Ben düşman olduğunu falan yazmadım, yazdığım şey gayet açık, Hoca Rebici neden oynatmıyor? Sizde durumun farkındasınız ki yazdığımdan bu çıkarımı yapıyorsunuz.
Mevzu Rebicin kalitesi mi? Yoksa adamın fiziksel durumu mu? Bana Rebicin yedek oturması mantıklı gelmiyor. Cenkide izliyoruz maçta Rebicide. İkisinin fiziksel durumunu mukayese edersek 50 defa Rebici tercih etmesi lazım hocanın. Kaldıki birinin yan bölgesi sol açık, diğerinin asıl mevkisi..
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama niye oynatmadığının mantıklı açıklamasını da yapamıyorsun işte
Söyle deki adam full hazır girdiği maçlarda çok etki etti gol asist
Ben de sana Cenk girdi deplasmanda attı golünü aldı puanını diyorum işte bu gerçek
Seninkiler farazi duyum belki ,belki de kendi hissiyatın ikisininde koşmaya mecali olmadığını görüyorum ama biri her an skor yapacak hissini vermiş zaten Aboula geçen seneden uyumlu
Şimdi bu yazdıklarımdan da başka bir şey çıkartma Rebic ilk gündeme geldiğinde diğer isimlere göre sakatlık sorunu olmasa ben direk Rebic alır diye yazdım bak orada duruyor yazdığım
Hazır olsun takır takır da atacak bundan da eminim böyle bir adamı ben görüyorum hoca görmüyor öyle mi
Hatta artırayım sana Rebic hazır olsun hocanın kanatlarda Rebic Raşit yapıp Rashicayı yedek bırakacağını Cenk Abou çift forvet oynatacağını özellikle iç saha maçlarında düşünüyorum