3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 28131 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Bize karşı kaleye geçecek oyuncu yıldız olur. Kaleci üzerinden yorum yapmamak lazım.
o da doğru

Çevrimiçi kartalizma190399

Normalde bu mac ligden kopusumuz olur diyordum ama F.T. bali gibi S.G. bali da var ki boyle bir ADS cikti karsimiza. Mazeret yok, puan kaybina rahammul de yok. Cikip kazanmaliyiz. Rakipler erteleme macinda ve hafta sonu da puan kaybetmeyecek gibi duruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Mert
Rosier
Necip
Colley
Masuaku
Amir
Salih
Oxlade
Ghezzal
Cenk
Abu

Ghezzal ve Oxlaide ikilisinde ısrar edilmeli. Bi şansımız varsa bu oyuncularla var.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Rosier
Necip
Colley
Masuaku
Amir
Salih
Oxlade
Ghezzal
Cenk
Abu

Ghezzal ve Oxlaide ikilisinde ısrar edilmeli. Bi şansımız varsa bu oyuncularla var.

Necip yerine Amartey olmalı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Ben hocanın böyle çıkacağını düşünüyorum.

Mert
Rosier    Necip   Omar     Masuaku

Hacı

Ghezzal    Oxled   Salih    Muleka

Aboubakar

Çevrimiçi Samet Demir

Ben hocanın böyle çıkacağını düşünüyorum.

Mert
Rosier    Necip   Omar     Masuaku

Hacı

Ghezzal    Oxled   Salih    Muleka

Aboubakar
Şimdi düşündüm de stoperde Necip tercihi olacaksa solda Rasicha oynamalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Şimdi düşündüm de stoperde Necip tercihi olacaksa solda Rasicha oynamalı.

Raşitsayı 60 dan sonra ghezzalın yerine almak daha iyi yorulmuş defansa karşı yada öndeysek bol kontra ataklar için ilk 11 başlayacak seviyede değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Raşitsayı 60 dan sonra ghezzalın yerine almak daha iyi yorulmuş defansa karşı yada öndeysek bol kontra ataklar için ilk 11 başlayacak seviyede değil.
Ben oyun konusunda bir değişiklik istiyorum artık. Abuya da yazık oluyor bu sistemle. Adam ilerde tek başına boğuşuyor

Çevrimdışı Talisca1903

Önemli olan 3 puan galibiyet kim oynarsa oynasın

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş şansı şuan yanımızda. İnşallah bu devam eder. Yoksa bu oyun şans olmadan düzelmeyecek gibi duruyor.

Çevrimdışı Savaş

Necip yerine Amartey olmalı.

İnan bana Necip daha güven veriyor. Diğer arkadaş el bombası.

Çevrimiçi Samet Demir

Necip olduğu zamanda oyun kuramıyoruz. Amarteyi E.baily ile görmek lazım aslında. Colley de olduğu gibi o zaman performansı artar.

Necip oynuyorsa ilerde Cenk değil de Rashica oynamalı hatta bahtiyar bile olabilir. Cenk oynuyorsa 4-4-2 ye geçmeliyiz. Çünkü Cenki kanatta beğenmiyorum ben. Aynı durum Muleka içinde geçerli. Bu ikisi varken sol taraf otoban oluyor bizim. Nacizane..

Çevrimdışı Talisca1903

Nejip bana da daha güven veriyor çok yanlış çıkışları basması var ama forvetide bozuyor çoğu zaman Amarteyin topla çıkışı fena değil ama bire birde çok geri çekiliyor adamından uzak temassız bir oyunu var ikisinde de kafa topu yok Allah Collleye tardım etsin
Necip diyorum bu maç özelinde Abounun yanında da sola Muleka yazarım ads kadrosuna göre
Şu hale bak Mulekaya muhtaç takım

Çevrimiçi Necmi

Normalde bu mac ligden kopusumuz olur diyordum ama F.T. bali gibi S.G. bali da var ki boyle bir ADS cikti karsimiza. Mazeret yok, puan kaybina rahammul de yok. Cikip kazanmaliyiz. Rakipler erteleme macinda ve hafta sonu da puan kaybetmeyecek gibi duruyor.
antalyada böyle çıkmıştı karşımız içerde puan bıraktık

Çevrimiçi Ravenman

Bu maçı alacağız inşallah.

Hak ve hukuğu o pis ayakların altına alan himmetçi₁ ve mafya bozuntuların peşini bırakmamak için buradan 3 puanı tırnaklarımızla söküp koparıcağız.

Ölmüş gibi görünürsek de döner gelir elbet bir gün nisan ayị, kavuşur baharına toprak, kızgın eller dağıtır atar ağır havayı.

(...)
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2023, 20:52:01 Ravenman ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Adana Demir
Konya
Istanbulspor
Galatasaray

Galatasaray deplasmanina kadar 3'te 3 yapmazsak GS maci ligde olum kalim maci olabilir. FB ve GS'nin fiksturune baktim. Maclarini izliyorum.
O maca kadar 3'te 3 yapmalari ikisinin de yuksek ihtimal. Pendik ve Trabzon macindaki laubalilik umarim pahaliya patlamaz.

Bugun Adana Demir deplasmani vs diye bakmadan 3 puani icin oynamaliyiz, gerekirse maglubiyeti riske etmeliyiz, hele Adana Demir bu kadar eksikken. Rakiplerin ileride zorlanacagi, belki puan kaybedecegi deplasmani bu sekilde denk getirmisken burada +2, belki +3'luk farki koymaliyiz.

Senol Gunes'in tatsiz tuzsuz beraberlige razi oldugu deplasmanlari meshurdur. Gecen sene Trabzon, Antep aklima ilk gelenler. Umarim o sekilde olmaz ve sahaya beraberlik icin degil galibiyet icin cikariz. Son yarim saat degil, ilk dakikadan itibaren 3 puan icin oynariz. Olamyacak is degil rakip bu kadar eksikken.

Çevrimiçi Necmi

Adana Demir
Konya
Istanbulspor
Galatasaray

Galatasaray deplasmanina kadar 3'te 3 yapmazsak GS maci ligde olum kalim maci olabilir. FB ve GS'nin fiksturune baktim. Maclarini izliyorum.
O maca kadar 3'te 3 yapmalari ikisinin de yuksek ihtimal. Pendik ve Trabzon macindaki laubalilik umarim pahaliya patlamaz.

Bugun Adana Demir deplasmani vs diye bakmadan 3 puani icin oynamaliyiz, gerekirse maglubiyeti riske etmeliyiz, hele Adana Demir bu kadar eksikken. Rakiplerin ileride zorlanacagi, belki puan kaybedecegi deplasmani bu sekilde denk getirmisken burada +2, belki +3'luk farki koymaliyiz.

Senol Gunes'in tatsiz tuzsuz beraberlige razi oldugu deplasmanlari meshurdur. Gecen sene Trabzon, Antep aklima ilk gelenler. Umarim o sekilde olmaz ve sahaya beraberlik icin degil galibiyet icin cikariz. Son yarim saat degil, ilk dakikadan itibaren 3 puan icin oynariz. Olamyacak is degil rakip bu kadar eksikken.
avrupa maçı öncesi konya karşısına rotasyonla çıkmasın diye dua et önce gerçekten umursadığınımı sanıyorsun bak şenollu yıllara hep yaptı bunları ligin ilk yarısı avrupa yüzünden yaptığımız rotasyonlarla verdik şampiyonlukları aynı kafayla giderse büyük olasılıkla gidecek konferans grupları bitmeden şampiyonluğa veda ederiz ligin ikinci yarısıda seriler yaparız ama şampiyonluk gitmiş olur sonrada mazeret üretilir transferler geç geldi oyuncular sakattı ilk yarı eksik kaldık diye

Çevrimiçi Necmi

Adana bizim karşımıza 11 bulup çıkartabilecekmi
En çekindiğim durum oluştu ne zaman rakibin gardı düşük olsa biz ağır saçmalarız

Çevrimdışı Sefa Kara

Adana bizim karşımıza 11 bulup çıkartabilecekmi
En çekindiğim durum oluştu ne zaman rakibin gardı düşük olsa biz ağır saçmalarız

Eksikleri olsa bile iyi kadroları var.

Çevrimiçi Necmi

Eksikleri olsa bile iyi kadroları var.
13-14 eksiğe ramen iyi kadrosu varsa bu sene şampiyon olurlar o zaman zar zor 11 çıkarabilirler

Çevrimdışı Sefa Kara

13-14 eksiğe ramen iyi kadrosu varsa bu sene şampiyon olurlar o zaman zar zor 11 çıkarabilirler

Muhtemel 11'leri.3 tane oyuncuları yok 13-14 eksiği kim çıkardı ? En son oynadıkları kasımpaşa maçından 3 oyuncu olmayacak sadece bizim maçta rodriges sol bek,orta saha stambuli,kaleci ertaç özbir 3 oyuncu haric diğerleri olacak.

[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2023, 18:22:41 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Necmi

Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Ertaç Özbir'in yanı sıra Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek

Bunların haricinde ikide sakat varmış kasımpaşa kadrosuyla aynı diyorsunda orda kırmızı gören üç oyuncu varmış
Verdiğin kadroda altı yerli oyuncu var
Pardon yedi yerli oyuncu

Çevrimdışı Talisca1903

Rakiplerde tek farklı kazanıyor 1-0 olsun bizim olsun

Etiketler: