Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Kapkarakartal, murat baltacı, hasankale, blackeagle35, COB, savaş altay, LORDBJK, gokhans, Kartal Ç, Monza, Berat, Renton, Umutcan Kaya, uno_bjk, mellfred, o2bucak, Savaş, CemMert, emre_1978 ve 105 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 121487 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Sergen öyle ya da böyle 13 kişiyle şampiyon yaptı. Fakat pjanic ve alex orta sahası ile pres yaptırmaya çalışması gibi absürdlükleri vardı. Ne olursa olsun bir şansı daha hak ediyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Hafta içi tahminim Hüseyin Yücel'den basın karşısına çıkar. İnşallah ona karşı umut besleyebiliriz.
seçilmek için her şeyi yapacak buna bankalar birliği anlaşmasından çıkmakta dahil o yüzden belli bir süre ümit beslenir sonrasında yapacağı hamleler önemli

Çevrimdışı mayguntr

Samet Aybaba'nın bu tanıma göre "futbol direktörü" olması gerekiyordu. Ben de diyorum ki rüştünü ispatlamış mı bu görevlere geliyor. Hangi liyakat ve performansa göre bu göreve getirilmiş. Adamın tek özelliği eski futbolcumuz olması. Tanımam etmem akçeli işlerde gözü pek yok gibi ama bunu asla tam bilemeyiz bu kulübe bu kadarı yetmez. Hem liyakatli hem dürüst hem de ehil profesyoneller gerekli. Böyle rapor hazırlayan biri benim gözümde ehil değildir. Kimse kusura bakmasın. Mesela Ben başkanım işten anlamıyorum. Altımdaki futbol direktöru bana rapor sunuyor. Bu rapora göre Santosun sözlesmesini fesih edeceğim Ve kulubü 4 milyon euro borca sokacağım. Ben bu rapora asla güvenerek iş yapmam. Çünkü bilimsel bir veri yok. Yarın bana genel kurulda bunun hesabını sorsalar ne diyeceğim ?

Tek yetkinligi eski oyuncumuz demek kadar da degerlerimizi kucultmeyelim. 20 seneye yakin ust seviyede teknik direktorluk yapmis kisi, oyle boyle Feda doneminde takimin temel taslari atilirken bulunmus, bir cok oyuncunun gelisimine katki vermis. Teknik direktor olarak tartisilir ama bulundugu pozisyon icin gayet yeterli profili.

Raporun dili kurumsal/bilimsel degil ona katilirim ama profesyonel olarak boyle departmanlarin hic var olmadigi bir yerde kurumsallik yokken kurumsal dil beklemek hayalcilik bence. 

Çevrimiçi Samet Ç

Normalde ben olumsuzdum ama taraftarın gönlünü almak için Sergen ile ne yapar eder anlaşırlar. 1.4 - 1. 5 milyon maaş ile anlaşıldığı da yazılmaya başlandı.
3 milyondan aşağıya imza atmaz inanmayın 1.5 milyonlara :D

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Aybaba'nın bu tanıma göre "futbol direktörü" olması gerekiyordu. Ben de diyorum ki rüştünü ispatlamış mı bu görevlere geliyor. Hangi liyakat ve performansa göre bu göreve getirilmiş. Adamın tek özelliği eski futbolcumuz olması. Tanımam etmem akçeli işlerde gözü pek yok gibi ama bunu asla tam bilemeyiz bu kulübe bu kadarı yetmez. Hem liyakatli hem dürüst hem de ehil profesyoneller gerekli. Böyle rapor hazırlayan biri benim gözümde ehil değildir. Kimse kusura bakmasın. Mesela Ben başkanım işten anlamıyorum. Altımdaki futbol direktöru bana rapor sunuyor. Bu rapora göre Santosun sözlesmesini fesih edeceğim Ve kulubü 4 milyon euro borca sokacağım. Ben bu rapora asla güvenerek iş yapmam. Çünkü bilimsel bir veri yok. Yarın bana genel kurulda bunun hesabını sorsalar ne diyeceğim ?
İyide abi yönetimin raporları bilimsel olarak yazılması ile ilgili bir talebi oldu mu bunu biliyor muyuz. Bilmiyoruz. Balık baştan kokar diye boşuna söylememişler.

Bu yönetimin en büyük seçim vaadleri neydi; profesyonelleşmek, şeffaf olmak, Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetecek. Bu 3 maddenin hiç birisi sağlanamadı zaten. Bu hafta daha net gördük bunu.

Bu profesyonelleşmek işi bizim taraftara bile ters durum. Hasan Arat Sergen Yalçın dan sunum istedi diye topa tuttular. Koskoca Sergen Yalçın'dan nasıl sunum ister Beşiktaşın başkanı diye. Sunum yapıp rapor veren hocayı almadı yönetim, taraftar da bu duruma çanak tuttu Nuri şuan Dortmundu çalıştırıyor. Devin Özek'e de demediğimiz bırakmadık.

Bu tür işler bizim Türk insanına ters. Haklılığını bir kenara bırakarak söylüyorum bunları. Daha transfer sezonu açılsın bak Talisca söylemeleri, isteklerini nasıl artacak..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Egos

santos'un galibiyet oranını gösterirsin, "takımın başında çıktığı maçların yarısını bile kazanamadık, o nedenle işine son verdik." dersin. beşiktaş başkanının tek kaynağı samet aybaba'nın raporu olmak zorunda değil, rapora bu kadar anlam yüklenmesinin gereği yok. öte yandan samet aybaba gibi birinden rapor istemenin yegâne nedeni adamı başından savmak istemen olabilir. aybaba göreve geldiğinde başkan ile haftada bir kahvaltı yapacağını, çaylarını yudumlarken takım hakkında düşüncelerini söyleyeceğini falan düşünmüştür. kendinden rapor istendiğinde sağlık raporu falan da verebilirdi pekâlâ. ben rapordaki üslubu samimi buldum, gelsin yarın nevzat demir'deki on günlük nöbetine başlasın.

Çevrimdışı ulumemo

F.orman tv100’de ben adaylık falan düşünmüyorum diyor. Niyeyse anlattıkları zerre kadar inandırıcı gelmiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

kendi istedikleri oyunu oynatacak hoca bulup takımın başına getirmiyorlar sonra getirdiklerini değiştirmeye çalışıyorlar öyle bir durumda istersen sabah akşam rapor yaz hiçbir şey olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

F.orman tv100’de ben adaylık falan düşünmüyorum diyor. Niyeyse anlattıkları zerre kadar inandırıcı gelmiyor.
onun derdi taraftarın komple onu istemesi işlerinde o noktaya geleceğini biliyor zaten o yüzden rahat zamanı gelince keyfine göre karar verir
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2024, 00:11:16 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Fikret Orman: "Hüseyin Yücel’e yüz yüze söyleyeceğim şeyleri buradan söylemeyeyim. Şu anda o benim başkanım. Burası Türkiye’nin en büyük camiası. Hiç kimse ona bir şey yapamaz, mücadele edecek, doğrusunu yapacak. Biz de abisi olarak, eski başkanı olarak, nerede ihtiyaç varsa ona destek olacağız." (Tv100)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

millet yalvarınca anca aday olur o, bana muhtaç kalsınlar pişman olsunlar kafasında
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman interneti hiç sevmiyor tam benim başkanım tekrar başkan olsa sosyal medya kullanan üyeleri bile ihraç eder :D

Çevrimiçi Samet Demir

Fikret Orman interneti hiç sevmiyor tam benim başkanım tekrar başkan olsa sosyal medya kullanan üyeleri bile ihraç eder :D
Olsun hayır demem ilk icraati dursun'un yanaklarını okşamak olur.

Çevrimiçi levitate

şu çağda aşırı gerekli, millet bağırıyor çağırıyor diye kulüpte söz sahibi şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

verratti avrupa'ya dönmek istiyormuş inş bize çakmazlar yıldız falan diye
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

verratti avrupa'ya dönmek istiyormuş inş bize çakmazlar yıldız falan diye
çakılacak olan Verratti ise ben razıyım ondan daha kötüleri var piyasada onları çakarlarsa sıkıntı

Çevrimiçi Samet Demir

şu çağda aşırı gerekli, millet bağırıyor çağırıyor diye kulüpte söz sahibi şaka gibi
Millette akıllı olsun takip etmesin. X de bir sürü fake hesabım var ne oluyorsa ne yazıyorsam sürekli o bağırıp çağıranlar beni engelliyor. :)

Çevrimiçi kartalizma190399

Hem basin toplantisini hem de twitter'daki aciklamalari izledim. Bizim insanimiz biraz duygusal oldugu icin Aybaba'ya yanlar diye dusundum, oyle olmus.
Bence Aybaba'nin soyledikleri dogrudur kismen, ama oyle bir anlatmis ki, herkes suclu ama kendisi masum ve herseyi onde gormus. Gordugum tutarsizliklar:

- Kendisi 1 sene evvel basin toplantisinda futbolun tek patronu benim diyordu. Sonra kendisinin asla istemedigi Worral alinmis, Muci ve Musrati'ye sacma sapan paralar verilmis falan. Buna ragmen yetkileri hep kisitlanirken istifa etmemis. Sozde Besiktas'i sevdiginden yapmamis ama yetkileri kisitlanirken ve goz gore gore Besiktas zarar gorurken bir ithimal duzelir diye susmus beklemis istifa edip herkesi herseyi aciklamamis. Yersen.

- Kaan Sakul'un 37 milyon euro satis bekliyorum sunumunu elestirmis de... Gedson ve Bahtiyar'dan zaten ciddi para bekleniyordu, yaninda Muci-Musrati-Semih'ten biri bahsedilen paralara satilsa zaten o rakama yaklasiyorsun. Niye bunu elestirmis anlamadim. Kaldi ki bunu soyledikten 5 dakika sonra Semih 30-40 milyonluk oyuncu oldu diyerek kendi kendisiyle celisiyor zaten.

- Ne hikmetse kotu cikan oyuncularin hicbirini istememis, iyi cikanlari kendisi de begenmis. Bir yandan daha ekonomik genc oyuncular istiyoruz diye anlatirken Rafa'si istemis ne hikmetse. Nasil alacagiz diye de birseyler olur karisiklik olur bir anda gelir vs diye sacma sapan birseyler soyluyor. Komik.

Aybaba 100% sucludur diyemem, ama 100% masumdur demek de dogru degil. Illa ki biri daha cok sucludur daha az sucludur ama kendisi basin toplantisinda acikladigi gibi sutten ak kasik da degildir. Kendi ekibini ve kendisini ovmesinden de belli zaten, Besiktas'ta eski futbolcu ve Besiktas'li olmak disinda liyakati soru isareti olan kisiler boyle ovmeye de gerek yok.

Herkes istedigi yerden bakabilir. Ben Besiktas'li diye birilerini istemem,  bedava'ya calisma edebiyatina da karnim tok. Besiktas'ta isin ehli olan namuslu, katki saglayan, aldigi para'nin hakkini sonuna kadar verenlere ihtiyac var.

Kaan Sakul'u pek bilmem, ama Feyyaz ve Samet'i en bastan istememistim. Sporif direktor, futboldan sorunlu yonetici olmak icin liyakat ve tecrubeleri yetmez. Klasik bol bol ajitasyon yapan tipki eski futbolcular iste.
Huseyin Yucel'i de Mourinho aciklamalarindan sonra ve transferlerdeki rolunden sonra istememistim. Tipik cebinden para verdigi icin kulubu kendi mali sanan bol bol reklam yapan birisi.
Bu iki profile de hic ihtiyacimiz yok bence.

Çevrimiçi levitate

çakılacak olan Verratti ise ben razıyım ondan daha kötüleri var piyasada onları çakarlarsa sıkıntı

başka kim var aklıma gelmedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

başka kim var aklıma gelmedi
çok var yeter ki çakmak istesinler bakalım isimler çıkar bu ay sonu nasıl bir transfer dönemi geçecek çıkan ilk ciddi isimden anlarız

Çevrimiçi kartalizma190399

Yahu yalan kim bulmuş 10 milyar doları da bunda olacak koçtan falan daha mı zengin bitane özel okulu var diye. Karun olsa nolur böyle akılsız izansız adamlar olduktan sonra kulübü kapattırır bunlar geçtim parasını pulunu

Adamin yaptigi reklamin sonucu sosyal medya pompalamasi iste.
Adam 1 koleyle butun Turkiye'nin ulusal 1 numarali markasi olmus ve 10'larca yildir varolan sirketinin en buyuk hissedarlarindan birini katlamis nasil oluyorsa artik.

Çevrimdışı ferdi1903

Millette akıllı olsun takip etmesin. X de bir sürü fake hesabım var ne oluyorsa ne yazıyorsam sürekli o bağırıp çağıranlar beni engelliyor. :)
Kim o bağırıp çağıranlar?

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca
Rafa varken ve Sergen gelip oynatacağı tek oyun belliyken ikinci bir planı da yokken çakılacaklardan bir tanesi Talisca doğru

Çevrimiçi mellfred

bir isa karikatürü vardı
isa  ben tanrının oğlu değilim diyor ancak onu dinleyenler ısrarla "hayır öylesin" diye diretiyordu
beşiktaş taraftarı ile sergenin td'lük işini buna benzetiyorum
sergen baba benden olmaz diye bağırıyor ama ikna olmuyoruz

Etiketler: