7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş
7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 01.10.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Aleks Taşçıoğlu - Mustafa Sönmez

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 23758 defa] 7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

klasik abou. çekilmez bir oyun oyna müthiş gol at.

Çevrimiçi sefaköykartali

Yönetim istifaya devam eden taraftara da helal olsun

Çevrimdışı Talisca1903

Ne penaltısı ya yok birşey

Çevrimdışı mellfred

işte abubacar bu elemana yüzü dönük top ver golü taştan çıkarsın
ama beyinsiz akılsız  bir taktik ile heba oluyor

Çevrimiçi tolga1903

Ah abou ah seni de harcıyoruz olm

Çevrimdışı İzmitlibjk

Senol güneşe çok ağır konuşurum ama sakin kalmaya çalışıyorum.... kadro %30 verimle kullanılıyor.

Çevrimiçi levitate

bu herif böyle şeyler yapabiliyor biz niye buna top şişiriyoruz? at ayağına r9 gibi oynuyor herif
bipbipbupbup

Çevrimdışı uğur07

sadece gülüyorum artık. su oynadigimiz oyunun neresi VI doneminden iyi. o zamanlar ortaligi ayaga kaldiran adamlar nerede. yapacak daha iyi bir planim olsa asla seyretmeye katlanamayacagim  bir mac. bunu izlettirene lanet olsun.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

bu herif böyle şeyler yapabiliyor biz niye buna top şişiriyoruz? at ayağına r9 gibi oynuyor herif

Yırttı kendini bu maç golden önceki dönüşü de muazzam. Hava topunda batshuayi gibi hiç mucadele etmemeye başlamıştı bu maç ediyor ordan anladım oynamaya çıkmış bu maç.

Çevrimiçi levitate

şu calvo cidden iyi eleman bizde sırıtmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Yırttı kendini bu maç golden önceki dönüşü de muazzam. Hava topunda batshuayi gibi hiç mucadele etmemeye başlamıştı bu maç ediyor ordan anladım oynamaya çıkmış bu maç.

mevzu istek değil ya yapamayacağı bir şeyi yapmaya çalışıyoruz. ayağına top gelmeye başladı hemen şevklendi
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

sadece gülüyorum artık. su oynadigimiz oyunun neresi VI doneminden iyi. o zamanlar ortaligi ayaga kaldiran adamlar nerede. yapacak daha iyi bir planim olsa asla seyretmeye katlanamayacagim  bir mac. bunu izlettirene lanet olsun.

çoğu muhtemelen operasyon elemanıdır sosyal medyanın her yerinde bolca vardı. şu an operasyonla gelenin yüzü gülmez filmi var cefa çekmek de bize kaldı malesef :(

Çevrimiçi Necmi

merak etme bu maçı alalım yine çıkarlar ortaya

Çevrimiçi sEuL

+ Senol

Hepsi gitsin₁.

Baskan, yonetim, teknik heyet

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu gedson orta sahada çok fazla açık kapatıyordu. temposu ligin çok çok üzerinde. takımın atletik zayıflığını kapatıyordu her yere yetişerek. yokluğunda tempo olarak kafaya oynayamayacak bir takım olduğumuz ortaya çıktı. klasik şenol takımı da diyebiliriz.

Çevrimdışı Ravenman

konya bizi ne zaman sevdi ?

en son sahaya quaresmaya kelebek bıçak atmışlardı :D

sen karıştırıyor olabilir misin

Fikret Orman zamanında stadımız yapılırken hatırlıyorum kaç maç stadlarına bize verdiler yoksa bunlar değilmiydi?

Çevrimdışı İzmitlibjk

Sari civciv %95 kadro verimi
Kedicikler %70
Kara kartalım %30....
Böyle bir kulüp yönetimi olamaz. Eldeki malzemeyi kullanamayan teknik ekipte gitmeli, sadece yonetim degil, el ele tutusup gitsinler

Çevrimiçi ferdi1903

Abubakarin gölü ilk isabetli şutumuz muş arkadaşlar, bu nasıl bir eziyetir ya

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı uğur07

Sari civciv %95 kadro verimi
Kedicikler %70
Kara kartalım %30....
Böyle bir kulüp yönetimi olamaz. Eldeki malzemeyi kullanamayan teknik ekipte gitmeli, sadece yonetim degil, el ele tutusup gitsinler
iste bakis acisi  bu olmali. kimsenin adami degilim. anc de gitsin sg de.

Çevrimiçi ferdi1903

+ Senol

Hepsi gitsin₁.

Baskan, yonetim, teknik heyet
Hedef saptirmayin ilk önce ANC gitsin sonrasını yeni başkan ve yönetimin işi

Çevrimiçi ferdi1903

Yürüyerek oynuyorlar yaw

Çevrimdışı uğur07

merak etme adam gibi  bir yonetim gelirse ilk yapacagi is bu olacak 

Çevrimdışı zubeyirbaya

abiler sorun şu ki biz bu trajediyi ikinci kez yaşıyoruz. 18-19da da aynı rezalet vardı mesela. ne orta saha vardı ne bişey vardı. medel kafası kesik tavuk gibi koşturup duruyordu. berbat bir taktiksizlikle önceki sezonun güzelim kadrosu da heba edilmişti. sürekli fiziksel açıdan sorun yaşıyorduk. ligin açık ara en iyi oyuncular en iyi kimyası eline verilmediği sürece şenoldan bir şey beklemeyelim. biz aynı tufaya bir daha nasıl düştük oturalım ona yanalım.

Çevrimiçi levitate

Fikret Orman zamanında stadımız yapılırken hatırlıyorum kaç maç stadlarına bize verdiler yoksa bunlar değilmiydi?
sadece bir maç, 2014/15 ts'ye 3 attığımız maç
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

abiler sorun şu ki biz bu trajediyi ikinci kez yaşıyoruz. 18-19da da aynı rezalet vardı mesela. ne orta saha vardı ne bişey vardı. medel kafası kesik tavuk gibi koşturup duruyordu. berbat bir taktiksizlikle önceki sezonun güzelim kadrosu da heba edilmişti. sürekli fiziksel açıdan sorun yaşıyorduk. ligin açık ara en iyi oyuncular en iyi kimyası eline verilmediği sürece şenoldan bir şey beklemeyelim. biz aynı tufaya bir daha nasıl düştük oturalım ona yanalım.

Aynen öyle 18/19 sezonudur eziyetin başlangıcı. Hatta 16/17'dir ama caner erkin'in sakatlığı şampiyonluğu getirdi o sene saolsun.

Etiketler: