Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 673409 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

anladık anç sevmiyosun hasan aratı serdal beyi istiyorsun tamam ya
Adam gider ayak kulübe ne kadar zarar versem kârdır kafasında.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Adam gider ayak kulübe ne kadar zarar versem kârdır kafasında.
bu konudaki azmini farklı şeyler için kullansaymış keşke
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ançnin yöneticilerinden fırat fidan adalı'nın listesindeymiş, serdar bilgili'de izmir derneklerini gezip adalı için oy istemiş deniyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Ravenman

Bu Adalı'nın listesi ve yönetimi tam ANÇ ve Demirören enerjisi veriyor. Yok kardeşim rahat bırakın bizi. Tam yukarı siyasetın yönetimi bu. Yukardan destek alıyorlar.

Hasan Arat taki network, Cumhurbaşkanımızda yok.

Fakat iktidar Hasan Arat'ı istemiyor. Niye?

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu Adalı'nın listesi ve yönetimi tam ANÇ ve Demirören enerjisi veriyor. Yok kardeşim rahat bırakın bizi. Tam yukarı siyasetın yönetimi bu. Yukardan destek alıyorlar.

Hasan Arat taki network, Cumhurbaşkanımızda yok.

Fakat iktidar Hasan Arat'ı istemiyor. Niye?

Çünkü Hasan Arat seçilirse liyakat gelecek. Bu ülkenin hangı kurumunda hangi noktasında liyakat gördün? Adalı gelirse menajerlere akacak parayı hayal edebiliyorum. Menajerler adalının onüne listeler ile gelecek ve yüksek komisyonla iş bitirecekler eminim. Ve benim tahminim başarı gelse dahi adali ile borcumuzun 10 milyar lira seviyelerine cikacagini dusunuyorum. Hasan arat seçilirse menajere gerek yok, hasan baskanim direk kuluplerin baskanlarıyla iletişime geciyor.

Çevrimdışı celiker1

“MATRUŞKA” yönetime hayır! Başta Emre Kocadağ’ı seçtirmek istediler fakat çok tepki gelince Hasan Arat karşısına şu ortamda çıkarabilecekleri en güçlü aday Serdal Adala’yı bu seçimde aday olmayı düşünmemesine rağmen 20 gün kala ikna ettiler.Seçim tarihini bu kadar öteleme sebeplerinde Hasan Arat karşısında aday bulamamalarıydı.Şimdilik Tevfik Yamantürk Şifo Mehmet’i,Fikret Orman Hazal Kalkavan’ı,Çebi ise Mahir Kaplan ve Hakan Daltaban’ı verdi kontenjanlarından Serdal Adalı listesine.

https://twitter.com/ecemcikin/status/1728303049330831466?s=46
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2023, 23:00:59 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Ravenman

Serdar Adalı Demirörenin biraz gangster versiyonu.

"Beşiktaş başkanı seçildiğim için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum burdan.

Hem BJK hem TJK başkanı olacam beraber yürütecem, problem değil işinize bakın.

Proje moje yok, bam bam bas parayı al Taliscayı.

Scoutingi boşver, ara ulan bu menajerleri çabuk gelsinler ofisime yoksa kafalarını kırarım.

Lan Şifo, gel otur bu makamda sportif şubeyi uçur burdan bi ekmek ye. Ben bu kulüp için içerde kuru ekmek yedim.

Network, scouting, proje lazım değil biz Beşiktaşız. Borçtanda korkmayız, her yiğit borçlu olur."

Allah bu gönleri bize göstermesin.

Çevrimiçi Samet Demir

Çünkü Hasan Arat seçilirse liyakat gelecek. Bu ülkenin hangı kurumunda hangi noktasında liyakat gördün? Adalı gelirse menajerlere akacak parayı hayal edebiliyorum. Menajerler adalının onüne listeler ile gelecek ve yüksek komisyonla iş bitirecekler eminim. Ve benim tahminim başarı gelse dahi adali ile borcumuzun 10 milyar lira seviyelerine cikacagini dusunuyorum. Hasan arat seçilirse menajere gerek yok, hasan baskanim direk kuluplerin baskanlarıyla iletişime geciyor.

İki başkanla da ne olacağı belli değil. Anç'nin ilk geldiği zamanı hatırlayın. Şeffaflık v.s. diye bir sürü güzel hikaye dinledik. Sonuçları ortada.

Gerek oyuncu ve teknik ekip olsun, gerek yöneticiler olsun icraatlerini görüp öyle yüceltmeliyiz. Şu düşünce tarzımızı da bırakmalıyız artık. Birini ya yerin dibine sokuyoruz ya da yer göğe sığdıramıyoruz. Bu nefret ettiğimiz de, çok sevdiğimiz insanlar da bir çoğu maaşlı çalışan. Bunu unutmamalıyız.

Birde menejer konusuna katılmıyorum. Menejere para yedirilmeme muhabbetini de Anç cortlattı. Kendisi menejere para yedirmedi, durumumuz ortada. 1 tane oyuncu satamıyoruz. Menejerleri win win olacak şekilde kullanmanın hiç bir kötü yanı da yok..

Dereyi görelim diyorum kısaca.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

öyle bir dünya yok kulüp başkanlarının malı değil oyuncular ve hepsinin menejeri var menejer parmağını bile oynatmasa yasal payını vermek zorundasın anlaşmaları oyuncu yada kulüp başkanları yapmıyor menejerler yapıyor

Çevrimiçi levitate

feyyaz uçar hasan arat'ın listesinde olacakmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı seçilirse işimiz var tam batağa gideriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Adalı seçilirse işimiz var tam batağa gideriz.
Adalıya saygım sonsuzdu ama yanına aldığı adamlar olsun adaylık süreci olsun beni hayal kırıklığına uğrattı.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Adalıya saygım sonsuzdu ama yanına aldığı adamlar olsun adaylık süreci olsun beni hayal kırıklığına uğrattı.
adalının destekçileri yd fo bilgili çebi beşiktaş kongresinde nerdeyse herkesin nefret ettiği isimler üstelik yönetimide bunların adamlarının karması merak ediyorum adalıya nasıl oy verecekler 😂

Çevrimiçi Samet Demir

adalının destekçileri yd fo bilgili çebi beşiktaş kongresinde nerdeyse herkesin nefret ettiği isimler üstelik yönetimide bunların adamlarının karması merak ediyorum adalıya nasıl oy verecekler
Herifler Beşiktaşa zarar vermeye doymuyorlar akıl alır gibi değil.

Bu arada Feyyaz Uçar Hasan Aratın listesinde futboldan sorumlu yönetici olacakmış.

Çevrimiçi Necmi

Herifler Beşiktaşa zarar vermeye doymuyorlar akıl alır gibi değil.

Bu arada Feyyaz Uçar Hasan Aratın listesinde futboldan sorumlu yönetici olacakmış.
beşiktaşta futbol oynamış olmak iyi yöneticilik yapabileceğinemi işaret ben bunu anlamıyorum beşiktaş öğrenme yerimi beşiktaşın en temel noktasına tecrübesiz biri getirilirmi kaldıki tv de yarım ağızla konuşup beşiktaş yüzde yüz haklıylen bile beşiktaş haklarını savunamayan insanlar bunlar git avrupada futbola hakim profesyoneller getir en kötüsü bunlardan iyi yönetir bunlarda önce gidip başka takımlarda tecrübe kazandın önce hoca olarak takım bulamayan adamın futbol şubede ne işi var
İyice amatöre bağladık

Çevrimdışı ferdi1903

Haklısın Necmi abi

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Sinan23

Bu maçı hiç kazanacağımızı beklemiyordum. Yüzde 99 şampiyonuz.

Çevrimiçi Necmi

Bu maçı hiç kazanacağımızı beklemiyordum. Yüzde 99 şampiyonuz.
alet edevat yardımıyla maç kazandık 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

adalının destekçileri yd fo bilgili çebi beşiktaş kongresinde nerdeyse herkesin nefret ettiği isimler üstelik yönetimide bunların adamlarının karması merak ediyorum adalıya nasıl oy verecekler 😂
Bizim kongrenin doğru karar verdiğini en son ne zaman gördük hatırlamıyorum  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bizim kongrenin doğru karar verdiğini en son ne zaman gördük hatırlamıyorum  :ebebe:
onlarada suç bulamıyorum hiç tercih edilecek rakip çıkmadıki çoğunlukla mecburen oy kullanıldı
Esas sorun istedikleri ismi aday çıkarıp karşısınada rakip çıkartmamaları insanları tercihsiz bir seçime mahkum etmeleri ilk defa bu sene kontrol edemedikleri rakip çıktı karşılarına düşman sandığımız herkes bir anda birlikte oluverdi bu seçim bize bazı şeyleri gösteriyor görmek isteyene tabi

Etiketler: