3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 28149 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 27.09.2023
Saat : 20:00
Stadyum : Yeni Adana Stadyumu
Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan
VAR : Erkan Engin - Mustafa Öğretmenoğlu - Kemal Yılmaz
Yayın : Bein Sports

Çevrimdışı Ravenman

TFF maçı ertelemiş.

Tarih belli değil.

Çevrimdışı Talisca1903

Keşke ertelemeseydi böylesi puan kayıplarının ardından 2 zor deplasmandan çıkardı bizim takım bize yaramaz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Maci izlemeyi isterdim, mac ertelenince Besiktas'i izlememek uzuyor, ama takim icin iyi oldu. Yeni transferler biraz daha takima alisacak, biraz daha zamanimiz olacak. Fiksturumuz zor, ligden 3-4 hafta icinde bir anda kotu duruma dusebilirdik. Iyi oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tamam mı devam mı maçımız olacak. Çok tehlikeli bir takıma karşı oynayacağız. Ayrıca Adana'da yazı aratmayacak bir sıcak var hala. İlk 45 dakikada birden maçı bitirecek bir rakibimiz olacak. Çok zor maç  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Tamam mı devam mı maçımız olacak. Çok tehlikeli bir takıma karşı oynayacağız. Ayrıca Adana'da yazı aratmayacak bir sıcak var hala. İlk 45 dakikada birden maçı bitirecek bir rakibimiz olacak. Çok zor maç  :tabe:
çok kolay geçecek bence rahat bir galibiyet bekliyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok kolay geçecek bence rahat bir galibiyet bekliyorum
Golü erken bulursak dediğin gibi olabilir. Ama gol konusunda bir kabızlığımız var bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Golü erken bulursak dediğin gibi olabilir. Ama gol konusunda bir kabızlığımız var bu sene  :tabe:
Abuş bu Adana deplasmanında bir farklı oynuyor ben rahat geçeceğini düşünüyorum ama Oxlade felan olmaz bu maç özelinde kendi sahamızda oynasın gol attı ama koşamıyor adam kaç pozisyon işte şimdi akıp gidecek ceza sahasına diyorsun küt duruyor kendi vücuduna güvenemiyor çok belli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abuş bu Adana deplasmanında bir farklı oynuyor ben rahat geçeceğini düşünüyorum ama Oxlade felan olmaz bu maç özelinde kendi sahamızda oynasın gol attı ama koşamıyor adam kaç pozisyon işte şimdi akıp gidecek ceza sahasına diyorsun küt duruyor kendi vücuduna güvenemiyor çok belli
Bizim takımda şut konusunda bir sıkıntı var zaten. Ceza sahası içerisinde sürekli bir birbirine bırakma durumu var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim takımda şut konusunda bir sıkıntı var zaten. Ceza sahası içerisinde sürekli bir birbirine bırakma durumu var.
Ben bunun kondisyonla ve sakatlıktan çıkmış olan futbolcu korkusuyla olduğunu düşünüyorum yoksa Ghezzal da Ox da Cenk te şut çeker

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ads, Konya ve gese maçlarından sonra ortalığın ciddi karisacagini düşünüyorum. 

Çevrimdışı Talisca1903

bende 3 nede vurup geçeceğimizi ortalığı fena karıştıracağımızı düşünüyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bende 3 nede vurup geçeceğimizi ortalığı fena karıştıracağımızı düşünüyorum

İnşallah sen haklı çıkarsın ama benim hiç umudum yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seçim haberleri boşa çıkmıyor. Takıma güvenseler böyle haber yaptırmazlardı. Kendileri dışında haber çıksa direkt resmi siteden yalanlarlardı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ertaç Özbir, Stamboili ve Kevin Rodriguez bugünki maçta kırmızı gördükleri için bizim maçta oynayamayacaklar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Ertaç Özbir, Stamboili ve Kevin Rodriguez bugünki maçta kırmızı gördükleri için bizim maçta oynayamayacaklar.
dedim sana galibiyet is loading

Ertan bizim maçta yıldızlaşacaktı gitti Kevin Rodrigez de iyi adam Stamboilide

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş balı :) Fatih terimde de var aynısı :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş balı :) Fatih terimde de var aynısı :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rodrigez iyi adam onun yerine oynayacakları kim acaba

Çevrimdışı sEuL

Bu yukarida saydigin uc isim disinda bizim mactan sonra transfer edilen oyuncularda oynamayacakmis bizim macta..

- Belalimiz Balotelli
 - Pape Cisse
 - Edourd Michut
 - Arber Zeneli
 - Florent Shehu
 - Shahrudin Mahammadaliyev
 - Yilmaz Aktas

Yani toplamda 10 oyunculari yok bize karsi. Akintola (3 mactir) N'diaye'de (2 mactir) sakatliklari nedeniyle oynamamislar. Uc gun sonra mac yapacagimizi dusunursek uc gun icerisinde bu iki oyuncunun forma giymeleri halinde bile tam olarak hazir olabileceklerini sanmiyorum.

Sansimiz hep boyle daim olsun demek isterdim ama gecen sene ertelenen bir Antalya macimiz geldi aklima... Ertelenen tarihten sonra Antalya ilk 11'inden 4-5 oyuncu ayrilmisti ve bizim macta yoktular. Bunun ustune birde sakat/cezali/statu geregi 16 oyunculari bizim macta oynayamamisti... Ve biz kendi sahamizda bu kadar eksik bir takima o macta 2 puan birakmistik.

Umarim bu seferki sansimizi daha iyi degerlendiririz.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2023, 00:49:44 sEuL ]

Çevrimdışı Sefa Kara

kalecileri yok bu maçta alt yapıdan biri ile oynayacaklar herhalde.

Çevrimdışı Talisca1903

kalecileri yok bu maçta alt yapıdan biri ile oynayacaklar herhalde.
daha da beter olsunlar diyeyim kaleci önemli bu çocuğu avlar Abuş akintola badou da oynamaz inşallah sakatlanmış işte zorlamasınlar
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2023, 16:43:20 Talisca1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize karşı kaleye geçecek oyuncu yıldız olur. Kaleci üzerinden yorum yapmamak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: