Artik kim basin kim gazeteci kim yorumcu iyice ic ice girdi. Ama benim derdim kaliteyle.
Allah askina su video'yu izleyin.
Adamin yaptigi yoruma bak. Besiktas'in basinda gormek istedigi antrenor aninda sampiyonluk yarisina sokacak hedefte birisiymis (bak sen), verdigi ornekler de Senol Gunes ve Sergen Yalcin. Ikisi de son donemlerinde ekim ayinda lige havlu atmis, enkaz birakmis, Avrupa'da negatif rekor kirmis. Ama yarismaci olmak istiyorsak bunlar (!) olmaliymis, Nuri Sahin tecrubesiz ve toymus. Bunlarin aklina da, yorumuna da, bilgisine de tukureyim.
Bu arada hem bu arkadas hem de Firat geldiginde Santos'u ove ove bitiremiyordu. Yok Ronaldo'yu yedek birakacak kadar gozu karaymis, Avrupa sampiyonasi kazanmis, inanilmaz disiplinli otoritermis, takimi dize getirecekmis falan. Yorumlar daha dun gibi aklimda. Uzerinden 2 ay gecmeden U donusu yaptiklar ve piskin piskin degistirdiler yorumlarini, gram utanmadan hemde.
Besiktas'li olarak yorum yapan (Ali Ece dahil) 1 tane bilgisine fikrine guvenecegim katilacagim kisi tanimiyorum. Ha, Mustafa Demirtas'i ayirayim. Bak o iste tam benim kafadan. Bilgiye dayali yorum yapar ve tutarlidir, kimse'ye eyvallahi olmadan catir catir soyler dusundugunu.