2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Akil Emre, qp 383 ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 528680 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1820159717609812311
Onana, Oxlade ve Amir (kiralık) çıkarsak oraya  daha hücumcu bir oyuncu istiyorsak Klaassen savunma yönü kuvvetli olan bir profil istiyorsak Tapia çekebiliriz ikisi de boşta

Çevrimdışı KartalınGücü

Muleka kadroda kalabilecek bir oyuncu idi evet daha iyisi lazım ama gidip 21 yaşında vereceği belirsiz bir genç olmamalı bu. Madem Di Maria seviyesine çıkamadık keşke yetenek ve tecrübe olarak Redmond ayarı 2 oyuncu çözebilseydik kanatlara.

Takımda sadece nitelik değil nicelik olarak da eksiklik var o gidiyor bu gidiyor gitmeyenler de kadro dışı sayılır, baktığında yedek kulübesi yerlerde sürünüyor. Kediler maçın başında öne geçseydi ya da hep yaptıkları gibi penaltı falan uydurabilselerdi skoru eşitlemek için farklı bir yere gidebilirdi maç.

Çevrimdışı annoca

Muleka weghorst ile çok iyi başlamıştı. Alınacağı zamanlar burada bir çok kişi methiyeler düzüyordu. Yanında sağlam biri varsa pasör top indiren muleka çok gol atar. Kupa maçlarından birini onun sayesinde geçmiştik. Ara ara çalımları falan da vardı. Öyle boş topçu değil ama bizim ihtiyacımız veya taktiğimize uygunda değil.

Çevrimiçi Serdar3444

Bu arada geçen seneki kadroya, omurgaya sadece üç klas adamın dokunuşu ve kulübede hoca olması neleri değiştirebiliyor gördük.
Gio'da Lucescu'nun tarzı ve enerjisini görüyorum. Daha çok erken ama futbolculara geçen enerjisi var, kulübedelkilerin aslar kadar istekli olması çoğu zaman yoktu. Bu bütün Luce takımlarında vardı. Bence çok değerli bir şey.
Çok daha güzel günleri göreceğiz inşallah.
Biz camia olarak grileri görmeden hemen siyaha geçip enerjimizi, modumuzu çok düşürüyoruz. Sonrada dağılıyoruz. Rosier, masauka gibi kaç topçu gördü ki bu lig, adamları hemen ama hemen siliyoruz, Nouma'yı sildik daha önce, Nouma bu ligin Sefiriydi. renklilere kalsa asla silmezler, Melo sürüngeni bizde olsa ilk hatasında gönderirdik..ama bunlar destekler, alkışlarlar. Nouma Melo'ya göre kanatlı melekti. Geyse liler Öyle küflü Kaşarlar ki artık kokuları mide bulandırmıyor, kusturuyor, dün bütün geyse hesapları Barış alper'e atılan tokatı gösterip kırmızı kart istiyordu. Lan gevşek kaşarlar, barış alper öküz gibi, direk duran adam'a dalıyor, sakatlarcasına omuz koyuyor. Duran adama sakatlama amacıyla öyle hayvan gibi omuz atarsan, şamarı yersin. Ama anında tepkiyi koydu Kral, tam profesyonel.. Çakma boyalı değil gerçek Sarışın Roma Kralı.
Svenson'u ben kaliteli arı-işçi olarak görüyorum,ahlaklı, sorunsuz, uyumlu örnek işçilere de ihtiyaç var. Bence oyun bilgisi ve dar alan paslaşmalarında gayet iyi, pozisyon hatası yapmıyor, hep doğru yere koşu atıyor, güvenle topu atabiliyorsun, sadece çalım atıp içe kat edemiyor. Bu sene için gayet yeterli, seneye Şampiyonlar Ligi'nde bakarız alternatifine.. Masauka da gayet iyi bence, işin rahatlatıcı kısmı, gayet istekli, adaptasyonu tamamlamış, bizi sahiplenmiş, takıma dair bir isteklilik içerisinde, zaten duygusal-kırılgan adam, motivasyonunu sağlamak lâzımdı. Yapamamıştık. Yedeği yok, yokluğu kara delik gibi, kapanması zor. Zaten sol açığımız hiç yok, birde masaukanın becerisi olmasa sol kanat tümden çöker.
En önemli elzem transferi yedeği de dahil olmak üzere sol açığa yapmak zorundayız, yoksa hem semih hem muçiye yazık . olacak. Semih yedek kalsa beni bu sol kanatta oynaması kadar asla rahatsız etmezdi. Yedek kalsın ama oyuna forvet olarak girsin. Elimizdeki kıymetin değerini, moralini düşürmeye gerek yok, olmuyor işte sol kanatta, olamayacakta, zorlamayla ancak Semih'i ve Muçi'yi kaybederiz. Gerek yok, yolları uzun, acelemiz yok..
Muleka'yı çok seviyorum, belliki çok iyi bir adam. Ama büyük takım topçusu değil, bize kapalı savunmayı delecek adam lazım. Redmond  gibi, Rafa gibi özellikleri olmalı, topla içeri kolaylıkla katedebilecek adam lazım.
Rashica toplu oyunda hataya açık olabilir, orta yapamıyor olabilir, kolaylıkla çalım atamıyor olabilir. Ancak, koşuları, takımdaşlığı ve arkadaşlarına desteği inanılmaz. Adamlar sol taraflarından gelemiyorlar. Rashica orada kemik gibi duruyor

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 02:07:16 Serdar3444 ]

Çevrimiçi tolga1903

Dusmez merak etme. Yarim sene oynadigi Kasimpasa'da gol krali oldu, Kasimpasa da kune falan dusmedi.
Yolu acik olsun. Asiri caliskan, cok kolay pozisyona girip golu iyi koklayan adami sag acikta oynata oynata korelttik. 5-15 arasi bir Anadolu takimina gitse rahat 15-20 atar, bizde de dogru sekilde kullanilsa kulubeden gelip rahat 10-12 gol katkisi verirdi.

Golü iyi kokluyor mu bilmiyorum da bu yeteneksizliğiyle az illallah ettirmedi muleka. Nerde ne yapacağı asla belli olmayan bence oynadığı hiçbir saniye bizim takımın futbolcusu görüntüsü vermeyen biriydi. Türkiye kupası final performansını hariç tutuyorum. Umarım çok başarılı olur ve araplar çok sever kendisini düzgün karakterli oyuncuydu
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 02:54:23 tolga1903 ]

Çevrimdışı mellfred

Muleka weghorst ile çok iyi başlamıştı. Alınacağı zamanlar burada bir çok kişi methiyeler düzüyordu. Yanında sağlam biri varsa pasör top indiren muleka çok gol atar. Kupa maçlarından birini onun sayesinde geçmiştik. Ara ara çalımları falan da vardı. Öyle boş topçu değil ama bizim ihtiyacımız veya taktiğimize uygunda değil.
muleka transfer edildiğinde oyuncudan haberim yoktu
açtım kasımpaşa gollerini izledim ve bir tane beceri golünü görmedim
herkes bir larin çıkar diye bekledi ama larinin top tekniği bundan fersah öndeydi ki onu da beğenmiyorum
bugün bir ztk ve süper kupa aldıysak da antalya’da attığı gollere borçluyuz yazan çıkarsa haksız da değil bu arada
ama temiz çocuk varsın yoluna

Çevrimdışı celiker1

Bence hem sag hem sol on lazim. Ben de bek meselesi niye bu kadar olay oldu anlamiyorum. Dun Masuaku'nun 4. ve 5. golde hucuma gonderdigi direkt topu kac tane solbek atabilir? Sagbekte de iyi kotu Svensson ve Onur var, sag on alinca Rashica da orada kullanilir. Orta saha'ya girmiyorum bile. Ona bana kalirsa hic gerek yok.
Masuaku'nun zaten geldiğinden beri kalite sorunu yok,devamlılık sorunu var.Geldiğinden beri doğru düzgün üst üste 8-10 maç oynayamadı.Sağ bek içinde şampiyonluk için daha kalitelilleri olmalı.Sağ-sol ön transferine katılmakla beraber 6-8 oynayacak bir oyuncununda şart olduğunu düşünüyorum.Şu an Musrati'nin yedeği yok.Geçen gün Psg'den adı geçen genç çocuk hem Gedson'u hem Musrati'yi yedeklemek için ideal geldi bana. yedeklemek in ideal geldi bana.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Masuaku'nun zaten geldiğinden beri kalite sorunu yok,devamlılık sorunu var.Geldiğinden beri doğru düzgün üst üste 8-10 maç oynayamadı.Sağ bek içinde şampiyonluk için daha kalitelilleri olmalı.Sağ-sol ön transferine katılmakla beraber 6-8 oynayacak bir oyuncununda şart olduğunu düşünüyorum.Şu an Musrati'nin yedeği yok.Geçen gün Psg'den adı geçen genç çocuk hem Gedson'u hem Musrati'yi yedeklemek için ideal geldi bana. yedeklemek in ideal geldi bana.

Devamli olup Masuaku kadar kaliteli beki de oyle 2-3 milyona bulamiyorsun kardesim. Bak, Ferdi 20 milyon euro.
Anca Kohn bulursun iste. Butun sezon istikrarli bir sekilde 10 uzerinden 6'lik oynar, Svensson'un solbek versiyonunu alirsin iste.
Sagbek de sampiyonluk icin daha kaliteli olmamali illa ki. GS son 2 sene sagbeksiz ve solbeksiz sampiyon oldu.
Biz de sagbekte Beck'le sampiyon olurken bekleri G.Gonul ve Caner olan FB sampiyon olamadi.
Sabri'yle de sampiyon olursun bu ligde, Serkan Balci'yla da.
Sagbek ve solbek alsan da butcenden harciyorsun bir sekilde. Oraya harcayacagim para'yi daha ust duzey solacik ve sagacik icin kullanirim daha iyi.

muleka transfer edildiğinde oyuncudan haberim yoktu
açtım kasımpaşa gollerini izledim ve bir tane beceri golünü görmedim
herkes bir larin çıkar diye bekledi ama larinin top tekniği bundan fersah öndeydi ki onu da beğenmiyorum
bugün bir ztk ve süper kupa aldıysak da antalya’da attığı gollere borçluyuz yazan çıkarsa haksız da değil bu arada
ama temiz çocuk varsın yoluna

Senin icin beceri sadece calimsa eyvallah. Ama dogru kosu'yu yapmak, akilli gol vurusu yapmak da beceri.
Suradaki 12 gole bak, hic mi beceri yok sence?

Ucuncu golde kalecinin sol koseyi acik biraktigini gorup erken vurus yapmasi, ustelik kalecinin uzanamayacagi sekilde falso vermesi net oyun zekasi ve teknik beceri.
Sekizinci golde onunun kapali oldugunu gorup sag ayagi yerine sol ayagiyla distan vurus yapmasi net oyun zekasi.
Besinci golde havadan gelen topu o dar alanda o kadar yumusuk kontrol edip sonra onune cekip bosaltmak net teknik beceri.
Bunlari beceri olarak gormuyorsan bir de Gomez'in bizde attigi gollere bak, o da 3 kisi'yi calimlayip gol atmadi, o da mi beceriksiz yani?

Muleka'yi asiri ovmek falan istemiyorum da, attigi gollere bakarsaniz tamami merkezde forvet olarak attigi goller.
Biz aldik adami bir sol acik bir sag acik oynattik, sonra da adam eksiltemiyor diye kufur ettik.
Semih de Muleka'nin yasadiginin bir benzerini yasiyor.

Larin'in top teknigi de fersah fersah onde falan degildi. Larin de kanatta topu aldiginda birsey yapamiyordu. Sadece back'e fiziksel ustunluk saglayip dogru arka direk kosulariyla gol atiyordu.
O da tek vuruscu'ydu, ama oyle top tasiyacak adam eksiltebilen kanat degildi. Muleka ve Semih'te o arka direk kosulari da olmayinca kanatta hic olmuyor.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 10:46:25 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/kartalrecord/status/1820397023608135871?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Umarım kaliteli bir kanat almadığımız için pişman olmayız.
Feyyaz Uçar'a kalsa sene başı 3 transfer yapıp sezonu açıyorduk 5 tane yaptık hala daha yapacağız diyor şimdide ciddiye almaya gerek yok bu açıklamaları
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 13:26:27 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ tarafa Angel Correa'yı alayım play off maçlarına kadar

https://twitter.com/kartalrecord/status/1820397023608135871?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Umarım kaliteli bir kanat almadığımız için pişman olmayız.

Insallah yonetim dinlemez de gerekli transferler yapilir.
Sol kanadi Semih'e emanet edip sag kanadi Rashica ve Can Keles'e emanet edip gidip orta saha ve beklere transfer yaparsak buyuk sacmalik olur.
GvB'nin bu sekilde dusundugune inanmak istemiyorum.

Çevrimiçi Akil Emre

Insallah yonetim dinlemez de gerekli transferler yapilir.
Sol kanadi Semih'e emanet edip sag kanadi Rashica ve Can Keles'e emanet edip gidip orta saha ve beklere transfer yaparsak buyuk sacmalik olur.
GvB'nin bu sekilde dusundugune inanmak istemiyorum.
Sola muçi ve rafayı maç gidişatına göre yerleştireceğini düşünüyorum, kanat transferi gelmesse şaşırmam

Sola muçi ve rafayı maç gidişatına göre yerleştireceğini düşünüyorum, kanat transferi gelmesse şaşırmam

Hmmmm. Neredeyse hayatinda sol kenar oynamamis Muci'yi oraya koyacagiz.
Orada performans sergileyemedigi belli olan Semih'i kullanacagiz.
Forvet arkasi max performans veren Rafa'yi oraya kaydiracagiz.
Tum bunlar gayet net sekilde ideal cozum degilken buraya cozum bulmayacagiz ama iyi oynayan Masuaku ve yeterli gozuken Svensson'un yerine transfer yapacagiz?

Çevrimiçi murat baltacı

Kanat almazsak sıkıntı yaşarız o kadar maç devşirme oyuncularla yürümez en iyi ihtimal muciyi oyunun içine katıp on numarada değerlendirecek rafayi sola atacak hoca bu seferde rafanin etkisi azalabilir muci solda olmuyor semihde öyle mulekada gitmisken ciro Semih Mustafa üçlüsü olmalı forvet bölgesi sola tadic gibi hem oyun kurulumunda olacak hemde birebirde iş yapacak oyuncu lazım. gs yi karıştırdık bozduk ama rakip zaten fener bu sene orayı karıştırmak lazım adamlar yedeğin yedeğini bile güçlendiriyor lig uzun maraton başarıyı ayrıntılar ve geniş kadro belirleyecek muhtemelen nokta atışı hamlelerle üç dört hamle daha bekliyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Hmmmm. Neredeyse hayatinda sol kenar oynamamis Muci'yi oraya koyacagiz.
Orada performans sergileyemedigi belli olan Semih'i kullanacagiz.
Forvet arkasi max performans veren Rafa'yi oraya kaydiracagiz.
Tum bunlar gayet net sekilde ideal cozum degilken buraya cozum bulmayacagiz ama iyi oynayan Masuaku ve yeterli gozuken Svensson'un yerine transfer yapacagiz?
Masunun arkasına ostervolde gibi schout transferi sevnson yerinede boey gibi daha kaliteli birini almalıyız swenson yedekte düşünülebilir ama masuya güvenipte yola çıkılmaz mutlaka yedeği olmalı genç falan birileri alınmalı
BeŞiKtAşK

Masunun arkasına ostervolde gibi schout transferi sevnson yerinede boey gibi daha kaliteli birini almalıyız swenson yedekte düşünülebilir ama masuya güvenipte yola çıkılmaz mutlaka yedeği olmalı genç falan birileri alınmalı

14 yabanci hakkin varken 4 tanesini beke harcamak bana mantikli gelmiyor.
Boey guzel diyorsun da Boey'in olmusu iste 30 milyon euro. Olmamis halini bulmak icin de cok iyi scouting olmasi lazim.
Bizde olsa zaten piyasa transferi yapmazdik. Oosterwolde scout transferi diyorsun da, FB 9 milyon euro odedi mesela.
Masuaku'nun yedegine 9 milyon euro edemek bizim kaldirabilecegimiz sey degil.
Bekler tabii ki daha iyi olabilir de, su an hangi mevki elzem ve bizi sampiyonluga goturur, ona bakmak lazim.

Bizi 4 sene evvel kim sampiyon yapti diye sordugunda N'Sakala demiyorsun, Larin Ghezzal diyorsun.
Ondan evvel kim sampiyon yapti diye sordugunda Gomez diyorsun Talisca diyorsun Babel Quaresma diyorsun. Kimse Andreas Beck, Ismail Koybasi, Adriano demiyor.
Zaten oynayacagimiz 10 macin 8'inde rakipler tamamen defansa cekilecek, yani back'lik bir olay olmayacak. Back'ler cok iyi hucum katkisi versin dersen de Masuaku onu zaten yapiyor, sagda da Svensson yerine Rashica kullanirsin.

Çevrimdışı mellfred

Senin icin beceri sadece calimsa eyvallah. Ama dogru kosu'yu yapmak, akilli gol vurusu yapmak da beceri.
Suradaki 12 gole bak, hic mi beceri yok sence?

Ucuncu golde kalecinin sol koseyi acik biraktigini gorup erken vurus yapmasi, ustelik kalecinin uzanamayacagi sekilde falso vermesi net oyun zekasi ve teknik beceri.
Sekizinci golde onunun kapali oldugunu gorup sag ayagi yerine sol ayagiyla distan vurus yapmasi net oyun zekasi.
Besinci golde havadan gelen topu o dar alanda o kadar yumusuk kontrol edip sonra onune cekip bosaltmak net teknik beceri.
Bunlari beceri olarak gormuyorsan bir de Gomez'in bizde attigi gollere bak, o da 3 kisi'yi calimlayip gol atmadi, o da mi beceriksiz yani?

Muleka'yi asiri ovmek falan istemiyorum da, attigi gollere bakarsaniz tamami merkezde forvet olarak attigi goller.
Biz aldik adami bir sol acik bir sag acik oynattik, sonra da adam eksiltemiyor diye kufur ettik.
Semih de Muleka'nin yasadiginin bir benzerini yasiyor.

Larin'in top teknigi de fersah fersah onde falan degildi. Larin de kanatta topu aldiginda birsey yapamiyordu. Sadece back'e fiziksel ustunluk saglayip dogru arka direk kosulariyla gol atiyordu.
O da tek vuruscu'ydu, ama oyle top tasiyacak adam eksiltebilen kanat degildi. Muleka ve Semih'te o arka direk kosulari da olmayinca kanatta hic olmuyor.
ads’ye attığı gol  dışında zerre beceri içermiyor attığı goller
göztepe attığı golde sandığın gibi ölçüp biçtiğini sanmıyorum şansı yaver gitmiş
diğer gollerin tamamını şuanki halimle atarım hiç şakasız
muleka kasımpaşa topçusudur
beşiktaş ayarında bir santrafor değil  ki merkezde oynatalım

Çevrimdışı mellfred

feyyaza kalsa öne transfer olmayacakmış
hala bek stoper diyorlar
kafayı yiyecem

Çevrimiçi mayguntr

14 yabanci hakkin varken 4 tanesini beke harcamak bana mantikli gelmiyor.
Boey guzel diyorsun da Boey'in olmusu iste 30 milyon euro. Olmamis halini bulmak icin de cok iyi scouting olmasi lazim.
Bizde olsa zaten piyasa transferi yapmazdik. Oosterwolde scout transferi diyorsun da, FB 9 milyon euro odedi mesela.
Masuaku'nun yedegine 9 milyon euro edemek bizim kaldirabilecegimiz sey degil.
Bekler tabii ki daha iyi olabilir de, su an hangi mevki elzem ve bizi sampiyonluga goturur, ona bakmak lazim.

Bizi 4 sene evvel kim sampiyon yapti diye sordugunda N'Sakala demiyorsun, Larin Ghezzal diyorsun.
Ondan evvel kim sampiyon yapti diye sordugunda Gomez diyorsun Talisca diyorsun Babel Quaresma diyorsun. Kimse Andreas Beck, Ismail Koybasi, Adriano demiyor.
Zaten oynayacagimiz 10 macin 8'inde rakipler tamamen defansa cekilecek, yani back'lik bir olay olmayacak. Back'ler cok iyi hucum katkisi versin dersen de Masuaku onu zaten yapiyor, sagda da Svensson yerine Rashica kullanirsin.
Rakiplerin 90puan toplamisken bir sezon oncesinde, ve ustune koyarken sadece hucumum iyi olsun, arka idare etsin dersen sampiyon olamazsin. Su an bizim hucum hatti 8/10, orta saha 7/10, defans 5/10.  0-0'i oynamakla 1-0 i geriye cevirmek o 8 macda cok farkli senaryolar.

Hucumda biri sakatlansa veya cezali duruma dusse yine 7/10 hucum kadrosu cikartabiliyorsun ama savunmada biri sakatlandigi an anadolu takiminden hallice defans hattimiz. Massaku sakatlandi diyelim, yedegi yok su an. Paulista cezali duruma dustu Talha (Necip)-Colleye geri donuyoruz. Uefaya devam edersek 50-60 maclik bir kadro kurmamiz lazim. Su an hem nitelik hem nicelik eksikligi olan bolge defans hatti, ilk olarak oraya transferin yapilmasi kesin lazim.

Çevrimdışı c3c2k

Feyyaz Uçar'in açıklamaları umarım yönetimin düşüncesi değildir. Sol kanatta adam yok hala devşirmelerle oynuyoruz.

Çevrimdışı Necmi

Feyyaz Uçar'in açıklamaları umarım yönetimin düşüncesi değildir. Sol kanatta adam yok hala devşirmelerle oynuyoruz.
sonra ne dedi hüseyin yücel başkan dur derse durur dedi

Çevrimiçi Kartal Ç

Agam bizimlen eyleniğy  :bawling:

ads’ye attığı gol  dışında zerre beceri içermiyor attığı goller
göztepe attığı golde sandığın gibi ölçüp biçtiğini sanmıyorum şansı yaver gitmiş
diğer gollerin tamamını şuanki halimle atarım hiç şakasız
muleka kasımpaşa topçusudur
beşiktaş ayarında bir santrafor değil  ki merkezde oynatalım

Valla Kasimpasa'ya gidip yarim senede 12 gol atacak seviyedeysen forumda durma zaten git yap yuzbinlerce euro kazan, ne diyim.
Muleka super santrfor bizim as 9'umuz olur iddiasinda degilim, ama dogru sekilde kullanilirsa kulubeden gelip rotasyonda iyi katki saglayacak oyuncu. Oyle Veysel Cihan, Youla muamelesi cekilecek kadar cop degil.

Etiketler: