Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Demir, Samet Ç, gokhans, kahyaoglueren, Renton, blackeagle35, hasankale, uno_bjk, emre_1978, Sinan66, murat baltacı, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, BJKTÜRK23, Kartal Ç, İsmail Özyurt, tolga1903, COB, Özgür Gültekin, mayguntr, o2bucak ve 114 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 124246 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Udokai paulista rafa immobile+ genclerle sözleşme uzatma... Beşiktaş in tasinmazlari ile ilgili aksiyon alma... Kiralar vs... Adamlar şu kısacık dönemde bi yığın şey yapmış..  herşey birden düzelmezdi zaten... Biraz sabır gerekirdi ama bizde pusu kültürü çok gelişmiş

Çevrimiçi Samet Ç

Maccabi maçından sonra hoca gider

Çevrimdışı underworld

Bu olaydan bağımsız kronik bir sorun çözülmeden patinaj yapar dururuz.
Yönetim kadrosu +10 olmaz, olamaz.
En fazla 4, bilemedin 5 kişiyi geçmemeli.
Geriye kalan kadrolara profesyoneller görevlendirilmeli.

Çevrimiçi Samet Demir

Maccabi maçından sonra hoca gider
Seçime kadar da Sergeni getirirler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

devre arası talisca gelir
Renklileri kudurtmak için gelsin ama sonrası var işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Yine, yeni, yeniden hoşgeldin kaos.

Ben de çok ümitliydim Hasan Arat ve yönetiminden. Ancak bir büyük hatası şu idi; takımın berbat durumunu sebep gösterip 2 yıllık süre isteyecekti, gerçi testi kırıldıktan sonra tespit yapmak kolay.

Kişisel tahminim ya Başkan'ın sağlık sorunları ile ilgili dedikodular doğru ya da maaşları ödeyememe gibi bir sorun var. Yoksa bu istifayı anlamlandırmak zor.

Çevrimiçi Samet Demir

fb haberleri de kesildi ha
X'de biri yazmıştı, Talisca sözde Beşiktaş yönetiminin benimle ilgili bir tasarrufu olacak mı diye birinden bilgi istemiş. Ona göre fb' ye dönüş yapacakmış.

Çevrimiçi Samet Demir

Yine, yeni, yeniden hoşgeldin kaos.

Ben de çok ümitliydim Hasan Arat ve yönetiminden. Ancak bir büyük hatası şu idi; takımın berbat durumunu sebep gösterip 2 yıllık süre isteyecekti, gerçi testi kırıldıktan sonra tespit yapmak kolay.

Kişisel tahminim ya Başkan'ın sağlık sorunları ile ilgili dedikodular doğru ya da maaşları ödeyememe gibi bir sorun var. Yoksa bu istifayı anlamlandırmak zor.
Hasan Arat birazdan açıklama yapacakmış.

Çevrimiçi Samet Ç

fb haberleri de kesildi ha
kesilmesede farketmez parasını fazla veren alır fener oradaki maaşını verir en fazla

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel istediğini aldın sonunda Bahceşehir'e Euroleague yaptırdıktan sonra bizimle birleşiyorsun

Çevrimdışı levitate

X'de biri yazmıştı, Talisca sözde Beşiktaş yönetiminin benimle ilgili bir tasarrufu olacak mı diye birinden bilgi istemiş. Ona göre fb' ye dönüş yapacakmış.
iki kuruş az vermişlerdir olmamıştır pek inanmadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

başkan hiçbir şey anlatmıyor xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

başkan hiçbir şey anlatmıyor xd
aynen çok konuşup hiç bir şey söylemiyor

Çevrimdışı Talisca1903

aynen çok konuşup hiç bir şey söylemiyor
aslında benden bir şey beklemeyin demek istiyor da bunu ağzından çıkarmadı

Çevrimdışı levitate

boynunda bi iz mi var ben mi yanlış görüyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Evet maaşların ödenmediğinide açıklamış oldu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Evet maaşların ödenmediğinide açıklamış oldu
birisi hoca greve gitmesinler diye izin yazıyor demiş :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Şampiyonluk sözü vermedim dedi komple istifa et getirdiğin hocayıda sattın Yücel karar verecek diyor vermesine gerek yok Maccabi maçından sonra yollar zaten sorun hoca diyen var mı hala daha şu ortamda hoca tabi salar

Çevrimdışı Talisca1903

seçimde kürsüden konuşan kel abiye herkes kızmıştı ama adam haklıymış

Çevrimdışı levitate

Şampiyonluk sözü vermedim dedi komple istifa et getirdiğin hocayıda sattın Yücel karar verecek diyor vermesine gerek yok Maccabi maçından sonra yollar zaten sorun hoca diyen var mı hala daha şu ortamda hoca tabi salar

sergen şu ortama gelirse ançde yaşadıklarının aynısını yaşar gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/KartalRecord/status/1861764327922958757

laf sokmuş gibi geldi
türk spor kulübünde gerçekleşen ilk darbe şimdilik futboldan el çektirildi seçim zamanı zaten aday olmaz ama insan biraz dayanır mücadele eder

Etiketler: