.
Hazreti "Kartalizma" nın söyledikleri önemli ve değerli bizimkiler lakırtı. Sen harcanıyorsun buralarda bunu fark ettim. Bu önemli fikirlerini bizimle paylaşman gerçekten çok büyük şansmış bizim için. Bu mucizevi fikirlerin karşısında herkesin susup yönünü bulması gerekirken hala utanmadan, sana katılmadan fikir beyan ediyorlar. Garip gerçekten, çok garip. Hem de sen algoritmik, ispatlı ve tutarlı fikirlerini beyan etmişken...
O kadar boş yapıp, yaptığın boşlar üzerinden ispat yapabilmiş, yapmışcasına kendi doğrularına yelken açıyorsun ki, yaptığın boşların rüzgarı kendi yelkenini dolduramıyor
Ne anlamak istiyorsan onu görüyorsun.
Yerli de teknikten bahseden yokta, yabancı da kim var Allah aşkına? Sen dahil öyle bir teklif burada kimseden gelmedı , kim hangi teknik üstünlük sebebiyle hangi zat-ı şahaneyi övmüşte, biz hadi oradan demişiz.
İstatistik yalan söylemez. 17 kere aynı sonucu buluyorsan, bu sonuç değerli ve önemlidir. Bak koca Morinho burada yapamıyor.
Bu istatistiki bilginin önemli olmadığını ispatlayan argümanında gerçekten o kadar anlamsız ki, kelime bile yapmaya gerek yok. Azıcık matematik, azıcık matematik..matematiğe azıcık kafası çalışan hiçkimse 17 kere tekrarlanan bir sonucu görmezden gelemez bodozlama itiraz etmez, edemez.
İyi yabancı geldi de itiraz mı ettik. Getiremiyorsun işte iyi yabancıyı, getirsen adama uygun oyuncu getiremiyorsun.
İyi oyuncuda buraya gelmiyor, azıcık şımaran Emirhan'ı bile burada tutamadık. İyi teknik direktör nasıl gelsin ki. Arap takımları gibi parada basamayacağımıza göre, ayağımıza göre yorgan bakmamız gerekiyor. .
Yoksa biz dikeceğiz...
Hepsi bir arada olmuyor. Keşke olsa ama olmuyor.
Konuşmak için konuşmaya gerek yok.
Bir şeyi ispatlamak için bağlamından çıkararak yorum yapmak sadece zorlamak oluyor.
Bu arada bir taraftan yabancı teknik direktör isteriz derken diğer taraftan Sinan Engin'i övmen gerçekten ironik. Sinan Engin, Aziz abisinden izin almadan bunları yapabiliyor mu?!
Aklinca keskin yorum yaptigim icin laf cakmaya calisiyorsun, ama soylediklerimin cogunun ciktigi gercegini degistirmiyor.
Herkes Immobile icin havalara ucarken ben niye son 2 sene performans gostermemis 35 yasindaki oyuncu'ya gidiyoruz diye elesiren 2-3 kisiden biriydi.
Herkes Rafa Silva icin havalara ucarken ben iyi topcu ama Muci'ye o kadar yatirim yapilmisken ve Semih dururken yilliik 6 milyon euro bu kadar eksik varken cok luks ve gereksiz demistim, ne oldugunu gorduk.
Herkes Paulista, Hummels diye sayiklarken ben istikrarsiz, mac sayisi dusuk stoper yerine lider ozellikli daha kaliteli adama gidilmeli dedim, gorduk Paulista'nin sonunu.
Daha Hasan Arat konusunda soylediklerime girmiyorum bile, herkes ne kadar vizyonlu vs diye alkislarken ben guzel konusuyor ama vaadleri cok ucuk hicbirini gerceklestiremez demistim.
Simdi mesajlari tek tek arattirma.
Ha, yabanci-yerli meselesine gelecek olursak. Istatistigin hala lakirdi, hala bos. Boyle bir kiyas yapacaksan tam anlamiyla verirsin istatistikleri, sirf gecen sene'yle bile istatistigin eksik oldugunu ispatladim iste. Gecen sene 4 buyuklerin tamaminin basinda yerli varken elbette yerli sampiyon olacak, Samsunspor mu sampiyon olacakti. Sen su soru'ya cevap ver o zaman, madem sana gore GvB berbat hoca ve yerliler super; bu sene GS'nin basinda GvB bizim basimizda Okan Buruk olsa biz mi sampiyon olurduk? Net bir evet veya hayir bekliyorum ama, ver bakalim cevabini.
Sinan Engin ornegini bayildigimdan vermedim. Sinan Engin olur Mahmut Uslu olur Erden Timur olur fark etmez. Medya'yi yonlendirecek, hakemleri baski altina alacak menajer ve yonetici istesen sak diye bulursun. Diger camia'larda varsa ve bizde bunu yapan yoksa bu otomatikman antrenorun bunu yapmasi gerektigini soylemez. En azindan temel gorevi degildir.
Iyi yabanci teknik direktoru getirmek yonetimin isi, yuzlerce antrenor var. Bulup getirsinler. Ama etrafini da adam gibi duzsunler.
Yoneticinin biri reklam yapacak diye bitik veya gereksiz transfer yapmasinlar. Adami eline ligi 50 puan geride bitirmis takim verip 3-4 transferle sampiyon yapmasini beklemesinler.
Hakemler bizi kitir kitir dograrken izlemesinler. Bu seneki rezilligin sorumlusu GvB mi veya payi kac? Payi yok elbette diyemem ama yuzde'ye vurursan 20%'yi bile gecmez bence.
Kendisi gidince zaten takimin duzelmedigin gorduk. Allah'tan yoneticiler cikip konustu da kapali kapilar ardinda ne rezillikler yasandigini gorup adamin ustune yikamiyorlar herseyi.