Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

murat, Kapkarakartal, Serdar3444, emre_1978, LORDBJK, cornelius, zafkan ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 393948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı 38life

bence başkan sert karar alabilecek türden bir insan ama nedense yapacağını sanmıyorum

yerinde olsam yazın boşaltırdım takımı zaten bankalar birliğinden çıkıyoruz çok daha iyi bir kadro kurabiliriz

O iş henüz kesin değil, kesinleşirse de yetişir mi paranın elimize geçmesi vs. bilmiyorum.

Çevrimdışı 38life

Soru: Beşiktaş bu sezon imza maçlarının birçoğunda rakibini bozarak Galip geldi, hakim bir oyun oynaması gereken maçlarda ise epey başarısız oldu. Bu oyuncu grubu ile hakim bir oyun oynamak mümkün mü?

Solskjaer: Bunun için çalışıyoruz. Oraya ulaşmak istiyoruz. Maçlara hükmetmek istiyoruz. Zirveye oynayan bir takım olmak istiyoruz ve bunun için çalışmalıyız. Bugün neredeyse rakibin son 20 metresinde oynadık ama yeterli kalite yoktu, yeterince iyi hareketler yoktu, kaliteli bitirişler yoktu, kaliteli ortalar yoktu. Çaba vardı ama kalite eksikti. Bu yüzden pratik yapmalıyız, çözüm bulmalıyız. Biliyoruz ki kadroyu birkaç transfer dönemi boyunca inşa etmemiz gerekiyor ve bizim için önemli olan oyuncular olacak. Bu tür maçlarda oyunu açmamızı ve gol atmamızı sağlayacak oyuncular... Hayal kırıklığına uğradım.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

topu doğrultup pozisyon alıncaya kadar geçti gitti pozisyon da hadi ayak dışıyla bir fake at be adam ne aklı çalışıyor ne bedeni

Çevrimiçi Akil Emre

Son 3 yıldır yaşadığımız rezilliklerin sonu gelmiyor. Şu takımdan gözümde 1 kişi bile kalsın diyemiyorum artık. Ederi olan kim varsa satılsın, yatmaya devam etmek isteyen kadro dışı kalsın yeterki haketmeyen kimse şu formayı terletmesin

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şu saatten sonra gündem hoca veya yönetim değil tamamen futbolcular üzerine dönmeli. Adamlar koca camiayla resmen ....... geçiyor. :akuma:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Ç

5 sene lazım bu süreyi tanımadığınız sürece bu kulüpten hiçbir şey olmaz bizimkiler bir senede tüm sorunları çözüp şampiyon olalım avrupada başarı elde edelim kafasında ama ortada o kadar basit çözülecek sorunlar yok kimse onun farkında değil takımı temizlesen elde en fazla 7-8 tane oyuncu kalacak bunların 6 tanesi de olmaya çalışan oyuncu durum bu taraftar ister kabullenir ister kabullenmez bu durumu kabullenmezse bu 5 senelik süre bir sene içinde 10 seneye çıkar orası ayrı

Çevrimiçi Samet Ç

Elde seneye 11 oynayabilecek 5 topçu var Mert, Emirhan, Elan, Arroyo ve Rafa yaz transfer döneminde gerisini sen oluşturacaksın ve önümüzdeki sene böyle geçecek ondan sonra ki sene kadroyu derinleştirecek hamleleri yapacaksın hepsi bir anda olmaz o yüzden Semih'e Mustafa'ya atıyorum alttan çıkacak herhangi bir oyuncuya gereksiz rol biçip sırtına yük yüklemeye gerek yok Semih yarım sezon mükemmel oynadı ama hem taraftar hem yönetim çocuğun kariyerini bitirme noktasına getirdi maalesef ilk önce yönetim hoca ve taraftar kimlerden vazgeçeceğine karar vermeli bunu hemen yapmalı seneye kullanmayacağın topçuları oynatarak hiçbir şey inşa edemezsin öyle çöp oyuncu iki maç iyi oynadı diye övülmemeli Onur şu kadar düşük maaş alıyor göndersen yerine kimi alacaksın diye düşünülmemeli veya Gedson şu kadar koşuyor satsak 5 milyon elimize geçecek yerini kimle dolduracağız diye düşünülmemeli böyle hiçbir şey yapamazsın

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa'nın ve kalacaksa Gedson'un oynadığı takım 4-3-3'ten başka hiçbir şey oynayamaz onu da yazalım Rafa 4-3-3'ün kanat forveti olur Gedson'da orta sahada pis işleri yapan oyuncu olur Gedson'un yanına iki tane 6-8-10'u kapatacak oyuncu lazım örnek olarak Pasalic ve Lennon Miller gibi

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok duygusalsiniz yahu, inanilmaz irrasyonel tepkiler veriyorsunuz. Twitter'daki taraftarlar da oyle, gazeteciler de oyle. Biraz sakin kalin, biraz rasyonel yorum yapin yahu.
Takim 2-3 mac kazaniyor, takimin genel durumunu unutup seviniyorsunuz, buyuk resmi kaciriyorsunuz. Takim 1-2 mac kaybediyor, hemen dunya yikiliyor, herkes gitsin kafasina giriyor herkes.

Biraz sakin kalip tutarli olmakta fayda var. Bu takim ne herkesin gidecegi kadar kotu takim (ki buna maddin gucun zaten yetmez, mantikli olmak lazim), ne de seneye sampiyonluk yarisi verebilecek seviyede (maddi imkansizliklari da katiyorum). Bizim ekim ayindan beri Avrupa Ligi haric yapmamiz gereken sey tamamen gelecek sene'yi, hatta ondan sonraki sene'yi dusunerek yapilanmaya gitmek. Bize 2 sene sonra ciddi katki saglayacak oyunculari oynatmak, onlara guven vermek. Gerekirse 12. olacaksin, ama o yatirimi yapacaksin, cunku zamanin var. Paran yoksa zaman'dan feragat edeceksin, bizim de zamanimiz var ama kullanamadik, kullanmiyoruz. Gecen seneki gibi, hicbir fark yok arada.

Immobile, Paulista, Joao Mario, Chamberlain, Masuaku, hatta bana gore Rafa Silva. Bunlardan bize uzun vade'de fayda gelmeyecek, gelmeyecekse de oynatmanin anlami yok. Mustafa, Fahri, Emrecan Terzi, Semih, Muci, Arroyo, Elan Ricardo, bunlar oynamali, kiralik gitmeselerdi Kartal ve Demir Ege. Bunlar oynamali. Hepsi super topcu olacak iddiasinda degilim. Ama bu oyuncularin 2 sene sonraki kadro'da yer alma ihtimali 10% ise bile ustune gidilmeli. Cunku buradan bize ekmek cikar, ama saydigim oyunculardan cikmaz. Mesele biraz da altyapi'ya mesajda yatiyor. Mustafa gibi oynadigi kisitli surede iyi-kotu birseyler yapmis 17 yasinda bir yetenek var elinde. Sezon basindan beri hicbir katki saglamayan, tamamen bitik bir adami israrla oynatiyoruz, israrla oynatiyoruz. Bunu yaparak altyapi oyuncularina da "sen istedigin kadar yetenekli ol ugras elalemin bitik yabancisi gecmis kariyeriyle ismiyle senin onunde olacak" imaji veriyorsun. O altyapi oyuncusu sende kalmak da istemez, kendini gelistirmek de istemez, senin projene inanmaz da.
Immobile, Chamberlain falan satmak icin oynatilsin denmis. Gorduk iste nasil oynuyorlar. Chamberlain'e 500.000 euro maas veren cikmaz. Immobile'ye 1 milyon euro maas veren cikmaz, belki Serie B veya Serie A'da kume dusmemeye oynayan takimlar ister o kadar. Bu oyuncular bitti, bizde isleri yok. Ha, gelecek sene maddi olarak anlasamazsin, kadronda yedek olarak tutma ihtimali dogar onu kullanirsin ona birsey diyemem. Ama bu oyuncularin aldigi her dakika bizim gelecegimizden caliyor. Buyuk dusunen takim satayim diye bitik oyunculari oynatmaz. GS Falcao, Ziyech, Zaha'ya sabretti mi? Kangreni kesip atti. Bizim maddi olarak biraz daha elimiz kolumuz bagli, ama bu kadar musamaha gostermeye gerek yok.

Takim ne 25 kisi'yi gonderecek kadar kotu, ne de 3-5 takviye'yle sene'ye sampiyonluk yarisinda yer alacak kadar iyi. Biraz daha sakin olup tutarli olmakta fayda var. Gazeteciler de tamamen skora gore konusuyor, taraftari etkiliyor. Dun Sportsdigitale'deki yayini izledim, baya guldum ne yalan soyleyim. Daha 6 ay evvel Paulista, Immobile'yi ayakta alkislayanlar simdi niye transfer edildi falan deniyor. Sanki birinin kronik sakat digerinin tamamen bitik oldugu ayan beyan ortada degilmis gibi. 2 hafta evvel Serdal Adali icin enkaz devraldi zaman verilmeli diyenler dun aksam bu skorlardan o da sorumlu tutulur demeye basladi. Bos konusuyorlar, tutarsiz konusuyorlar, gunluk konusuyorlar, gercek fikirleri inanislari yok. Bunlara deger vermeyin bosuna.

Çevrimiçi Samet Demir

Mert/Ersin
Sağ bek/yedek --- sağ stoper/yedek --- emirhan/udokhai --- sol bek /yedek

Demir Ege / Elan Ricardo

8 numara / Yedek ---- Rafa / Muci

Keny arrayo / Yedek ---- sol kanat / Yedek

Forvet / Yedek / Semih (Mustafa)

Tayyip, Paulista, Svenson, Masuaku, Zaynuttinov, Gedson, Amir, Ox, Mario, Rachica, İmobille. Para getirisi olursa muci ve udokhai de gidebilir.

11 oyuncudan çıkıp, min 14-15 oyuncu gelmeden bu kadro düzelmez. Yönetimde de para olmadığı için 3-4 transfer dönemine ihtiyac duyuyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Elde seneye 11 oynayabilecek 5 topçu var Mert, Emirhan, Elan, Arroyo ve Rafa yaz transfer döneminde gerisini sen oluşturacaksın ve önümüzdeki sene böyle geçecek ondan sonra ki sene kadroyu derinleştirecek hamleleri yapacaksın hepsi bir anda olmaz o yüzden Semih'e Mustafa'ya atıyorum alttan çıkacak herhangi bir oyuncuya gereksiz rol biçip sırtına yük yüklemeye gerek yok Semih yarım sezon mükemmel oynadı ama hem taraftar hem yönetim çocuğun kariyerini bitirme noktasına getirdi maalesef ilk önce yönetim hoca ve taraftar kimlerden vazgeçeceğine karar vermeli bunu hemen yapmalı seneye kullanmayacağın topçuları oynatarak hiçbir şey inşa edemezsin öyle çöp oyuncu iki maç iyi oynadı diye övülmemeli Onur şu kadar düşük maaş alıyor göndersen yerine kimi alacaksın diye düşünülmemeli veya Gedson şu kadar koşuyor satsak 5 milyon elimize geçecek yerini kimle dolduracağız diye düşünülmemeli böyle hiçbir şey yapamazsın
Emirhan sadece yedek oyuncusu olabilir bu haliyle.. savunma yönü çok amatör, çok acayip basit hatalar yapabiliyor, kademeyi bozabiliyor, yanlış aksiyon alabiliyor, arkası dönük rakip karşılaması, yanlış adam paylaşımı falan 50tane şey yazarım buraya. He genç, gelişime açık, tecrubeyle bu sorunları giderebilirse çok iyi stoper olur çünkü hem ayağı çok temiz hemde amansız. Ama şuan 11 olarak düşünülemez!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

Emirhana da taktık ya pes yani takımın sorunu belli.ilerideniş bitirecek oyuncumuz yok kanat adamları yetersiz.iş yine stopere yüklendi.

Çevrimiçi Monza

Emirhan'a gelene kadar. Hani deveye sormuşlar ya sırtın neden eğri diye...

Gidecek listesinde Masuaku yu da sona yazarım. Dün akşam iyi kötü top oynayan bir tek oydu, yediği onca küfüre rağmen (küfürü hak etmemişti demiyorum, her şeye rağmen hala top oynayan tek kişi o).

Bu takıma her şeyden önce 2 santrafor, 2 sol açık, 1 sağaçık, 2 veya 3 orta saha lazım.

Biz son transfer sürecinde sürekli sol bek konuştuk. Sanki iyi bir sol bek gelse dört dörtlük takım olacaktık. Masuaku iyidir demiyorum, daha iyisi bulunursa tabi ki gönderilsin ama Ox un Ciro nun ve daha bi dolu adamın olduğu yerde Masuaku ya sıra gelmemeli.

Kalitesiz, formsuz, vurdumduymaz, 2 pas yapamayan, yanındaki adama topu dürtemeyen, belini döndüremeyen, koşamayan, futbolun bıraktığı adamlarla dolu bu takımın temel sorunu Masuaku veya Svenson değil.

Çevrimiçi gokhans

Emirhan'a gelene kadar. Hani deveye sormuşlar ya sırtın neden eğri diye...

Gidecek listesinde Masuaku yu da sona yazarım. Dün akşam iyi kötü top oynayan bir tek oydu, yediği onca küfüre rağmen (küfürü hak etmemişti demiyorum, her şeye rağmen hala top oynayan tek kişi o).

Bu takıma her şeyden önce 2 santrafor, 2 sol açık, 1 sağaçık, 2 veya 3 orta saha lazım.

Biz son transfer sürecinde sürekli sol bek konuştuk. Sanki iyi bir sol bek gelse dört dörtlük takım olacaktık. Masuaku iyidir demiyorum, daha iyisi bulunursa tabi ki gönderilsin ama Ox un Ciro nun ve daha bi dolu adamın olduğu yerde Masuaku ya sıra gelmemeli.

Kalitesiz, formsuz, vurdumduymaz, 2 pas yapamayan, yanındaki adama topu dürtemeyen, belini döndüremeyen, koşamayan, futbolun bıraktığı adamlarla dolu bu takımın temel sorunu Masuaku veya Svenson değil.
yahu mevzu emirhan’a gelme sırası değilki, ilk 11 de oynayabilecek birkaç oyuncumuz var diyerek emirhan belirtildi, buna istinaden emirhan’ın beşiktaş’ın ilk 11 kapasitesinde olmadığını ama yaşının genç olduğunu eksiklerini giderirse olabileceğini, potansiyeli olduğunu belirttim sadece.. herkes santrafor, ortasaha, kanat ve bek önceliğinie hemfikir, ama konu o değil. Bu arada masuaku antepde de kilo kilo bıraktı, ani yakalanan pozisyonda hızlı tempo yürüyerek gelmesi affedilir değil, çok dengesiz bir oyuncu. Hemen değişmeli demiyorum ama uzun vadeli kadro planlamasında mutlaka iyi bir sol bek almalıyız..

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhana da taktık ya pes yani takımın sorunu belli.ilerideniş bitirecek oyuncumuz yok kanat adamları yetersiz.iş yine stopere yüklendi.
Takımdaki Mertle beraber en kaliteli yerli oyuncu.

Çevrimiçi gokhans

Takımdaki Mertle beraber en kaliteli yerli oyuncu.
bu da durumun vehamitini gösteriyor işte.. Düşünsene koca Beşiktaş’ın en iyi yerli oyuncuları 36 yaşındaki kalecisi ve beşiktaş’ın 11’i için yetersiz bir stoper..

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim en önemli sıkıntımız iyi bir forvetimiz yok. İlerde tehditkâr değiliz. Böyle olunca gol atamadığımız her dakika kendi direncimiz kırılıyor, rakibin artıyor. Yazın ilk iş olarak çok iyi bir forvet almak.

Çevrimiçi gokhans

Bizim en önemli sıkıntımız iyi bir forvetimiz yok. İlerde tehditkâr değiliz. Böyle olunca gol atamadığım her dakika kendi direncimiz kırılıyor, rakibin artıyor. Yazın ilk iş öncelikle çok iyi bir forvet almak.
weghorst’u çok cüzzi rakamlara satın alabilecekken şov için dünya paraya immobile’yi alıp tertemiz intihar etmişiz..

Çevrimiçi Samet Demir

weghorst’u çok cüzzi rakamlara satın alabilecekken şov için dünya paraya immobile’yi alıp tertemiz intihar etmişiz..
Golcüye para basacaksın söylemini eski yönetim yanlış anladı. Ondan önce de duygusal davranıp Abuyu aldırdık. Kayıplarımızın ana etkeni oldular.

Çevrimdışı murat baltacı

5 sene lazım bu süreyi tanımadığınız sürece bu kulüpten hiçbir şey olmaz bizimkiler bir senede tüm sorunları çözüp şampiyon olalım avrupada başarı elde edelim kafasında ama ortada o kadar basit çözülecek sorunlar yok kimse onun farkında değil takımı temizlesen elde en fazla 7-8 tane oyuncu kalacak bunların 6 tanesi de olmaya çalışan oyuncu durum bu taraftar ister kabullenir ister kabullenmez bu durumu kabullenmezse bu 5 senelik süre bir sene içinde 10 seneye çıkar orası ayrı
Sana katılmakla birlikte sürecin bu kadar uzun olacağını düşünmüyorum neşteri vuralım iki seneye toparlariz ilk sene zor olur ama ikinci sene yarışta oluruz alakasız olacak ama oğuz aydın yazın bize gelmesi gündemdeydi alamadık fenere gitti yedek kaldı kiralık gidecek dendi şimdi gelinen noktada takımın önemli oyuncusu bizim futbol iklimimizde rüzgarı arkana alirsan işler kolay rakibin kurduğu kadronun falan önemi yok onlar şımarıklik yapıyor transfer tahtası kapalı samsuna bile diş geçiremediler eli ayağı düzgün Avrupa takımı iki renkliyide paspas ediyor biz yeterki neşteri vuralım ruhsuzları yollayalım uzağa gitmeye gerek yok bu sezon bile iyi başladık Beşiktaş şampiyon olur diyordu renkliler ciro yerine weghors yada sağlam forvet almış Mario endour gibi gereksiz transferler yerine kanat almış olsak yine yarıştaydik en azından devre arasında iki genç değil sağlam takviye yapar ipi göğüslerdik gs nin hali ortada fenerde buraya kadar tutunabildi  biz üç senedir eksik yanlış kadro kurduğumuz için bu haldeyiz rakipler çok iyi olduğu çin değil. Avrupada başarı için süreç uzayabilir ama doğru yapılanma ile ikinci seneden sonra ordada bir standart tutturabiliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Sana katılmakla birlikte sürecin bu kadar uzun olacağını düşünmüyorum neşteri vuralım iki seneye toparlariz ilk sene zor olur ama ikinci sene yarışta oluruz alakasız olacak ama oğuz aydın yazın bize gelmesi gündemdeydi alamadık fenere gitti yedek kaldı kiralık gidecek dendi şimdi gelinen noktada takımın önemli oyuncusu bizim futbol iklimimizde rüzgarı arkana alirsan işler kolay rakibin kurduğu kadronun falan önemi yok onlar şımarıklik yapıyor transfer tahtası kapalı samsuna bile diş geçiremediler eli ayağı düzgün Avrupa takımı iki renkliyide paspas ediyor biz yeterki neşteri vuralım ruhsuzları yollayalım uzağa gitmeye gerek yok bu sezon bile iyi başladık Beşiktaş şampiyon olur diyordu renkliler ciro yerine weghors yada sağlam forvet almış Mario endour gibi gereksiz transferler yerine kanat almış olsak yine yarıştaydik en azından devre arasında iki genç değil sağlam takviye yapar ipi göğüslerdik gs nin hali ortada fenerde buraya kadar tutunabildi  biz üç senedir eksik yanlış kadro kurduğumuz için bu haldeyiz rakipler çok iyi olduğu çin değil. Avrupada başarı için süreç uzayabilir ama doğru yapılanma ile ikinci seneden sonra ordada bir standart tutturabiliriz.
süreç bu kadar uzun olur çünkü bunlar hata yapmaya devam edecek şimdi Gedson iyi topçu diye tutmaya kalkacaklar o orta saha olmayacak yine çünkü beş büyük ligin orta sıra takımlarında oynayacak oyuncu bununla büyük takım oyunu oynayamazsın

Çevrimiçi Samet Demir

Allah korusun gsye yenilirsek şenol güneş ya da sergen ismi iyice zikredilmeye başlanır.

5 sene bizim taraftar için çok uzun bir süre.

Çevrimiçi kartalizma190399

Avrupa performansi ne alaka, bunlar bizim ligde rakibimiz. Ligde oyle veya boyle 95-100 puan topluyor adamlar. Sen bunlarla yarisacaksan o puan ortalamalarina yaklasacaksin oyle veya boyle. Biz daha 3 mac ust uste kazanamiyoruz. Bu ligde 7 mac kazansan 7. macta takildin mi sikinti cikiyor. Bizim o seviyelere gelmemiz icin cok sure gecmesi lazim. Su son 3 sene 30-40 puan fark yiyen takimin 1-2 transfer donemiyle farki kapatabilecegini dusunmek buyuk iyimserlik kusura bakmayin.

Etiketler: