2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 527644 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

arap basını muleka'yı opsiyonlu kiraladığımızı iddia ediyormuş
Gittiği takım küme düşmezse 3.5 milyon zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecekmiş

Çevrimiçi Samet Ç

Aranan sol stoper Anel Ahmedhodzic takımı küme düştü yoklasak keşke opsiyonlu kiralık

Çevrimiçi Samet Ç

Muleka sansa futbolcu olmus biri. Topu ayagindan 2 metre sektiren birinden ofansif oyuncu olmaz.

Ama derhal bu takima sag/sol kanat lazim. Emirhan-Paulista iyi bir ikili olabilir ama Colley yerine stopper sart. En azindan Avrupa maclarindan once iki bekten birini almak gerek.

Bence yedek santrofora ihtiyac yok. O bolgeyi Ciro/Semih/Mustafa getirir.
Sağ bek, sol bek, stoper ve sağ kanat alırız bence bu transferlerde devre arasına kadar götürür bizi gerisine devre arasında bakılır zaten
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 20:29:37 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

Gittiği takım küme düşmezse 3.5 milyon zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecekmiş
azmış ama yapacak bir şey yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı ulumemo

Bende buna katılıyorum ve düşünmeden edemiyorum solda Muci Semih'ten, sağda muleka rasitsa'dan bence iyi oynar ama hoca dünkü maçta bu futbolculara 10 dk bile şans vermediğine göre her halde 2 futbolcuda satılacak.

Çünkü ben Semih sarı kart görüp ilk yarı kötü oynayınca 2.yarı hoca muci ile başlar zannetmiştim. Ayrıca maç 2 veya 3 sıfır olduktan sonra Rasitsa'dan daha hızlı fuleli gol becerisi daha yüksek kontra ataklarda daha etkili Muleka'nın girmesi gerekiyordu bence....Ama hoca bunlara şans vermiyorsa inşallah iyi meblağlara satılırlar çünkü en üzüleceğim şey 18 yaşında Semihi kazanı caz derken 22 yaşında solak  topla koşusu , sutları (güzel ve sert) olan Muci'yi kaybetmek olur.

Hocanın Onana'ya verdiği şans kadar bile Muci'ye şans vermemesi açıkçası beni üzüyor.
Muleka rashica’dan iyi mi oynar? Muleka’nın değil kanat bu takımda herhangi bir futbolcudan daha iyi oynadığını düşünmüyorum. Muleka amartey ersin bunlar bizim en zayıf halkalarımız bir an önce def edilmesi lazım. İsimlerinin ilk 11’de anılması bile tansiyonumu yükseltiyo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

azmış ama yapacak bir şey yok

Muazzam para bence muleka için yolu açık olsun inşallah küme düşmez güzide arap kulübü

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gündemimize Alkmaar dan Brederode diye biri girmiş.
Var mı tanıyan, Nolan?

Çevrimiçi Kartal Ç

Bizim gerçek mevkisi sol açık olan oyuncu ihtiyacımız, sağ açık olan oyuncu ihtiyacımızdan daha fazla değil mi ya?

Duyumculara göre yönetim sürekli sağ açık bakıyor.

Sağda iyi kötü kendi pozisyonunda oynayan Rashica var. Yerli yedek olarak da Can Keleş aldık.

Sol tarafta ne as var ne yedek. Acaba olur mu larla Semihi Muçiyi falan devşirmeye uğraşıyoruz. Sağ alana kadar net sol alalım gerekirse ligin devre arası bi sağ bakılır. Ben anlamadım bu işi valla  :bandit:
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 22:13:55 Kartal Ç ]

Çevrimiçi LORDBJK

Muleka rashica’dan iyi mi oynar? Muleka’nın değil kanat bu takımda herhangi bir futbolcudan daha iyi oynadığını düşünmüyorum. Muleka amartey ersin bunlar bizim en zayıf halkalarımız bir an önce def edilmesi lazım. İsimlerinin ilk 11’de anılması bile tansiyonumu yükseltiyo

Kardeş neye göre değerlendiriyorsun bilmiyorum ama geçen seneki performanslara bakıp geçen sene Rasitsa Muleka'dan daha iyi oynadı diyorsan ben senle futbol konuşmam.
Bak bakalım Araplar niye Rasitsa'yı istememiş de Mulekay'ı istemiş. Her kez Mulekaya yeteneksiz diyebilir ama bugün Muleka kadar koşan kaç forvet var dün icardi yi gördün  ayrıca Semihten daha iyi Sol kanat Rasitsa'dan da dahi iyi sağ kanat oynar ve İddaa ediyorum Sağ kanatta oynasın Rasitsa'dan  da daha çok gol atar.

Semih'ten kanat oyuncusu olmaz ama mulekadan olabilir bence
Ayrıca ilk geldiği zaman bende beğenmiyordum ama yaşı genç ve geçen yıl bence çok yol kat etti gelişimini beğeniyorum.
Eğer maaşı yüksek değilse bence Giovanni elinde değeri arta bilir. Sonuçta her yedeğe milyonlar harcayamayız adam forvet ve kanatları yedekliyor ve ben koşu performansını beğeniyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

endonezyalı adamı nerden buldunuz kral :D
çalışkan adamı her yerde buluruz😎

Çevrimiçi Monza

Bizim gerçek mevkisi sol açık olan oyuncu ihtiyacımız, sağ açık olan oyuncu ihtiyacımızdan daha fazla değil mi ya?

Sağda iyi kötü kendi pozisyonunda oynayan Rashica var. Yerli yedek olarka da Can Keleş aldık.

Sol tarafta ne as var ne yedek. Acaba olur mu larla Semihi Muçiyi falan devşirmeye uğraşıyoruz. Sağ alana kadar net sol alalım gerekirse ligin devre arası bi sağ bakılır. Ben anlamadım bu işi valla  :bandit:

Ben de aynı fikirdeyim. Sol stoperde Emirhan oynayacak diyelim. Sağ ve sol bek tartışılabilir ama var. Sağaçık gene tartışılabilir ama bir yabancı bir yerli var. Solaçık bir tane bile yok. GvB futbol aklı bunun farkındadır ve transfer istemiştir.

Solaçık ile beraber en acil ihtiyaç, bence, yedek kaleci. Dünkü kadronun Mert in sakatlanıp, Ersin e kalma ihtimalini düşünmek bile dehşet verici.

Çevrimiçi murat

Takımın başında bir teknik direktör ,spordif direktör, yönetici ve beşiktaşlı bir başkan var.sanırım kimin kalıp kimin gideceğini en iyi onlar değerlendirecektir.dün mesel beğenilmeyen swenson colley musrati gedson raşitsa gayet iyi oynadılar.masuakuyu da gönderecektik bize kalsa.anç nın ve Şenol güneşin kurduğu ve hazırladığı takıma göre değerlendirmek bana göre doğru değil.geçen sene de aynı şeyi söylüyordum bu takım bu puanın takımı değil.muleka Semih  çift santraforla oyunda başarılı olur kenarda harcanırlar.

Çevrimdışı sEuL

Takımın başında bir teknik direktör ,spordif direktör, yönetici ve beşiktaşlı bir başkan var.sanırım kimin kalıp kimin gideceğini en iyi onlar değerlendirecektir.dün mesel beğenilmeyen swenson colley musrati gedson raşitsa gayet iyi oynadılar.masuakuyu da gönderecektik bize kalsa.anç nın ve Şenol güneşin kurduğu ve hazırladığı takıma göre değerlendirmek bana göre doğru değil.geçen sene de aynı şeyi söylüyordum bu takım bu puanın takımı değil.muleka Semih  çift santraforla oyunda başarılı olur kenarda harcanırlar.

Dunku mactan sonra en cok korktugum sey iste tam bu soylediklerin. Allah'tan mactan sonra yoneticiler cikip eksikliklerimizi biliyoruz ve transferleri en kisa surede gerceklestirecegiz minvalinde aciklamalar yaptilarda icimize biraz su serptiler.

Svenson ve Colley sahaya ciktiklarinda ellerinden geleni yapan oyuncular ama bu yeterli degil. Bu iki oyuncuda Besiktas'in ilk 11'inde direkt oynayacak kapasiteye sahip degiller. Yedek olarak siritmayabilirler ama buyuk ihtimalle sadece biri kalabilir rotasyon icin. Besiktas'in koca bir sezonu Svenson ve Onur gibi fark yaratamayan oyuncularla gecirmemesi gerekiyor. Elbette bu oyuncularinda ara sira iyi oynadigi maclar olacak dunku macta oldugu gibi ama bizim icin kistas bu olmamali. 
Masuaku'nun ayrilmasina sicak bakanlarin %90'i yada daha fazlasi Masu'nun iki sezondur istikrarsiz performansindan dolayi boyle dusunuyor, kimse Masuaku kotu oyuncu demiyor. Iki sezondur ona en cok ihtiyac duydugumuz maclarda bekleneni veremedi ve cok istikrarsiz bir goruntu cizdi kendisi. Istikrarli bir sekilde maclara kendini verecekse basimizin ustunde yeri var.
Forumda Musrati'yi begenenlerin sayisi begenmeyenlerin sayisindan daha fazladir heralde. Ben azinlikta olanlardanim, bize gelirken olusturulan beklentilerin cok altinda kaldigi kanaatindeyim. Kaliteli ve iyi bir oyuncu, insallah cok daha iyide olacaktir oynadikca ama benim bekledigim etkiyi ve farki su ana kadar yaratamadi kendisi.

Umarim dunku mac yonetimde/taraftarda/takimda bir rehavate yol acmaz, halen cok eksigimiz var ve uc kulvardada basarili olmak istiyorsak takviyelerin hizli bir sekilde yapilmasi gerekiyor. Ayrica Avrupa ligi elemelerinde karsilasacagimiz takimlar dun karsilastigimiz rakipten cok daha iyi olacaktir.

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/KartalRecord/status/1820165419627376913

Kim tarafindan onerildi? Buyuk ihtimalle sallama bir haber.
Ama hocanin kendisi ve teknik ekibi Hollanda'dan ve Eredivisie ligini iyi bilen isimlerden olusuyor. Teknik ekipten birileri istiyorsa umarim hemen alinir, menajer onermesi ise salla gec  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Sağda iyi kötü kendi pozisyonunda oynayan Rashica var. Yerli yedek olarak da Can Keleş aldık.

Bence hem sag hem sol on lazim. Ben de bek meselesi niye bu kadar olay oldu anlamiyorum. Dun Masuaku'nun 4. ve 5. golde hucuma gonderdigi direkt topu kac tane solbek atabilir? Sagbekte de iyi kotu Svensson ve Onur var, sag on alinca Rashica da orada kullanilir. Orta saha'ya girmiyorum bile. Ona bana kalirsa hic gerek yok.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 23:23:23 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Muazzam para bence muleka için yolu açık olsun inşallah küme düşmez güzide arap kulübü

Dusmez merak etme. Yarim sene oynadigi Kasimpasa'da gol krali oldu, Kasimpasa da kune falan dusmedi.
Yolu acik olsun. Asiri caliskan, cok kolay pozisyona girip golu iyi koklayan adami sag acikta oynata oynata korelttik. 5-15 arasi bir Anadolu takimina gitse rahat 15-20 atar, bizde de dogru sekilde kullanilsa kulubeden gelip rahat 10-12 gol katkisi verirdi.

Çevrimiçi murat

Dunku mactan sonra en cok korktugum sey iste tam bu soylediklerin. Allah'tan mactan sonra yoneticiler cikip eksikliklerimizi biliyoruz ve transferleri en kisa surede gerceklestirecegiz minvalinde aciklamalar yaptilarda icimize biraz su serptiler.

Svenson ve Colley sahaya ciktiklarinda ellerinden geleni yapan oyuncular ama bu yeterli degil. Bu iki oyuncuda Besiktas'in ilk 11'inde direkt oynayacak kapasiteye sahip degiller. Yedek olarak siritmayabilirler ama buyuk ihtimalle sadece biri kalabilir rotasyon icin. Besiktas'in koca bir sezonu Svenson ve Onur gibi fark yaratamayan oyuncularla gecirmemesi gerekiyor. Elbette bu oyuncularinda ara sira iyi oynadigi maclar olacak dunku macta oldugu gibi ama bizim icin kistas bu olmamali. 
Masuaku'nun ayrilmasina sicak bakanlarin %90'i yada daha fazlasi Masu'nun iki sezondur istikrarsiz performansindan dolayi boyle dusunuyor, kimse Masuaku kotu oyuncu demiyor. Iki sezondur ona en cok ihtiyac duydugumuz maclarda bekleneni veremedi ve cok istikrarsiz bir goruntu cizdi kendisi. Istikrarli bir sekilde maclara kendini verecekse basimizin ustunde yeri var.
Forumda Musrati'yi begenenlerin sayisi begenmeyenlerin sayisindan daha fazladir heralde. Ben azinlikta olanlardanim, bize gelirken olusturulan beklentilerin cok altinda kaldigi kanaatindeyim. Kaliteli ve iyi bir oyuncu, insallah cok daha iyide olacaktir oynadikca ama benim bekledigim etkiyi ve farki su ana kadar yaratamadi kendisi.

Umarim dunku mac yonetimde/taraftarda/takimda bir rehavate yol acmaz, halen cok eksigimiz var ve uc kulvardada basarili olmak istiyorsak takviyelerin hizli bir sekilde yapilmasi gerekiyor. Ayrica Avrupa ligi elemelerinde karsilasacagimiz takimlar dun karsilastigimiz rakipten cok daha iyi olacaktir.
Yazılan isimlerin hepsi değişse daha iyileri alınsın keşke ama öyle bir para yok içinden işiımize yaryack oyuncular devam edlmesi en mantıklı olan.dünkü mçtan önce dediğim gibi bizim savunma problemimiz yok ortasha ve iler uçta problemimiz.topu öncelikle savunmay getirmememiz sonrada kaleye getirmememiz lazım.biz hep defansta ayağı iyi oyuncumuz olsun geriden top çıkartalım sevdasındayız.topu dik ileri adamın iyi olsun topu tutsun kaybedince ortasahan bassın alsın.defanstaki ayağı düzgün oyuncu ne yapacak 50 metreye arapası mı atacak önündeki ortasaha oyuncusuna verecek.dün takımda iyi bir sap ve sol kanat olsaydı gsdemirspor  skoru gelirdi.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 23:23:21 murat ]

Çevrimdışı ulumemo

Kardeş neye göre değerlendiriyorsun bilmiyorum ama geçen seneki performanslara bakıp geçen sene Rasitsa Muleka'dan daha iyi oynadı diyorsan ben senle futbol konuşmam.
Bak bakalım Araplar niye Rasitsa'yı istememiş de Mulekay'ı istemiş. Her kez Mulekaya yeteneksiz diyebilir ama bugün Muleka kadar koşan kaç forvet var dün icardi yi gördün  ayrıca Semihten daha iyi Sol kanat Rasitsa'dan da dahi iyi sağ kanat oynar ve İddaa ediyorum Sağ kanatta oynasın Rasitsa'dan  da daha çok gol atar.

Semih'ten kanat oyuncusu olmaz ama mulekadan olabilir bence
Ayrıca ilk geldiği zaman bende beğenmiyordum ama yaşı genç ve geçen yıl bence çok yol kat etti gelişimini beğeniyorum.
Eğer maaşı yüksek değilse bence Giovanni elinde değeri arta bilir. Sonuçta her yedeğe milyonlar harcayamayız adam forvet ve kanatları yedekliyor ve ben koşu performansını beğeniyorum.
1.si karşılaştırdığın adamlar farklı mevkilerin oyuncuları. Önce burda anlaşalım.
2.si araplar mulekayı istemişse sağ açık değil santrafora ihtiyaçları olduğu için olmuş olabilir?
3.sü çok koşuyo dediğin adamı ben ekseriyetle ilk temasta yere düşüp top kaptırırken görüyorum. Ayrıca hızlı koşmakla santrfor olunsa barış alper denen salatalık muhtemelen euro 2024 ten sonra city’e falan giderdi.

Bir de mulekanın kendini geliştirdiğini falan yazmışsın ona hiç girmiyorum bile. Burda anlatmaya çalıştığım şey saydığım isimlerin beşiktaş standardını aşağı çeken isimler olması. Biz ocaktan beri transfer transfer diye ağlarken, ançnin bıraktığı futbolcu dinozorları temizlemeye çalışırken 5-0 dan sonra bile transfer haberi beklerken sen gelip bana muleka güzellersen ben de senle futbol konuşmam bunu bilesin. Çok beğeniyorsan kur bir tane kendine takım al akşama kadar oynat mulekanı. Değil 1 tane beşiktaş 10 tane beşiktaşım olsa birisinde oynatmam bu adamları.

Bak bu adamlar satılmazsa eğer ilk sakatlıkta kart cezasında yine bunlara kalacak beşiktaş ve yine aynı kanser futbolu izletecekler bize. Ben Seviye atlamaktan şampiyon kadro kurmaktan bahsediyorum sen rashicadan iyi oynar diyosun. Bakış açını bir daha değerlendir bence

Etiketler: