Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Akil Emre, Sinan66, Kartal Ç, Kapkarakartal, murat baltacı, hasankale, blackeagle35, COB, savaş altay, LORDBJK, gokhans, Monza, Berat, Renton, Umutcan Kaya, uno_bjk, mellfred, o2bucak, Savaş, CemMert, emre_1978 ve 107 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 121610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu arada yine her yerde Gedson'un diğerleriyle aynı kefeye konduğunu, kalacaklar listesine kimsenin koymadığını görüyorum. Geçen sene de ikinci yarı aynısı yapıldı. Bu sezona fırtına gibi girince "ulan adamı az daha yolluyoduk iyi ki bizi dinlememişler" dediler. Şimdi 1 aydir takım komple çuvalladı Rafa dahil. Hemen Gedsonun da bileti kesildi. Anlamıyorum abi. Bu adam neden ilk fırsatta harcanıp duruyor. Yüz ifadesini mi beğenmiyorsunuz, gs'den geldi diye mi böyle yapıyorsunuz, adamın sahada ekstra efor koyan bir iki futbolcu olduğunu görmemek için top ona geldiğinde televizyonu mu kapatıyorsunuz napiyosunuz anlamıyorum. Her neyse. Kim kimi gönderiyorsa göndermekte özgür. Ben tarafımı her zamanki gibi iyi günde değil kötü günde belli etmek istiyorum. Şuan bu takımda yabancılarda tahtaya 1- Rafa 2- Gedson yazarım.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada yine her yerde Gedson'un diğerleriyle aynı kefeye konduğunu, kalacaklar listesine kimsenin koymadığını görüyorum. Geçen sene de ikinci yarı aynısı yapıldı. Bu sezona fırtına gibi girince "ulan adamı az daha yolluyoduk iyi ki bizi dinlememişler" dediler. Şimdi 1 aydir takım komple çuvalladı Rafa dahil. Hemen Gedsonun da bileti kesildi. Anlamıyorum abi. Bu adam neden ilk fırsatta harcanıp duruyor. Yüz ifadesini mi beğenmiyorsunuz, gs'den geldi diye mi böyle yapıyorsunuz, adamın sahada ekstra efor koyan bir iki futbolcu olduğunu görmemek için top ona geldiğinde televizyonu mu kapatıyorsunuz napiyosunuz anlamıyorum. Her neyse. Kim kimi gönderiyorsa göndermekte özgür. Ben tarafımı her zamanki gibi iyi günde değil kötü günde belli etmek istiyorum. Şuan bu takımda yabancılarda tahtaya 1- Rafa 2- Gedson yazarım.
Ben hepsini yollama tarafındayım Rafa'da dahil

Çevrimdışı underworld

Bu takım en fazla 4-4-2 veya 4-3-3 oynayabilir.
Hal böyle olunca rafa da boşa çıkıyor.

4-3-1-2 gibi bir sistemi kaldırabilir mi soru işareti?

Çevrimdışı underworld

Ayağı kötü diye colley gönderildi, felix in ayağı ondan da beter.

Çevrimiçi tolga1903

Gedson'dan da koyduğu ekstra efordan da ben sıkıldım artık. Dün yine 2 metre yanındaki adama pas veremeyip taça falan atıyordu. Maç içinde verdiği 10 karar varsa 7'si hatalı, aptalca yerlerde top kaptırıp sonra onu geri kazanmak için girdiği ekstra mücadele ilk başlarda hepimizi büyülese de şu an hiçbir anlamı yok, bir büyük takım merkez orta sahası bu kadar karar hatası veremez.

Şu takımın şu yoklukta bir kez olsun bu çocuğu bek kullanmamasını anlamıyorum belki çok önemli bir sağ bek hatta ters ayaklı sol bek kazanmış olurduk böyle bir dribling ve enerjiye karşı 0 pas yeteneğiyle bekten başka bir yerde görmüyorum.

Orta sahada biraz fizikli oyuncusu olan takımlar gedson'u paspas ediyor göztepe maçında bu artık ayyuka çıktı, gedson'un rakibin yanından geçip gidemediği hiçbir maçta sana + yazacak bir özelliği yok, hem geçip giderken top kaybediyor ve zamanla yorulup enerjisi düşüyor hem de zaten olmayan pas özelliği yüzünden rakip senin üzerine biniyor o hatalı karar verdikçe. Eğer iyi durumdaysanız gedson'a hücumda top göstermeyip sadece savunma arkası koşusu yaptırırsınız ve bu gedson'u iyi gösterir, ama bugünkü gibi rezalet durumdaysanız ve top gedson'un ayağına değmek zorundaysa geçmiş olsun, topu taça attı bile.

Sergen bu gedson'u dikkatli bir şekilde önce izler sonra uyarır sonra da keser takımdan buraya yazıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen 3 milyondan aşağı bir paraya gelmez değer mi değmez ama iyice batırıp gidecekleri için benim hoşuma gider kimse istemesede seve seve yola gelecek bu camia öyle ya da böyle
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 09:15:09 Samet Ç ]

Çevrimiçi gokhans

Dünkü maçın futbol ile falan bir ilgisi yok bence. Ben tekniği, analizleri, şunu bunu geçtim. Oyuncu grubu içersinden bir grup, bile isteye maç satıyor. Maaş yüzünden mi yoksa yönetim içindeki çekişmeden dolayı sabotaj mı bilemiyorum ama. Dün immobilenin yaptıkları falan normal değildi, penaltıda değilim kaçarda, şut çekmemenin izahı olmaz. Basmamanın, koşmamanın izahı olmaz. Hücumda 2 kişi ilerde, savunma orta sahaya dahi çıkmıyor arada harran ovası var, topu alan israilli 60 metre boş top süüyor. Rosier'i bu takımı sabote etti diye kovan yönetimin dünkü kadronun yarısını kovalaması lazım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Very ımportant person direkt satmış hocayı iyi ders olmuştur Gio'ya tazminatı 7milyon euro diye sallamış dün maçtan sonra bakalım very ımportant person devre arası bize Elvedi çakacak mı

Çevrimiçi kartalizma190399

sen psg, man city’i alan profillerin türkiye’den kulüp alacağını nerden çıkardın? Kasımpaşa, başakşehir’in bizi tokatlaması hüner değil bizi hatay, adana falanda tokatlıyor. Ama biri 8 puandan şampiyonluk verirken diğeri bilerek maç veriyo maklubeci takıma yoluna bakıo yani. Mesela göztepe’ye layık görmüyor onuachu’yu sahipleri onlar bir aidiyet değil ticarethane olarak görüyor. Yd, anç değil bilgili, fo gibi başkan lazım ve onu taraftar olarak kollaman lazım, diğer güçlerin ipiyle paralar nerde dersen, bilgili’yi tribünde küfürle gönderirsen zaten sana anç, demirören müstahak oluyor. Sen taraftar olarak üstüne düşeni yap önce, doğru isimlerede gel kongrede oyunu kullan.. Beşiktaş satılık değildir halkın takımıdır. O satılık düşüncelerinizi çıkarın aklınızdan..

Ikinci lig takimini PL baglantilari olan biri aldiysa Besiktas gibi bir takimi da birisi alir. Belki City, PSG seviyesinde yatirim yapacak birisi almaz, ama Goztepe, Malaga, Hoffenheim, Reims falan sahip buluyorsa Besiktas da bulur.
Sahipleri Onuachu'yu layik gormuyor degil. Onuachu Trabzon'daki performansiyla zaten bu ligi astigini gosterdigi icin PL'de tutmayi tercih etti, Goztepe'ye baska transfer yapti, yaptiklari transferleri de goruyoruz. Onuachu'yu alalim 1 sene kiralayalim da bizi belki 4. 5. yapar tipik Turk kafasi. Adamlar duygusal kisa vadede basari tercih eden senin Turk tipi zihniyetinle yonetmiyor kulubu guzel kardesim. Senin zihniyetinle yonetilen kulup Adana Demirspor, onlar nerede goruyoruz. Zaten o kafa'yla yonetmedileri icin aldiklari kulubu 1 senede super lig'e cikarttilar, tas gibi futbol oynatip ilk 6'ya soktular.

Ha, hala satilik degil halkin takimi falan diyorsun. Adamin biri geldi ne gibi bir vasfi oldugu belli degilken yonetime girdi. Ortada birsey yokken Mourinho'yu 5 dakika'da getiririm diyerek koca bir camia'yi kucuk dusurdu, sezon oncesi morali asagiya cekti. Bunun sonucunda ne ozur diledi ne aciklama yapti, laylaylom devam etti. Sonra gitti kulubun ihtiyaci olmayan 2 tane adami astronomik maasla getirdi. O senelik 12 milyon euro'luk 2 kontrat Besiktas kulubuyle yapildi, Bahcesehir'le degil. Kulubun 2 tane sportif direktoru varken onlar kadrajda yoktu masallah, tum fotograflarda kendisi vardi. Simdi de hicbir futbol gecmisi, tecrubesi yokken Futbol A.S.'nin basina gecti. Kimse aptal degil, sadece para verdigi icin ve o para'ya muhtac oldugumuz icin herkes goz yumuyor. Durum buyken kalkmissin halkin takimi diyorsun, bagimsizlik diyorsun vs. Sen zaten mental olarak satmissin kendini, sadece hukuksal olarak satmamissin. Ki hukuksal olarak satsan daha mantikli, en azindan sahiple senin cikarlarin bir olur. Simdi kiralik otomobil gibi kendini kiraliyorsun ona buna. Halkin takimiyim, bagimsizim, prensiplerim var diye kendini kandiriyorsun.

Dünkü maçın futbol ile falan bir ilgisi yok bence. Ben tekniği, analizleri, şunu bunu geçtim. Oyuncu grubu içersinden bir grup, bile isteye maç satıyor. Maaş yüzünden mi yoksa yönetim içindeki çekişmeden dolayı sabotaj mı bilemiyorum ama. Dün immobilenin yaptıkları falan normal değildi, penaltıda değilim kaçarda, şut çekmemenin izahı olmaz. Basmamanın, koşmamanın izahı olmaz. Hücumda 2 kişi ilerde, savunma orta sahaya dahi çıkmıyor arada harran ovası var, topu alan israilli 60 metre boş top süüyor. Rosier'i bu takımı sabote etti diye kovan yönetimin dünkü kadronun yarısını kovalaması lazım.

Kimsenin bence mac sattigi falan yok, kotu ve dengesiz bir kadro kurduk. Takimin durumu nedeniyle motivasyonun 1-2 tik dusmus olmasi olasi, ama mac satti agir oluyor.
Immobile Frankfurt macinda da penalti kacirmisti, sene basindan beri zaten penaltilar haric sahada yok. Ne ikili mucadele kazaniyor ne hava topu, onune dusen topa vurmaktan baska birsey yapmiyor, onu da her zaman yapamiyor. Lazio bosuna adami gondermek icin ugrasmadi bu kadar. Bizim Aboubakar'a yaptigimizi onlar Immobile'ye yapti. Bir Hatay'li cikip bu adam niye vurdumduymaz agir 5 sene evvel ligi dagitan Aboubakar degil diye sasirirsa gulmezmisin? Bizim aynisini Imomobile'de yapiyoruz iste. Lazio'nun Aboubakar'ini alip mucize bekliyoruz, sonra niye olmuyor diyoruz.

Gedson'dan da koyduğu ekstra efordan da ben sıkıldım artık. Dün yine 2 metre yanındaki adama pas veremeyip taça falan atıyordu. Maç içinde verdiği 10 karar varsa 7'si hatalı, aptalca yerlerde top kaptırıp sonra onu geri kazanmak için girdiği ekstra mücadele ilk başlarda hepimizi büyülese de şu an hiçbir anlamı yok, bir büyük takım merkez orta sahası bu kadar karar hatası veremez.

Şu takımın şu yoklukta bir kez olsun bu çocuğu bek kullanmamasını anlamıyorum belki çok önemli bir sağ bek hatta ters ayaklı sol bek kazanmış olurduk böyle bir dribling ve enerjiye karşı 0 pas yeteneğiyle bekten başka bir yerde görmüyorum.

Orta sahada biraz fizikli oyuncusu olan takımlar gedson'u paspas ediyor göztepe maçında bu artık ayyuka çıktı, gedson'un rakibin yanından geçip gidemediği hiçbir maçta sana + yazacak bir özelliği yok, hem geçip giderken top kaybediyor ve zamanla yorulup enerjisi düşüyor hem de zaten olmayan pas özelliği yüzünden rakip senin üzerine biniyor o hatalı karar verdikçe. Eğer iyi durumdaysanız gedson'a hücumda top göstermeyip sadece savunma arkası koşusu yaptırırsınız ve bu gedson'u iyi gösterir, ama bugünkü gibi rezalet durumdaysanız ve top gedson'un ayağına değmek zorundaysa geçmiş olsun, topu taça attı bile.

Sergen bu gedson'u dikkatli bir şekilde önce izler sonra uyarır sonra da keser takımdan buraya yazıyorum.

Sergen o kadar biliyorsa Alex-Pjanic'li orta sahaya pres yaptiracagina o takimi duzeltseydi. Onun kurdugu orta sahayla Sampiyonlar Liginin samaroglani olduk, Giresun'dan kendi evimizde 4 yedik, ekim'de lige havlu attik. Kalsin Sergen'i de Senol'u da, ben almayayim.

Bizim taraftar boyle zaten, gecen sene de boyleydi. Kuru'nun yaninda yas'in yanmasina gerek yok. Bu takimda yine kullanilabilecek oyuncular var.

Uduokhai yaninda tecrubeli daha teknik bir stoperle gayet oynar.
Svensson iyi kurgulanmis takimda sagbekte idare edecek kadar oynar (ideal sagbek degil tabii).
Al Musrati ve Masuaku'yu ben begeniyorum taraftar begenmese de, artilarini one cikaracak rolde oynarlar bence.
Gedson keza oyle.
Rafa ve Muci'den en azindan birisi fazla, hatta bence Semih kalacaksa ikisi de fazla. Besiktas takim yonetimi olarak kimse'ye senelik 6 milyon euro vermemeli, Semih varsa da onu ideal pozisyonunda oynatip (ikinci forvet) gelistirmeli ve bence hem Rafa hem Muci'yi almamaliydi, ama paralar odendi maalesef.
Rashica yardimci kanat/yedek kanat rolunde olabilir.
N'Dour gereksiz.
Joao Mario gereksiz.
Immobile gereksiz.
Paulista gereksiz (o yasta oyuncu 1 sene sonra zaten tamamen pert olacak, zirt pirt sakatlaniyor, guvenilir degil).

Bunlarin kacindan nasil cikabiliriz bilmiyorum. Immobile'nin kontrati belli, Joao Mario'nun zorunlu opsiyonu belli.
Kacindan nasil cikariz bilemiyorum. O kadar cok hatali transferler yapildi ki, gecen seneki enkaz cok da degismeden oylece kaldi.
Hatta bence buyudu bile, cunku Immobile'nin kontrati Rebic'inkinden az degil hatta daha sikintili. Joao Mario'nun bonservisi Onana'dan az degil.

Çevrimdışı Necmi

kaleye vurmamak için ceza sahasında birbirlerine pas veriyor onursuzlar nefret ettim şu kadrodan kimseyi görmek istemiyorum başka maçlarda oynamazsın anlarım da şu maçta oynamamak nasıl bir kafadan çıkıyor bu nasıl bir ahlak yoksunluğu insanda biraz onur ve haysiyet olur

Çevrimdışı 38life

Ben hepsini yollama tarafındayım Rafa'da dahil

Yerine her birinin daha iyisini getirebiliyorlarsa yollasınlar. Çarşıdaki kartal heykelini de yollasınlar daha iyisini getirsinler.
Ama bu bir fantazi olur anca.

kaleye vurmamak için ceza sahasında birbirlerine pas veriyor onursuzlar nefret ettim şu kadrodan kimseyi görmek istemiyorum başka maçlarda oynamazsın anlarım da şu maçta oynamamak nasıl bir kafadan çıkıyor bu nasıl bir ahlak yoksunluğu insanda biraz onur ve haysiyet olur
Kendime gelemiyorum abi.dün ki maçın izahı yok.çok kötü Beşiktaş'lar izledim de bunlar kadar onursuz bir topluluk daha önce görmedim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Kendime gelemiyorum abi.dün ki maçın izahı yok.çok kötü Beşiktaş'lar izledim de bunlar kadar onursuz bir topluluk daha önce görmedim

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özetleyecek olursak dün sahada 11 tane 2024 yılının aboubakarı vardı. Rosier falan bunların yanında adamdır adam.. Adam kalır dahada bir şey demiyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Faturayı yine en masuma kesiyoruz. İyidir kötüdür yeterlidir değildir bu konular farklı. Hoca değişerek bir şeylerin düzeldiğini öğrenemedik...

X'de görüyorum hele Sergen gelsin 2 sene sabredelim takımı ona emanet edip kimi istiyorsa alalım kafasında olanlar var. Büyük hezimet olur bizim için. Hoca bugün giderse en mantıklı seçenek Sergen Yalçın dır. Fakat sonrası için değil. 3 yıl kontrat yapalım desen Sergen hoca acaba diye kendi bile düşünür.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Şartlar oluşursa mayıs ayında aday olabilirim. Ocak ayında ihtiyaç olan yerlere transfer olabilir. Ancak şov transferlerine ve Beşiktaş'ı çok borca sokabilecek transferlere karşıyım."

Seçim vaadi şov transferler olan biri böyle bir söz söylememiştir umarım. (haklılığı farklı konu)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Serdal Adalı: "Şartlar oluşursa mayıs ayında aday olabilirim. Ocak ayında ihtiyaç olan yerlere transfer olabilir. Ancak şov transferlerine ve Beşiktaş'ı çok borca sokabilecek transferlere karşıyım."

Seçim vaadi şov transferler olan biri böyle bir söz söylememiştir umarım. (haklılığı farklı konu)
tepkilere göre düzeltme yapmışlar işde 😂

Çevrimdışı Necmi

Faturayı yine en masuma kesiyoruz. İyidir kötüdür yeterlidir değildir bu konular farklı. Hoca değişerek bir şeylerin düzeldiğini öğrenemedik...

X'de görüyorum hele Sergen gelsin 2 sene sabredelim takımı ona emanet edip kimi istiyorsa alalım kafasında olanlar var. Büyük hezimet olur bizim için. Hoca bugün giderse en mantıklı seçenek Sergen Yalçın dır. Fakat sonrası için değil. 3 yıl kontrat yapalım desen Sergen hoca acaba diye kendi bile düşünür.
sergen 1 yıldan fazla kontrat yapmıyor unutulmuş bu

Çevrimiçi tolga1903

Sergen o kadar biliyorsa Alex-Pjanic'li orta sahaya pres yaptiracagina o takimi duzeltseydi. Onun kurdugu orta sahayla Sampiyonlar Liginin samaroglani olduk, Giresun'dan kendi evimizde 4 yedik, ekim'de lige havlu attik. Kalsin Sergen'i de Senol'u da, ben almayayim.

Ben de gram istemiyorum ama hoca sergen olacak ne yazık ki

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Be arkadaş madem bırakacaktın o showu neden yaptın 2 gün önce?

Çevrimiçi mellfred

şunu tecrübe ettik ki parasız adam başkan olamazmış olursa da görevden alırlarmış

Çevrimiçi Akil Emre

Büyük heycan ve umutlarla gelip bu kadar kısa sürede böyle bir noktaya gelmek çok şaşırtıcı. Başkanın sağlık problemi var ise kendisine şifa dilerim, Beşiktaşlılığından şüphe duymuyorum, koltuğa da yapışıp kalmadı. Hüseyin Bey kendini sağlama almak için sansasyonel işlere girişebilir mecbur bunuda yapmak zorunda ama ne olursa olsun bu kalkışma bile Mayısta Serdal Adalıyı işaret ediyor.

Etiketler: