3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 28151 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimdışı sefaköykartali

bak bakalım karşındaki takımda kim var sorun kadro değil ne oynadığımız belli değil çıkmışlar sahaya ter idmanı yapıyorlar diyeceğimde terlememişlerdir bile
Kadro kalitelerini kıyaslamadık, adsyi böyle yakalamışken yeneceksin orası tartışmaya kapalı. 3 sayfadır maç kadrosunda olmayan adam için niye yok yazıp sallamanın saçmalığını tartışmaya gerek bile yok. Bilen de bilmeyen de sallıyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bir de şu rakibin hiç bir şey oynadığı yok gayet eksik ve dağınık bir görüntüdeler. bir çıldırtan da o. az eli yüzü düzgün bir takım olsan şu maçı bile çevirirsin.

Şu cenki de al hoca devre arası, 60a kadar biraz daha saçmalamasını mı izleyelim illa? Sabır sınavı gibi bi maç oluyor.

Çevrimdışı levitate

adamlarda bir halt oynamıyor haa yazık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Kadro kalitelerini kıyaslamadık, adsyi böyle yakalamışken yeneceksin orası tartışmaya kapalı. 3 sayfadır maç kadrosunda olmayan adam için niye yok yazıp sallamanın saçmalığını tartışmaya gerek bile yok. Bilen de bilmeyen de sallıyor.
ben rebiçin sakat olduğuna inanmıyorum onu kaybetti sen tv karşısında cenk nasıl oynar derken adam kulübede ben neden oynamıyorum demeyecekmi

Çevrimdışı levitate

bak abou pat diye vuracakken cenk geldi topa vurmaya çalıştı pozisyon hiç oldu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

2018 tarihimizin en güçlü kadrosuyla 3.olan adam acaba bu sezon kaçıncı olur.

Çevrimiçi tolga1903

Ads 2008 doğumlu kaleciyi al lan bişey olmaz karşında kaleyi bulabilen takım yok yine yenersiniz

Çevrimdışı uğur07

bende rebicin sakat olduguna inanmiyorum. senol gunesin egosunu tatmin yeri mi besiktas istemiyorsan aldirma kardesim. kacinci yilin besiktasta. anc ile ne zamandir tanısiyorsun. daha kac sampiyonluk fark yiyecegiz 

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakipbin kalecisi kötü deniliyordu. Daha forması kirlenmedi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ben rebiçin sakat olduğuna inanmıyorum onu kaybetti sen tv karşısında cenk nasıl oynar derken adam kulübede ben neden oynamıyorum demeyecekmi
iyi abi inanmıyorsan inanma da napalım şimdi elimizde olanla konuşuyoruz, olmayan bişey için ezbere konuşmanın faydası ne? Sakat demişler kadroya almamışlar oturup komplo teorisi mi konuşalım şimdi? Saiss için de aynı muhabbet yapıldı gördük.

Çevrimdışı levitate

cenk her topa karışıyor yeter artık ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Koysana Semihi! Koysana Mulekayi!

6. haftada bizi kanser ettin havlu attırdın milyonlarca insanın hakkını nasıl ödersin diğer dünyada!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta açmak dışında bir oyunumuz var mı?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı zubeyirbaya

saiss de mobbing mağdurlarından zaten. hala o seviyede oynayan bir stoper de alamadık. eldeki değerleri yok etmekle meşguluz. bu yönetim victor ruiz gibi düzgün bi stoperi de üste tazminat ödeyerek kaybemişti.

Çevrimdışı uğur07

tamam iste is ahlaki olmayan herifler artik yerden kalkmazlar. rakibin seni kendine denk goruyor. istedigi gibi uckagit cekiyor. buna deli oluyorum ya.

Çevrimdışı Ravenman

iyi abi inanmıyorsan inanma da napalım şimdi elimizde olanla konuşuyoruz, olmayan bişey için ezbere konuşmanın faydası ne? Sakat demişler kadroya almamışlar oturup komplo teorisi mi konuşalım şimdi? Saiss için de aynı muhabbet yapıldı gördük.

Şenol bizi bırakıp milli takıma kaçınca pilanlı birşey yok berberde görüştük dedi.

Buna inandınız ama?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

3-0

Daha 4 ve 5 gelecek.

Bu gece toplanıp kulüp binasına gitmezsek adam değiliz!

Hasan Arat gelmeli!

Çevrimdışı sEuL

tamam iste is ahlaki olmayan herifler artik yerden kalkmazlar. rakibin seni kendine denk goruyor. istedigi gibi uckagit cekiyor. buna deli oluyorum ya.

Ya birak rakip yatip vakit gecirsin, gecirmedikleri her dakika fark dahada acilir

Edit: Derken 3 oldu...neyse gecen Club Brugge macinda 7'ye falan gidicek mac diye 1-0'a razi olmustuk.

Simdi'de 3-0 raziyiz, 4'e 5'e gitmesin.
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2023, 21:26:28 sEuL ]

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu ne rezilliktir ya 3-0 3-0 brugge maçında da şansa kurtulunan fark. azıcık onuru olan istifa eder azıcık idari kabiliyeti olan görevden alır diyeceğim de bu trabzon şebekesi birbirini kollar. komple yollamadan kurtuluş yok.

Çevrimdışı uğur07

evet iste 3 de geldi. on eksikle adamlar bize fark atti. ve hala bir sorun yok modunda bazilari. fakirlikten geberirken hulogh yapanlar gibi

Çevrimdışı Liquidator

Geçen maçta yediyimiz golün aynısını yedik

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi tolga1903

Hala sol direğe oyuncu koymuyo zeka ozurluler geçen yediniz daha allah bin belanızı versin sizin 11 kişi duran top savunup sol direge oyuncu koymuyor

Çevrimdışı 38life

Bu üçüncü golden sonra hala takimdaki teknik direktör zaafiyetini göremeyen varsa 80 yıl UEFA'dan kurs alsa yine futbola dair zerre kadar bir şey öğrenemez.

Etiketler: