2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 88 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1371930 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Hüseyin Yücel: "Amartey için Arabistan'dan gelen teklifi kabul ettik ama beyefendi, Arabistan'a gitmek istemedi. İstanbul'da çok mutlu olduğunu, gerekirse antrenmana çıkıp maaşını alacağını söyledi."
afrika tayfa baş belası oldu tek siyahi oyuncu bırakmayacaksın ırkçı yapacaklar taraftarı zorla

Çevrimdışı Talisca1903

Hüseyin Yücel şu an için yönetimin en kıymetli verimli adamı para veriyor zaman harcıyor azıcıkta reklamını yapıversin ne olur
Vallahi iyi futbolcu alsın gerekirse formaya şorta ismini yazdırsın hem dünyaları ver hem hiç reklamın olmasın ne güzel İstanbul

Milangazla baskete sponsor olduğunda yeter yd yeter diye bağırdı bizim taraftar salonda düşmana  gerek yok

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Galatasaray'la oynadığımız maçtan sonra Gs'nin yaptığı paylaşımdan sonra burada veya twetterda bir yazı yazmıştım "Bu paylaşım Gs'nin bittiği gündür.Önümüzdeki yıllar çok zor günler bekliyor Gs'yi" diye.Federasyonu seçime götürüp indirmek ilk adım.💪
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

bizden oy kullananlar full hacıosmanoğlu basmış şaşırdım
listesinde ceyhun kazancı var normal..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

listesinde ceyhun kazancı var normal..

ceyhun'a bayıldıklarını sanmıyorum ama şu çekilen herifin listesine bizimkiler cemil kazancı'yı koymuşlardı

akrabalık var ve aksa'nın sponsor olduğu dönem ceyhun'un bir anda sportif direktör falan filan olması... vay beeeeeeeee

daha önceden de görmüştüm bunu ama niyeyse birden bire kafamda cuk diye oturdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu yabancı şeysi düzelecekse can'a 2.5 vermenin bi manası yok artık
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

ön yargımı yarım sezon ve nisbeten rahat olan ilk yarıda 8 gol atmış sezonu tamamlasa 15 i bulamayacak abuda aynı 15 golde kalıyor  cenk sanırım bir sezon yirmili rakamı gördü onunda ortalaması 15 civarı oluyor sen verçekten weghorstun bir sezonda 30 35 atacağına inanıyormusun katkıyı bırak kelime oyunu bu santrafor son adamdır o asist değil gol yapar bana içeri sokacak forvet lazım weghorsta neden ön yargım olsun daha geçen immobile yanına weghorst lazım dedim vede acayip saygı duyduğum oyuncu. Futbolu para için değil sevdiği için oynuyor hayat hikayesini okudum saygım dahada arttı ama weghorst as forvet olmaz ikinci adamdır şimdi alıp getirsinler beşiktaşı şampiyonda yaparlar avrupada finalde oynatırlar o kadar inanıyorum ben hayal dünyasında yaşamıyorum ortada gerçekler var o sezon toplamda 49 maç oynadı 11 gol 7 asistlik performansı var
Bizde kritik hiç bir maçta gol ve asisti yok fener gs ts başak o sezonun iyi takımlarıydıhiç birinde maça etki edememiş yarım devrede dört takıma 10 puan kaybetmişiz küçük takıma herkes gol atıyor abuda 15 gol atabiliyor sezonda neden değerli gs fb porto demeden yapıştırıyor alınması gereken maçı çıkıp alıyordu
burası türkiye ligi, burda güçlü pivot santraforlar her türlü iş yapar. Sen weghorst’un oynadığı 16 maçda kaçırdığı hangi pozisyona tepki verdin? Bir fener maçındaki kafası var yani benim hatırladığım, adam her gelen şansta ya attı ya attırdı. Ayağı kötü olsa dünya kupası yarı final maçında arjantin’e karşı oyuna girmezdi heralde, 2 gol atıp maçı uzatmaya götürmez, arjantin’i elemeye ramak kalaya getirmezdi.. Daha bir kaç hafta önce türkiye maçında da oyuna girip çevirdi maçı, sen bu adama almeida, güven yalçın muamelesi yapıyorsun. Adamın hırs ve mücadeleden yana endişen var mı? Yok.. takım oyununa katkı topu hücum setinde tutma, hücumda oyun kurma ve pas oyunu için endişe? Onda da yok. Bu adam kazma mı peki? Son vuruşu kötü mü? Bu gol nasıl kaçar dediğim bir pozisyon ben hatırlamıyorum, adam girdiğini ya atıyor ya attırıyor. Bu adam maç kaçırmaz, şu kadroda en azami 25 gol 15 asistle sezon bitirir. İmmobile, rafa falan olacak çevresinde.. he bu da benim görüşüm belki abartıyorumdur, yanılıyorumdur ama elimde değil çok beğeniyorum..
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2024, 19:40:31 gokhans ]

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan abi oyunu ver diyen Başakn Beşiktaş başkanı söznü tutar
 Beşktaş adamın ...

Çevrimiçi annoca

bu yabancı şeysi düzelecekse can'a 2.5 vermenin bi manası yok artık
+1903

Brezilya 2. ligten 400-500 e daha iyisi bulunur

Çevrimiçi Necmi

burası türkiye ligi, burda güçlü pivot santraforlar her türlü iş yapar. Sen weghorst’un oynadığı 16 maçda kaçırdığı hangi pozisyona tepki verdin? Bir fener maçındaki kafası var yani benim hatırladığım, adam her gelen şansta ya attı ya attırdı. Ayağı kötü olsa dünya kupası yarı final maçında arjantin’e karşı oyuna girmezdi heralde, 2 gol atıp maçı uzatmaya götürmez, arjantin’i elemeye ramak kalaya getirmezdi.. Daha bir kaç hafta önce türkiye maçında da oyuna girip çevirdi maçı, sen bu adama almeida, güven yalçın muamelesi yapıyorsun. Adamın hırs ve mücadeleden yana endişen var mı? Yok.. takım oyununa katkı topu hücum setinde tutma, hücumda oyun kurma ve pas oyunu için endişe? Onda da yok. Bu adam kazma mı peki? Son vuruşu kötü mü? Bu gol nasıl kaçar dediğim bir pozisyon ben hatırlamıyorum, adam girdiğini ya atıyor ya attırıyor. Bu adam maç kaçırmaz, şu kadroda en azami 25 gol 15 asistle sezon bitirir. İmmobile, rafa falan olacak çevresinde.. he bu da benim görüşüm belki abartıyorumdur, yanılıyorumdur ama elimde değil çok beğeniyorum..
iyide bu kadroya bende isterim diyorum tek forvet olarak yeterli olmaz dedim ciro weghors ikilisi arkada rafa bırak süperligi uefanında içinden geçer
Neyse tartışmayalım şimdi keyfim yerinde himmetciden kurtulduk kenan bile gözüme iyi geliyor 😂

Çevrimiçi hasankale

Gerçekler acıdır ama söylemeden de olmaz.
Savunmaya ayağı düzgün oyun görüşü iyi lider Stoper
Sağ bek ve sol bek
Skor katkisida verebilecek 8 numara
Rashica yerine kanat
Weghorts yada o tip bir pivot santrafor.
Şu ana kadar olan transferler ile şampiyonluk gelmez.

Çevrimiçi Ravenman

Milyonları verip Can Keleşi aldık, önümüzdeki sezonlar kiraya vetrip uğraşırız.

Emrecan Uzunhan ve Emrecan Bulut nerede acaba?

Çevrimiçi Necmi

Hasan Arat başkanın yüzü gülüyor💪
iyide tarafsız kaldıklarını açıkladıktan sonra yüzü gülse ne olur
iki adayada eşit mesafedeyiz ne demek
bir taraf zayıf kazanmasına şüpheyle bakılıyor bir taraf güçlü kazanacağız modunda burda tarafsızlık açıklamak güçlünün yanında taraf olmaktır
kalkıp tek kulübün federasyonuydu diye söylemde bulunup sonrada tarafsızım demek
bunun bir kelime tanımı varda Beşiktaş başkanına yakıştırmak istemiyorum
tabiki tarafsızlıkta Beşiktaş menfaatleri için bir politikadır ama burda Beşiktaşın tarafsız kalmada hiç bir menfaati yok

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş’da 4 ay oynayan weghorst’un Beşiktaş taraftarına vedası ile cenk tosun’un Beşiktaş taraftarına vedası farkı gündem olmuş. Bende instagramda denk geldim. https://amp.onedio.com/haber/cenk-tosun-ile-besiktas-ta-yarim-sezon-forma-giyen-weghorst-un-vedasi-kiyaslandi-1234689

Çevrimiçi Mehmet57

Fb’nin Hull City macini izledim. Adamlar ne yapip edip Osayi ve Ferdi gibi ofans oyuncularindan cok iyi iki tane bek yaratillar. Su Osayi Boey’den kat kat iyi, tek eksigi hava topu. Aslinda Gedson da o mevkide oyle bir oyuncuya donusebilir.

Tam bize o tipte bir sag bek lazim. Guclu, ok gibi, hayvansi bir sey. Ki piyasada yok degil, var. Umarim Haci yabanci kuralini kaldirir da, rahatca takima transfer yapabiliriz.

Çevrimiçi murat baltacı

Federasyonla kanlı bıçaklı olmuşken neyin eşit mesafesi bende anlamadım badem bıyık tekrar seçilir üzerimize daha fazla gelir diyemi cekindiler çözemedim
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Bizim bu sene şampiyonluğa olan isteğimiz inancımız iki oyuncudan geçiyor lider stoper ve iyi sekiz numara alamazsak işimiz zor kurulan kadroda sehpanın bir ayağı eksik kalır Emirhan topçu iyi oyuncu işimizi görür ama marcelo katkısı verecek oyun kuran lider stoper şart gedson yerinede sosa tarzı oyun kuran top dağıtan oyunu yönlendiren orta saha şart he bekler iyimi değil ama idare edebilir terzi kiralık verilip masu yollanip iyi bir bek alınmalı sağ bekde aynı şekilde önemli maçlarda sos veriyoruz idare ile olmuyor sağ kanat içinde yeni bir ghezal bulmalıyız
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Federasyonla kanlı bıçaklı olmuşken neyin eşit mesafesi bende anlamadım badem bıyık tekrar seçilir üzerimize daha fazla gelir diyemi cekindiler çözemedim
tekrar seçilseydi gelmeyecekmiydi onun temsil ettiği şey zaten beşiktaştan nefret ediyor destek versen bile tavrı değişmez

Çevrimdışı Talisca1903

tekrar seçilseydi gelmeyecekmiydi onun temsil ettiği şey zaten beşiktaştan nefret ediyor destek versen bile tavrı değişmez
Herkese eşit mesafedeyiz dediyse büyük yanlış.Başkana düşen bize parmak sallayanın hesabını sandıkta göreceğiz diye açıkça söylemeliydi
İstanbulun başkanının Hasan abi sözünü tut demesi bu sebeptenmiş demekki adamların aklında şüphe kalmış

Etiketler: