6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor
6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Beşiktaş Forum|6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor Tarih : 24.09.2023 Saat : 17:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Ali Şansalan - Cevdet Kömürcüoğlu - Mehmet Emin Tuğral - Mert Güzenge

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor  [Okunma sayısı 18802 defa] 6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Çevrimiçi Samet Ç

6 dakikalık ne oldu şaka gibi bunlar ya

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Biz bu Bahtiyarın yerli statüsünde oynadığına emin miyiz, bu kadar yerliyle oynayacaksak neden 14 yabancı üzerine Bahtiyar aldık?

Çevrimiçi Necmi

6 dakikalık ne oldu şaka gibi bunlar ya
merti uyardı ya oyalanıyor diye sebebi buydu işde

Çevrimiçi ferdi1903

Ben bu raşitsayi beğenmedim, ne yaptini bilmiyor top gelince Panik halinde batırıyor

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı KartalınGücü

Kaçanlara bak çıldıracağım. Rashicayı al Bahtiyara vur.

Çevrimiçi tolga1903

Ulan racitsa sana sesim çıkmıyor ama geçen sene izlettiğin şey neydi bu sene ne lan

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu arada Attamahın içine Sol Campbell kaçmış gibi oynadı helal olsun.

Çevrimiçi ferdi1903

Neyse öyle böyle kazandık, şimdilik

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi tolga1903

Bu arada Attamahın içine Sol Campbell kaçmış gibi oynadı helal olsun.

Muhteşem oynadı muhteşem. Sayamadim kaç top kesti herif

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kolay galibiyetimiz yok bu sene. Gol atma konusunda çok sıkıntılıyız.

https://x.com/Besiktas/status/1705974619964899668

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su maçın tek güzelliği Demir Ege oyununu farklı bir boyuta taşımaya hazır ve orneklerini de verdi. Umarım hoca torpulemez.
Gerisi koy gitsin.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bailly ismine kızdık ettik yalnız iki maçta da hatasız oynadı harbi tecrübe herif. Umalım da sakatlanmasın

Çevrimdışı KartalınGücü

demir ege ne topçu haa

Şu çocuğu ileriye dönük oynatmak lazım. Rakip kaleye yaklaşırsa şaşırtıcı işler yapabilir.

Çevrimdışı levitate

bailly hoca sakatlanmazsa çok fayda sağlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

Kör topal gidiyoruz.onur değilde 4 yerli yerine rosier ile başlasa daha farklı olabilirdi.

Çevrimdışı KartalınGücü

Bailly ismine kızdık ettik yalnız iki maçta da hatasız oynadı harbi tecrübe herif. Umalım da sakatlanmasın

Kızdığımız nokta hiç bir zaman futbolculuğu olmadı ki, sakatlanma riski bu kadar yüksek olmsa ya da afrika kupasına gidecek 8. Topçumuz olmasa zaten kimse itiraz etmezdi.

Çevrimdışı Talisca1903

Ox da az bir kondisyon olsa ilk yarı atardı 2 tane vallahi ben bu Rashicadan hiç olumlu bir şey alamadım
Allah Ghezzal Cenk ve Ox a sakatlık vermesi güç kuvvet versin

Çevrimdışı Talisca1903

Herkes sahada gördüğünü mü yorumluyor hislerini mi
Takım hücum hücum organizasyonu yapamıyor mu oyuncular güçsüz ve sakaltlıktan yeni çıktığı için gerekli noktada olamıyor mu?

Çevrimiçi tolga1903

Şu çocuğu ileriye dönük oynatmak lazım. Rakip kaleye yaklaşırsa şaşırtıcı işler yapabilir.

Ben de tam tersi amir'in olduğu yere yakıştırıyorum bu çocuğu. City'de ki rodri gibi fiziği falan topu amir kadar iyi kullanabilse çok yararlı olur ligde yabancı sınırından yemezsin

Çevrimdışı levitate

eskiden 8'di çapraz kopardıktan sonra 6'ya çevirdiler, o zamanlar daha hareketliymiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Kızdığımız nokta hiç bir zaman futbolculuğu olmadı ki, sakatlanma riski bu kadar yüksek olmsa ya da afrika kupasına gidecek 8. Topçumuz olmasa zaten kimse itiraz etmezdi.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bir de son olarak bu bahtiyar sol ön oyuncusu değil. Kendisi de söyledi hoca orta sahada kullancam diye hala sol öne atıyor oynatmaya oynatmaya 2.2 milyon euro verdiğin rebic'in turşusunu mu kuracaksın nasıl form tutacak bu adam?

Çevrimdışı Talisca1903

Baily colley müthiş kondisyon uyum 10 numara
Masuaku Rosier iyi
Gedson ve amir tamam
Ghezzal kalite ama kondisyona ihtiyaci var
Ox Rebic ve Cenk te öyle
Abuş zaten kalite gol atmak işi atıyor her maçta oynadı dalgalanması normal

Etiketler: