Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

hasankale, blackeagle35, kartalizma190399, Akil Emre, COB, Kapkarakartal, levitate, Özgür Gültekin, mayguntr, uno_bjk, Renton, Umutcan Kaya, o2bucak, savaş altay, yaço58, İsmail Özyurt, NioHH, LORDBJK, emre_1978, Sinan66, Kartal Ç, murat baltacı ve 118 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 122891 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Joa marionun birileri tarafından son senesi izlenmediği belli izleselerdi alınmazdı.bu transferi yapan ya son dakika ne çıkarsa bahtımıza transferidir.

yani kaçıncı kez yazıyorum bunu bilmiyorum ama bu adamın menajerinin dört büyüklerin kapısında yattığı konuşuluyordu bile bile lades

belki teknik oyuncudur vs. diye ümit ettik o da yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Kendi adıma söyleyim bu yönetimin ilk 2 seçim argüman ne oldu Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetecek, diğeride işi profesyoneller yapacak. Şahsen ben bu nedenle o zamanlar senin yazdıklarına inanmak istemeyip tepki gösterdim. Keşke ben haklı çıksaydım da bunlar yaşanmasaydı.

Ben de keşke ben haksız çıksaydım diyorum. Ben Hasan Arat yönetimine komple karşı değildim bu arada. Seçim sürecinde ben de Hasan Arat'ı destekledim. Kandırılanlardan biri de benim. Bunu inkar edemem. Projelerle, mrojelerle bir güzel kandırdılar. Ama "bir şeylerin yolunda gitmediğini" Yazın anladım ben. Transfer hamlelerini küçümsememek lazım. Yapılan transferler o yönetim hakkında çok iyi fikir verir. Özellikle yapılan transferlerin isimlerinin büyüklüğünden ziyade "doğruluğu" çok şey anlatır. Sen sezona kanatsız başlıyorsan Rafa'yı almışsın, Paulista'yı almışsın kaç yazar? Sen intihar etmişsin zaten.

Çevrimdışı 38life

Öncelikle herkes kızgın ve üzgün. Spor kulüpleri dernek statüsünden çıkmadıkça saçma transferler ve yolsuzluk kokuları devam edecektir. Bir yönetici veya yönetim yıldız transferi diye bizim gözümüzü boyamaya çalışıyorsa bu işte bir bit yeniği vardır. Sırayla taraftarı kandırıyorlar. Olan kulübe oldu. İnanilmaz borç artışı var. Bu durumda en iyisi satılmasıdır. Sahipli olursa bu kadar kötü yönetilemez diye düşünüyorum

Ben de böyle düşünüyorum. Ama bu mümkün değilmiş şuanki sistemde. Ama kesinlikle dernek değil şirket olmalıyız. Olamıyorsak bile şirketmiş gibi yönetilmesi için bir şeyler yapılmalı. Aksi halde bugün bunlar kandırır, yarın başkaları. Bahtımızın gülüp de hem insaflı hem vizyonlu birinin gelmesini bekleriz.

Çevrimiçi gokhans

Ben de keşke ben haksız çıksaydım diyorum. Ben Hasan Arat yönetimine komple karşı değildim bu arada. Seçim sürecinde ben de Hasan Arat'ı destekledim. Kandırılanlardan biri de benim. Bunu inkar edemem. Projelerle, mrojelerle bir güzel kandırdılar. Ama "bir şeylerin yolunda gitmediğini" Yazın anladım ben. Transfer hamlelerini küçümsememek lazım. Yapılan transferler o yönetim hakkında çok iyi fikir verir. Özellikle yapılan transferlerin isimlerinin büyüklüğünden ziyade "doğruluğu" çok şey anlatır. Sen sezona kanatsız başlıyorsan Rafa'yı almışsın, Paulista'yı almışsın kaç yazar? Sen intihar etmişsin zaten.
+ bek + santrafor.. Geçen sezon gelen muci+musrati pakedide çok acele ve yanlış hamleydi..
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2024, 20:33:54 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Bu arada sadece sportif başarı anlamında değil, diğer alanlarda da başarısız oldu bu yönetim. Verilen sözler tutulmadı. Tutulmuş gibi gösterilen söz şuan Super App. Ama herkesi balık hafızalı sanmasınlar. Bu uygulamadan dijital olarak kongre üyeliği başvurusu yapılacak dediler. Yıl sonuna kadar yapılacak bu dediler. Nerede bu özellik? Yapılan uygulamada daha maçın ilk 11'ini gösteremiyorlar. Akustik sorununu çözecez dediler, uyduruk bir şekilde geçiştirmeye çalışıyorlar şimdi onu. Kara duvar dediler hiçbir gelişme yok. Deplasman tribünü bence Beşiktaş'ın en büyük sorunlarından biri. Her maç televizyonda rakip taraftarları dinliyoruz. Bu acayip onur kırıcı ve sinir bozucu bir durum. Bununla ilgili daha yönetime gelir gelmez bahane üretip pes ettiler. Eee? Ne için geldiniz abi siz yönetime o zaman? Saha dışı vaatler yerine getirilmiyor, sahada başarısızız. Doğru kadro planlaması yok. Kemer sıkma dönemi de yapmadınız. Ne yapıyor abi o zaman bu kulüp?

Çevrimdışı Talisca1903

yönetimin yanlışarından hocayı kurtarmaya çalışmasın kimse bu berbat inatçı hocayıda göndereceksek Beşiktaşı deney klübu yapacak adam

Çevrimiçi hasankale

Sezon başı bir kaç flaş transfer yaptım.
Sosyal medya da fazlasıyla reklam kasıp prim yaptım.
Kulübü parasal anlamda kendime mecbur bıraktım.
En sonunda da yönetime el koydum.
Bilin bakalim ben kimim ?

Çevrimiçi gokhans

Sezon başı bir kaç flaş transfer yaptım.
Sosyal medya da fazlasıyla reklam kasıp prim yaptım.
Kulübü parasal anlamda kendime mecbur bıraktım.
En sonunda da yönetime el koydum.
Bilin bakalim ben kimim ?
hayır yöntem neden bu şekilde?  Tepki çekmeden kayyum mu atandı? Kulübü mü satın aldı? Ne oluyor? Neler oluyor?

Çevrimdışı Berat

Öze dönüş dediler, kaoslu günlerimize döndük cidden.

Çevrimiçi levitate

dağılmış ne olacağını kendisi de biliyor şiraze falan kalmamış

aynı zamanda iyi olmamız için bazen böyle kararlar alınması gerekiyor demiş hmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Hmmmm
Yanlış transferlerin , yanlış kadro seçimlerinin , yanlış antrenmanların, yanlış oyuncu değişikliklerinin, yanlış açıklamaların falan  sorumlusu Aybabaymış demek!

Çevrimiçi kartalizma190399

Duygusal davranmaya gerek yok bence. Samet Aybaba 1 senedir takimin basinda.
Musrati ve Muci'ye dunya para odendi, karsiligini aliyoruz/alabiliriz diyemiyoruz.
Rafa ve Immobile'ye dunya kadar maas harcandi, ama bence karsiligini verecek oyuncular degiller. Rafa Silva kalite olarak verebilir ama aciliyet olan pozisyon degildi.
Joao Mario ve N'Dour baska acil ihtiyaclar varken gereksiz.
Cogu transfer fos cikti. Bu kadar harcamanin karsiliginda gecen sene'den iyi olmayan pozisyondayiz.

Ha, Aybaba'ya ne kadar yetki verildi tartisilir. Svensson transferini yaptigi soyleniyor, fena transfer degil, f/p acisindan iyi.
Altyapi oyuncularinin kontratinin uzaltilmasi cok guzel. Diger transferlerde payi olmayabilir. Ama yetki verilmiyorsa bunun arkasina basarisiz olduktan sonra siginilmaz.
Cumartesi aciklama vs yapacakmis, benim kulagim tikali olur, kimse kusura bakmasin. Isler istedigin gibi iyi gitmiyorsa istifa edersin, duzgun calismam icin yetki verilmiyor dersin kendini soyutlarsin.
Basarili olsak gogsunu gere gere gezinip payini alacakti. Basari'da payini alip basarisizlikta arkadan vurmak olmuyor, bence her turlu Besiktas'a karsi sik hareket de degil. O yuzden Riza Calimbay, Samet Aybaba gibilerine karsi sempati ve saygi beslemiyorum. Ayni sey antrenor icin de gecerli. Oyunculardan verim alinca  oyuncular iyi cikinca super hoca, kotu cikinca istedigim oyuncular alinmadi yonetimin hatasi. Yok oyle dunya.

Ayni sey Friedel icin de gecerli. Cogunlukla oyuncu satisi icin getirildi, kimse'yi satamadik. Cogu oyuncu'yu zararla gonderdik, bir kismini gondermedik bile. Basarisizdi. Basarisiz olan gider. Duygusalliga gerek yok. Ha, bunlar Hasan Arat'i soyutlamaz. Onlari getiren kendisi, onlarin performansi iyi degilse sorumlu olan da kendisi. Sacma sapan vaatler verip gerceklestiremeyen kendisi.

Ha, Huseyin Yucel secimi de kulubun kotuye gittiginin gostergesi. Bu kulubun ihtiyaci Turk tipi klasik yonetici degil. Para'yi verip reklam yapan, ortaya akil yerine para koyan, kulubun menfaatinden cok kendi reklamini dusunenlere bu kulubun ihtiyaci yok. Destegini ver, ama destegini takimin ihtiyaci yerine 'sozde yildiz' transferine verince, oyuncularla tavla resmi, selfie falan cektirince olmuyor. Olmadigini defalarca gorduk, yine gorduk. Bu kulubun ihtiyaci ortaya yoneticilik becerisi ve futbol akli koyan yonetici. Kulubu oyuncak yerine koyan reklam pesinde zengin is adamlari degil.

Çevrimiçi kartalizma190399

hayır yöntem neden bu şekilde?  Tepki çekmeden kayyum mu atandı? Kulübü mü satın aldı? Ne oluyor? Neler oluyor?

Abicim bu yonetim seklini bizler seciyoruz. Sene basindan beri biz FB ve GS'yle boy olcuseleyiz, aninda basari yerine yapilanmaya gidelim, parayi maas yerine bonservise gomelim, sozle tecrubeli yildiz yerine gelisme potansiyeli olan genc-orta yasli oyuncu alalim diyen benim. Bunlari soyleyince renkli ilan ediliyorsun, gizli GSli falan oluyorsun.
35 yasinda sozde yildiz isteyen bu taraftar. Immobile'yi alkislayan, Di Maria Hummels icin olup biten bu taraftar. Bunlari isteyen taraftara laik olan yonetici profili Huseyin Yucel.

Bana kalirsa kulup kendi yaginda kavrulacagi butceyle yonetilsin. Gerekirse 150 milyon euro'luk takimi da 50 milyon euro'ya indirirsin, ama orta-uzun vadede GS ve FB'yle yarisacak yapi'yi kurarsin. Ama bunu yapmak icin ortaya para degil akil koymak lazim. Huseyin Yucel yerine baska tip yoneticiler lazim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Harcanan her bir kurusun hesabının sorulabmesi için sirketlesmek lazım. Muhtemelen dernek statüsü için yasa çıkaracaklardir çünkü sürdürülebilir değil.
Tek çare satış.

Çevrimiçi gokhans

Kulübü satmak, Beşiktaş tarihine ve ruhuna ihanettir..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kulübü satmak, Beşiktaş tarihine ve ruhuna ihanettir..

Ben öyle düşünmüyorum, başka bir çıkış yolu da gözükmüyor.

Çevrimiçi gokhans

Ben öyle düşünmüyorum, başka bir çıkış yolu da gözükmüyor.
farzetki sattın bir katar iştiraki tüm borçlarını kapayıp üzerine tonla yıldızda alıp yarışmacı bir kimliğe soktu takımı.. Ama o artık halkın takımı, semtin takımı Beşiktaş olmayacak. Karlı bir yatırım olmadığına kanaat getirip tüm taşınmaz ve gayrimenkulleri satıp, beşiktaş ismini bir gs yada fb li iş adamınada satabilirler. Mesela stad üst kullanım hakkını gs’ye devredebilirler, akatlar’da fb yönetim kurulu toplanabilir belki, çünkü satılmış bir takım için para konuşur. Beşiktaşın tarihine kültürüne satılmak yakışmaz, olmaz. Görüyorumki taraftar profilide çok değişmiş, renklileşmiş bir taraftar profili oluşuyor camiada..

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

farzetki sattın bir katar iştiraki tüm borçlarını kapayıp üzerine tonla yıldızda alıp yarışmacı bir kimliğe soktu takımı.. Ama o artık halkın takımı, semtin takımı Beşiktaş olmayacak. Karlı bir yatırım olmadığına kanaat getirip tüm taşınmaz ve gayrimenkulleri satıp, beşiktaş ismini bir gs yada fb li iş adamınada satabilirler. Mesela stad üst kullanım hakkını gs’ye devredebilirler, akatlar’da fb yönetim kurulu toplanabilir belki, çünkü satılmış bir takım için para konuşur. Beşiktaşın tarihine kültürüne satılmak yakışmaz, olmaz. Görüyorumki taraftar profilide çok değişmiş, renklileşmiş bir taraftar profili oluşuyor camiada..

Etki alanın şu an ne kadar?
Kongre üyesi değilsen seçime de girmiyorsan taraftarsin.
Peki ne değişecek, hiç bir şey.
Bu arada renkli lafını kullanırken dikkat et, herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/alphanmanas/status/1860755033777717625?s=46&t=ZPiRT_4tpVTn81YrJ93D6A
yuzde70'i ingiliz sirketinin goztepenin, turk kimse hic bir secimde karar almiyor 2 senedir. kar amacli yonetiliyor o takim artik. gidip yonetime gireyim kendi reklamimi yapiyim turkiye beni tanisin diyen yoneticileri yok. bir gun bize de nasip olur insallah.

Çevrimiçi levitate

serdar beyin açıklaması

Değerli Beşiktaşlılar;

3 Aralık 2023 seçimli olağanüstü genel kurulunun sonuçlandığı dakikadan bu yana; Beşiktaşlılara göreve gelmek için vaat edilenlerle bugün yaşatılanlar arasında siyahla beyaz kadar farklar, büyük çelişkiler bulunmaktadır.

Beşiktaş'ımızda birkaç gündür en üst seviyeye çıkan kriz ortamı gece saatlerinde patlak vermiş; Sayın Samet Aybaba ve Bradley Howard Friedel ile yollar ayrılmıştır.

Beşiktaş'ımıza sporcu, kaptan, teknik direktör olarak  hizmetlerde bulunmuş Samet Aybaba'nın görevden alınma biçimi; Beşiktaşımızın değerlerine, insani ve demokratik normlara, kurumsallık ve şeffaflık ilkelerine tamamen aykırı ve yakışıksızdır. Bu aksiyonun ardından gelinen noktada Sayın Hasan Arat'ın Futbol A.Ş'den istifasına, yerine Sayın Hüseyin Yücel'in getirilmesine karar verilmiş, Beşiktaş'taki yönetim modeli 1 günde, "yaptık oldu" tavrıyla değiştirilmiştir.

Saygıdeğer Beşiktaşlılar;

Beşiktaş Genel Kurulu'nda Beşiktaşımızı layık olduğu yerlere taşımak amacıyla  sayın Hasan Arat ile birlikte Beşiktaş Başkanlığına aday olduk. Seçimin sonuçlandığı andan itibaren kongredeki rekabet de sona erdi. Bu noktadan sonra biz de seçilmiş Başkan ve Yönetim Kurulu'na elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalıştık. Beşiktaşımızın yanında olduk, aslolan Beşiktaş'tır düşüncesinden hiçbir zaman ödün vermedik.

Beşiktaş'ta dün geceden bu yana yaşanan süreç ve akabinde ortaya çıkan bu durum; Mayıs 2025 kongresine kadar geçecek sürede her şeyin belirsiz olmasına, kaos ortamının ve iktidar savaşlarının sürmesine, Beşiktaş üzerinden yapılan hesap kitapların Beşiktaş menfaatlerinin önüne geçmesine yol açar.

Beşiktaş'ın başkan, ikinci başkan, koltuk, yetki entrikalarıyla uğraşacak zamanı yoktur. Camiada bir an önce taşlar yerine oturmalı, Beşiktaşımız hedeflerine birlik beraberlikle yürümelidir.

Bugün verilen kararla birlikte Beşiktaşımızın sportif başarısızlığı, takım kurgusundaki hatalar "herkes gibi biz de hata yapabiliriz, her yerde olduğu gibi burada da inişli çıkışlı dönemler yaşanabilir" ifadeleriyle normalleştirilmeye çalışılmakta, Beşiktaş'ın üst üste dördüncü sezondur Kasım ayında şampiyonluk yarışından uzak kalması "olur böyle şeyler" diliyle tolere edilmek istenmektedir.

Beşiktaş hepimizin; hata yapma payını en aza indirgemesi gereken yerdir. Bu bütçeleri harcayıp bu tercihleri yaptıktan sonra, herkes olumlu ya da olumsuz durumdan payını almalıdır.

Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlıların başarısızlığa tahammülü kalmamıştır.

Beşiktaş yönetimi genel kurulda aldığı yetkinin gereğini yapmalı; Beşiktaş'ı belirsizlik ve kaos ortamından çıkarmalı, 2025 kongresine kadarki yol haritasını ortaya koyarak bunu şeffaf bir biçimde Beşiktaş kamuoyuyla paylaşmalıdır.

Ayrıca; bugün Divan Kurulu Başkanımız Sayın Tevfik Yamantürk'e de ifade ettiğim gibi, önümüzdeki transfer döneminin 2025 seçimleri için PR çalışmasına çevrilmesinden, göz boyamak için gösterişe yönelik harcamaların, güç gösterilerinin, manipülasyonların yapılmasından duyduğum endişeyi de Beşiktaş camiasıyla paylaşmak istiyorum. Sadece transfer harcamaları yahut nakit akışı değil; kaynak sağlamak için sermaye artırımı, kartal yuvalarının borsaya açılması gibi farklı yöntemlere başvurularak Beşiktaş'ın bir kuruşu heba edilmemelidir. Bu dönemde gözüm, elim, gövdem Beşiktaş'ın her kuruşunun üzerindedir.

Beşiktaş kimsenin; kulübe sağladığı maddi kaynakla, algı ve manipülasyonlarla, taht oyunlarıyla istikamet vereceği, futbol tabiriyle "top çevireceği" yer değildir. Beşiktaş başkanlık makamının; maddi manevi hiçbir olgunun arkasına sığınarak manipüle edilmesine müsaade etmeyiz.

Beşiktaş'a kimin doğru baktığı, Beşiktaş'ı kimin doğru yaşadığı, Beşiktaş'a kimin hesapsız kitapsız yaklaştığı konusunda takdir, büyük Beşiktaş camiasınındır.

Hiç kimse endişe etmesin.
Beşiktaş; Beşiktaş'a hizmet etmek için can atan, Beşiktaş için canını dişine takacak olan milyonların kulübüdür.

Aslolan Beşiktaş'tır!
Saygılarımla
bipbipbupbup

Etiketler: