6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor
6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Beşiktaş Forum|6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor Tarih : 24.09.2023 Saat : 17:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Ali Şansalan - Cevdet Kömürcüoğlu - Mehmet Emin Tuğral - Mert Güzenge

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor  [Okunma sayısı 18797 defa] 6. Hafta Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene duran top dışında gol attık mı ya  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tolga1903

İyi oldu abou'nun attığı böyle de boş bırakmazsın kayseri lan adamı saolun

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene duran top dışında gol attık mı ya  :alala:
Ligde 1 tane attık yanlış hatırlamıyorsam Rashica'nın golü.

Çevrimdışı Mehmet57

Amir gercekten sezona iyi baslamisti ama son 3 mactir inanilmaz kotu. Konu geride bos kalip saga sola pas istasyonu olmaksa Demir Ege oynasin, o kadarini o da yapar.

Çevrimdışı tolga1903

Onur ciğersiz misin be olm sürekli koşuyor çocuk ah bide asist falan yapabilsen

Çevrimiçi gokhans

Ulan ghezzal helal olsun.. sadece duran topları kullanman bile fark yaratıyor gerçekten. Ghezzal dışında duran top kullanabilen adam yok takımda. Abou nun kafasına kondurdu topu resmen.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı annoca

Ligde 1 tane attık yanlış hatırlamıyorsam Rashica'nın golü.
gedsonun ilk hafta attığı gol de var. rashicanın golüde rakibin büyük hatası ile oldu. oyun akışımızda attığımız tek gol gedsonun golü

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mehmet57

Ox gercekten cok yetenekli, ama bu oyunla yeteneklerini fazla gosteremiyor. Onun adina sevindim.

Çevrimiçi Necmi

Amir gercekten sezona iyi baslamisti ama son 3 mactir inanilmaz kotu. Konu geride bos kalip saga sola pas istasyonu olmaksa Demir Ege oynasin, o kadarini o da yapar.
amir haftalardır iki stoperin arasında üçüncü stoper gibi oynuyor ne yapacakki pas istasyonu olma dışında

Çevrimdışı tolga1903

İşte orta sahanin yapacağı bu. Biri pası atacak biri de o koşuyu. Şaşırdım yani yapar mıydınız böyle şeyler

Çevrimdışı levitate

ula eşşekler madem böyle top oynayabiliyorsunuz 45 dk ne izledik biz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı KartalınGücü

İşte orta sahanin yapacağı bu. Biri pası atacak biri de o koşuyu. Şaşırdım yani yapar mıydınız böyle şeyler

Ben de şaşırdım ama övesim de gelmedi bunsezon daha ilk defa akıllı bir oyun gördüm.

Çevrimiçi Necmi

ula eşşekler madem böyle top oynayabiliyorsunuz 45 dk ne izledik biz
ilk kırkbeş şenolun çöpe atma kırkbeşiydi

Çevrimiçi Necmi

salih iki tanede cenke attı ama cenk koşamadı

Çevrimdışı tolga1903

Ghezzal ads maçında oynayacaksa bence fazla zorlamamak lazım kenarda var yani alınacak adam

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic - Cenk değiştir hoca artık

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tolga1903

Rebic - Cenk değiştir hoca artık

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi istediği oyuncuya taktı kafayı değişmez

Çevrimdışı KartalınGücü

Salih maestro gibi

Devre arası matrixten kendine özellik mi yükletti şeytanla anlaşma mı yaptı naaptıysa aynı oyuncu olduğuna inanmak zor.

Çevrimdışı levitate

ilk kırkbeş şenolun çöpe atma kırkbeşiydi
hem kendini hem bizi yoruyor hiç gerek yok
bipbipbupbup

Etiketler: