2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1137400 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1697964108312703428
Zamaninda gelip kampa katilacakti, herif kac aydir bosta ve antrenman yemiyor sanirim.

Zaten hazir olmayan Ox ile Rebic’i aldik, bu adamlarin tam olarak hazir hale gelmeleri ilk devrenin sonlarini bulacaktir.

Gicik herif aylardir bizi pesinden kosturdu, kimse ile anlasamadi simdi karisi bizi mi istiyormus

Çevrimiçi Samet Demir

Pereyra yı alsak Şenol hoca ocakdan önce 11 e koymaz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Buyuk baskan gecen sene klubun parasini carcur etmedi. 3.5M verip alabilirdi oyuncuyu ama cok sukur simdi bonservisinin %50’sini 7-8M’a alabiliriz.

Lig ve Avrupa basladi, heralde sponsonsuz maclara cikan tek klup biziz. Her gecen gun biraz daha para kaybediyoruz ama neyse herkes halinden memnun gibi.
yahu bu adam bu kadar iyi mi?
Milli oyuncumu bu milli takımın gediklisi mi
Bilmediğimden soruyorum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi KartalınGücü

Ox'tan sonra yer kalmadı Pereyra'ya.

Çevrimiçi Necmi

Buyuk baskan gecen sene klubun parasini carcur etmedi. 3.5M verip alabilirdi oyuncuyu ama cok sukur simdi bonservisinin %50’sini 7-8M’a alabiliriz.

Lig ve Avrupa basladi, heralde sponsonsuz maclara cikan tek klup biziz. Her gecen gun biraz daha para kaybediyoruz ama neyse herkes halinden memnun gibi.
geçen sene alsaydık bu sene kaçıp gideceği için yeni oyuncu arıyor olurduk aldıklarını tukaka etmeyi iyi biliyorlar

Çevrimdışı celiker1

Bilmediğimden soruyorum
Baskı anında bile pas hatası yok denecek kadar az,birebirde kolay kolay geçilmez,arkaya sarkan topların çoğunu süpürür.”Ligin en iyi stoperi olur” diyecek kadar iddalıyım. Son maçta playoff oynayarak ligde kalsalarda takımının başarışı oyunculardan olan İsak’ı neden göndersinler onu anlamış değilim.Yine bir maçımız öncesi Sercan Dikme ile oyalama haberide olabilir.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2023, 18:04:29 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi annoca

Bilmediğimden soruyorum
ben hiç izlemedim ama twitterda ve başka veri sayfalarında gördüm verileri iyi. daha yeni 12 teklif yaptılar, geçen yıl yaptıklarının benzerini yaparsa yani tek sezonluk olmadığını gösterirse seneye 15 üstüne satarlar.

Çevrimiçi Necmi

Pereyra yı alsak Şenol hoca ocakdan önce 11 e koymaz.

bunların hepsi maç önü ısmarlama haberidir artık maçtan önce çıkan haberleri dikkate almıyorum ben
Bunlar listeye bile yetiştiremeyebilir transferi tabi alırlarsa transferi kapattık açıklamasıda gelebilir bir boşluğu devre arasına bırakırlar

Çevrimdışı beno1903

Bu ölücüler kimseyi alamaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MaDJeR

Gelmiş geçmiş en kötü yönetim bunlar.

Çevrimiçi sEuL

Tayfur gelmiş.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1698000460152475659
Yazik su 1M Euro’ya, zaten Zaynut’u 5M Euro’ya joker diye aldik. Necip joker’inde var. Bence hic gerek yoktu 31 yasindaki Tayfur’a 1M Euro bayilmaya.

Rosier - Onur - Masuaku uclu rotasyonu bekler icin yeterliydi.

Sag onde Rasit, Ox, Ghezzal, Semih sol onde Muleka, Rebic- Cenk…

Bu transferden zararli cikacak oyuncular Semih ile Ege olur cunku Tayfur buyuk ihtimalle onlarin dakikalarindan yiyecek.

Salak herif birde tam bize gelmeden once gidip sozlesme uzatiyor, o kadar gelmek istiyorsan sozlesmene madde koydur birsey yap.

Çevrimiçi Samet Demir

Tayfur gelmiş.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1698000460152475659
Madem 1 milyon verecektik baştan neden almadık

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Oo panik transferleri gelmeye başlamış. Ulan zaten sezon başından beri 1 milyon istiyorlar neden o zaman almadınız Tayfur'u?

Bunlar Hazard falan çekecek hakkaten çok korkuyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beno1903

Su herif ne oynadida aldik cok merak ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyi bekledik acaba da opsiyonu kullanmadık. Yönetim aklını okumak imkansız. Kendilerini bu kafayla iyi yönetiyor sanıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih hala sakat mı yoksa başka bir konu mu var?

Çevrimiçi Necmi

Neyi bekledik acaba da opsiyonu kullanmadık. Yönetim aklını okumak imkansız. Kendilerini bu kafayla iyi yönetiyor sanıyorlar.
fiyatı arttırmak için pazarlık yapmışızdır onlarda bir m de direnmiştir 😂

Çevrimiçi Necmi

o zaman kampa gelecekti hazır olacaktı olurmu böyle şeyler prensiplerimize aykırı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı levitate

Semih hala sakat mı yoksa başka bir konu mu var?
anladığım kadarıyla her ikisi de
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

Tayfur, Onur aynı adamlar. Bahtiyar da aynı sadece ofansta biraz daha kaliteli olduğunu umuyoruz. En azından yüzde yüzlerini veren adamlar o açıdan sahada yürümezler fakat ilk 11 e transfer yapamayışımız sıkıntılı. Stopere Nino ya 7 ver getir sonra Tayfura verdiğin paralar kimsenn gözüne batmaz. Şimdi Bahtiyar, Onana, Tayfur 11 milyon euro bir tanesi ilk 11 adamı değil haliyle göze batıyor. Kanada aldığımız 1 dk bile süre alamayan çocuğu saymıyorum bile.

Umut Meraşın artık hiç vasfı kalmadı gönderebilsek bari bir yere.

Çevrimiçi annoca

tayfur iyi oyuncu ben beğeniyorum iş yapar hele ki avrupayla beraber sıkışık bir dönem olacak sonra afrika kupası Türkiye kupası derken çok fırsat bulur. mesele madem alacaksın kampa yetiştirseydin. FO eleştiriyorlar aynısını yapıyorlar. o da transferleri yetiştiremezdi şenol hocanın mucize çıkarmasını beklerlerdi, bunlarda aynı.

Etiketler: