Ben ne Samet'i ne de Sergen'i sevmem, Beşiktaş'ın kapısına yaklaşsınlar istemem ama içeri öyle adamlar girmiş ki, Sergen'le Samet'in ikisini bir aynı anda sırtımda taşırım....
Yazdığı raporda kullandığı dil gayet basit çünkü yaşanan olaylar gayet saçma ve basit, gayet kibar dille ben bu adama çok basit şeyleri bile defaatle anlatıyorum ama bir türlü anlayamıyor demiş.... Samet'in kullandığı dilin profesyonel olmaması nedeniyle ona futboldan anlamıyor diyemeyiz. Samet muhtemelen lise mezunu adam, ne bekliyorduk ki?! Tespitlerini yazmış. Raporu yazdığı kişi de Hasan Arat, tanımıyorlar mı birbirlerini, iki kelamla anlatılacak sapır saçma bir konuda ne raporu?
Samet zeki adam, rapor yazmış yazamamış meselesi takılınması gereken son mesele....
Bu olaylarla ilgili hiç konuşmasın istiyordum ama şu olayları ortaya çıkarması bence çok iyi oldu, konuşmasa bu yaşanan saçmalıkları bir türlü anlamlandıramayacaktık.
Fikret Başkan akşam olayı çok güzel özetlemiş, bu konuşmadan anladığım kadarıyla Hüseyin Yücel'in karşısına da aday olarak çıkmaz...Sadece şu kriz döneminden kurtulana kadar keşke Serdal Adalı, Hüseyin Yücel ve Fikret Orman tek listeyle hep birlikte yönetseler de bizi bu bataklıktan el birliği ile çıkarsalar çok güzel olurdu.
Durumumuz içler acısı, şu yaşananları yaşatanların yatacak yeri yok...
Şu anda zaman, Hüseyin Başkan'a destek olma zamanı...