2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1138758 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaştan ayrılanlar yıldızlaşıyor.

Güven Yalçın
Kenan karaman
N'koudou

Sorun bizde demek ki.

Çevrimdışı Talisca1903

Ha birde. Afrikalı Fransız tayfayı ayrı tutup Şenol Güneş nefreti yüzünden Rebici kadroya yazanlar oda az papaZ değil kafasına göre idmana çıkmayan sahada da görüyoruz işte 2 kuruşluk top oynamayan/oynayamayan adam bu
Nesini güzelliyorsunuz anlamak mümkün değil

Çevrimdışı Talisca1903

Güven Yalçın
Kenan karaman
N'koudou

Sorun bizde demek ki.
100 bine oynayan Güven kalsın dedim diye Necmi abi kazma kürekle dalıyordu Muleka 40 milyon olacakmış güven neki
Ozzy bile bunlardan 40 fazla topçuydu ölüsü asist gol yapan
Linç is loading for me
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2023, 18:19:01 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Sefa Kara

100 bine oynayan Güven kalsın dedim diye Necmi abi kazma kürekle dalıyordu Muleka 40 milyon olacakmışene güveni

Güven kadar oynayacak semih kılıçsoy var oynatmayan olduktan sonra bir anlam ifade etmiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Güven kadar oynayacak semih kılıçsoy var oynatmayan olduktan sonra bir anlam ifade etmiyor.
imzalayacak önce o kardeşim şartsız şurtsuz
Beşiktaş’ın büyüklüğünü idrak edecek yok öyle kafasına göre takılmak

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ara transfer için kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın piyasa değeri 5 milyon Euro Yusuf Sarı ve kulübü Adana Demirspor ile görüşmeye başladığı belirtildi.

İddialara göre Beşiktaş'ın Yusuf Sarı için Adana Demirspor ile 5 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı belirtildi (Sabah)

Çevrimdışı Talisca1903

Güven Yalçın
Kenan karaman
N'koudou

Sorun bizde demek ki.
en büyük suçumu şu Nkodu gevşek sakat tamam da Kenan Karaman’a yapılan terbiyesizlik adam mücadeleden mi kaçtı sakatım ayağına mı yattı adamcılık mı yaptı kapasitesinde oynadı
Almasaydın zorla mı geldi adam
Forumda bile ilk Kenan’a yürülüyordu.Oynatana yürü alana yürü yada sahada boş boş gezene yürü Kenan’a yürümek çok saçmaydı
Kenan’a yürüme kapasitesi bu Aşık mesele Kenanı alma yada alana yürü
Ekrem dağ vardı bizde ayni familyadan hiç ilk suçlu onun olduğunu hatırlamıyorum

Çevrimdışı Talisca1903

Ara transfer için kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın piyasa değeri 5 milyon Euro Yusuf Sarı ve kulübü Adana Demirspor ile görüşmeye başladığı belirtildi.

İddialara göre Beşiktaş'ın Yusuf Sarı için Adana Demirspor ile 5 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı belirtildi (Sabah)
5 milyonu Yusuf’a vereceksek diğerlerine ne vereceğiZ.Anadolu topçusuna çok para Amir de parasının Altında ezildi bu tarz işten çıkalım o 5 in üstüne 5 daha koyup daha iyi yabancı çekerim

Çevrimdışı Unnamed

Gelecek sezon için Anthony Martial mutlaka zorlanmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gelecek sezon için Anthony Martial mutlaka zorlanmalı.

Pozisyonu olmayan oyuncu.
Çok gereksiz hamle olur.

Çevrimdışı Sefa Kara

5 milyonu Yusuf’a vereceksek diğerlerine ne vereceğiZ.Anadolu topçusuna çok para Amir de parasının Altında ezildi bu tarz işten çıkalım o 5 in üstüne 5 daha koyup daha iyi yabancı çekerim

İşte bundan bahsediyorum yusuf gibi adamlara 5 milyon € istiyorlar bizim ligde avrupada gurbetçi olarak 1 milyon € alırsın aynısını.

Çevrimdışı Sefa Kara

en büyük suçumu şu Nkodu gevşek sakat tamam da Kenan Karaman’a yapılan terbiyesizlik adam mücadeleden mi kaçtı sakatım ayağına mı yattı adamcılık mı yaptı kapasitesinde oynadı
Almasaydın zorla mı geldi adam
Forumda bile ilk Kenan’a yürülüyordu.Oynatana yürü alana yürü yada sahada boş boş gezene yürü Kenan’a yürümek çok saçmaydı
Kenan’a yürüme kapasitesi bu Aşık mesele Kenanı alma yada alana yürü
Ekrem dağ vardı bizde ayni familyadan hiç ilk suçlu onun olduğunu hatırlamıyorum

Yanlış yerde oynatıldı kenan karamanda,güven yalçında.Belki ilk 11 oyuncusu değil ama rotasyonda iş yapardı klüp amatörler tarafından yönetilince böyle sonuçlar normal.

Çevrimdışı Sefa Kara

İyi bir hocan taktik anlayışın ve iyi oyuncuların olduğu zaman ne oynuyorsun.

https://twitter.com/Theatiba10/status/1733855186999705883

Çevrimdışı Sefa Kara

İyi futbol iyi oyuncularla oynanır bu ligin BUG'ı atanın ve tutanın iyi olacak.Kalede yabancıdan yanayım yerli yedek olarak mert günok kalabilir.

Boşta bir oyuncu var hemen şimdi imzayı atarım devre arası takıma katarım.

David de Gea / 33 yaşında

https://www.transfermarkt.com.tr/david-de-gea/profil/spieler/59377

Çevrimdışı Talisca1903

İşte bundan bahsediyorum yusuf gibi adamlara 5 milyon € istiyorlar bizim ligde avrupada gurbetçi olarak 1 milyon € alırsın aynısını.
aynen sonra o 5 milyon yakasına yapışıyor
5 milyon edecek yerli yok benim gözümde full gurbetçi tayfa kovalarım Somaspordan adam da al ama  5 kuruş vermem o 200 bin euroda çok canımı sıktı
3. Lig adamına ne para vereceğim yahu o Beşiktaş’ta oynamak için koşarak İstanbul’a gelmesi lazım Somadan
Birilerine kıyak çektik yok başka açıklaması
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2023, 21:40:17 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Unnamed

İyi futbol iyi oyuncularla oynanır bu ligin BUG'ı atanın ve tutanın iyi olacak.Kalede yabancıdan yanayım yerli yedek olarak mert günok kalabilir.

Boşta bir oyuncu var hemen şimdi imzayı atarım devre arası takıma katarım.

David de Gea / 33 yaşında

https://www.transfermarkt.com.tr/david-de-gea/profil/spieler/59377

Yerli oyuncularında kalite olmadıktan sonra kadroyu şekillendirmen mümkün değil.

Çevrimdışı levitate

5 milyonluk ne oynamış ki bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Glasner yada flick gelirken Mülleri de kapsın getirsin şöyle buz gibi sahada ne yaptığı belli olmayıp deli gibi skor yapan Alman iyi olur

Çevrimdışı uğur07

Abubakar rosier ve amartey in menajerlik aynı firma olduğunu biliyormusunuz. Gol international

SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Abubakar rosier ve amartey in menajerlik aynı firma olduğunu biliyormusunuz. Gol international

SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanırım mulekada burada kimin gs lisesinden sınıf arkadaşı acaba

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hepimiz suçluyuz.
Rıza hoca 1 puan çok iyi dediği zaman kapasitesini belli etmişti. O gün istifa ettiremedik. Bu mağlubiyette hepimizin payı var.

Çevrimdışı Talisca1903

Hepimiz suçluyuz.
Rıza hoca 1 puan çok iyi dediği zaman kapasitesini belli etmişti. O gün istifa ettiremedik. Bu mağlubiyette hepimizin payı var.
şu forumda Şenol Güneş gelsin dedik geldi ilk sezon umut verdi kaç maç yenilmedi iyi bir galibiyet sersi yakaladı şimdi bu adam 2. bir şans verilir çok doğal nasıl Sergene Şampiyonluk üzerine kontrat vermek gibi

burası büyük takım başaramadıklarında da gönderirsin

Ama Rıza hoca daha gelmeden gelmesin diye açıkça yazdım fıtık eder diye sadece oyunu değil mantaliesi de fıtık eder .SIRF Şenol Güneş nefreti yüünden ondan bile iyi yapar diyenler vardı ne yaptı
zaman kaybı bu işler bak Aybaba gelsin dedim en azından bir tarzı var kendince doğrlRI DA VAR yanlışları da ama var bir tarzı kendince
Bu agıcı kardeşim rüzgara göre yön veriyor eğer devam etsin size olacağı söyleyeyeim ilk maça gençleri süre 2-3 tane tam pusucu
B17 sev sevme takımın başında bu kanal kanal adamı alttan alta eleştirip kendine yol yapıyor

Çevrimdışı Talisca1903

Zinadine (Zeyneddin) Zidane

Etiketler: