6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor
6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Beşiktaş Forum|6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor Tarih : 24.09.2023 Saat : 17:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Ali Şansalan - Cevdet Kömürcüoğlu - Mehmet Emin Tuğral - Mert Güzenge

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor  [Okunma sayısı 18798 defa] 6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Çevrimiçi Samet Demir

muleka şimdi değil ama iki üç yıl sonra çok iyi forvet olacak son vuruşları düzgün yapsa şu anda ondan başka isim konuşmuyor olurduk ben onun gibi pozisyona giren adam görmedim beşiktaşta içeri sokmaya başlasa her maç iki üç golü olur abartmıyorum birde solda cidden harcanıyor
Abi bizde hazır 10 numara yokken hoca neden çift forvet oynatmıyor anlamıyorum. O zaman Cenk'inde Mulekanında bir anlamı olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Abi bizde hazır 10 numara yokken hoca neden çift forvet oynatmıyor anlamıyorum. O zaman Cenk'inde Mulekanında bir anlamı olur.

bilmem ama hocanın kesin kuralları var sağ açık orta açacak sol açık golcü olacak şenol on numarayla oynamaz zaten sosada on oynamadı bizde taliscada on oynamadı talisca forvet arkası serbest oynadı oyun kurucu değildi gole dönüktü sosada mevkisiz oynadı sağda solda sekizde heryerde oynuyordu hücumcu sekiz gibiydi bazen cenkle yer değiştirir bazen quaresma sola geçer o sağda oynar cenk forveti ikilerdi şimdi yapamıyor bunu ox yapar bence sosa gibi değilde merkezden dikine yapar o sosa tarzı rebiç olur ama bunların hepsini yapabilmek için merkezde atibaya ihtiyaç var gedson atiba kadar diri ama bencil oynuyor kitabında pas vermek yok evirebilirse onu standart oyununa geçer başkada bir şey bilmiyor zaten yoksa tekleyerek gideriz akşamki orta saha gedsonlu orta sahadan daha iyiydi amiri özgür bıraksa aslında bayağı iyi takım olacağız ama saplantıları çok fazla

Çevrimiçi Necmi

Bu takıma bazı maçlar dışında iki bek fazla 3.5.2 veya 3.4.2.1-3.4.3 varyasyonları denemek lazım iki tane çok sağlam stoper var elimizde bir tanede idare ederi var talha gelirse sorun kalkar bekleri feda et masuakuyu ortamın solunda oynat yanına dört tane merkez orta sahayı ekle ilerde cenk abu yada rebiç abu yap

Talha eric omar
Ghezzal amir ox gedson masuaku
Cenk abu
Yada salih orta sahaya rebiç ileri olur

Çevrimdışı Talisca1903

doğru haklısın şenol olmazsa beşiktaş şampiyon falan olamaz beşiktaş kimki zaten şenolsuz şampiyonmu oldu şenol gittiği her takımı şampiyon yapıyor gelip lütfetti bizide şam piyon yaptı sayesinde şampiyon takım olduk
ts için yazdım onu abi çarpıtma

Çevrimdışı Talisca1903

şenolun oyuncu yemesi herhalde tek bilmeyen sensin bazı oyuncuları tutar ölümüne oynatır takım on kişide oynasa dokuz kişide oynatır bazı oyuncularıda işde tuttuğu oyuncuların önünü açmak için keser cenk sol açık değil ve orda berbat ötesi oynuyor hiç bir işe yaramıyor masuakuyuda firenliyor neden ısrarla işe yaramayan mulekayı solda oynattı işe yaramayan muleka yerine rebiç oynardı formsuzda olsa mulekadan iyi oynardı ama rebiçi oynatırsa bir daha kesemez adam oynar orda çünkü o zaman cenki oynatamaz işde bizim haftalardır rebiç yerine muleka çekme nedenimiz bu onur oynattı rebiç oynatmadı rebiçi en kötü anlarda topu iletiye taşıyamadığımız anlarda soktu yanında paslaşacağı adam yoktu ona düzgün pas atacak adam yoktu
Sana basit bir şey soracağım cenk bu akşam ne yaptı rebiç oynasa şu maçı daha iyi olmazmıydı biz dokuz kişi oynadık abu cenk yoktu oyunda ama abu tutulur olmasada oyunda golü atar asisti yapar cenki çift forvet oynatacaksan sözüm yok oynat ama cenkin solda olması takımın bir eksik olması demektir sorsan şenola oynayarak maç ritmi kazanacak der dene rebiçi maç ritmi kazanacaksa mevkiin adamı kazansın oynatmadıkça adamın işini bitiriyorsun saise de yaptı aynısını sonra başlayacak ergen taraftar rebiçe sövmeye şimdiden zemin oluşuyor hatırla geçmişde kupa maçlarında alt yapı oyuncularıyla oynatırdı istemediği oyuncuları kupayıda istemezdi ne halt yiyorsanız yiyin derdi
Sen kendine söylüyormusun biz bu sene kupayı alırız diye ben diyemiyorum çünkü çıkardığı saçma kadro ile kötü bir takıma eletecek bizi önceki beş senesinde yaptığı gibi tutmadığı bütün oyuncularıda kupa maçlarında harcayacak rebiçi sağlam kadroyla on onbeş dakika oynatırımda gol atar yada asist yapar diye ödü patlıyordur rebiç beklesin anca cenk onur bahtiyar raşitsa hepsi birden sakat yada cezalı olacakki mecbur kalıp oynatsın yoksa on dakikada gerisinden nefes alan ona atılan hiç bir ara topuna yetişemeyen cenk oynayıp kulübede rebiç oturmazdı sonuçta rebiç formsuzda yerine oynattığın solda oynayamayan cenk çok mu formda
çok tutarsız Rebice niye düşman olsun ya küfür mü etti hocaya nedir yani
Rebici hocanın deli gibi beklediğinden eminim inatçılığı var tamam ama hakeden kimseye mobbing yapmaz deli mi ya bineceği dalı niye kessin
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2023, 03:06:30 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca abiyi seviyorum. Az kaldı tavlayacam onu. Yavaş yavaş hocayı eleştirmeye başladı :)

🦅🦅🦅

Çevrimdışı Talisca1903

hayatta en kötü şey birine körü körüne inanmaktır ama taliscanın böyle olduğunu sanmıyorum onunki biraz inata bindi futboldan anlayan biri şenol sevdası olmadığında bayağı iyi tahliller yapıyor gördüğünede eminimde girdi bir yola dönemiyor 😂
Nefrette sevgide körü körüne olmaz çünkü olursa  sevdiğin yada nefret ettiğin kişiyi değil seni bitirir
🦅🦅🦅

Çevrimiçi Samet Demir

çok tutarsız Rebice niye düşman olsun ya küfür mü etti hocaya nedir yani
Rebici hocanın deli gibi beklediğinden eminim inatçılığı var tamam ama hakeden kimseye mobbing yapmaz deli mi ya bineceği dalı niye kessin
Bu form durumu ile Cenkin formayı hakedip Rebicin hak etmemesin izahı yok ki.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı podgorica

Bu form durumu ile Cenkin formayı hakedip Rebicin hak etmemesin izahı yok ki.

Yerli oyuncu, oynadığı maçlarda skor katkısı yapıyor. Rebic ne yaptı oynadığı sürede?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yerli oyuncu, oynadığı maçlarda skor katkısı yapıyor. Rebic ne yaptı oynadığı sürede?
Çıkıp 'Rebic belinden sakat, hazır oynayacak durumda değil' şeklinde açıklama yapacağız ki oyuncuyu da bu şekilde taraftarın önüne atmış olup neden oynatılmadığı boyutundan farklı boyutlara geçip bir de oralardan kaos çıkartacağız yeterince kaos yokmuş gibi.

Çevrimiçi kartalizma190399

sonra 50 yıl beklersin Şampiyonluk için ts Şenol Güneş ilişkisi farklı bir olay anlatılmaz

Senol Gunes'e bilmemkac kere sans verip alamadigi sampiyonlugu onu kovduktan sonra aldilar ama. O ne olacak?

Çevrimiçi kartalizma190399

muleka şimdi değil ama iki üç yıl sonra çok iyi forvet olacak son vuruşları düzgün yapsa şu anda ondan başka isim konuşmuyor olurduk ben onun gibi pozisyona giren adam görmedim beşiktaşta içeri sokmaya başlasa her maç iki üç golü olur abartmıyorum birde solda cidden harcanıyor

Muleka gobekte oynayinca daha iyi, Kasimpasa'da o sekil sukse yapti zaten. Bizde attigi gollerin cogu da gobekten gittigi pozisyonlarda.
Sol forvet olarak olmayacak gibi. Ben takimi bir de 4-4-2'de Muleka-Aboubakar yanyana gormek isterim. Hatta Cenk-Aboubakar, Cenk-Muleka ikilileri de olur. 3 orta saha ve serbest Ghezzal seklinde de gormek lazim. Simdi de ona yakin oynuyoruz, ama simetrik oynadigimiz icin forvetlerden biri solda kaliyor. Duz 4-4-2 de olur tabii.
Ben Muleka'nin dogru kullanildiginda bu takimdan buyuk paraya satilabilecek yegane 3-4 oyuncu'dan biri oldugunu dusunuyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Çıkıp 'Rebic belinden sakat, hazır oynayacak durumda değil' şeklinde açıklama yapacağız ki oyuncuyu da bu şekilde taraftarın önüne atmış olup neden oynatılmadığı boyutundan farklı boyutlara geçip bir de oralardan kaos çıkartacağız yeterince kaos yokmuş gibi.
Körü körüne hocayı savunuyorsunuz. Az çok maçlarda Rebici de gördük Cenkide. He diyorsan ki benim gördüğüm Cenkin fiziksel durumu Rebice göre daha iyi o zaman saygı duyarım :)

Çevrimdışı Talisca1903

Körü körüne hocayı savunuyorsunuz. Az çok maçlarda Rebici de gördük Cenkide. He diyorsan ki benim gördüğüm Cenkin fiziksel durumu Rebice göre daha iyi o zaman saygı duyarım :)

Hocanın Rebice düşman olduğu fikrine nerden kapıldın öyle bir açıklamasını ben duymadım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hocanın Rebice düşman olduğu fikrine nerden kapıldın öyle bir açıklamasını ben duymadım
Bir maç da ilk 11 başlatır kötü oynar bu sefer de ' Durumunun iyi olmadığını bile bile oyuncuyu bitirmek için oynattı' denir. Döngü aynı.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben düşman olduğunu falan yazmadım, yazdığım şey gayet açık, Hoca Rebici neden oynatmıyor? Sizde durumun farkındasınız ki yazdığımdan bu çıkarımı yapıyorsunuz.

Mevzu Rebicin kalitesi mi? Yoksa adamın fiziksel durumu mu? Bana Rebicin yedek oturması mantıklı gelmiyor. Cenkide izliyoruz maçta Rebicide. İkisinin fiziksel durumunu mukayese edersek 50 defa Rebici tercih etmesi lazım hocanın. Kaldıki birinin yan bölgesi sol açık, diğerinin asıl mevkisi..

Çevrimiçi Samet Demir

Bir maç da ilk 11 başlatır kötü oynar bu sefer de ' Durumunun iyi olmadığını bile bile oyuncuyu bitirmek için oynattı' denir. Döngü aynı.
Yav abi Allah aşkına ne kadar inatçı insanlarsınız yahu. Hayır yani göz göre göre bir insan bu kadar savunulmaz. Madem hoca herşeyi biliyor, görüyor biz neden bu puan kayıplarını yaptık yahu. Bu adamların formu düşükdü madem 2 ayda neden hazırlayamadı. Bunu soruyoruz bunda da yine oyuncuyu suçluyorsunuz. Geçen sene herşeye VI suçluyu şimdi de her olayda Şenol Güneş haklı. :)

Çevrimdışı Talisca1903

Ben düşman olduğunu falan yazmadım, yazdığım şey gayet açık, Hoca Rebici neden oynatmıyor? Sizde durumun farkındasınız ki yazdığımdan bu çıkarımı yapıyorsunuz.

Mevzu Rebicin kalitesi mi? Yoksa adamın fiziksel durumu mu? Bana Rebicin yedek oturması mantıklı gelmiyor. Cenkide izliyoruz maçta Rebicide. İkisinin fiziksel durumunu mukayese edersek 50 defa Rebici tercih etmesi lazım hocanın. Kaldıki birinin yan bölgesi sol açık, diğerinin asıl mevkisi..

Ama niye oynatmadığının mantıklı açıklamasını da yapamıyorsun işte
Söyle deki adam full hazır girdiği maçlarda çok etki etti gol asist
Ben de sana Cenk girdi deplasmanda attı golünü aldı puanını diyorum işte bu gerçek
Seninkiler farazi duyum belki ,belki de kendi hissiyatın ikisininde koşmaya mecali olmadığını görüyorum ama biri her an skor yapacak hissini vermiş zaten Aboula geçen seneden uyumlu
Şimdi bu yazdıklarımdan da başka bir şey çıkartma Rebic ilk gündeme geldiğinde diğer isimlere göre sakatlık sorunu olmasa ben direk Rebic alır diye yazdım bak orada duruyor yazdığım
Hazır olsun takır takır da atacak bundan da eminim böyle bir adamı ben görüyorum hoca görmüyor öyle mi
Hatta artırayım sana Rebic hazır olsun hocanın kanatlarda Rebic Raşit yapıp Rashicayı yedek bırakacağını Cenk Abou çift forvet oynatacağını özellikle iç saha maçlarında düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2023, 13:51:16 Talisca1903 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yav abi Allah aşkına ne kadar inatçı insanlarsınız yahu. Hayır yani göz göre göre bir insan bu kadar savunulmaz. Madem hoca herşeyi biliyor, görüyor biz neden bu puan kayıplarını yaptık yahu. Bu adamların formu düşükdü madem 2 ayda neden hazırlayamadı. Bunu soruyoruz bunda da yine oyuncuyu suçluyorsunuz. Geçen sene herşeye VI suçluyu şimdi de her olayda Şenol Güneş haklı. :)

Trabzon maçını mı örnek veriyorsun yapılan puan kaybında? Aboubakar neden oynamadı diyorsun? Bunu bana değil kendine sor cevabını kendin de bulacaksın. Rebic Trabzon maçında oynadı  neden kötü oynadı sorusunu da kendine sormalısın. Beli sakat  geldiği takımda da son 2 sezonunu düzgün geçirememiş oyuncuyu neden 2 ayda hazırlayamadı bu soruyu yine kendine sor. Hırvatistan Milli takımındaki gibi Rebic olsa Şenol Hoca neden böyle bir Rebic'i oynatmak istemez neden mobbing yapıp kendi ayağına sıkarmış bu soruyu da kendine sormalısın.
VI meselesine o övdüğünüz, sistem kuracak dediğiniz beden hocasına Watford'dan kovulduğunda değinirim

Çevrimdışı Talisca1903

Senol Gunes'e bilmemkac kere sans verip alamadigi sampiyonlugu onu kovduktan sonra aldilar ama. O ne olacak?
şimdi bu şampiyonluk olayında nasıl olduklarını nasıl Şenol Güneş ile olamadıklarını yazacağım konu bambaşka bir yere gider bahane ts den sevmediğim gs yancısı bir camia

Çevrimiçi Samet Demir

Trabzon maçını mı örnek veriyorsun yapılan puan kaybında? Aboubakar neden oynamadı diyorsun? Bunu bana değil kendine sor cevabını kendin de bulacaksın. Rebic Trabzon maçında oynadı  neden kötü oynadı sorusunu da kendine sormalısın. Beli sakat  geldiği takımda da son 2 sezonunu düzgün geçirememiş oyuncuyu neden 2 ayda hazırlayamadı bu soruyu yine kendine sor. Hırvatistan Milli takımındaki gibi Rebic olsa Şenol Hoca neden böyle bir Rebic'i oynatmak istemez neden mobbing yapıp kendi ayağına sıkarmış bu soruyu da kendine sormalısın.
VI meselesine o övdüğünüz, sistem kuracak dediğiniz beden hocasına Watford'dan kovulduğunda değinirim

Yav abi banane VI'den yahu. İsterse EPL şampiyonu olsun bana ne faydası var. Siz VI üzerinden hocayı aklamaya çalıştığınız için örneklendiriyorum. Vasatın üzerinden hoca aklıyorsunuz.

Geçen sene Şenol Güneş gelsin bizi şampiyon yapacak dediniz, şampiyon olduk mu olmadık. Bu sene güzel futbol oynuyor muyuz bence hayır. Sence evet mi? Şampiyon olabileceğimizi düşünüyor musun? Oyuncu seçimlerini adaletli buluyor musun. Bunların hepsine evet diyorsan zaten bence objektif değilsin. Konuyu uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı Talisca1903

Futbolcuya dokunuşu bu kadar net olan hocaya Rebicten felan mobbing yapıyor diye yürümek çok mantıksız bu konuda başkacada birşey yazmayacağım zaman gösterecek
Oxlade 2 maç 11 oynadı ikisinde kendi sahamızda ve vücuduna güvenmediği son maçta attığı 2 cılız şut koşusunu kesmesi yanlış yerde bulunması gibi bir çok noktada görüldü
Kalitemi evet zamana ihtiyacı var mı evet zamanı gelince hoca oynatıyor mu evet
Demek ki bir mobbing yok
Yada hoca İngiliz sevip Hırvat sevmiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Futbolcuya dokunuşu bu kadar net olan hocaya Rebicten felan mobbing yapıyor diye yürümek çok mantıksız bu konuda başkacada birşey yazmayacağım zaman gösterecek
Oxlade 2 maç 11 oynadı ikisinde kendi sahamızda ve vücuduna güvenmediği son maçta attığı 2 cılız şut koşusunu kesmesi yanlış yerde bulunması gibi bir çok noktada görüldü
Kalitemi evet zamana ihtiyacı var mı evet zamanı gelince hoca oynatıyor mu evet
Demek ki bir mobbing yok
Yada hoca İngiliz sevip Hırvat sevmiyor
Takriben 2.yarı zamanı gelir bizde yarıştan kopar sonucunda da VI'i boy boy suçlarız. :) olmadı yönetim tff falan derken yürür gider bir şekilde hocayı aklarız.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yav abi banane VI'den yahu. İsterse EPL şampiyonu olsun bana ne faydası var. Siz VI üzerinden hocayı aklamaya çalıştığınız için örneklendiriyorum. Vasatın üzerinden hoca aklıyorsunuz.

Geçen sene Şenol Güneş gelsin bizi şampiyon yapacak dediniz, şampiyon olduk mu olmadık. Bu sene güzel futbol oynuyor muyuz bence hayır. Sence evet mi? Şampiyon olabileceğimizi düşünüyor musun? Oyuncu seçimlerini adaletli buluyor musun. Bunların hepsine evet diyorsan zaten bence objektif değilsin. Konuyu uzatmaya gerek yok.

Bu sezon başında bana göre de güzel futbol oynamıyoruz ama ben düzgün neden sonuç ilişkili maddeler halinde bunun ortaya konulması gerektiğini söylüyorum. Sen ise bana 'Hoca Rebic'e mobbing yapıyor' tarzı şeyler diyorsun. Ben de sana soruyorum ispatın nedir sağlam delilleriyle ispat et. Adamı ilk 11'de oynatsan suçlusun oynatmasan yine suçlu oluyorsun. Rebic'i Aboubakarla oynat kötü oynasın ona da mazeret bulunacak. Sanki Hoca antrenmanlarda bunların denemesini yapmıyor. Hoca bir futbolcuyu transfer olduktan sonra 5-6 hafta oynatmıyor diyorsunuz. Bailly'yi transfer olduktan sonra sakatlık riskine rağmen oynattı. Bailly maçta sakatlansa takımdan uzak kalsa bu sefer de sakatlanacağını bile bile erken sürdü diyeceksiniz. Bana göre Hoca orada risk aldı. Onun için de şu denir. Bailly antrenmanlı, kondisyonlu geldi bizimle geçirmedi hazırlık sürecini, ondan hazır geldi. Sanki Rebic Almanya'da İtalya'da antrenman yapmıyordu, iş disiplini yoktu yata yata milyonları götürüyordu derim öyle diyene de.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sezon başında bana göre de güzel futbol oynamıyoruz ama ben düzgün neden sonuç ilişkili maddeler halinde bunun ortaya konulması gerektiğini söylüyorum. Sen ise bana 'Hoca Rebic'e mobbing yapıyor' tarzı şeyler diyorsun. Ben de sana soruyorum ispatın nedir sağlam delilleriyle ispat et. Adamı ilk 11'de oynatsan suçlusun oynatmasan yine suçlu oluyorsun. Rebic'i Aboubakarla oynat kötü oynasın ona da mazeret bulunacak. Sanki Hoca antrenmanlarda bunların denemesini yapmıyor. Hoca bir futbolcuyu transfer olduktan sonra 5-6 hafta oynatmıyor diyorsunuz. Bailly'yi transfer olduktan sonra sakatlık riskine rağmen oynattı. Bailly maçta sakatlansa takımdan uzak kalsa bu sefer de sakatlanacağını bile bile erken sürdü diyeceksiniz. Bana göre Hoca orada risk aldı. Onun için de şu denir. Bailly antrenmanlı, kondisyonlu geldi bizimle geçirmedi hazırlık sürecini, ondan hazır geldi. Sanki Rebic Almanya'da İtalya'da antrenman yapmıyordu, iş disiplini yoktu yata yata milyonları götürüyordu derim öyle diyene de.
Görmek istemeyen göze hiç bir şeyi ispat edemezsin. Bakar ama göremez. Yormayalım daha çok birbirimizi.

Etiketler: