3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 28148 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Su Necip i de artık yedek kulübesinde dahi görmek istemiyorum

gitsin₁ nereye gidiyorsa

Abi ben de görmek istemiyorum. Bugün gönderirim bana kalsa yok onun çocuğu yok bunun evladı ben artık midem bulandı 10 yıldır. Ama ne biliyo musun gelen hoca oynatıyor gelen hoca şans veriyor ben bunu anlamıyorum biri anlatsın ne var bokunda boncuk mu var bu herifin napıyor antrenmanlarda van dijk'e mi evriliyor bu (Küfür Yasak)₆ adamı bana biri anlatsın artık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

al dediğini almayan alma dediğini almayacak mı
Kaç yaşında adamsın o zmaan çık delikanlı givi konuş madem Şenol hocasin ya madem Şenol güneşsin büyük hocasin ya ! Hocayı savunacaksin diye girmeditiniz kılıf kalmadı ve abicim bırakın asl olan Beşiktaş tir
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı uğur07

6 haftada muhtemel  bir 8 puan fark. senol hocam bu isi biliyor ya

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zubeyirbaya

yusuf erdogan icimizden geciyor su an. bu gurur bize yeter.

balotelli ne alemde bilmiyorum ama iyi ki yokmuş ne diyelim.

Çevrimiçi gokhans

balotelli ne alemde bilmiyorum ama iyi ki yokmuş ne diyelim.
adamların 11 oyuncusu eksikdi Allahtan. Mazallah bi 7, 8 atarlarmış demekki. Balotelli falan olduğunu düşündümde aman aman..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı uğur07

gaza getirecegimiz ayaga kaldiracagimiz baska anadolu kulubu kaldi mi. pardon 3 gun sonra anadolu kartali konyaspor var. besiktas taraftari kahrolsun. ama onemli degil senol hocam kirilmasin yapici elestri olsun.

Çevrimdışı Sefa Kara

Anç,Şenol güneş ve Beşiktaş takımında bazı oyuncular gidinceye kadar Beşiktaş maçlarını izlemem kararı aldım çünkü sağlığımı kaybedeceğim.

1 sene daha heba oldu boşa kendimi kasmaya baş ağrısı çekmeye gerek yok.

İlk etapta anç gitmeli sonra hoca ve yeni gelecek hocaya göre bazı oyuncular yeni bir Beşiktaş kurulmalı.

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca 6 haftada 8 puan fark yedi görece  kolay takımlardan oyunda berbat bende kredisi bitti istifasını şimdi versin
Ama bu takımda çok sıkıntılı topçu var iyi biri lazım bunları adam etmeye edebilir mi sanmam yarısı sakat takımın

Çevrimiçi Necmi

Dördüncü golde gültekin az adamla yakalandı beşiktaş diyor sayıyorum beş bizden iki adanadan oyuncu var kaç olmamız gerekiyordu acaba

Çevrimiçi Monza

10 küsür eksikle yakalamışsın bu sonuç, bu oyun nedir. Rakip kalede kaleci yok. Ne diyelim, bu nedir ya. Kaldı ki 7-8 de olabilirdi.

Hani hücumda kısır kalıyor falan diye zaman zaman eleştirdiğimiz Gedson var ya, demekki bu takımın yarısı oymuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dördüncü golde gültekin az adamla yakalandı beşiktaş diyor sayıyorum beş bizden iki adanadan oyuncu var kaç olmamız gerekiyordu acaba
4 oyuncu Yusuf Erdoğan'dan aynı anda aynı çalımı yedi. Diyecek bir şey yok. Kadro mühendisliği harika. Bu sene yüzde 99 şampiyonuz diyenlerle bu kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Talisca1903

Şu derdimiz bitti bakalım bu seneki yeni hocamız kim

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoca 6 haftada 8 puan fark yedi görece  kolay takımlardan oyunda berbat bende kredisi bitti istifasını şimdi versin
Ama bu takımda çok sıkıntılı topçu var iyi biri lazım bunları adam etmeye edebilir mi sanmam yarısı sakat takımın
Hahahaha hepsi iyiydi hani hani rebic Ronaldo etksii yapacaktı. Hani çok iyi kadromuz vardı gecen seneden oturmuş kasromus oturmuş hocamız vardı ?

Çevrimiçi Necmi

olurmu daha şampiyonluk ortalaması tutturacak ligin ikinci yarısı seri yakalayacak
Şenol olmasa beşiktaş şampiyon olamaz kalsın bizi şampiyon yapsın
Takımı şu halde verirsen yeni gelen hocada vi sendromu olur

Çevrimdışı BlackEagle16

Geceye bir fotoğraf bırak.

Ya kaldır abi şu adamı görmek istemiyorum

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu yuzsuzlee istifa ederim saniyoesun !

Çevrimdışı BlackEagle16

Sen harbi senolu savunduğun kadar tanimamissin

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı BlackEagle16

Çevrimdışı Talisca1903

Bu yuzsuzlee istifa ederim saniyoesun !
etmezler ne yapalım derdimiz büyük Beşiktaş lı olmak zor iş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

oyuncularına şöyle davranmayan herhangi biri.

https://twitter.com/tnrlipaylasmlr/status/1707110949184807031
Abi senolu milli takima almayıp Beşiktaş'ın ilk 11 den çıkarmayan kendisi üvey babası hakkı vardır böyle davranmaya

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Etiketler: