5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş Tarih : 15.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Serkan Olguncan - Mustafa Savranlar - Turgut Doman VAR : Özgür

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16161 defa] 5. Hafta Trabzonspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 15.09.2024
Saat : 20:00
Stadyum : Papara Park
Hakemler : Ali Şansalan - Serkan Olguncan - Mustafa Savranlar - Turgut Doman
VAR : Özgür Yankaya - Kerem Ersoy
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Rahat 3 tane atariz. Cok kotu bir takim. Kanatlar kagni gibi yavas, orta saha da ureticilik yok, ozellikle sol bek agir ve yeteneksiz. Defansin merkezi agir ve topla iliskisi kotu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi gokhans

Şenoltaparları tereddütte bırakacak, taraf seçtirecek maç. Vur geç kartalım, rencide edici yen..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Bir sekilde Trabzon hep ters geliyor bize. Yeni transferleri geliyor bize karsi cosuyor falan.
Normalde asla bize rakip olamazlar su halleriyle, ama hava degisimi falan korkutuyor mac beni.

Çevrimiçi Samet Demir

Maçın düdüğü Ali Şansalan olmuş. Tsliler kutlama yapıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Önce Şenol Güneş geldi.

Sonra Serdar Saatçı.

Ve en son Ali Şansalan.

Bu Trabzon maçından pis kokular geliyor.

Himmetspor lobisi iş başında.

Çevrimdışı mellfred

zor maç
yeni td hakem tff faktörü trabzonun yanında
geçen sene iç saha maçında semih’i öldürmeye çalıştılar da kart görmedi (...)
şuradan 3 puan ile dönersek şampiyonuz derim

Çevrimiçi Samet Ç

Önce Şenol Güneş geldi.

Sonra Serdar Saatçı.

Ve en son Ali Şansalan.

Bu Trabzon maçından pis kokular geliyor.

Himmetspor lobisi iş başında.
birşey olmaz 3 atar döneriz

Çevrimdışı Mehmet57

Transfer donemi de bittigine gore full bu maca odaklanmak gerek. Bence cok rahat kazanacagimiz bir mac olacak.

Çevrimiçi Necmi

Transfer donemi de bittigine gore full bu maca odaklanmak gerek. Bence cok rahat kazanacagimiz bir mac olacak.
bence çok rahat olmayacak hakem ali şansalan ve tff başkanı eski ts başkanı nasıl bir rahatlık bekliyorsun şenol geldiğinden beri beşiktaşın puan kaybını besliyorlar normal koşullarda ts yi parçalarız ama buna izin vermeyecekler çok zor maç bekliyorum ts den çekinmiyorum hakemsiden çekiniyorum

Çevrimdışı Mehmet57

bence çok rahat olmayacak hakem ali şansalan ve tff başkanı eski ts başkanı nasıl bir rahatlık bekliyorsun şenol geldiğinden beri beşiktaşın puan kaybını besliyorlar normal koşullarda ts yi parçalarız ama buna izin vermeyecekler çok zor maç bekliyorum ts den çekinmiyorum hakemsiden çekiniyorum

Abi adamlarin ligde golu yok. Kagni gibi takim, ureticilik sifir, yavas. Orta sahasinda okay, mendi ve lundstramin oynadigi takim 24 saat mac yapsa gene pozisyon uretemez. Yeni gelen Banza ve Cham sapkadan tavsan cikarmazlarsa bize karsi puan alma ihtimalleri yok. Eze eze yeneriz, hakeme ragmen. En az 3-0 bekliyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Abi adamlarin ligde golu yok. Kagni gibi takim, ureticilik sifir, yavas. Orta sahasinda okay, mendi ve lundstramin oynadigi takim 24 saat mac yapsa gene pozisyon uretemez. Yeni gelen Banza ve Cham sapkadan tavsan cikarmazlarsa bize karsi puan alma ihtimalleri yok. Eze eze yeneriz, hakeme ragmen. En az 3-0 bekliyorum.
hiç kolay maç olmaz yeni hoca gelişi takımlarda extra motivasyon getirir sakin olup oyunumuzu oynamalıyız ideal kadroyu bozmadan çıkalım rafayı ortadan kanata almak gibi işlere girmeden sadece kanatları mario-semih yada mario -rashica yapıp devam edeceksin

Çevrimiçi Samet Ç

Minumum 3 gollü galibiyet bekliyorum tesenin çıkacak kadrosuna göre 5'e kadar yolu var

Çevrimdışı Ravenman

Bu maç belkide sezonun en önemli maçı.

3 te 3 yaptıktan sonra, araya milli ara girdi, transfer operasyonları bitti.

Devamlılık zamanı geldi. Puan kaybı acayip moral bozucu olur. Medyadaki hainler dört gözle bekliyor.

Hem Şenol'u kompile sahadan silmemiz gerek (çünkü bu berbat enkazın bir sorumlusuda ta kendisidir), hem 4 te 4 yaparak rakiplerimize baskı kurmalıyız çünkü haftaya derbi var.

Çevrimdışı Sefa Kara

Tff baskani.

Hakem.

isimiz zor.

Normalde senoldan ve oynattigi futboldan cekinmiyorum ama yukarda ki 2 faktor beni korkutuyor.Ali sanslan en son kupa macimizi yonetti 90+10a kadar oynatti maci bitirmemek icin direndi.

Çevrimdışı Talisca1903

son zamanda aldığımız ts yenilgilerinde ve bereaberlklerinde 2 futbolcumuz ağır saçmalamış biri ersin diğeri masuaku  ersin çok şükür yok ama masukau sahada hep yaptığı o anlamsız geri paslardan (ceza sahasına dogru) yapmamasını temenni ediyorum
Şenol hocanın ilk maçı olması bazı futbolcuları extra motive edecektir ozan okay gibi zor maç olacak sakin kalırsak biz alırız ama ideal ounumuzu oynmalıyız hiç risk alıacak maç değil

Onur Küçük

• Ziyaretçi

son zamanda aldığımız ts yenilgilerinde ve bereaberlklerinde 2 futbolcumuz ağır saçmalamış biri ersin diğeri masuaku  ersin çok şükür yok ama masukau sahada hep yaptığı o anlamsız geri paslardan (ceza sahasına dogru) yapmamasını temenni ediyorum
Şenol hocanın ilk maçı olması bazı futbolcuları extra motive edecektir ozan okay gibi zor maç olacak sakin kalırsak biz alırız ama ideal ounumuzu oynmalıyız hiç risk alıacak maç değil
  Bizim rakibe açık verip pozisyon verebileceğimiz bölgeler belli . Masuaku bunların en başında geliyor. Önündeki oyuncuya büyük iş düşecek. Semih çok eleştiriliyor ama çocuk 1 değil 2 kişilik oynamak zorunda kalıyor Masuaku'nun eksiklerini kapatmak için. Mario'nun da gelmesi benim için oldukça önemli. Bu sayede Masuaku'nun anlamsız driblingleriyle rakibin savunmaya yerleşmesini izlemek yerine top daha çok Mario ile Rafa Silva ile buluşacak bu sayede sadece hücum değil savunma performansımız da artacak.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert

Svensonn       Paulista    Felix         Masuaku

Gedson   Al musrati

Mario                  Rafa                   Rasitsa

Immobile

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi qp 383

Eh be Avcı biz yenseydik de öyle gitseydin fena mı olurdu  :D
Ts Şenol'un gelişinin gazıyla ve ilk galibiyet hedefiyle bizi zorlar ama kazanırız.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Ölüm sessizliği var
akşama öldürecez hamsiyi onun sessizliği bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: