Bu arada geçen seneki kadroya, omurgaya sadece üç klas adamın dokunuşu ve kulübede hoca olması neleri değiştirebiliyor gördük.
Gio'da Lucescu'nun tarzı ve enerjisini görüyorum. Daha çok erken ama futbolculara geçen enerjisi var, kulübedelkilerin aslar kadar istekli olması çoğu zaman yoktu. Bu bütün Luce takımlarında vardı. Bence çok değerli bir şey.
Çok daha güzel günleri göreceğiz inşallah.
Biz camia olarak grileri görmeden hemen siyaha geçip enerjimizi, modumuzu çok düşürüyoruz. Sonrada dağılıyoruz. Rosier, masauka gibi kaç topçu gördü ki bu lig, adamları hemen ama hemen siliyoruz, Nouma'yı sildik daha önce, Nouma bu ligin Sefiriydi. renklilere kalsa asla silmezler, Melo sürüngeni bizde olsa ilk hatasında gönderirdik..ama bunlar destekler, alkışlarlar. Nouma Melo'ya göre kanatlı melekti. Geyse liler Öyle küflü Kaşarlar ki artık kokuları mide bulandırmıyor, kusturuyor, dün bütün geyse hesapları Barış alper'e atılan tokatı gösterip kırmızı kart istiyordu. Lan gevşek kaşarlar, barış alper öküz gibi, direk duran adam'a dalıyor, sakatlarcasına omuz koyuyor. Duran adama sakatlama amacıyla öyle hayvan gibi omuz atarsan, şamarı yersin. Ama anında tepkiyi koydu Kral, tam profesyonel.. Çakma boyalı değil gerçek Sarışın Roma Kralı.
Svenson'u ben kaliteli arı-işçi olarak görüyorum,ahlaklı, sorunsuz, uyumlu örnek işçilere de ihtiyaç var. Bence oyun bilgisi ve dar alan paslaşmalarında gayet iyi, pozisyon hatası yapmıyor, hep doğru yere koşu atıyor, güvenle topu atabiliyorsun, sadece çalım atıp içe kat edemiyor. Bu sene için gayet yeterli, seneye Şampiyonlar Ligi'nde bakarız alternatifine.. Masauka da gayet iyi bence, işin rahatlatıcı kısmı, gayet istekli, adaptasyonu tamamlamış, bizi sahiplenmiş, takıma dair bir isteklilik içerisinde, zaten duygusal-kırılgan adam, motivasyonunu sağlamak lâzımdı. Yapamamıştık. Yedeği yok, yokluğu kara delik gibi, kapanması zor. Zaten sol açığımız hiç yok, birde masaukanın becerisi olmasa sol kanat tümden çöker.
En önemli elzem transferi yedeği de dahil olmak üzere sol açığa yapmak zorundayız, yoksa hem semih hem muçiye yazık . olacak. Semih yedek kalsa beni bu sol kanatta oynaması kadar asla rahatsız etmezdi. Yedek kalsın ama oyuna forvet olarak girsin. Elimizdeki kıymetin değerini, moralini düşürmeye gerek yok, olmuyor işte sol kanatta, olamayacakta, zorlamayla ancak Semih'i ve Muçi'yi kaybederiz. Gerek yok, yolları uzun, acelemiz yok..
Muleka'yı çok seviyorum, belliki çok iyi bir adam. Ama büyük takım topçusu değil, bize kapalı savunmayı delecek adam lazım. Redmond gibi, Rafa gibi özellikleri olmalı, topla içeri kolaylıkla katedebilecek adam lazım.
Rashica toplu oyunda hataya açık olabilir, orta yapamıyor olabilir, kolaylıkla çalım atamıyor olabilir. Ancak, koşuları, takımdaşlığı ve arkadaşlarına desteği inanılmaz. Adamlar sol taraflarından gelemiyorlar. Rashica orada kemik gibi duruyor