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor Tarih : 18.01.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Deniz Caner Özaral - Osman Gökhan Bilir - Fatih Tokail

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor  [Okunma sayısı 8857 defa] 20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Çevrimiçi murat baltacı

Şu sevimsiz takımı sevindiriyorsunuz yazık size on kişi takımı yenemiyirsunuz. Semih iki yıldır oynuyorsun o topu geldiği köşeye vuracağını ne zaman öğreneceksin
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

neyse işkence bitti, şimdi arınma zamanı.
arsenal villa maçına geçelim.

Çevrimdışı Necmi

Emery hocamın tedrisatindan geçmiş bir Semihi izlemeyi çok isterdim.
Semih çok çok enteresan bir oyuncu bir anda hareketi 5. vitese çıkarıyor ama bu çocuk uzun mesafede olmaz, kaleye yakın pilot santrafor tamamlayıcısı olur.
ne yapalım olurmu belli olmayacak büyük şhti alde olmayacak birinin üstüne takımmı kuralım onun yerine adam gibi bir sanrrafor alsak daha akılcı olmazmı semihin hiç bir özelliği yok dan dun topa vuruyor hava hakimiyeti yok herşeyden önemlisi beyin yok ne yapalım ozi gibi onyılda bunumu besleyelim belki olur diye
Geçen sene millet çocuk dedi önemsemedi attı ama bu sene topa dokundurmuyorlar bire birde bile adam geçemiyor stoperlere baskı yapamıyor teknik yok akıl yok hava yok
Neden oynadığına dayir hiç bir fikrim yok ben olsam rafayı forvete atar arkasına muçiyi koyarım en azından orta saha direncini kurmuş olurum

Çevrimdışı hasankale

Kesin ve net olan şey şu ki bu kadronun 3-4 oyuncu hariç komple yenilenmesi gerekiyor.Yoksa hoca olarak guardialo gelse hiç birşey farketmez.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu sevimsiz takımı sevindiriyorsunuz yazık size on kişi takımı yenemiyirsunuz. Semih iki yıldır oynuyorsun o topu geldiği köşeye vuracağını ne zaman öğreneceksin

topa çok şiddetli vurma şansı yok, bence doğru noktaya vurdu.
ters tarafa top gidene kadar en az 2 kişi araya girerdi.

Çevrimdışı ulumemo

1 gol atmak için bu kadar uğraşılmamalı abi ya. Bir gol için bu kadar mabadını yırtmamalı bir takım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ne yapalım olurmu belli olmayacak büyük şhti alde olmayacak birinin üstüne takımmı kuralım onun yerine adam gibi bir sanrrafor alsak daha akılcı olmazmı semihin hiç bir özelliği yok dan dun topa vuruyor hava hakimiyeti yok herşeyden önemlisi beyin yok ne yapalım ozi gibi onyılda bunumu besleyelim belki olur diye
Geçen sene millet çocuk dedi önemsemedi attı ama bu sene topa dokundurmuyorlar bire birde bile adam geçemiyor stoperlere baskı yapamıyor teknik yok akıl yok hava yok
Neden oynadığına dayir hiç bir fikrim yok ben olsam rafayı forvete atar arkasına muçiyi koyarım en azından orta saha direncini kurmuş olurum

aynı noktadayız, bu kadar kaotik ve aptal ortamda bizde olmaz
ama bu çocuk yetenekli ve islenmeli.

Çevrimiçi Samet Ç

Lautaro buraya gelse onu da ileride tek bırakıp mundar ederiz.
hoca olmayan adamları takımın başına getirirsen böyle olur veya bambaşka oyun oynatan hocaları takıma getirip sen bunu oynayacaksın bize geldiysen kendini değiştireceksin biz sana saygı duymuyoruz dersen böyle devam eder bu işler normalde Solskjaer'e de yaparlardı da allahtan bunun istediği oyuncu profilini raporlayacağı bir scout var artık kulüpte

Çevrimdışı Necmi

giderayak hücum oynatmak aklına geldi.. yeni hoca gelmese musrati yerine ndour falan girerdi.. bu yüzden cesur adamlar başarıya ulaşıyor..
nesi hücum oynattı samsun geri çekildi rakip 10 kişi kaldıda oyuncumu değişti bir semihi aldı oyuna onuda almasaydıda olurdu

Çevrimiçi Samet Demir

Yenilsek bu kadar moralim bozulmazdı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

nesi hücum oynattı samsun geri çekildi rakip 10 kişi kaldıda oyuncumu değişti bir semihi aldı oyuna onuda almasaydıda olurdu
farkettin mi necmi? Ne musratinin çıkması etkiledi takımı nede semih’in girmesi.. 10a 10mücadele ettik resmen..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunu niye sürekli swenson kuruyor topu dağıtıyor inanılmaz akıl tutulması var
rafa aldığı maaşın yüzde 30’unu  bile vermiyor 
immo desen zaten  hiç olmadı
rachida keza
şunlardan komple kurtulmak lazım

Çevrimiçi Samet Demir

rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyunu niye sürekli swenson kuruyor topu dağıtıyor inanılmaz akıl tutulması var
rafa aldığı maaşın yüzde 30’unu  bile vermiyor 
immo desen zaten  hiç olmadı
rachida keza
şunlardan komple kurtulmak lazım
Kafası çalışan futbolcu işte. Baktı iş başa düştü adam oyun kurulumuna geçti. Yapabilse kendine asist yapıp gol de atacak. Herkes ayağına top bekliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Renton

Musratinin cikarilmasi mi daha sacma yoksa ıslıklanması mı😀
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Necmi

aynı noktadayız, bu kadar kaotik ve aptal ortamda bizde olmaz
ama bu çocuk yetenekli ve islenmeli.
işleyeceğin oyuncu bunu ister mücadele eder savaşır ama birşeyler olmaz küçük dokunuşlarla işlersin bunda hiç birşey olmadığı gibi idtekte yok bazı maçlar üç dört kez topla buluşuyor ruhsuz ben onda yetenek aramıyorum assın kessin demiyorum 18 yaşında alt yapıdan çıkmış oyuncunun kendini yırtması lazım o forma sırıl sıklam  olmalı bir oyuncu ruhsuz şekilde sahada dolaşıyorsa onu oynat ayacaksın bunu yapan alt yapı ıyuncusuysa kulübe bile sokmayacaksın çünkü bunlar her türlü olmaz gedsona neden birşey denmiyor beş toptan dördünün içine ediyor ama çocuk savaşıyor son ana kadar formasını sırıl sıklam yapıyor
Ben sahada ruh görmediğim oyuncuyu tutmam ve semihde o ruh yok alt yapıda severdim bunu

Çevrimiçi Samet Demir

Musratinin cikarilmasi mi daha sacma yoksa ıslıklanması mı😀
Herşey Ali Ece ile başladı. Bizim taraftar algı ile çalışıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

işleyeceğin oyuncu bunu ister mücadele eder savaşır ama birşeyler olmaz küçük dokunuşlarla işlersin bunda hiç birşey olmadığı gibi idtekte yok bazı maçlar üç dört kez topla buluşuyor ruhsuz ben onda yetenek aramıyorum assın kessin demiyorum 18 yaşında alt yapıdan çıkmış oyuncunun kendini yırtması lazım o forma sırıl sıklam  olmalı bir oyuncu ruhsuz şekilde sahada dolaşıyorsa onu oynat ayacaksın bunu yapan alt yapı ıyuncusuysa kulübe bile sokmayacaksın çünkü bunlar her türlü olmaz gedsona neden birşey denmiyor beş toptan dördünün içine ediyor ama çocuk savaşıyor son ana kadar formasını sırıl sıklam yapıyor
Ben sahada ruh görmediğim oyuncuyu tutmam ve semihde o ruh yok alt yapıda severdim bunu

kendisine bu kadar guvenilmeyen ortamda o da kontak kapattı ama görmek istemiyorsun.
Neyse dediğim gibi ayni noktadayız, umarım gider de yeni bir başlangıç yapar.

Çevrimiçi Samet Demir

Takımın en iyisi sofascore'a göre 8.2 raiting ile Muci. Diyeceklerim bu kadar.

Çevrimdışı Necmi

farkettin mi necmi? Ne musratinin çıkması etkiledi takımı nede semih’in girmesi.. 10a 10mücadele ettik resmen..
musrati çıkmasaydı belki etki ederdi ama kenardaki embesil en fazla pas yüzdesiyle oynayan geri dönen topları süpüren oyuncuyu oyundan aldı takımı güçlendireceğine zayıflattı
İşin acı tarafı ne biliyormusun futbolun f sinden ankamaysn adamlar alt yapıda çocukları eğitiyor sonra a takıma geldiğinde çocuklara sövüyoruz ama alt yapıdaki oyunculara en ufak hoca dokunuşu yok futbolun gereği olan en basit şeyleri bile yapmayı bilmiyorlar

Çevrimdışı Renton

Takımın en iyisi sofascore'a göre 8.2 raiting ile Muci. Diyeceklerim bu kadar.
Sahanın en iyisi onla Musrati zaten söğüş dedikleri 😀😀
19 hafta rafa 4 gol 1 asist.Ben ağır kuruğum rafaya acayip top kayıpları var sürekli
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Necmi

kendisine bu kadar guvenilmeyen ortamda o da kontak kapattı ama görmek istemiyorsun.
Neyse dediğim gibi ayni noktadayız, umarım gider de yeni bir başlangıç yapar.
iyide sorun bu zaten onun kontak kapatmaya hakkı yok gayette güvenip sürekli oynatıyorlar 18 yaşındaki çocuk için daha ne yapmalılar o yaşta 1 dakika oynasa o dakika içinde kendini yırtmalı muçiye daha kötü davrandılar ama o girince yırtıyor kendini
Beşiktaş bunlsra kalacak kadar aciz bir takım değil kimseyide oynasın diye pışpışlamaz kimseye forma vermez o formayı oyuncu hak edecek etmeli yoksa gözünün yaşına bakılmamalı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iyide sorun bu zaten onun kontak kapatmaya hakkı yok gayette güvenip sürekli oynatıyorlar 18 yaşındaki çocuk için daha ne yapmalılar o yaşta 1 dakika oynasa o dakika içinde kendini yırtmalı muçiye daha kötü davrandılar ama o girince yırtıyor kendini
Beşiktaş bunlsra kalacak kadar aciz bir takım değil kimseyide oynasın diye pışpışlamaz kimseye forma vermez o formayı oyuncu hak edecek etmeli yoksa gözünün yaşına bakılmamalı

adama güven verip oynatirsin, o da baktı fırsat zor geliyor saha içinde fazlası için uğraştı saçmaladı, saçmaladıkça o girdapta kayboldu gitti.
Neyse senle tartışmayacagim,  yeni bir takımda yeni bir baslangica ihtiyacı var. Bir an önce gitmeli.

Çevrimdışı Necmi

Sahanın en iyisi onla Musrati zaten söğüş dedikleri 😀😀
19 hafta rafa 4 gol 1 asist.Ben ağır kuruğum rafaya acayip top kayıpları var sürekli
kurulmakta haklısın son derece lakayt ve gevşek oynuyor ilk yarı sağdan kaçan bom boş adamın önüne topu yuvarlayacağına iki kişinin presindeki gedsona verdi ve top rakibe gitti ve bunları çok yapıyor hep en zordaki adama top atıyor bu gece o şekilde 5 yada altı top kaybı yaptı saymadım ama düşününce de üç dört tanesi direk aklıma geliyor

Çevrimdışı Necmi

adama güven verip oynatirsin, o da baktı fırsat zor geliyor saha içinde fazlası için uğraştı saçmaladı, saçmaladıkça o girdapta kayboldu gitti.
Neyse senle tartışmayacagim,  yeni bir takımda yeni bir baslangica ihtiyacı var. Bir an önce gitmeli.
adama güven verip oynattılar zaten tartışacak birşey yok mal ortada yeni bir takıma gitsin 5 6 sene sonra hayattaysak konuşuruz yine sonuçta yrni takımda kimse gözünün yaşına bakmayacak tribünde alt yapı diye kimse gözünü kapatmayacak kenarda alt yapıdaki hocası olmayacak gitsin göreceğiz hep birlikte tabi gidecek takım bulursa şu ıyunuyla onu kimse almaz üç beş verirler o rakamada göndermeye kimse cesaret edemez

Çevrimiçi Özgür Gültekin

adama güven verip oynattılar zaten tartışacak birşey yok mal ortada yeni bir takıma gitsin 5 6 sene sonra hayattaysak konuşuruz yine sonuçta yrni takımda kimse gözünün yaşına bakmayacak tribünde alt yapı diye kimse gözünü kapatmayacak kenarda alt yapıdaki hocası olmayacak gitsin göreceğiz hep birlikte tabi gidecek takım bulursa şu ıyunuyla onu kimse almaz üç beş verirler o rakamada göndermeye kimse cesaret edemez

Eğer dediğin gibi işi bittiyse 3 e 5 e bakmadan göndereceksin.
Zaten biz sonrasında Hekimoglu nu yemeye başlamış oluruz.

Etiketler: