Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

gokhans, Renton, Kapkarakartal, Monza, hasankale, Berat, qp 383, savaş altay, Umutcan Kaya, kartalizma190399, uno_bjk, mellfred, Özgür Gültekin, o2bucak, Savaş, CemMert, emre_1978, LORDBJK, murat baltacı, Sinan66, mayguntr, radiohead, NioHH, BJKTÜRK23, kahyaoglueren, simocan, İsmail Özyurt, ulumemo ve 113 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 120993 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Rakiplerimize göre hem ilk 11 hem de kadro derinliğimiz çok geride, hiç istemesemde kadroda yedek olarak cenk veya abu daha çok katkı verirdi hatta sakat ghezzal bile kanatta iş yapardı yani kısaca durumun vahammiyeti ortada. Devre arasına en az kayıpla girelim diorum ama o ışıkta yok malesef.

Çevrimdışı Talisca1903

Rakiplerimize göre hem ilk 11 hem de kadro derinliğimiz çok geride, hiç istemesemde kadroda yedek olarak cenk veya abu daha çok katkı verirdi hatta sakat ghezzal bile kanatta iş yapardı yani kısaca durumun vahammiyeti ortada. Devre arasına en az kayıpla girelim diorum ama o ışıkta yok malesef.
gezal öldü de cenk iş yapardı diyeceğim şimdi üşüşürler ne diyelim mustafa oynasın bakalım düşmezse

Çevrimdışı Talisca1903

mustafanın önü kesilmesin gönder cenki ismail yükseğin önü kesiliyor ambrabat getiriyorlor fener bilmiyor bu işi bir biz akıllıyız adam a milli oyuncunun önüne getiriyor biz u19 oyuncumuzun önünü tıkamadık bravo bize

Çevrimdışı Talisca1903

yönetim çıkıp bir aksiyon almalı artık kaosa gireceğiz kopacağız yahu ligten bu ne boşvermişlik

Çevrimdışı sEuL

o zaman çıkıp diyeceklerdi ki 1-2 sezon kadro kuracağız sonra başarı gelecek

onun yerine yöneticin hayallerim var avrıpa zart zurt deyip tek kanatla sezona giriyor, hocana planın ne diyorlar ne planı direkt rekabet edeceğiz vs. diyor

büyük konuştular şimdi uğraşıp dursunlar, 30 oyuncu yollamışsın bunu yazın bağıra çağıra anlatman lazım kasım ayında diyorlar bunu
Adamlar konuşacak tabi ne bekliyorsun, her gelen konuşuyor zaten. Onlar sampiyon olacağız dediler diye sampiyon olacak halimiz yok.

Görünen köy kılavuz istemiyor işte. Eldeki kadro ile sezon başında şampiyonluk beklemek ne kadar gerçekçiydi?

Benim bu takımdan beklentim mücadeleci olabilmeleri ve Gs/Fb’yi zorlayabilmeleriydi. Sezon başında da yazdim, devre arasına liderin 10-12 puan arkasında olmamız benim için yeterli. 3 kulvarda maça çıkacaksın ve bu kadronun bunu kaldıramayacağı çok açık ve net.

Çünkü Masuaku ve Svensson’dan oluşan bek tandemin yetersiz, bunu görmek için kahin olmaya gerek yok. Ki bu adamlara birsey olsa yerlerine oynatacak başka vasat seviyede oyuncun bile yok.

Paulista - Felix dışında doğru düzgün stoperin yok, Necip sakatlanmış olmasaydı Gs ve Kasımpaşa maclarina Necip - Felix ikilisi ile başlayacaktık. Allah’tan Emirhan fena çıkmadı iki sol stoper ile idare ediyoruz orayı.

Kadrodaki tek kanat oyuncun geçen sene beğenilmeyen Rashica. Ve bu oyuncunun alternatifi Onur Bulut. Onur Bulut Sol kanattan bahsetmeye gerek yok çünkü orijini kanat olan sol kanat oyuncun yok.

Bugun Gedson’a birsey olsa yerine koyacağın alternatifin yok. Gedson olduğunda bile rakipler orta sahayi elini kolunu sallayarak geçiyor, Gedson’un olmadığı bir tabloyu düşünemiyorum bile. Onana/Musrati ikilisinin Ajax’li oyuncuların peşinde koştuğu gibi Ndoer, Onana ve Musrati’nin Göztepeli oyuncuların peşinden koştuğunu izleriz büyük ihtimalle.

Senin butun ofansin bir oyuncuya endeksli, o da Rafa. Birsey olmasına da gerek yok Rafa’ya, bak biraz performansı düşünce rakip kaleye bile gidemiyoruz.

Bir umut bende acaba teknik ekip yetersiz oyunculardan bile maksimum seviyede fayda sağlayıp bizi 5-6 puan aralığında tutabilir mi diye düşünmüştüm ama her hafta daha kötüye giden ve oyuna hiçbir şekilde müdahale edemeyen bir teknik ekip var maalesef.

Eski yönetimin yanlışlarina sezon başında yeni yönetimin yanlışlarıda eklenince yine yetersiz bir kadro ile sezona başladık, teknik heyette takıma hicbirsey katamayinca daha 10. haftada liderin 8 puan arkasında kaldık. Neyse bende ne yazıyorsam artık, şampiyonluk bekleyen arkadaşlarda yavaş yavaş neyin ne olduğunu görmeye başlıyor ama beklentileri çok yükseğe koydukları için sancılı bir geçiş oluyor onlar için.

Çevrimiçi tolga1903

Öncelikle biraz uzun olacak okumak istemeyene saygi duyarim. Takımın yetersiz oluşunu sezon başında gördük ve yeterince eleştirdik burada evet takım yetersiz ancak çok çok pahalı bir takım bu bak sayıyorum musrati muçi rafa ve immobile bu 4'ünün maaş+bonservislerini topla iddia ediyorum trabzonspor fener ve gs hariç kalan tüm takımların toplamından pahalı bir 4'lü bu. Peki soruyorum elimizde ne var? Bala g.e alınan bir lyon maçı mucizesi ve sezon başı eksik oturmamış gs'ye 5 attık(ki bir iddiam da bu maça dair eğer atan değil yiyen biz olsaydık o 5'i bugün bu takım daha iyi durumdaydı).

Şimdi gelelim hocaya; sezon başı eksik kör kütük takımı bir denkleme oturttu ve çok iyi oyunlar izletti bize biz de heyecanlandık, sonra aynı adam joao mario diye bir oyuncu için çırpındı alınsın diye brifingler verdi ve aldırdı. Takımın kanat oyuncu eksiği ayan beyan ortadayken ezelin kör annesi bile görürken bu adam görmedi ve bize 2.musratiyi aldırdı. Öncesinde immobile yedeği istemeyip mustafa'ya güveniyorum diye yedek santrafor aldırmayan da aynı kişi bu arada. Neyse bu mario ile birlikte takımın zar zor oturan yapısını bir çırpıda bozdu attı bu adam.

Oyuna bakışı ele alışı bir büyük takım hocasina yakışıyor evet ama sadece bu kadar. Ne oyuncu tercihleri doğru ne de yaklaşımı. Tek tek gidelim ajax maçını onana diye bir adamla rezil etti bak onana yok şu an nerde kimse bilmiyor, öne geçtiği her maç sahaya attığı onana'dan haber alabilen yok. Antep maçında takımın ön bölgesi bitti tükendi bu herif gitti onur bulut falan attı oyuna semih'i saniye oynatmadı, gs maçı hadi rakip güçlü deplasman hakem vs bir şey demiyorum kasimpasa maçı bu kez de ndur gedson öldü bitti adamlar merkezden geliyor devamlı ve yanında musrati ile salih'i gol yiyene kadar oturttu hatta 2'yi yiyince aldı salih'i takımı tek stoperle bıraktı musrati'ye yine saniye vermedi. Yarın paulista dönse mesela stoper ikilim iyi diye oynatmaz bu adam değişik rahatsız edici bir takıntılı durumu var ve kısacık sürede bıktırmış durumda benimle birlikte bir çok kişiyi.

Beşiktaş'ın kadro kalitesi fb gs'ye göre yetersiz fakat hiçbir anadolu takımının elinde ne rafa silva var ne ciro immobile var ne gedson al musrati udokhai paulista var şu çoğumuzun nefret ettiği masuaku bile bir anadolu takımında oynasa belki imrenerek izleriz fener ve gs'nin bekleri de uçup kaçmıyor. Ben fb gs ile belki bu dar rotasyonda yarisamam ama önde olduğum maçta antep gibi bir takıma puan bırakmam içerde öndeyken kasimpasa'dan 3 yemem ortada fecaat bir durum var yönetim elinden geleni eksik de olsa yapmış sen hoca olarak hem dar rotasyonunu iyice daraltip iğrenç bir hale getiriyorsun hem de oyun olarak her maç istisnasız daha kotu oluyorsun kimse kusura bakmasın burası da Beşiktaş. Ben neredeyse 20 yıldır bu takımı izliyorum buradaki abilerim belki benim 2 katım izlemiştir bu kadar kötü duran top kullanan bir Beşiktaş takımı izlediniz mi? Duran topa dünyada artık her takım önem verirken benim hocam ve ekibi sağolsun rakipler duran top fırsatı vererek rahatlıyor bu takıma çünkü tehdit yaratamiyor asla. Nereden baksan elinde kalacak bir durum var ortada malmo ve basaksehir maclarina iyice eksik çıkıyoruz ve gvb hocanın kalan kısa ömrü bu 2 maçla bitebilir benim tahminim 2 araliktaki hatay maçında olmayacağı yönünde umarım düzelir ve ben yanilirim.

Çevrimiçi murat baltacı

Takım yetersiz diyen arkadaşları anlamıyorum biz kimle oynuyoruz samsun Sivas Kasımpaşa vs bu adamların kadrosunu görüyoruz biz oyuna dayalı takım olamadık ne yönetim ne hoca bunu tercih etmedi transferde yanlışlar yapıldı eksik bölgeler kaldı kabul ama kadro yetersizliği bahanesini fenerle cinconla oynayınca kullan Antep Kasımpaşa bu oyun olmaz üzerine koymamiz gerekirken geriye gittik sezon başındaki geçiş oyunundanda vazgeçti teker patladı nihayet bundan sonra hoca yönetim ne yapar nasıl çıkar işin içinden görelim benim inancım kalmadı şampiyonluğa falan
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

Bu durumda Feyyaz ile Samer ne iş yapar diyeceğim.
Dünyanın ne büyük kulüplerinde bile hiç bir zaman hocaya anahtar teslim edilmez.
yabancı hocalar yapamıyor bizim ligde bizde ısrarla deniyoruz bu yüzden cinconun mayısları bizim kasımlar bitmiyor
Sergen Yalçın araya bir tane sıkıştırmasa fener gibi olacağız
Modern futbol tekniği safsatalarıda bitmiyor dünya bir cep telefonuna sığmış zamandayız bilinmeyen ne ola ki
Al işte bizim modern takım sahada yürüyor Van gastel felan bekliyorduk transfer tamamlanması için duran toptan tek organizasyonumuz yok bırak golü arka direk larin yapın en azından😎

Çevrimiçi murat baltacı

yabancı hocalar yapamıyor bizim ligde bizde ısrarla deniyoruz bu yüzden cinconun mayısları bizim kasımlar bitmiyor
Sergen Yalçın araya bir tane sıkıştırmasa fener gibi olacağız
Modern futbol tekniği safsatalarıda bitmiyor dünya bir cep telefonuna sığmış zamandayız bilinmeyen ne ola ki
Al işte bizim modern takım sahada yürüyor Van gastel felan bekliyorduk transfer tamamlanması için duran toptan tek organizasyonumuz yok bırak golü arka direk larin yapın en azından😎
Katılıyorum en azından bu modern futbol schout falan mevzularına kapılacaksak Nuri yada çağdaş hoca ile deneseydik hem yabancı hem modern futbol işi yürümüyor sportif direktör işide yürümüyor ısrarla deniyoruz bu ligde Terim kral oldu sende Sergeni kral yap al rüzgarı arkana beş senede iki üç şampiyonluğun olur zaten Avrupa'da başarı hayal niye boşa kürek çekiyoruz anlamıyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

Katılıyorum en azından bu modern futbol schout falan mevzularına kapılacaksak Nuri yada çağdaş hoca ile deneseydik hem yabancı hem modern futbol işi yürümüyor sportif direktör işide yürümüyor ısrarla deniyoruz bu ligde Terim kral oldu sende Sergeni kral yap al rüzgarı arkana beş senede iki üç şampiyonluğun olur zaten Avrupa'da başarı hayal niye boşa kürek çekiyoruz anlamıyorum
satılan tek topçu yok mulekayı bile araplara 2,5 zor verdik herşeyin üstünü örtmekle başarılı olacaksak sorun yok

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/demarkesports/status/1853428516693438786

yonetimin onundeki ikinci buyuk sinav, bakalim ne yapacaklar
atın gitsin şu katil sürüsünü organizasyondan Rus takımlarına ambargo bunlara ödül

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

devlet böyle karar vermiş :D
devlet güvenlik sağlama garantisi veremedi. Herhangibir provakasyon yada ortadoğuda kartların yeniden dağıtılacağı bir olay olasılığı sebebiyle risk almak istemediler. Burda asıl konuşulması gereken konu, rus kulüpleri ve sporcularını her yerden men ederken neden israil takımları ve sporcularına yaptırım yok? İkiyüzlülüğünde boğul uefa. Adamlar avrupa takımı bile değil, asya kıtasında.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat baltacı

Rezil Şenol bizden puan almak için hem sert oynattı hem katı savunma yaptı fener maçında ne olduysa kabak gibi açıldı uzatmanın sonunda bari kapatsaydin takımını bir puan cepteydi
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Rezil Şenol bizden puan almak için hem sert oynattı hem katı savunma yaptı fener maçında ne olduysa kabak gibi açıldı uzatmanın sonunda bari kapatsaydin takımını bir puan cepteydi
80 dk 10 kişi oynaması etken değil mi?

Çevrimiçi Samet Demir

Paulista'nın iyileştiği gün direk üçlüye döner inşallah hoca. Şu Masuaku'ya görmek istemiyorum artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi o2bucak

Mert
Paulista-Felix-Emirhan
Raschisa-Ndour-Musrati-Gedson-Rafa
İmmobile-Semih 

Şeklinde bir kadro görmek istiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Paulista-Felix-Emirhan
Raschisa-Ndour-Musrati-Gedson-Rafa
İmmobile-Semih 

Şeklinde bir kadro görmek istiyorum.
İmmobile sakat.
Mert
Svenson, Paulista, Felix, Masu
Gedson, Ndour
Rachica-Rafa-Muci
Semih
Molde maçına böyle çıkacağız bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Gormek istedigim:

Mert
Svensson Paulista Udokhai Masuaku
Mursati
Gedson N'Dour
Rafa
Semih Mustafa

Gorecegimiz:

Mert
Svensson Paulista Udokhai Masuaku
Gedson N'Dour
Rashica Rafa Mario
Semih

Rashica hazir degilse solda Semih forvette Mustafa olur herhalde.

Çevrimdışı Necmi

İmmobile sakat.
Mert
Svenson, Paulista, Felix, Masu
Gedson, Ndour
Rachica-Rafa-Muci
Semih
Molde maçına böyle çıkacağız bence.
avrupa maçlarında merti oynatmıyor

Çevrimiçi murat baltacı

80 dk 10 kişi oynaması etken değil mi?
Fener maçındada 82 dakika on kişi oynadı ozan tufan denen hayini oyunda tuttu hem golu atmadı hem kart görmek için uğraştı durdu hiçbir şeyde oynamadı 82. Dakikada ancak farkedildi
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Bahaneler de hep hazir zaten. Adamlar bizim yapamadigimizi yapti, risk aldi, 1 puanla yetinmedi ve 3 puan icin oynadi.
Biz o maci yasasaydik 1 puana iyi derdik, sanssizdik rakibe 2 penalti verildi vs diye bahaneleri siralardik.
70 dakika 10 kisi oynayan takima su Fener kadar risk alamadik, korktuk.
Bizim camia'da sorun mentalite'de. Ne olursa olsun kazanma icgudusu lazim bize ve onun kirintisi yok.
Su Kasimpasa macindan sonra yer yerinden oynamaliydi, ama kimsenin umrunda degil, camia olarak sampiyonluk yarisinda yer almamayi yine sessiz sakince kabul ettik.
GS ve FB kadro olarak tabii daha iyi, ama bence sorun kadro'dan ziyade mentalite'de. GS'ye deplasmanda yenilmek ayip degil, eyvallah.
Ama 70 dakika 10 kisi oynayan su bitik Trabzon'u yenememek skandal. Antep'e karsi son 5 dakika 10 kisi savunma yapmak skandal, Kasimasa'ya kendi evinde yenilmek skandal.

Etiketler: