Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

murat baltacı ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 178428 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Harbi HA nerede? 3. Kez bir yalan daha mi soyleyecek yoksa yeterince hazirlik yaptigini dusunup kendisini gorebilecek miyiz herhangi bir sekilde?

Gencken isim var,
Yasliyken cisim var.

Çevrimiçi Serdar3444

Aklinca keskin yorum yaptigim icin laf cakmaya calisiyorsun, ama soylediklerimin cogunun ciktigi gercegini degistirmiyor.
Herkes Immobile icin havalara ucarken ben niye son 2 sene performans gostermemis 35 yasindaki oyuncu'ya gidiyoruz diye elesiren 2-3 kisiden biriydi.
Herkes Rafa Silva icin havalara ucarken ben iyi topcu ama Muci'ye o kadar yatirim yapilmisken ve Semih dururken yilliik 6 milyon euro bu kadar eksik varken cok luks ve gereksiz demistim, ne oldugunu gorduk.
Herkes Paulista, Hummels diye sayiklarken ben istikrarsiz, mac sayisi dusuk stoper yerine lider ozellikli daha kaliteli adama gidilmeli dedim, gorduk Paulista'nin sonunu.
Daha Hasan Arat konusunda soylediklerime girmiyorum bile, herkes ne kadar vizyonlu vs diye alkislarken ben guzel konusuyor ama vaadleri cok ucuk hicbirini gerceklestiremez demistim.
Simdi mesajlari tek tek arattirma.

Ha, yabanci-yerli meselesine gelecek olursak. Istatistigin hala lakirdi, hala bos. Boyle bir kiyas yapacaksan tam anlamiyla verirsin istatistikleri, sirf gecen sene'yle bile istatistigin eksik oldugunu ispatladim iste. Gecen sene 4 buyuklerin tamaminin basinda yerli varken elbette yerli sampiyon olacak, Samsunspor mu sampiyon olacakti. Sen su soru'ya cevap ver o zaman, madem sana gore GvB berbat hoca ve yerliler super; bu sene GS'nin basinda GvB bizim basimizda Okan Buruk olsa biz mi sampiyon olurduk? Net bir evet veya hayir bekliyorum ama, ver bakalim cevabini.

Sinan Engin ornegini bayildigimdan vermedim. Sinan Engin olur Mahmut Uslu olur Erden Timur olur fark etmez. Medya'yi yonlendirecek, hakemleri baski altina alacak menajer ve yonetici istesen sak diye bulursun. Diger camia'larda varsa ve bizde bunu yapan yoksa bu otomatikman antrenorun bunu yapmasi gerektigini soylemez. En azindan temel gorevi degildir.
Iyi yabanci teknik direktoru getirmek yonetimin isi, yuzlerce antrenor var. Bulup getirsinler. Ama etrafini da adam gibi duzsunler.
Yoneticinin biri reklam yapacak diye bitik veya gereksiz transfer yapmasinlar. Adami eline ligi 50 puan geride bitirmis takim verip 3-4 transferle sampiyon yapmasini beklemesinler.
Hakemler bizi kitir kitir dograrken izlemesinler. Bu seneki rezilligin sorumlusu GvB mi veya payi kac? Payi yok elbette diyemem ama yuzde'ye vurursan 20%'yi bile gecmez bence.
Kendisi gidince zaten takimin duzelmedigin gorduk. Allah'tan yoneticiler cikip konustu da kapali kapilar ardinda ne rezillikler yasandigini gorup adamin ustune yikamiyorlar herseyi.
Keskin yorum yapmak başka, iğneleyerek kendine alan açmak başka, sadece keskin yorum olsa eyvallah ki zaten bunu yapmalısın, burası forum ve yapılacak iş yorum.
Burada bir iki kişi birileri yazınca karıncalanıyor. Olabilir tabiki. Hoşlanmak zorunda değilsin ama gelip benim yorumumu ilgi tutup söylemediğim şeyler üzerinden küçümseyerek kendi söyleyeceklerini aklayacaksan,  kendi söyleyeceklerine alan açacaksan kusura bakma o kadar değil.
Okan bizim kulüpte başarılı olurmu olur,  Başkan'ın Fikret Orman gibiyse olur. Ama çebi gibiyse, Arat gibiyse rezilde olur. Giovanni orada olsa başkanları çebi vizyonlu birisi olsa başarılı olur mu. Paket sağlam olacak, paketten bir şeyler eksikse başarılı kısımlar hayat bulamıyor, yok olup gidiyor. Sadece kazananlar haklı oluyor ve hatırlanıyor. Ekibin bir kısmı başarılı olsa ne olmasa ne.
Dortmund işleyen makina olmasa Nuri'yi alir miydi. Nuri ne yaptıda Dortmund gördü. Biz önce işleyen mekanizmayı kuralım gerisi zaten gelir. Kulübün üst aklı yok, işleyen planı yok. Mesele okan meselesi değil... Kim gelirse gelsin, işleyen bir planın yoksa isterse Klopp gelsin, olmayacak...
Bu arada fikirlerini beğeniyorum, yazdıkların abartılı da bulsam okuyorum, farklı bir bakış açın var. Ama her konuda her şeyi bilemeyiz, yanılmak olağan. Bildiğimiz kadar yanılıyoruz.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 16:40:07 Serdar3444 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Kadrodaki gruplasmayi engellemeden hic bir halt edemeyiz. Kadronun yari yariya hem taktiksel hem de zihinsel acidan degismesi gerekiyor. Ele baslari kimse bu islerin hem yerlisi hem de yabancisi uzaklastirilmali. Hasan arat tepeden tirnaga klubu mahvetmistir.
serdar hoca daha geçen hafta gruplaşma falan yok demedi mi? Ben bütçe ve performans olarak söyledim, schmidt gedson-rafa-immobile hatta joao mariodan bile katkı alacak biri. Yoksa rafa, gedson, emirhan ve mert(berke almayacaksan) dışında hepsini yollarım.

Çevrimdışı savaş altay

serdar hoca daha geçen hafta gruplaşma falan yok demedi mi? Ben bütçe ve performans olarak söyledim, schmidt gedson-rafa-immobile hatta joao mariodan bile katkı alacak biri. Yoksa rafa, gedson, emirhan ve mert(berke almayacaksan) dışında hepsini yollarım.

Serdar hoca aklinca yalanlama yapti. Kim inanirsa. Oyuncularin aciklamalarina kadar yansimis durumu ceviremezler artik.

Çevrimiçi Samet Demir

Diğer antrenörün riz3 maçındaki açıklamaları bana samimi gelmedi. Geçen yazdan bari takımın başındaydınız. Şimdi mi gördünüz takımın çalışmadığını. Yönetime hiç bu konuda şikayetleri olmamış. Maç skoru kötü olunca eski hocaya sallıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Diğer antrenörün riz3 maçındaki açıklamaları bana samimi gelmedi. Geçen yazdan bari takımın başındaydınız. Şimdi mi gördünüz takımın çalışmadığını. Yönetime hiç bu konuda şikayetleri olmamış. Maç skoru kötü olunca eski hocaya sallıyor.

Kim kimi kopararirsa.

Çevrimdışı levitate

https://x.com/DeportesReports/status/1876681053680828713

getirin dedemi son bir şarkı

o yarım kiev kadrosuyla bize eziyet eden adam her şeyi başarabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş'ın teknik direktör gündemi: (Fırat Günayer)

Roger Schmidt: Önceliği, 5 büyük lig.
Razvan Lucescu: PAOK'tan ayrılmak istemiyor.
Slaven Bilic: Geri plana düştü.
Felix Magath: Beşiktaş'a gelmek istiyor.
Guti Hernandez: Önerildi ama Beşiktaş sıcak değil.
Vladimir Ivic: Adaylar arasında yer alıyor.
Graham Potter: Adaylar arasında yer alıyor.
Niko Kovac: Adaylar arasında yer alıyor.
Edin Terzic: Türkiye'ye gelmek istemiyor.
Markus Gisdol: Önerildi.

herif boşta olan herkesi yazmış gazeteciyim diye geçiniyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 22:33:58 Samet Ç ]

Çevrimdışı levitate

vole'de allegri ile ilgilendiğimizi söylemişler, gelse taraftar sıkıntıdan kendini keser ama oyuncuları güzel tokatlar gençleri yola getirir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın teknik direktör gündemi: (Fırat Günayer)

Roger Schmidt: Önceliği, 5 büyük lig.
Razvan Lucescu: PAOK'tan ayrılmak istemiyor.
Slaven Bilic: Geri plana düştü.
Felix Magath: Beşiktaş'a gelmek istiyor.
Guti Hernandez: Önerildi ama Beşiktaş sıcak değil.
Vladimir Ivic: Adaylar arasında yer alıyor.
Graham Potter: Adaylar arasında yer alıyor.
Niko Kovac: Adaylar arasında yer alıyor.
Edin Terzic: Türkiye'ye gelmek istemiyor.
Markus Gisdol: Önerildi.

herif boşta olan herkesi yazmış gazeteciyim diye geçiniyor :D
Graham Potter West Ham yaptı nasıl adaylar arasında kim varsa yazmış :D

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Transfermarkt boşta olan hocaları yeni sekme açıp twit atmış tam bir kolpa ya:)

Çevrimdışı levitate

ali ece demişki potter gelsin yeni milne olur 6 ay sabredemezler adama, milne şampiyonluğu kaç yıl sonra almış mesela

toplam 5 isim biliyorlar yorumculuk yapıyorlar komedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ali ece demişki potter gelsin yeni milne olur 6 ay sabredemezler adama, milne şampiyonluğu kaç yıl sonra almış mesela

toplam 5 isim biliyorlar yorumculuk yapıyorlar komedi
2 aya kovulur tamamen ters bize oynattığı top 2 yıl sabretsen yine bir şey olmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Transfermarkt boşta olan hocaları yeni sekme açıp twit atmış tam bir kolpa ya:)
1 hafta önce burada paylaşıldı o liste. :)

Çevrimiçi Samet Demir

2 aya kovulur tamamen ters bize oynattığı top 2 yıl sabretsen yine bir şey olmaz
İvic nasıl olur bilgin var mı? Onunda ismi geçiyor

Çevrimdışı levitate

büyük takım kaldıramıyor zaten 3-4 ay chelsea'nin dolu kadrosuna hakim olamadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

İvic nasıl olur bilgin var mı? Onunda ismi geçiyor
Uzun dönem hocası değil en fazla kaldığı yer zaten Tel Aviv ilk senesinde yarıştırır agresif dinamik oyuncuları tercih eder 4-3-3 oynuyor ne aşırı hücum ne de aşırı savunma oynatır daha çok temkinli futbol oynatıyor skoru koruması gerektiğinde korumaya çalışır kısaca gençlerle çalışma işi de var Krasnador'da altyapıdan çıkan 3-4 oyuncuyu parlatmıştı birde İvic'ten önce Torpedo'dan 150 bin Euro'ya aldıkları Krivtsov'dan iyi katkı almıştı yaptığı en pahalı transfer Castano zaten hocalık kariyerinde 7 milyon ile en fazla para harcadığı yerde Krasnador 17 milyon ile
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2025, 00:08:10 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Uzun dönem hocası değil en fazla kaldığı yer zaten Tel Aviv ilk senesinde yarıştırır agresif dinamik oyuncuları tercih eder 4-3-3 oynuyor ne aşırı hücum ne de aşırı savunma oynatır daha çok temkinli futbol oynatıyor skoru koruması gerektiğinde korumaya çalışır kısaca gençlerle çalışma işi de var Krasnador'da altyapıdan çıkan 3-4 oyuncuyu parlatmıştı birde İvic'ten önce Torpedo'dan 150 bin Euro'ya aldıkları Krivtsov'dan iyi katkı almıştı yaptığı en pahalı transferi Castano zaten hocalık kariyerinde 7 milyon ile en fazla para harcadığı yerde Krasnador 17 milyon ile
Zar atılacak bir hoca ve düşük çıkma ihtimali yüksek o zaman. Ne güzel Pereira vardı gözümüzün önünde keşke onu alsaydık. Tudor'a falan gitsek bari.

(İçimde bir umut var Serdal Adalı konusunda ama nedendir bilmiyorum. İnşallah hislerim gerçekleşir)

Etiketler: