Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Akil Emre, murat baltacı ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 178675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Roger Schimidt isteyenlerde hayal görüyor dünya para alır hadi o sorun değilde en az 50 milyon euro transfer bütçesi ister bu kulübün bunu yapacak gücü var mı yok o yüzden üstüne konuşmaya gerek yok

Çevrimiçi Renton

Santrafor ayakta duramıyor zaten gedsonla rafayla semihle falan set hucumu oynayamazsın.Bu kadronun 30 metreye oyunu yıkıp oynamasını beklemeyelim.Maksimum oynayacağı direkt hucum bu takimin onuda van bronchorst oynatıyordu zaten.Boş yere tazminat verip hoca gonderdik gelen ondan iyisini yapmaz kim gelirse gelsin.Rakip sahaya yıkılıp oynayacak bir gucumuz yok şuan kalitemizde yok
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim taraftarın amacı ilk günden beri takımın başına yerli hoca getirmek olduğu için ve sorumlu olarak en masum olanı ilan ettiği için. Şaşırtmıyor. Şimdi hoca derdimiz olmayacaktı başımıza iş aldık ne güzel. X'deki futbol abilerine ve malum gazetecilere güvenmeye devam etsinler.
Yabancı hoca getirip yanına üstüne yerli birilerini koydukları an ben direkt umudu kesiyorum böyle yaptığın zaman getirdiğin adamın sezon sonunu görebilmesi imkansız bu yönetimde aynı kafada olduğu için pek bir beklentim yok biz Şifo, İbrahim Üzülmez, Ertuğrul Sağlam hakediyoruz onlardan devam onlarlada sorunu çözemeyince Yılmaz Vural, Güvenç Kurtar kalıyor geriye zaten
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 10:31:14 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübün ilk önce ne oynayacağına karar vermesi lazım sonra bir tane sd getirip o oyuna göre hoca seçilmesi lazım sonrada kadro planlaması yapılır ayrıca yönetimin maaş ödeme, kulübün hakkını savunma ve oyuncuların kişisel sorunlarını halletmek dışında bir işi olmamalı tabi şunları yapmak çok zor değil ama kimsenin işine gelmiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı hoca getirip yanına üstüne yerli birilerini koydukları an ben direkt umudu kesiyorum böyle yaptığın zaman getirdiğin adamın sezon sonunu görebilmesi imkansız bu yönetimde aynı kafada olduğu için pek bir beklentim yok biz Şifo, İbrahim Üzülmez, Ertuğrul Sağlam hakediyoruz onlardan devam onlarlada sorunu çözemeyince Yılmaz Vural, Güvenç Kurtar kalıyor geriye zaten
Böyle giderse Anç'yi mumla arayacağımız günler gelecek. VI ve CK kalite olarak istediğimiz profilde değillerdi ama düşünce yapısı olumluydu. Bu konuyu yanlış yere çekecek muhakkak olur da demek istediğim düşünce yapısı tam olarak bu olmalı. İyi bir sportif direktör, aklımızda istediğimiz bir oyun yapısı ve bu oyun yapısına uygun hoca. Kimsenin kimseye karışmadığı da bir sistem.

Görebilecek miyiz acaba?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Böyle giderse Anç'yi mumla arayacağımız günler gelecek. VI ve CK kalite olarak istediğimiz profilde değillerdi ama düşünce yapısı olumluydu. Bu konuyu yanlış yere çekecek muhakkak olur da demek istediğim düşünce yapısı tam olarak bu olmalı. İyi bir sportif direktör, aklımızda istediğimiz bir oyun yapısı ve bu oyun yapısına uygun hoca. Kimsenin kimseye karışmadığı da bir sistem.

Görebilecek miyiz acaba?
Ceyhun Kazancı Valerien döneminde hocaya göre gayet iyi transferler yaptı sonrasındaki afrikalıları onun aldırdığıni  sanmıyorum kulübe Boniface, Khusanov, Hien, Ondrejka falan raporlayıp sunan adam o transferleri yapmaz zaten onunda hakkına girdi bu taraftar

Çevrimiçi Renton

Bo Svensson yazmışlar sayın başkan 1.5 yıl istediği gibi arkasında durabilirse 26/27 den sonra her sene zirveye oynar çok yüksek ihtimal.TFF limitlerimiz gs-fbnin yarısından bile az realist olursa tek yolun bu şekilde olduğunu anlarlar ama...Bu kültürde hücum yapmıyor derler 2 ay bile dayanmaz Svensson başakşehir hariç 2 aydan fazla calisacagi kulup yok suan trde.Mainzdan beri 3 luden vazgecmedi ayrıca elimizde 4 stoper var 2 si sakat.Hadi bahtiyarla oynarsin sol stoperde ama 3 üde solak şuan.Nereden baksan tutarsızlık.

Çevrimiçi kartalizma190399

.
Hazreti "Kartalizma" nın söyledikleri önemli ve değerli bizimkiler lakırtı. Sen harcanıyorsun buralarda bunu fark  ettim. Bu önemli fikirlerini bizimle paylaşman gerçekten çok büyük şansmış bizim için. Bu mucizevi fikirlerin karşısında herkesin susup yönünü bulması gerekirken hala utanmadan, sana katılmadan fikir beyan ediyorlar. Garip gerçekten, çok garip. Hem de sen algoritmik, ispatlı ve tutarlı fikirlerini beyan etmişken...
O kadar boş yapıp, yaptığın boşlar üzerinden ispat yapabilmiş, yapmışcasına kendi doğrularına yelken açıyorsun ki, yaptığın boşların  rüzgarı kendi yelkenini dolduramıyor
Ne anlamak istiyorsan onu görüyorsun.
Yerli de teknikten bahseden yokta, yabancı da kim var Allah aşkına? Sen dahil öyle bir teklif burada kimseden gelmedı , kim hangi teknik üstünlük sebebiyle hangi zat-ı şahaneyi övmüşte, biz hadi oradan demişiz.
İstatistik yalan söylemez. 17 kere aynı sonucu buluyorsan, bu sonuç değerli ve önemlidir. Bak koca Morinho burada yapamıyor.
Bu istatistiki bilginin önemli olmadığını ispatlayan argümanında gerçekten o kadar anlamsız ki, kelime bile yapmaya gerek yok. Azıcık matematik, azıcık matematik..matematiğe azıcık kafası çalışan hiçkimse 17 kere tekrarlanan bir sonucu görmezden gelemez bodozlama itiraz etmez, edemez.
İyi yabancı geldi de itiraz mı ettik. Getiremiyorsun işte iyi yabancıyı, getirsen adama uygun oyuncu getiremiyorsun.
İyi oyuncuda buraya gelmiyor, azıcık şımaran Emirhan'ı bile burada tutamadık. İyi teknik direktör nasıl gelsin ki. Arap takımları gibi parada basamayacağımıza göre, ayağımıza göre yorgan bakmamız gerekiyor. .
Yoksa biz dikeceğiz...
Hepsi bir arada olmuyor. Keşke olsa ama olmuyor.
Konuşmak için konuşmaya gerek yok.
Bir şeyi ispatlamak için bağlamından çıkararak yorum yapmak sadece zorlamak oluyor.
Bu arada bir taraftan yabancı teknik direktör isteriz derken diğer taraftan Sinan Engin'i övmen gerçekten ironik. Sinan Engin, Aziz abisinden izin almadan bunları yapabiliyor mu?!

Aklinca keskin yorum yaptigim icin laf cakmaya calisiyorsun, ama soylediklerimin cogunun ciktigi gercegini degistirmiyor.
Herkes Immobile icin havalara ucarken ben niye son 2 sene performans gostermemis 35 yasindaki oyuncu'ya gidiyoruz diye elesiren 2-3 kisiden biriydi.
Herkes Rafa Silva icin havalara ucarken ben iyi topcu ama Muci'ye o kadar yatirim yapilmisken ve Semih dururken yilliik 6 milyon euro bu kadar eksik varken cok luks ve gereksiz demistim, ne oldugunu gorduk.
Herkes Paulista, Hummels diye sayiklarken ben istikrarsiz, mac sayisi dusuk stoper yerine lider ozellikli daha kaliteli adama gidilmeli dedim, gorduk Paulista'nin sonunu.
Daha Hasan Arat konusunda soylediklerime girmiyorum bile, herkes ne kadar vizyonlu vs diye alkislarken ben guzel konusuyor ama vaadleri cok ucuk hicbirini gerceklestiremez demistim.
Simdi mesajlari tek tek arattirma.

Ha, yabanci-yerli meselesine gelecek olursak. Istatistigin hala lakirdi, hala bos. Boyle bir kiyas yapacaksan tam anlamiyla verirsin istatistikleri, sirf gecen sene'yle bile istatistigin eksik oldugunu ispatladim iste. Gecen sene 4 buyuklerin tamaminin basinda yerli varken elbette yerli sampiyon olacak, Samsunspor mu sampiyon olacakti. Sen su soru'ya cevap ver o zaman, madem sana gore GvB berbat hoca ve yerliler super; bu sene GS'nin basinda GvB bizim basimizda Okan Buruk olsa biz mi sampiyon olurduk? Net bir evet veya hayir bekliyorum ama, ver bakalim cevabini.

Sinan Engin ornegini bayildigimdan vermedim. Sinan Engin olur Mahmut Uslu olur Erden Timur olur fark etmez. Medya'yi yonlendirecek, hakemleri baski altina alacak menajer ve yonetici istesen sak diye bulursun. Diger camia'larda varsa ve bizde bunu yapan yoksa bu otomatikman antrenorun bunu yapmasi gerektigini soylemez. En azindan temel gorevi degildir.
Iyi yabanci teknik direktoru getirmek yonetimin isi, yuzlerce antrenor var. Bulup getirsinler. Ama etrafini da adam gibi duzsunler.
Yoneticinin biri reklam yapacak diye bitik veya gereksiz transfer yapmasinlar. Adami eline ligi 50 puan geride bitirmis takim verip 3-4 transferle sampiyon yapmasini beklemesinler.
Hakemler bizi kitir kitir dograrken izlemesinler. Bu seneki rezilligin sorumlusu GvB mi veya payi kac? Payi yok elbette diyemem ama yuzde'ye vurursan 20%'yi bile gecmez bence.
Kendisi gidince zaten takimin duzelmedigin gorduk. Allah'tan yoneticiler cikip konustu da kapali kapilar ardinda ne rezillikler yasandigini gorup adamin ustune yikamiyorlar herseyi.

Çevrimiçi gokhans

Ceyhun Kazancı Valerien döneminde hocaya göre gayet iyi transferler yaptı sonrasındaki afrikalıları onun aldırdığıni  sanmıyorum kulübe Boniface, Khusanov, Hien, Ondrejka falan raporlayıp sunan adam o transferleri yapmaz zaten onunda hakkına girdi bu taraftar
Valla valerian'ın oynattığı oyunda gayet iyiydi. 2.yarı takımın düşmes sıkıntısı vardı ama ilk yarı resmen rakibi boğuyordu rakip kaleye ilk yarı 20 şut atıp 3-4 gol atıyorduk, tabi bunda weghorst'unda büyük payı var, oyun anlayışını komple değiştiren bir adam, şimdi 20 şutu 10 maçda atamıyoruzdur belkide.. Keza gio'da sezon başı takır takır oynatıyordu mevcut kadroya göre, ön liberosuz, kanatsız beksiz, gol atamayan santrafor ile taş gibi oynattı takımı. Belli bir süreden sonra yönetimsel, parasal konulardan, iç çatışmalardan gio'nunda ayağı kaydı.. Mesela şu valerian'ın olduğu kadro gio'da olsaydı çok başka şeyler konuşuyor olurduk. o kadro çok kolay harcadılar , şenol resmen gelip taş gibi kadroyu dağıtıp yerine afrika kabile karması kurdu :s20: :s20: :s20:
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Bo Svensson yazmışlar sayın başkan 1.5 yıl istediği gibi arkasında durabilirse 26/27 den sonra her sene zirveye oynar çok yüksek ihtimal.TFF limitlerimiz gs-fbnin yarısından bile az realist olursa tek yolun bu şekilde olduğunu anlarlar ama...Bu kültürde hücum yapmıyor derler 2 ay bile dayanmaz Svensson başakşehir hariç 2 aydan fazla calisacagi kulup yok suan trde.Mainzdan beri 3 luden vazgecmedi ayrıca elimizde 4 stoper var 2 si sakat.Hadi bahtiyarla oynarsin sol stoperde ama 3 üde solak şuan.Nereden baksan tutarsızlık.
Bo Svensson üçlü oynadığı için takımları fizik olarak üst seviyede olur bundesligada çalıştırdığı takımlar rakip sahada en çok top kazanan takımlar oldu zaten uzun falan vurdurur ama toplu oyundada planı olan hoca o takımlar uzun vurmayı gerektiren takımlardı ayrıca burada doğru düzgün iletişim kurulursa toplu oyundada gayet iyi işler çıkartır hemde Atiba gibi bir artımızda varken beraber top oynadılar getir yanına koy kulüple ilgili her türlü bilgiyi verir zaten hocaya
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 11:03:14 Samet Ç ]

Çevrimiçi Renton

Bo Svensson üçlü oynadığı için takımları fizik olarak üst seviyede olur bundesligada çalıştırdığı takımlar rakip sahada en çok kazanan takımlar oldu zaten uzun falan vurdurur ama toplu oyundada planı olan hoca o takımlar uzun vurmayı gerektiren takımlardı ayrıca burada doğru düzgün iletişim kurulursa toplu oyundada gayet iyi işler çıkartır hemde Atiba gibi bir artımızda varken beraber top oynadılar getir yanına koy kulüple ilgili her türlü bilgiyi verir zaten hocaya
Benimde çok beğendiğim hoca union berlin maçlarını takip ettim sırf onun için bu sene.Ama şuan onun istediklerini yapabilecek durumda değil takım.Keşke gelse ama hiç doğru zaman değil gibi realist bakınca.Uzun topları alacak 1 tane adam yok ki kadroda duvar gibi sekiyor toplar.Onun presini yapabilecek bi orta sahada yok takımda bakınca salih musrati vs.Tek avantajı sağ stopere svensson cuk oturur sol kenara gedson sag kenara rashica forveti arkasinda ikili muci rafa iyilesirse 3 lunun ortasina paulista.Pivot alırsın hareketli devre arasında 1 stoper daha alırsın belki bir seyler çıkarabilir o zaman

Bu ligde savunma agirlikli veya gecis hucumuyla sampiyon olacagimizi hic sanmiyorum.
Belki 5-6 sene evvelin liginde olurdu (ki oldu da Trabzon'la ve Basaksehir'le), ama puan barajinin 95-100'lere ciktigi yerde Anadolu takimlarina karsi puan kayiplari tolere edilemiyor maalesef.
Rakipleri kendi sahasina hapsedecek, set hucumu oynatacak, deli gibi korkusuzca saldirtacak takim yaratmak lazim.
Bunu da ya teknikle/yetenekle yaparsin ya da fizikle. Teknik daha pahali ve zor oldugu icin fizikli takim yaratip deli gibi baski yapan oyun tercih edilmeli.
Makul butceyle lige uygun model bu. Felix Magath, Bielsa tarzi hoca ve ilk feda donemindekii takimla olabilir anca. Ondan sonra butce arttikca takim gelistikce teknik/yetenek baremi de artar ve yarismaci olursun.

Çevrimiçi Akil Emre

Kaç yıldır stajer hocalarla zayıf kadrolarla ilerlemek baydı, zaten transfer bütçemiz yetersiz birde futbol aklı olmayınca çekilmez bi hal alıyor, gönlüm herzaman alman ekolunde hoca ve oyuncularla kurulu takım izlemek. Bunun dışında xavi ve terzic bize çok uygun ama maliyet olarak olmayacağına eminim. Umarım net isimlerle başlangıç yapıp önümüze bakarız.

Çevrimiçi Renton

Profil olarakta gerçeklikten çok uzaklaştık taraftar olarak.Renklilerin biri 3.3 milyar tl digeri 3.4 milyar tl biz 1.8 milyar tl ama istediklerimiz hep onların ayarında.Trabzonun limiti bizden fazla mesela.34 yasında adamlara 2-3 yillik kontrat 6 milyondan daha çok ağlarız.Fizik kapasite üzerinden  akılcı transfer yapmak lazım.Ama taraftar kültürü imkan vermiyor.Karar vericilerin hiçbir şekilde baskı altında kalmaması kulaklarını kapatması gerekiyor

Çevrimdışı savaş altay

Serdar Adali TD icn piyasada donen isimlere itibar etmeyin dedi. Ben itibar etmiyorum. Bakalim kim gelecek.

Çevrimdışı savaş altay

neden istediklerini bende anlamadım zaten almak çok tuzluya patlarda
Neden insanlar bu kadar basit düşünüyor insanların aklında şenol sergen lucesku dışında isim yok razvanda soyadından dolayı isteniyor ben olsam gider arda turanla anlaşırım illaki yerli olacaksa

Abi Arda olmaz. Fanatik Gs'li gibi takiliyor. Icerde, disarda Gs'den 6 puani soker mi basimizdayken hem de nasil ama yine de profil sikintili. Seba formasini giyip poz vermesinden beri severim Arda'yi. Buyugunu bilen buyugunden buyuk.

https://youtube.com/shorts/DCLtl9MqK_g?si=AGBrqKNqo4ES5SDv
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 12:51:09 savaş altay ]

Profil olarakta gerçeklikten çok uzaklaştık taraftar olarak.Renklilerin biri 3.3 milyar tl digeri 3.4 milyar tl biz 1.8 milyar tl ama istediklerimiz hep onların ayarında.Trabzonun limiti bizden fazla mesela.34 yasında adamlara 2-3 yillik kontrat 6 milyondan daha çok ağlarız.Fizik kapasite üzerinden  akılcı transfer yapmak lazım.Ama taraftar kültürü imkan vermiyor.Karar vericilerin hiçbir şekilde baskı altında kalmaması kulaklarını kapatması gerekiyor

Once kendimize objektif bakip ne oldugumuzu kabul etmemiz lazim.
GS ve FB kadar para harcayamayiz, harcayamayacagiz. Onlarin yaptigi gibi tam efektif olmasa da deli gibi para harcayarak ligin cok ustunde kadro kurup o sekilde basarili olamayiz.
2 tane pahali bonservisli oyuncu aldik, 1 yildir belimizi dogrultamiyoruz.
5+ bonservis bizim icin luks, 3+ maas bizim icin luks. Yillik 6 milyon euro'luk maaslar falan olacak gibi degil.
Ha, aslinda bizim futbol ortamimizda GS ve FB'nin bu paralari harcamasi da delilik, ama bu onlarin sorunu. Ben bizim acimizdan bakiyorum.
Taraftar zengin yoneticiler gelsin surekli cebinden kapatsin aciklari diye bekliyor, ama onu o capta yapacak yoneticiler de yok, olsa bile bu saglikli yapi zaten olmaz.

Biz gecmiste basarili oldugumuz donemlerde hep ortaya para degil de akil ve organizasyon koyarak gectik rakipleri.
Atletico Madrid, Napoli, Feyenoord vs bir sekilde yarismaci veya sampiyon oluyorsa biz de oluruz.
Ama biz Mbappe alarak yapamayiz bunu, Griezmann'i Aguero'yu bulup gelistirirerek yapariz.
Kharavetskelia'yi bulup gelistirerek yapariz. Feyenoord gibi cok dar butceyle olsa bile Slot gibi bir hoca bulup ona emanet ederek yapabiliriz.
Surekli para tartisiliyor, kadro'daki eksikler tartisiliyor, once bir sportif yapi otursun da.
Sportif direktor (veya yonetici, hernseyse iste), scout ekibi vs bir otursun, diger sorunlar zaten zamanla yavas yavas cozulur.

Çevrimiçi Monza

Dün mazbata töreni yapılıyor. Divan başkanı, yeni başkan, yeni yönetim orada toplanmış, konuşma yapacaklar doğal olarak. Divan başkanı su istiyor konuşurken. Birisi bir iki dolandı etrafta geldi; yahu su yok ya, su. Kimsenin aklına gelmemiş 3-5 şişe su alıp koyalım şu kürsüye diye.

Değişik bir amatörlük var üzerimizde. İçinde bulunduğumuz durumdan nasıl çıkarız diye sayfalarca içimizi döküyoruz, inşallah bir mucize olurda kendimize geliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Dün mazbata töreni yapılıyor. Divan başkanı, yeni başkan, yeni yönetim orada toplanmış, konuşma yapacaklar doğal olarak. Divan başkanı su istiyor konuşurken. Birisi bir iki dolandı etrafta geldi; yahu su yok ya, su. Kimsenin aklına gelmemiş 3-5 şişe su alıp koyalım şu kürsüye diye.

Değişik bir amatörlük var üzerimizde. İçinde bulunduğumuz durumdan nasıl çıkarız diye sayfalarca içimizi döküyoruz, inşallah bir mucize olurda kendimize geliriz.
Herkes işini daha doğrusu bildiği işi yaparsa böyle olmaz. İyi Beşiktaşlı arıyorlarsa banada görev versinler. Ama olması gereken hem iyi Beşiktaşlı hemde verilen görevi bilen birisi olmalı. Neyse yav. İnşallah 2 hafta sonra ANÇ'yi arar duruma gelmeyiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı falan uğraşacağınıza İbrahim Altınsay'ı getirin olsun bitsin.

Çevrimiçi Monza

Herkes işini daha doğrusu bildiği işi yaparsa böyle olmaz. İyi Beşiktaşlı arıyorlarsa banada görev versinler. Ama olması gereken hem iyi Beşiktaşlı hemde verilen görevi bilen birisi olmalı. Neyse yav. İnşallah 2 hafta sonra ANÇ'yi arar duruma gelmeyiz.

Bu kadar basit yanlışları ve düzensizliği görünce insan umutsuzluğa kapılıyor. Komple bir yenilenme, arınma gibi bir şey lazım ama olur mu bilemem.

Çevrimdışı Yılmaz Galip

Bu kadar kötü durumda oldugumuzu hatırlamıyorum. Kötü günler gördük ama rakiplerimiz de kötü oluyordu.

Şimdi rakiplerimiz canavar oldular. Biz çok geride kaldık.

Çevrimdışı savaş altay

Bu aksam sivas maci var ve ben hala skordan bagimsiz heyecanliyim. Cok kotu gunler gorduk hayatimiz boyunca, arma ve renk sevdamiz degismedi. Bu aksam su kotu periyoda son verme adina guzel bir mac olsun.

Sivas da sikintili bizim icin.

Çevrimiçi sefaköykartali

Roger schmidt getirip 2 kanat 2 bek çözersek elimizdeki kadrodan maksimum verimi alırız bence.

Çevrimdışı savaş altay

Roger schmidt getirip 2 kanat 2 bek çözersek elimizdeki kadrodan maksimum verimi alırız bence.

Kadrodaki gruplasmayi engellemeden hic bir halt edemeyiz. Kadronun yari yariya hem taktiksel hem de zihinsel acidan degismesi gerekiyor. Ele baslari kimse bu islerin hem yerlisi hem de yabancisi uzaklastirilmali. Hasan arat tepeden tirnaga klubu mahvetmistir.

Etiketler: