20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor
20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Beşiktaş Forum|20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor Tarih : 18.01.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Deniz Caner Özaral - Osman Gökhan Bilir - Fatih Tokail

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor  [Okunma sayısı 8848 defa] 20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 18.01.2025
Saat : 19:00
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Kadir Sağlam - Deniz Caner Özaral - Osman Gökhan Bilir - Fatih Tokail
VAR : Arian Cordero Vega - Abdullah Bora Özkara
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu ne ya kimse yazmıyor.
Serdar şu 11 için bile takımda tutulmamalı. istatistik kasmak için uğraşıyor.

Çevrimdışı Georgetown

Sanki ole istemis gibi bir kadro. Kimleri şutlayacagini gorebilmek icin.
GURURLAN!

Çevrimdışı sEuL

Sanki ole istemis gibi bir kadro. Kimleri şutlayacagini gorebilmek icin.
Gidecekler halen belli değilse vay halimize.

Gedson ve Rafa neysede, geri kalan bütün yabancilar hepsi defedilmeli.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan son maçın şu Immobile ile Semihi birlikte oynatayim da bir şeyler deneyeyim demedin.
Serdar süper ligde hoca diye alan olmaz, 1. ligde de şüpheli.
Sonu en fazla Karaveli olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati Gedson Comaryo nun biri fazla.

Çevrimdışı Necmi

Pres yediğimiz halde elli pasla çıkmaya uğraşıyoruz sahada ne yaptığını bilmeyen pamik futbolu oynayan bir takım var

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gidecekler halen belli değilse vay halimize.

Gedson ve Rafa neysede, geri kalan bütün yabancilar hepsi defedilmeli.

son 3-5 maçı izlese para eden kim varsa hepsini satın der.

Çevrimiçi tolga1903

Pres yediğimiz halde elli pasla çıkmaya uğraşıyoruz sahada ne yaptığını bilmeyen pamik futbolu oynayan bir takım var

Tam tersi bence presi iyi kırdık bir kaç pozisyonda. Masuaku bile sırıtmadan oynuyor. Yeni hocamız bu heriflere aldanmamalı şu temaslı hırslı futbolları yalan dolan 2 maç sonra aynı halt olurlar. Hoca inansa bile yönetim inanmamalı bu heriflere

Çevrimdışı sEuL

Şu Joao’yu topçu diye getireni ve oynatanın aklını s….

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tam tersi bence presi iyi kırdık bir kaç pozisyonda. Masuaku bile sırıtmadan oynuyor. Yeni hocamız bu heriflere aldanmamalı şu temaslı hırslı futbolları yalan dolan 2 maç sonra aynı halt olurlar. Hoca inansa bile yönetim inanmamalı bu heriflere

Açıkçası ben bir şey kırdığımızi görmüyorum.
Gördüğüm defansta 500 pas yapıp sonra Merte dönüp uzun vurdurmak, kanatta topu alan oyuncuya yaklaşıp top alan ama katedemeyen orta saha.

Çevrimdışı Monza

Hocanın ekrana yansıyan bakışı: Ben nereye geldim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın ekrana yansıyan bakışı: Ben nereye geldim

şimdi aynısını yazmaya geldim. Ulan bu kadar kazmayla ne yapacaz, imzlamadan dönsek mi ama verdikleri para da fena değil,kafada milyon tane düşünce.

Çevrimdışı Necmi

kendi sahamızda presi kırdık yani 😂 adamlar tek kale oynuyor 30 dakika tek pozisyon oda cironun uzaktan vurduğu top baskıdan üç pas yapamıyoruz

Çevrimdışı sEuL

Gördüğüm defansta 500 pas yapıp sonra Merte dönüp uzun vurdurmak, kanatta topu alan oyuncuya yaklaşıp top alan ama katedemeyen orta saha.
Zaten birkaç pozisyonda diyor, 30 dakikalık şu bölümde bende katiliyorum o yoruma. Hiçbir şey yaptığımız yok ama birkaç pozisyonda fena cikmadi takim. Gedson’un macin başında rakibe aldırdığı sarı kart pozisyonunun hazırlanisinda savunmada iyi kırdık preslerini ama bunlar bir iki pozisyonla sınırlı maalesef.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2025, 19:34:34 sEuL ]

Çevrimdışı Necmi

yok merte ulaştırsak yinede iyide genelde kaybediyoruz topu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su Svensonun orta yapıp topun kendisinden çıkması bile çok büyük beceri.

Çevrimdışı Necmi

Zaten birkaç pozisyonda diyor, 30 dakikalık şu bölümde bende katiliyorum o yoruma. Hiçbir şey yaptığımız yok ama birkaç pozisyonda fena cikmadi takim. Gedson’un macin başında rakibe aldırdığı sarı kart pizisyonun hazırlanisinda savunmada iyi kırdık preslerini ama bunlar bir iki pozisyonla sınırlı maalesef.
iyide bir iki çıkışa pres kırdı denmez sahada ne yaptığımız belli değil iki pas yapamıyoruz rakibe veriyoruz topu orta sahayı geçemiyoruz

Çevrimiçi tolga1903

Şu rafa'nın tercih hataları gedson'un hatalarla kapışır. Kaleden ne kadar uzaklaşırsa o kadar saçmalıyor bu adam

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk yarı bitecek yaptığımız faul 2, az önce faulvyaprik ama adamı dusuremedik bile. Pamuk bile bizim yanımızda sert kalır.

Çevrimiçi tolga1903

iyide bir iki çıkışa pres kırdı denmez sahada ne yaptığımız belli değil iki pas yapamıyoruz rakibe veriyoruz topu orta sahayı geçemiyoruz

Abi maç aynı maç bakıyorum topa sahip olan takım bizimki yüzde 62yle seni okuyorum rakip topu vermiyor diyorsun hakkaten bu denli yorum farklı olmamalı:)

Çevrimdışı sEuL

Ben mi yanlış okudum diye baktım yine yoruma, adam bi iki pozisyonda presi kirabildik yazmis. Niye iki pozisyonda presi kirabildik denmezmis? Neyse sayenizde öğrenmiş olduk bizde, teşekkürler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati rakip sahanın ortasında top önünde ve onu bomboş gitmeyi düşünmüyor, taraftar uğultu yapınca ileri doğru hareketlendi.

Çevrimdışı Necmi

Zaten birkaç pozisyonda diyor, 30 dakikalık şu bölümde bende katiliyorum o yoruma. Hiçbir şey yaptığımız yok ama birkaç pozisyonda fena cikmadi takim. Gedson’un macin başında rakibe aldırdığı sarı kart pozisyonunun hazırlanisinda savunmada iyi kırdık preslerini ama bunlar bir iki pozisyonla sınırlı maalesef.
şurda 11 kursak samsuna karşı bir iki kez bizde çıkarız emin ol o kadar lakayt oynuyorlarki dürekli topu rakibe atıyorlar hani mahallede hep zoru yapmaya çalışan tipler olur ya onun gibiyiz boşta adam varken üç kişinin arasındaki adama pas atıyoruz zaten topu rakip kaleye zar zor götürüyoruz onuda bir lakayt pasla rakibe veriyoruz

Çevrimiçi tolga1903

Yani bunu dicegimi hiç düşünmezdim ama takımın en kötüsü rafa silva

Etiketler: