UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş Tarih : 26.10.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Aspmyra Stadion Hakemler : Nenad Minakovic - Svetozar Živin - Nikola Borović - Milan Mitic VAR:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16573 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "3. Maç" Bodo/Glimt 3-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 26.10.2023
Saat : 22:00
Stadyum : Aspmyra Stadion
Hakemler : Nenad Minakovic - Svetozar Živin - Nikola Borović - Milan Mitic
VAR: Momčilo Marković - Jelena Cvetković
Yayın : Exxen

Çevrimiçi zafkan

Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert
Rosier Bailly Omar Masuaku
            Onana
        Gedson Oxled
Raşitsa                 Rebic
           Aboubakar

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
            Onana
        Gedson Oxled
           Aboubakar
Rosier kırmızı kart cezalı

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Rosier kırmızı kart cezalı

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru unutmuşum.

Tayfur/onur oynar o zaman sadece orda.

Çevrimiçi Samet Demir

Doğru unutmuşum.

Tayfur/onur oynar o zaman sadece orda.
Şuan genelde herkes bu kadroyu istiyor. Oxu bastıra bastıra 11e monte ettik. Sıra geldi Rebice.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Şuan genelde herkes bu kadroyu istiyor. Oxu bastıra bastıra 11e monte ettik. Sıra geldi Rebice.

Rebici oynatıcak bence ilk 11'de öyle hissediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Mert
            Onana
        Gedson Oxled
           Aboubakar
rosier cezalı onana oynatmam raşitsa yı abunun arkasına alır sağda ghezzali oynatırım bu takıma onana yavaş kalacak belli

Çevrimdışı Sefa Kara

rosier cezalı onana oynatmam raşitsa yı abunun arkasına alır sağda ghezzali oynatırım bu takıma onana yavaş kalacak belli

onana biraz bi oynasın artık faydalanmaya calısalım bari 4 milyon € çöp olacak yoksa avrupa da oynuyoruz biri görür iteleriz filan yoksa elimizde patlayacak.

Orta sahaya raşitsa olabilir sol da rebic sağda ghezzal buda mantıklı.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu yine çok zor bi maç bakalım burak hocalık kırıntısı gösterecek mi

Çevrimdışı Sefa Kara

bu yine çok zor bi maç bakalım burak hocalık kırıntısı gösterecek mi

bu takımda iş yok guardiola gelse bir şey olmaz.

Çevrimiçi Necmi

onana biraz bi oynasın artık faydalanmaya calısalım bari 4 milyon € çöp olacak yoksa avrupa da oynuyoruz biri görür iteleriz filan yoksa elimizde patlayacak.

Orta sahaya raşitsa olabilir sol da rebic sağda ghezzal buda mantıklı.
patladı zaten daha ne kadar patlayacak yeni yönetim gelirse onu takımda tutmaz pek ihtimal vermiyorum ama diğer oyuncular idmanla kendine gelirse ki gelecek gibi görünüyor onana telöre edilebilir bizim rebiç ve oxu mutlaka kazanmamız gerekiyor rebiç hırs yapacak gibi geliyor oxda oynamaya istekli esas sıkıntı onları oynatacak sistemi ortaya koyacak hoca ben artık oyuncu eleştirmem sistem içinde olmadıktan sonra cr olsan ne yazar şenollada eleştirmiyordum şenolun oyunsuzluk sistemiyle oyuncu ne yapsın bu arada burak şenoldan daha iyi yayıyor takımı gs maçında yan pas falan yapmadık daha dikine oynamaya çalıştık perşembe daha net belli olacak burak idare edermi etmezmi

Çevrimiçi Necmi

bu takımda iş yok guardiola gelse bir şey olmaz.
nerden biliyorsun iş olmadığını at sahibine göre kişner diye boşa söylenmemiş

Çevrimdışı Sefa Kara

patladı zaten daha ne kadar patlayacak yeni yönetim gelirse onu takımda tutmaz pek ihtimal vermiyorum ama diğer oyuncular idmanla kendine gelirse ki gelecek gibi görünüyor onana telöre edilebilir bizim rebiç ve oxu mutlaka kazanmamız gerekiyor rebiç hırs yapacak gibi geliyor oxda oynamaya istekli esas sıkıntı onları oynatacak sistemi ortaya koyacak hoca ben artık oyuncu eleştirmem sistem içinde olmadıktan sonra cr olsan ne yazar şenollada eleştirmiyordum şenolun oyunsuzluk sistemiyle oyuncu ne yapsın bu arada burak şenoldan daha iyi yayıyor takımı gs maçında yan pas falan yapmadık daha dikine oynamaya çalıştık perşembe daha net belli olacak burak idare edermi etmezmi

10 kişi kalmasak gs ile başa baş oynayacaktık.Bende oyunda düzelme emareleri görüyorum.Eli kolu tutan herkes şenoldan iyi zaten bakalım hayırlısı.

Çevrimdışı Sefa Kara

nerden biliyorsun iş olmadığını at sahibine göre kişner diye boşa söylenmemiş
çoğu oyuncu Beşiktaş seviyesinden uzakta görünün köy kılavuz istemez.İstemek önemli değil yetenekte olmalı bizim oyuncular istiyor ama yetenek yok.Kronik sakatlar ile dolu takım.

Çevrimiçi Necmi

çoğu oyuncu Beşiktaş seviyesinden uzakta görünün köy kılavuz istemez.İstemek önemli değil yetenekte olmalı bizim oyuncular istiyor ama yetenek yok.Kronik sakatlar ile dolu takım.
beşiktaş barça city falan değil oyuncularda beşiktaş seviyesinden uzakta değil ben şenolu biraz tanıyorsam şu ana kadarki sakatlık laflarınıda çok ciddiye almayın takımı yeni hocayla değerlendirin kimin işe yarayıp kimin yaramayacağı kimin müzmin sakat olduğu o zaman çıkar ortaya benim duyduğum yabancı oyuncuların şenolla arasının iyi olmadığı yönünde

Çevrimiçi Necmi

10 kişi kalmasak gs ile başa baş oynayacaktık.Bende oyunda düzelme emareleri görüyorum.Eli kolu tutan herkes şenoldan iyi zaten bakalım hayırlısı.
gayet iyi oynadık oyuncular ortaya kalite koydu on kişiyide boş ver adam gibi hakem olsa puanla dönerdik senin beşiktaş ayarında olmayan oyuncular bence gayet iyi birde kondisyon yüklendimi çehreleri değişir

Çevrimdışı Sefa Kara

beşiktaş barça city falan değil oyuncularda beşiktaş seviyesinden uzakta değil ben şenolu biraz tanıyorsam şu ana kadarki sakatlık laflarınıda çok ciddiye almayın takımı yeni hocayla değerlendirin kimin işe yarayıp kimin yaramayacağı kimin müzmin sakat olduğu o zaman çıkar ortaya benim duyduğum yabancı oyuncuların şenolla arasının iyi olmadığı yönünde

oyuncular burağı istiyordu değişen bir şey yok görünüyor ? Rosier 2 senedir kayıp ghezzal 2 senedir yokları oynuyor.Alınan raşitsa yedek olacak kapasitede,rebic kadroya giremiyor aboubakar haric santrafor yok cenk dili dışında.Muleka doğrudan santrafor kanat olmuyor hiçbir türlü olmuyor.

Takımda gedson var tek başkada yok.

Çevrimdışı Sefa Kara

gayet iyi oynadık oyuncular ortaya kalite koydu on kişiyide boş ver adam gibi hakem olsa puanla dönerdik senin beşiktaş ayarında olmayan oyuncular bence gayet iyi birde kondisyon yüklendimi çehreleri değişir

İşte kapasiteleri yetmiyor omar değil saiss olsa o hatayı yapmaz vida yapmaz.Bundan bahsediyorum oyuncular iyi niyetli istekli olsalarda vasatı aşamıyorlar takımın yarısı revirde zaten kronik sakat tam kadro hiç çıkamadık.Fizik olarak düşüşte olanların da coğu.Kalite farklı bir şey.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Mutlaka puanla dönmemiz gereken deplasman. Elimizde sadece Avrupa kaldı. En azından kulup puanını arttirmamiz lazım. Belki yeni yonetim bir hava ile ceyrek yarı kovalamaliyiz

Zor mac olacak. Norveç birincisiyle oynayacağız.

Çevrimdışı ferdi1903

Kaybederiz

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Kazanıp kaybetmenin ötesinde toparlanmış beşiktaş görmek istiyorum zaten herşeyi kaybettik hiç olmazsa seyrederken zevk alacağımız bir takım sahada olmalı artık

Çevrimdışı mellfred

gedaon ox amir
ghezzal abou rebic
şu in hattı bir arada görebilsek bi

Çevrimdışı Talisca1903

gedaon ox amir
ghezzal abou rebic
şu in hattı bir arada görebilsek bi
Amir yerine Ege deneyelim bir de

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: