Bu arada yine her yerde Gedson'un diğerleriyle aynı kefeye konduğunu, kalacaklar listesine kimsenin koymadığını görüyorum. Geçen sene de ikinci yarı aynısı yapıldı. Bu sezona fırtına gibi girince "ulan adamı az daha yolluyoduk iyi ki bizi dinlememişler" dediler. Şimdi 1 aydir takım komple çuvalladı Rafa dahil. Hemen Gedsonun da bileti kesildi. Anlamıyorum abi. Bu adam neden ilk fırsatta harcanıp duruyor. Yüz ifadesini mi beğenmiyorsunuz, gs'den geldi diye mi böyle yapıyorsunuz, adamın sahada ekstra efor koyan bir iki futbolcu olduğunu görmemek için top ona geldiğinde televizyonu mu kapatıyorsunuz napiyosunuz anlamıyorum. Her neyse. Kim kimi gönderiyorsa göndermekte özgür. Ben tarafımı her zamanki gibi iyi günde değil kötü günde belli etmek istiyorum. Şuan bu takımda yabancılarda tahtaya 1- Rafa 2- Gedson yazarım.
Bizim taraftar boyle zaten, gecen sene de boyleydi. Kuru'nun yaninda yas'in yanmasina gerek yok. Bu takimda yine kullanilabilecek oyuncular var.
Uduokhai yaninda tecrubeli daha teknik bir stoperle gayet oynar.
Svensson iyi kurgulanmis takimda sagbekte idare edecek kadar oynar (ideal sagbek degil tabii).
Al Musrati ve Masuaku'yu ben begeniyorum taraftar begenmese de, artilarini one cikaracak rolde oynarlar bence.
Gedson keza oyle.
Rafa ve Muci'den en azindan birisi fazla, hatta bence Semih kalacaksa ikisi de fazla. Besiktas takim yonetimi olarak kimse'ye senelik 6 milyon euro vermemeli, Semih varsa da onu ideal pozisyonunda oynatip (ikinci forvet) gelistirmeli ve bence hem Rafa hem Muci'yi almamaliydi, ama paralar odendi maalesef.
Rashica yardimci kanat/yedek kanat rolunde olabilir.
N'Dour gereksiz.
Joao Mario gereksiz.
Immobile gereksiz.
Paulista gereksiz (o yasta oyuncu 1 sene sonra zaten tamamen pert olacak, zirt pirt sakatlaniyor, guvenilir degil).
Bunlarin kacindan nasil cikabiliriz bilmiyorum. Immobile'nin kontrati belli, Joao Mario'nun zorunlu opsiyonu belli.
Kacindan nasil cikariz bilemiyorum. O kadar cok hatali transferler yapildi ki, gecen seneki enkaz cok da degismeden oylece kaldi.
Hatta bence buyudu bile, cunku Immobile'nin kontrati Rebic'inkinden az degil hatta daha sikintili. Joao Mario'nun bonservisi Onana'dan az degil.