Takımın başında bir teknik direktör ,spordif direktör, yönetici ve beşiktaşlı bir başkan var.sanırım kimin kalıp kimin gideceğini en iyi onlar değerlendirecektir.dün mesel beğenilmeyen swenson colley musrati gedson raşitsa gayet iyi oynadılar.masuakuyu da gönderecektik bize kalsa.anç nın ve Şenol güneşin kurduğu ve hazırladığı takıma göre değerlendirmek bana göre doğru değil.geçen sene de aynı şeyi söylüyordum bu takım bu puanın takımı değil.muleka Semih çift santraforla oyunda başarılı olur kenarda harcanırlar.
Dunku mactan sonra en cok korktugum sey iste tam bu soylediklerin. Allah'tan mactan sonra yoneticiler cikip eksikliklerimizi biliyoruz ve transferleri en kisa surede gerceklestirecegiz minvalinde aciklamalar yaptilarda icimize biraz su serptiler.
Svenson ve Colley sahaya ciktiklarinda ellerinden geleni yapan oyuncular ama bu yeterli degil. Bu iki oyuncuda Besiktas'in ilk 11'inde direkt oynayacak kapasiteye sahip degiller. Yedek olarak siritmayabilirler ama buyuk ihtimalle sadece biri kalabilir rotasyon icin. Besiktas'in koca bir sezonu Svenson ve Onur gibi fark yaratamayan oyuncularla gecirmemesi gerekiyor. Elbette bu oyuncularinda ara sira iyi oynadigi maclar olacak dunku macta oldugu gibi ama bizim icin kistas bu olmamali.
Masuaku'nun ayrilmasina sicak bakanlarin %90'i yada daha fazlasi Masu'nun iki sezondur istikrarsiz performansindan dolayi boyle dusunuyor, kimse Masuaku kotu oyuncu demiyor. Iki sezondur ona en cok ihtiyac duydugumuz maclarda bekleneni veremedi ve cok istikrarsiz bir goruntu cizdi kendisi. Istikrarli bir sekilde maclara kendini verecekse basimizin ustunde yeri var.
Forumda Musrati'yi begenenlerin sayisi begenmeyenlerin sayisindan daha fazladir heralde. Ben azinlikta olanlardanim, bize gelirken olusturulan beklentilerin cok altinda kaldigi kanaatindeyim. Kaliteli ve iyi bir oyuncu, insallah cok daha iyide olacaktir oynadikca ama benim bekledigim etkiyi ve farki su ana kadar yaratamadi kendisi.
Umarim dunku mac yonetimde/taraftarda/takimda bir rehavate yol acmaz, halen cok eksigimiz var ve uc kulvardada basarili olmak istiyorsak takviyelerin hizli bir sekilde yapilmasi gerekiyor. Ayrica Avrupa ligi elemelerinde karsilasacagimiz takimlar dun karsilastigimiz rakipten cok daha iyi olacaktir.