Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Kapkarakartal, murat baltacı, hasankale, blackeagle35, COB, savaş altay, LORDBJK, gokhans, Kartal Ç, Monza, Berat, Renton, Umutcan Kaya, uno_bjk, mellfred, o2bucak, Savaş, CemMert, emre_1978, mayguntr ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 121454 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Kim o bağırıp çağıranlar?

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Bülent Uslu ya karşı olan tayfa deyim ağabey.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

3 sezonluk dizi çıkacak olaylar yaşanmış son 6 ayda.

Korkunç bir durum. En masum tartışması yapmaya gerek yok ancak illa yapılacaksa hoca en masum bence.

Son 2 aydır ödenmeyen maaşlar, yönetim danışmanı diye gelen adamın hocayla taktik konusmasi, bu kaos ortamı vs vs.

Muci ve Mario ısrarı da acaba bu ego savaşları içerisinde var mıydı, çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

bir isa karikatürü vardı
isa  ben tanrının oğlu değilim diyor ancak onu dinleyenler ısrarla "hayır öylesin" diye diretiyordu
beşiktaş taraftarı ile sergenin td'lük işini buna benzetiyorum
sergen baba benden olmaz diye bağırıyor ama ikna olmuyoruz

Daha iyi açıklanmazdı sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Samet Aybaba'nın bu tanıma göre "futbol direktörü" olması gerekiyordu. Ben de diyorum ki rüştünü ispatlamış mı bu görevlere geliyor. Hangi liyakat ve performansa göre bu göreve getirilmiş. Adamın tek özelliği eski futbolcumuz olması. Tanımam etmem akçeli işlerde gözü pek yok gibi ama bunu asla tam bilemeyiz bu kulübe bu kadarı yetmez. Hem liyakatli hem dürüst hem de ehil profesyoneller gerekli. Böyle rapor hazırlayan biri benim gözümde ehil değildir. Kimse kusura bakmasın. Mesela Ben başkanım işten anlamıyorum. Altımdaki futbol direktöru bana rapor sunuyor. Bu rapora göre Santosun sözlesmesini fesih edeceğim Ve kulubü 4 milyon euro borca sokacağım. Ben bu rapora asla güvenerek iş yapmam. Çünkü bilimsel bir veri yok. Yarın bana genel kurulda bunun hesabını sorsalar ne diyeceğim ?
Samet Aybaba ya sarmışsın liyakatdiz vs diye .adam 20 sene futbol 30 sene TD lik yapmış liyakatsiz ama Kaan şakıl Brad Fidel liyakali mi?onlarıno göreve getirenler ne kadar liyakatli?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Fikret Ormanin açıklamalarını çok beğendim.

Çevrimiçi murat

Ayrıca Hasan aratın seçim vaadi futbolu futbol bilenler yönetecek ,futbolun patronu da Samet Aybaba olacak demedimi?futbolun patronu olarka yazılmış bir rapor.trknik bir rapor değil bir anlamda patronun karar metni diyebiliriz.

Çevrimiçi levitate

Rafa varken ve Sergen gelip oynatacağı tek oyun belliyken ikinci bir planı da yokken çakılacaklardan bir tanesi Talisca doğru

sağ kanat oldu artık oraya atarız belki
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Samet Aybaba'nın bu tanıma göre "futbol direktörü" olması gerekiyordu. Ben de diyorum ki rüştünü ispatlamış mı bu görevlere geliyor. Hangi liyakat ve performansa göre bu göreve getirilmiş. Adamın tek özelliği eski futbolcumuz olması. Tanımam etmem akçeli işlerde gözü pek yok gibi ama bunu asla tam bilemeyiz bu kulübe bu kadarı yetmez. Hem liyakatli hem dürüst hem de ehil profesyoneller gerekli. Böyle rapor hazırlayan biri benim gözümde ehil değildir. Kimse kusura bakmasın. Mesela Ben başkanım işten anlamıyorum. Altımdaki futbol direktöru bana rapor sunuyor. Bu rapora göre Santosun sözlesmesini fesih edeceğim Ve kulubü 4 milyon euro borca sokacağım. Ben bu rapora asla güvenerek iş yapmam. Çünkü bilimsel bir veri yok. Yarın bana genel kurulda bunun hesabını sorsalar ne diyeceğim ?
tamam sametten bende hazetmiyorumda bu kadar zorlamaya gerek varmı 😂
Bir işde her zaman bir ilk vardır sen avukat olarakmı doğdun herşeyin bir ilk adımı vardır emeklemesi vardır
Rapor da bilgi vermek içindir bilimsel verilere dayanmak zorunda değil raporu alan gerekirse bunun araştırmasını yapacak uzmanları görevlendirir kimse raporla kelle kopartmaz

Çevrimiçi Samet Ç

sağ kanat oldu artık oraya atarız belki
Talisca, Rafa ve Ciro ile Sergen'in youtubeda ballandıra ballandıra anlattığı milletin ölüp bittiği ön alan presini yapmaya kalkarsak vay halimize bunlarla en fazla Amorim'in Manu'da yaptığı gibi yönlendirmeli baskı yapılır onu düşünebilecek akıl Sergen'de var mı yok o yüzden hiç ışık görmüyorum yolun sonunda ne saha içinde ne de saha dışında aslında işleri basit getirecekleri hocanın oynatacağı tek oyun var o oyuna göre alınacak oyuncuları çok rahat bulursun ama o futbol aklı bizde yok

Çevrimdışı Necmi

Samet Aybaba ya sarmışsın liyakatdiz vs diye .adam 20 sene futbol 30 sene TD lik yapmış liyakatsiz ama Kaan şakıl Brad Fidel liyakali mi?onlarıno göreve getirenler ne kadar liyakatli?
şu gelen kadro içinde belkide en liyakatlısı samettir

Çevrimiçi murat

Doktor sana bir rapor yazar eline verir hiçbirşey anlamazsın.karşına geçer beyninde ur var 6 ay ömrün kaldı der neyin olduğunu öğrenirsin.samet hoca beynimizde ur var demiş daha ne desin.

Çevrimdışı Necmi

bir isa karikatürü vardı
isa  ben tanrının oğlu değilim diyor ancak onu dinleyenler ısrarla "hayır öylesin" diye diretiyordu
beşiktaş taraftarı ile sergenin td'lük işini buna benzetiyorum
sergen baba benden olmaz diye bağırıyor ama ikna olmuyoruz
😂 birkaç gündür okuduğum en güzel mesajdı bu

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca, Rafa ve Ciro ile Sergen'in youtubeda ballandıra ballandıra anlattığı milletin ölüp bittiği ön alan presini yapmaya kalkarsak vay halimize bunlarla en fazla Amorim'in Manu'da yaptığı gibi yönlendirmeli baskı yapılır onu düşünebilecek akıl Sergen'de var mı yok o yüzden hiç ışık görmüyorum yolun sonunda ne saha içinde ne de saha dışında aslında işleri basit getirecekleri hocanın oynatacağı tek oyun var o oyuna göre alınacak oyuncuları çok rahat bulursun ama o futbol aklı bizde yok
Birde şampiyon olduğumuz sene Atiba falan vardı şimdi oda yok. Tek başına gedson da çaresiz kalır.

Çevrimiçi murat

şu gelen kadro içinde belkide en liyakatlısı samettir
öyle zaten. Ben muçi ve musrati alınırken zaten sametin pasifize edildiğini düşünmüştüm.muçiyr o parayı verdirdiyse Messi bekliyor olmalı.filim orada kopmuş zaten.malesef zengin hastalığı işte para bende herşeyin en iyisini ben bilirim benim dediğim olacak  mantığı .zaten futboldan herkes anlar ama ne kadar anladığını bilmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Emre Kocadağ: "Ekibimle beraber projelerimizi hazırlıyoruz. Hasan Arat gibi hayali vaatlerle değil, Beşiktaş'ın geleceğini kurtarmak için mayıs ayında başkanlığa aday olmayı düşünüyorum." (Tv100)

Geçmişimizi karalayanlardan biri geleceğimizi kurtarmak için gönüllü olmuş.

Çevrimiçi kartalizma190399

Tek yetkinligi eski oyuncumuz demek kadar da degerlerimizi kucultmeyelim. 20 seneye yakin ust seviyede teknik direktorluk yapmis kisi, oyle boyle Feda doneminde takimin temel taslari atilirken bulunmus, bir cok oyuncunun gelisimine katki vermis. Teknik direktor olarak tartisilir ama bulundugu pozisyon icin gayet yeterli profili.

Raporun dili kurumsal/bilimsel degil ona katilirim ama profesyonel olarak boyle departmanlarin hic var olmadigi bir yerde kurumsallik yokken kurumsal dil beklemek hayalcilik bence.

Ust seviyede dedigin de Anadolu takimlari ve kuculmeye gitmis Besiktas. Yurtdisi tecrubesi 0. Ve bu adam Besiktas'in futbol yapilanmasini planlamasini yapmak icin yeterli?
Altyapi koordinatoru eyvallah da onun disinda bir rol agir gelir kimse kusura bakmasin.

Çevrimiçi levitate

amaaan şu saatten sonra pres falan kim takar artık ne yaşanırsa yapıcan geçicen :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Emre Kocadağ: "Ekibimle beraber projelerimizi hazırlıyoruz. Hasan Arat gibi hayali vaatlerle değil, Beşiktaş'ın geleceğini kurtarmak için mayıs ayında başkanlığa aday olmayı düşünüyorum." (Tv100)

Geçmişimizi karalayanlardan biri geleceğimizi kurtarmak için gönüllü olmuş.
tarihin ilk 10 oy alan adayı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen yalçının ekibinde Atiba olabilirmiş..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

amaaan şu saatten sonra pres falan kim takar artık ne yaşanırsa yapıcan geçicen :D
doğru diyorsun Sergen'den sonra sosyal medya tayfasının bir tur daha Şenol getirip emekli ikramiyesini hediye etmesini izlersek on numara olur zaten düzeleceği yok şu akılsız güruhun kahrolmasını izlerim daha keyifli bir organizasyon yok

Çevrimiçi levitate

doğru diyorsun Sergen'den sonra sosyal medya tayfasının bir tur daha Şenol getirip emekli ikramiyesini hediye etmesini izlersek on numara olur zaten düzeleceği yok şu akılsız güruhun kahrolmasını izlerim daha keyifli bir organizasyon yok

sergene kıyamıyorum o sezon çok güzeldi o yüzden başarılı olsun isterim

şenol hocayı trabzon'da yerler gibi 5 maç 1 galibiyet olmuş o da dandik adsye karşı

onlarda gidince napcaz bilmiyorum terzic'e falan sararız herhalde millet çok yükseliyor ona
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

sergene kıyamıyorum o sezon çok güzeldi o yüzden başarılı olsun isterim

şenol hocayı trabzon'da yerler gibi 5 maç 1 galibiyet olmuş o da dandik adsye karşı

onlarda gidince napcaz bilmiyorum terzic'e falan sararız herhalde millet çok yükseliyor ona
Tanıdığım bütün tsliler şenola defol yazmış. Wp durumlarında :) sosyal medyalarını düşünemiyorum bile.

Çevrimiçi mayguntr

Ust seviyede dedigin de Anadolu takimlari ve kuculmeye gitmis Besiktas. Yurtdisi tecrubesi 0. Ve bu adam Besiktas'in futbol yapilanmasini planlamasini yapmak icin yeterli?
Altyapi koordinatoru eyvallah da onun disinda bir rol agir gelir kimse kusura bakmasin.
Kac tane yurt disi tecrubesi olan turk td varda biz onu bulup futbol direktoru olmaya ikna edecegiz? Hocalik yapmis biri o gorevi birakip alt seviyede bir role ikna olmaz normalde, Samet hoca besiktasli diye buyuk bir rol diye kendini ikna edip gelmis belli ki.

Ha daha iyisi bulunabilir mi elbet bulunur, ama bu ortamda basarili olur mu orasi bence imkansiz. Ali koc gitti getirdi sozde yabanci likayatli comolileri falan gorduk baslarina gelenleri.

Çevrimiçi Serdar3444

Ben ne Samet'i ne de Sergen'i sevmem, Beşiktaş'ın kapısına yaklaşsınlar istemem ama içeri öyle adamlar girmiş ki, Sergen'le Samet'in ikisini bir aynı anda sırtımda taşırım....
Yazdığı raporda kullandığı dil gayet basit çünkü yaşanan olaylar gayet saçma ve basit, gayet kibar dille ben bu adama çok basit şeyleri bile defaatle anlatıyorum ama bir türlü anlayamıyor demiş.... Samet'in kullandığı dilin profesyonel olmaması nedeniyle ona futboldan anlamıyor diyemeyiz. Samet muhtemelen lise mezunu adam, ne bekliyorduk ki?! Tespitlerini yazmış. Raporu yazdığı kişi de  Hasan Arat, tanımıyorlar mı birbirlerini, iki kelamla anlatılacak sapır saçma bir konuda ne raporu?
Samet zeki adam, rapor yazmış yazamamış meselesi takılınması gereken son mesele....
Bu olaylarla ilgili hiç konuşmasın istiyordum ama şu olayları ortaya çıkarması bence çok iyi oldu, konuşmasa bu yaşanan saçmalıkları bir türlü anlamlandıramayacaktık.
Fikret Başkan akşam olayı çok güzel özetlemiş, bu konuşmadan anladığım kadarıyla Hüseyin Yücel'in karşısına da aday olarak çıkmaz...Sadece  şu kriz döneminden kurtulana kadar keşke Serdal Adalı, Hüseyin Yücel ve Fikret Orman tek listeyle hep birlikte yönetseler de bizi bu bataklıktan el birliği ile çıkarsalar çok güzel olurdu.
Durumumuz içler acısı,  şu yaşananları yaşatanların yatacak yeri yok...
Şu anda zaman, Hüseyin Başkan'a destek olma zamanı...

Etiketler: