Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Sinan66, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, Özgür Gültekin, Monza, uno_bjk, hasankale, yaço58, Yancos, Del solar, radiohead, yorgo_d(geodem), emre_1978 ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 62958 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bu app işi kağıt üstünde mantıklı duruyor bağlantılarda iyi ama beceremezler gibi

AMA bu iletişim ekibi kimse kovulmayı geç içeri falan atılması lazım, günlerdir ne duyuru ne bir reklam hiçbir şey yapmamışlar bugünde 2 tane aptal video hazırlayıp geçmişler. sözde en büyük vaatleri buydu başarılı, modern ve şeffaf iletişim ama yersen
İşin içinde olan kişilerin yazdıklarını okuyorum bir yarım saatten beri. İşin teknik kısmı için çok umutlu konuşuyor herkes. Biz elimizden geleni yaptık artık top taraftarda üye sayısı milyonu bulur ve devamı gelirse güzel bir yatırım olacağı konuşuluyor.

Kendi adıma mesela maçkoliği direk sileceğim ben. Artık altarmatifler yerine kendi uygulamamızı kullanmamız gerekir. Gold üyelik falanda olacak sanırım. Bakalım markete gelir bir kaç saat içinde daha detaylı inceleriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Uygulama ios'a gelmiş. Android beklemede.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Uygulama ios'a gelmiş. Android beklemede.
deli yoğunluk var. Yarım saattir indirmeye çalışıyorum..   edit: zor bela indirdim şimdide üyeliği tamamlayamıyorum hata veriyor :s
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:55:46 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: