Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 677941 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Serdal Adalı şuana kadar yapmış olduğu seçim kampanyasıyla kesinlikle bende  daha olumlu izlenim bıraktı. Hayal satmadan net söylediğinden geri durmadan yada söylediğinden RR yapmadan devam ediyor.

Rıza hocada elinden geleni yaptı şu ana kadar (gelmesini istememiş olmama rağmen) bu kadro çok hoca yer devre arası en az 3 net adam lazım Rıza hocayada yazık olur yoksa. Bu değişimi de ancak Serdal Başkan yapabilir. Evet zarar olur mu olur ama neresinden dönsek te kardır.Diğer listeden Hüseyin Bey maddi yönden olumlu basketbol için. Ama geçen sene küme düşmeye oynarken bizi yenip ateşe attığını da unutmadık. Sene başında fb ülkerle işbirliği yaparken azda bize ateşlese olmuyor muydu yani?

Ben basketbolda UTG den devam ederim kapkara kartal adam sponsorun kralınıda Adalı bulur zerre şüphem yok

Bilmiyorum sebepsiz bu liste bana daha samimi geliyor ekmeğimden olmayım diye yorumlarda kibarlaşan ,fenere imza atan (çocukluk travmamdır benim)Feyyaz felan hiç sevimli değil.Aybaba farklı onu ayrı severim
Normal de kinci bir insan değilim ama konu Beşiktaş olunca unutamıyorum ben Tv başında tırnaklarımı yerken sinirden Baygül denen basketbolcu müsvettesi havalara zıplıyordu sevinçten neredeyse düşecektik
Yok menajerler kapıdan giremeyecek yok başkanlarla işi bitireceğim felan futbolcu başkanın malı mı? Hiç bir tutar yanı olmayan gerçeklikten uzak açıklamalar.Menajersiz iş yapamazsın mesele sen kendi sınırın belirle adamlar bu işin tam göbeğinde sen nerede olacağını bil yeter yoksa kimseyi satamaz kös kös oturursun
bence en önemli sorun camianın bölünmüşlüğü daha da bölmeye gerek yok Adalı bana egosu olmayan herkesle de diyalog kurabilecek biri hissiyatı veriyor
Bedel ödemiş ömründen parasından vermiş tek kelime etmeyen adam bence köprüden önce son bir çıkış varsa bu köprünün önü ADALI ya çıkıyor

yapmayın gözünüzü seveyim populist açıklamalar yapıyor halen quaresmai,guti diyor o kadrodan sonra FEDA dedik o kadro ligde 5.oldu.Elle tutulur bir proje açıklamıyor H.Aratın projelerine çamur atıyor.Matruşka sistemin devamı kendisi isim değişiyor ama amaç aynı Beşiktaşı bitirme projesinin devamı.Vizyon sahibi değil konuşmasını beceremiyor yeni "dir" faciaları kapıda olur.Anç'a rahmet okutur.

Çevrimdışı Talisca1903

yapmayın gözünüzü seveyim populist açıklamalar yapıyor halen quaresmai,guti diyor o kadrodan sonra FEDA dedik o kadro ligde 5.oldu.Elle tutulur bir proje açıklamıyor H.Aratın projelerine çamur atıyor.Matruşka sistemin devamı kendisi isim değişiyor ama amaç aynı Beşiktaşı bitirme projesinin devamı.Vizyon sahibi değil konuşmasını beceremiyor yeni "dir" faciaları kapıda olur.Anç'a rahmet okutur.
Kusura bakma kardeşim bende tam tersi bir hissiyat var bildiğimden değil ama Arat gelişi ANÇ gelişinin aynısı adam 20 yıldır yok piyasada ne yapmış bunca zaman diğeri 2 sefer koydu adaylığını hapisten çıkmış olmasına rağmen kim girer bu riske listesine bakıyorsun ekonomi prof,alman bankası yönt. kurulu üyesi, dernekçi dedikleri ankara üyesinin CV si bile kitap gibi biraz fazla mı abartılıyor ne dersin

Mete Vardar.Hüseyin yücel  bunlar daha öncede yokmuydu yani Matruşka nasıl olunuyor bilemedim ben bunlarda eski ha yanlış anlama ben kimseyi kötülemiyorum hepside kıymetli insanlar hizmet için yola çıkıyorlar  bu sözler  de çok ayıp kim çıkardıysa  bu Matruşka lafını camiaya en büyük köütülüğü yapıyor

Eski olan matruşka ise sana da matruşka bana da nedir bu saçmalık ? Bırakalım bu söylemleri Adalı ANÇ yönetimiyle geliyor denildi adam 5-6 yönetci açıkladı hiçbirini daha önce duyan bilen var mı? Ha eski yönetimden Umut Tahir Güneş alsa çokda sevinirim ben böyle hasta Beşiktaşlı yöneticilere razıyım Serhan Çetinsaya da öyle gs ye üslupsuz felan direk daldı ya açıklamalarında içimin yağları eridi böyle olsun baş göz üstüne bunların şanssızlığı yeni ve genç olmaları ANÇ elinde kalmaları

Çevrimdışı Sefa Kara

Kusura bakma kardeşim bende tam tersi bir hissiyat var bildiğimden değil ama Arat gelişi ANÇ gelişinin aynısı adam 20 yıldır yok piyasada ne yapmış bunca zaman diğeri 2 sefer koydu adaylığını hapisten çıkmış olmasına rağmen kim girer bu riske listesine bakıyorsun ekonomi prof,alman bankası yönt. kurulu üyesi, dernekçi dedikleri ankara üyesinin CV si bile kitap gibi biraz fazla mı abartılıyor ne dersin

Mete Vardar.Hüseyin yücel  bunlar daha öncede yokmuydu yani Matruşka nasıl olunuyor bilemedim ben bunlarda eski ha yanlış anlama ben kimseyi kötülemiyorum hepside kıymetli insanlar hizmet için yola çıkıyorlar  bu sözler  de çok ayıp kim çıkardıysa  bu Matruşka lafını camiaya en büyük köütülüğü yapıyor

Eski olan matruşka ise sana da matruşka bana da nedir bu saçmalık ? Bırakalım bu söylemleri Adalı ANÇ yönetimiyle geliyor denildi adam 5-6 yönetci açıkladı hiçbirini daha önce duyan bilen var mı? Ha eski yönetimden Umut Tahir Güneş alsa çokda sevinirim ben böyle hasta Beşiktaşlı yöneticilere razıyım Serhan Çetinsaya da öyle gs ye üslupsuz felan direk daldı ya açıklamalarında içimin yağları eridi böyle olsun baş göz üstüne bunların şanssızlığı yeni ve genç olmaları ANÇ elinde kalmaları

H.Arat 2 senedir seçime hazırlanıyor.Serdal adalı 20 gün kala çıktı aday oldu herhangi bir planı programı yok.Emre kocadağ neden adaylıktan cekildi h.Arat aday olduıktan sonra ? Şimdi bir proje gösteriyor 10 saniye gösterildi 1 saatte tasarlanmış bir proje sırf H.Arat proje göster dedi diye.Plansız programsız gelen bir insanın başarılı olma ihtimali yok.Anç'ın yöneticileri serdal adalıyı destekleyen instada paylaşımlar yapıyorlar.Demirören ile serdal beyi gördük zamanında Beşiktaş FEDA demek zoruında kaldı.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2023, 10:35:04 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Serdal adalının bugün açıkladığı proje eski mevcut olan bir projeymiş hiç şaşırmadım doğrusu 20 gün kala aday olan birinden proje beklemiyordum zaten.

https://twitter.com/EkonomimCom/status/1651433898742624257

Çevrimdışı Talisca1903

H.Arat 2 senedir seçime hazırlanıyor.Serdal adalı 20 gün kala çıktı aday oldu herhangi bir planı programı yok.Emre kocadağ neden adaylıktan cekildi h.Arat aday olduıktan sonra ? Şimdi bir proje gösteriyor 10 saniye gösterildi 1 saatte tasarlanmış bir proje sırf H.Arat proje göster dedi diye.Plansız programsız gelen bir insanın başarılı olma ihtimali yok.Anç'ın yöneticileri serdal adalıyı destekleyen instada paylaşımlar yapıyorlar.Demirören ile serdal beyi gördük zamanında Beşiktaş FEDA demek zoruında kaldı.
çok emin değilim plan proje bu işleri de ne zaman yapacaksın 1,5 yıllık yönetim olacak sonuçta sponsor bulup maddi destek sağlayan takımı da rayına oturtabilen aday işe yarar diğeri fuzuli masraf olur daha fazla sıkıntı çekeriz Fuat Çimeninin aday olduğu ortamda bile aday olamayan mı 2 sefer elini taşın altına koyan mı? Kararı ona göre verince benim tavrım Serdal Başkandan yana adaşım bu işi yapar

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/jkcagri/status/1729763057084080630?t=5aa5eXWZWHMozYn43VRNaQ&s=19

Hasan Aratın yıllık 25 milyon €'suna karşılık Serdal Adalı 4yılda 200 milyon € ile karşılık verdi.

Hadi bakalım kazanan vaadlerini de gerçekleştirir inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/jkcagri/status/1729763057084080630?t=5aa5eXWZWHMozYn43VRNaQ&s=19

Hasan Aratın yıllık 25 milyon €'suna karşılık Serdal Adalı 4yılda 200 milyon € ile karşılık verdi.

Hadi bakalım kazanan vaadlerini de gerçekleştirir inşallah.
eğer ki böyle bir gelir getirebilecekler hangisi gelirse gelsin hiç fark etmez zaten bunları yapanın heykeli dikilir

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sene şansımız da yaver gider ligi ilk 2 de bitirirsek eğer, başkan adaylarından kim seçilirse vaadlerini gerçekleştirirse çok farklı şeyler görebiliriz. Tabi bu varsayım şuan için ütopik.

Çevrimdışı İzmitlibjk

@Talisca1903 adalıyı destekledigine gore Hasan Arat'in dogru aday oldugunu bir kez daha anlamış oldum. Matruşka yonetimlerin matruşka sever taraftarları, hatta talisca1903e kalsa senol gunesi de geri getirir.... Pazar günü bu zihniyetten kurtulacağız insallah.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu arada bütün başkanlık seçim sürecine baktığımda Türkiye standartları üzerinde olduğunu görüyorum, bu beşiktaşım için iyi haber.

Çevrimdışı Talisca1903

@Talisca1903 adalıyı destekledigine gore Hasan Arat'in dogru aday oldugunu bir kez daha anlamış oldum. Matruşka yonetimlerin matruşka sever taraftarları, hatta talisca1903e kalsa senol gunesi de geri getirir.... Pazar günü bu zihniyetten kurtulacağız insallah.
çok güzel seninle aynı tarafta olmamakta benim için doğruyu bulmak gibi bir şey Bu takım için hapis yatmış parasını vermiş tek keli,me etmemiş adamı 20 yıldır piyasada olmayana tercih eden mi hayal görüyor yoksa hayali kahraman yaratan mı?

Hasan Beyi tanımam etmem adaylığı içinde çok teşekkür ederim senin zihniyetine ters olarak ben kimseyi ötekileştirmem ikiside Camianın değeri

Şu Matruşkayı da bir açıklayiver sana zahmet neymiş ki bu matruşka eski yönetimden birileri devam edince mi oluyor matruşka bilelim yani

öyle boş boş sallama açıkla herkes bilsin

hem sen camianın insanlarına matruşka felan deme cearetini nreden bulıyorsun ne kadar tanıyorsun bu insanları klavye başından sallıyorsun insanlar hakkında itham ediyorsun
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2023, 14:26:20 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Sefa Kara

çok güzel seninle aynı tarafta olmamakta benim için doğruyu bulmak gibi bir şey Bu takım için hapis yatmış parasını vermiş tek keli,me etmemiş adamı 20 yıldır piyasada olmayana tercih eden mi hayal görüyor yoksa hayali kahraman yaratan mı?

Hasan Beyi tanımam etmem adaylığı içinde çok teşekkür ederim senin zihniyetine ters olarak ben kimseyi ötekileştirmem ikiside Camianın değeri

Şu Matruşkayı da bir açıklayiver sana zahmet neymiş ki bu matruşka eski yönetimden birileri devam edince mi oluyor matruşka bilelim yani

öyle boş boş sallama açıkla herkes bilsin

hem sen camianın insanlarına matruşka felan deme cearetini nreden bulıyorsun ne kadar tanıyorsun bu insanları klavye başından sallıyorsun insanlar hakkında itham ediyorsun

Adama görev verilmeden nasıl gelsin oralara abi ?

Network ile sponsor olmus kadın futbol takımı twitt atmış fatih doğan rt atmış hasan arat başkana teşekkür mesajı yayınlamıs anç hemen twiti kaldırmıs misal adamda cekilmiş bunları biliyormuyduk misal ?

Yine çarşı davasında 2014'te kimse yok iken korkuyorken tek hasan arat vardı.

Süleyman seba yanılmaz.

https://youtube.com/shorts/KqJvsYHe6FI?si=D2oTOPfiMaoudKlA
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2023, 14:33:55 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Akil Emre

Her iki gerçek Beşiktaşlı başkan adayına da sonsuz teşekkürler, bizlere kısa zamanda heyecan ve umut getirdiler, gönlüm Hasan Arattan yana ama Serdal Adalıda kazansa üzülmeyeceğim. Beşiktaşımıza şimdiden hayırlı olsun.

Çevrimiçi kartalizma190399

Iyi de bu proje nasil gelir getirecek? Biz mal sahibi degiliz bildigim kadariyla? Devlete bedel mi odeyecegiz?
Odeyeceksek borc nasil sifirlanacak? Devlet nasil hibe edecek ve nasil bir gelir elde edecegiz ki 6 milyar tl bir anda sifirlanacak?
Bana hic mantikli gelmiyor. Devletin bedavaya verdigi mali geri mi satacagiz devlete? Kiralayip faktoringle mi kirdiracagiz? Hic bilgi yok, bilgi olmayan soru isaretleriyle dolu bir proje'ye de ben 5 kurus deger bicmem. Sadece su arazi projesi degil, H. Arat'in app'ten 25 milyon dolar gelir elde edecegiz veya borcu 4.5 yilda sifirlayacagiz aciklamari da tamamen farazi geliyor bana. Bunun nasil olacagini, hangi mantikli rakamlara gore, kimse bana aciklayamaz.
Borc sifirlayacak 1000 tane proje duyduk zaten, hem bizde hem de rakiplerde. Sifirlandigini da gormedik tabii.
Hayal satan baskanlar yerine seffaf ve gercekci hedefler gormek isterdim.
Hasan Arat daha fazla baglantilari olan, vizyoner, oturup kalkmasini bilen biri gibi duruyor. Ama soyledikleri benim gozumde hayal.
Hem bu kadar yatirim yapmak, hem gelir yaratacak mantikli proje aciklamamak, bunlari yaparken her sene zarar eden sirketin 4.5 yilda dag gibi borcu bitirmesi imkansiz.
Adali daha gozu kara, kulube para akitacak biri gibi duruyor.  Futbol subesini diger subelerin onune koymasi mantikli.
Ama ikisinin de ortaya koydugu kisiler bence Besiktas'i bir adim ileri tasiyacak kisiler degil. En nihayetinde kotunun iyisiyle idare edecegiz gibi duruyor.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Sosyal medyada herkes destekledigi baskan adayini belirtiyor ve yorumda bulunuyor, dikkatimi çeken bir durum var; adalı destekçileri genelde şu tarz yazıyor " ne euroleague abiii ne basketbolu yaaaaa serdal baskanim gelecek taliscayi getircek...." İşte benim gibi Hasan Arat destekçilerinin en büyük endişesi bu. Anlayana.

Çevrimdışı 38life

beşiktaş taraftarı düşünmüyorki kimin eşeğine binerse onun türküsünü çağırıyor çok kötü bir taraftar profili oluşmaya başladı
Çebi o kadar belliydiki ama gözlerini kapatıp birkaç sosyalmedya tetikçisinin peşine takılıp gittiler çok dedik yapmayın etmeyin açın gözünüzü elde edilen herşeyi çöpe atacaklar beşiktaşı anadolu takımı yapacaklar böyle deyincede fo adamı olduk para aldığımızı bile söyleyen oldu gerçi çebidende para aldığımızı söyleyen oldu 😂 artık nasıl bir kafa yapısındalarsa 😂

Kesinlikle hatırlıyorum o günleri. Çebi aday olduğunda buna karşı çıkan az sayıda insandan biriydin. Ben de aynı şekilde. Ama kalabalıklara laf anlatamaya bizim gücümüz yetmez işte. Kitlelere seslenme gücü olanların cesur olması gerekiyor böyle konularda.

Çevrimdışı Talisca1903

Adama görev verilmeden nasıl gelsin oralara abi ?

Network ile sponsor olmus kadın futbol takımı twitt atmış fatih doğan rt atmış hasan arat başkana teşekkür mesajı yayınlamıs anç hemen twiti kaldırmıs misal adamda cekilmiş bunları biliyormuyduk misal ?

Yine çarşı davasında 2014'te kimse yok iken korkuyorken tek hasan arat vardı.

Süleyman seba yanılmaz.

https://youtube.com/shorts/KqJvsYHe6FI?si=D2oTOPfiMaoudKlA
Ben biliyordum ne yani yönetim ayıp etti diye Beşiktaşa mı küsülecek çekmeyecekti sponsoru bence diğerininde 10 milyon Euro parası var içerde bıraktı gitti hem de hapis yattı o ne olacak Çarşı davasında katılıyorum Allah razı olsun hep vardı Hasan başkan  Tayfur ve adalı davasında da yanlarında durdu bunları kimse inkar edemez

herkesin gönlünde var biri ben Adalıya yakınım ama ikisinden de Allah razı olsun zor zamanda elini taşın altına koyup camianın üzerindeki olumsuz havayı olumlu umutlu bir bekleyişe çevirdiler
kimseyi kırmaya gerek yok ikisinin d ne yapacağı tam belli değil ama en azından sağlam taraftar adamlar bizim içinde şu aşamada öncelik bu

Ama matruşka bilmem ne gibi söylemlerin faydası ne FOPN den ne  farkı var bu söylemlerin camiaya katkısı nedir?
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2023, 15:38:38 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

daha önceki yeter yd yeter ne kadar saçmaysa FOPN de o kadar saçmaydı benim açımdan kimseyle güzel ayrılamıyoruz sonra da hizamet edecek adam kalmıyor.Basket takımın şampiyon oluyor sponsorun Milangaz yeter yd yeter diye bağırıyorsun salonda akılla izah edilebiilecek gibi değil

Çevrimiçi Necmi

matruşka lafını arat söyledi de kendisi matruşka değilmi benmi seba yönetiminden çıktım
Bazı laflar edilmeden dönüp aynaya bakmak lazım
Aratın hitabeti iyi işin özü kısa vadeli çözüm için adalı uzun vadeli çözümde iş aratın hükümetle yakınlığına bakar bunu ben değil kendi söylüyor
İkiside idealmi bence değil hangisi kazansa sevinmem yada üzülmem yaparlarsa eğer ikisininde projeleri benzer ama 1,5 yılda ne yapacaklar muamma bu kusa süre için adalı daha fazla şey yapar gibi duruyor
Bende insanların arat demek için ne gördüğünü merak ediyorum iki resim koydu o kadar olimpiyat komitesindeki görevi nedeniyle o resimleri çektirmesi kolay ilişkiye gelince o aratın değil devletin ilişkisi burda önemli olan söylediği gibi ne kadar arkasında oldukları
Ne kadar kolay kanıyorsunuz sosyal medyada ergenler çok destekliyor diye kongrede seçim kazanılmıyor camia arata karşı yanında olan tek isim yalçın karadeniz bu şartlarda seçimde apsürt bir durum olmazsa adalı kazanır gibi duruyor
Ben tamamen tarafsızım kim gelirse vaadlerine ve yapabilirliğine bakar alkışlar yada eleştiririm icraate bakar
Ama tarafsız baktığında adalı kazanır diyebiliyorsun görünen öyle şu anda pazara kadar ne değişir göreceğiz son hamleleri açıklamamışlardır herhalde
Sosyal medya ile aldanmayın beşiktaşta sosyal medya ile tribün farklıdır kongre ikisindende farklıdır ve birbirlerine etki edemezler tribün başkan indirir ama başkan seçemez başkanı kongre seçer sosyal medyada global olarak etkilidir kulübe etkisi yok
Burda önemli olan kongrenin ne düşündüğü ne istediği

Çevrimiçi kartalizma190399

Bence sadece baskanlar degil, taraftar da vizyonsuz.
Calimbay geleleli birkac hafta oldu. Tepki koyan pek fazla yok, hatta baya kisi uzun vadeli olarak kalsin vs diyor.
Baskan adaylarinin acikladigi isimler bence facia.
Feyyaz Ucar'in kariyerinde yoneticilik yok. Antrenorluk yapmis orada burada surada, ama somut basari yok.
Ayni sekilde Samet Aybaba da oyle.
Mehmet Ozdilek icin de oyle. Antrenorluk kariyerleri bos/vasat, yoneticilik tecrubeleri sifir olan isim hepsi.
Besiktas'i sevmeleri guzel, ama sadece bununla olmuyor. Liyakat namina birsey de beklemek, istemek lazim.
Hala bu tur vasat isimleri sindirip kabul ediyorsak hak ettigimiz de vasat performans, baska birsey degil.
Biri gecen sayfalarda daha iyisi yok vs diye yazmis. Bu ulkeye Rijkaard, Del Bosque, Schuster, Jorge Jesus vs geldi.
Bunlar geldiyse yabanci bir sportif direktor ve teknik direktor de gelir, olmayacak sey degil.
Ama para, akil, vizyon ortaya koyacaksin. Sen takimin basinda tecrubesi ve capi Sivasspor, Malatyaspor, Karsiyaka vs olan adamlari getirirsen onlardan seni Avrupa seviyesinde soz sahibi takim yapmalarini bekleyemezsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Necmi abi, burada insanların sosyal medyaya göre değerlendirme yaptığını mı zannediyorsun? Açıkçası burada karşıt fikirler çarpışıyor, konuşuluyor ama basitçe insanların etkileneceğini sığlıkta bir platform olmadigini düşünüyorum.
Kongre kimi seçerse seçsin ANC den sonra çölde vaha gibi gelecektir.
Tabi kim ne yapar göreceğiz, şu an sadece bir umudun peşindeyiz.

Etiketler: