Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6814727 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

beyler sizinle paylaşmak istediğim bir konu var bir yerden beklediğim para vardı o yarın gelecek inş. direk kartal yuvasına gidip vodaofone arena'ya bir tuğla koycam bizim de desteğimiz olsun .Kulübümüze oynanan oyunları hepimiz görüyoruz bir an önce yuvamıza dönmek zorundayız ..

+1903.. ben de bir 100 tl ayırdım bakalım kartal yuvası için.. 3-5 ytong parası :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

onu sayamayiz cok belirgin degil vincin ne zaman gidecegi belki sarkar araliga belli olmaz :D
kabanın bitiş tarihi çok belirgin ama değil mi  :tabe: ilahi..  :lol:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Oktay

Vodafone Beşiktaş formalarının göğsünde, formalar Türkiye’nin dört bir yanındaki Vodafone Cep Merkezleri’nde!
Vodafone, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena ile başlattığı Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını, şimdi de Beşiktaş’ın yeni formalarının göğsünde yer alarak devam ettiriyor.

5 yıl boyunca Beşiktaş'ın yeni sezon formalarının göğsünde yer alacak olan Vodafone, 81 ildeki 1.200'den fazla Vodafone Cep Merkezi'nden sipariş ile forma satışı yaparak, Türkiye'nin dört bir yanındaki taraftarların formalara çok daha kolay ulaşmasını sağlıyor.

Çevrimdışı Efe

kabanın bitiş tarihi çok belirgin ama değil mi  :tabe: ilahi..  :lol:

oda doğru  :lol: :lol: ama ocakta bitecek inşallah bu arada eski açıkta tahtalar kondu beton için son hazırlıklar yapılıyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe biz dün topluca mağlubiyet millisi olduk aramızda bi olmayan sen kaldın  :evillol: :evillol: :evillol:

ben olmayacağım inşallah :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Vodafone Beşiktaş formalarının göğsünde, formalar Türkiye’nin dört bir yanındaki Vodafone Cep Merkezleri’nde!
Vodafone, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena ile başlattığı Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını, şimdi de Beşiktaş’ın yeni formalarının göğsünde yer alarak devam ettiriyor.

5 yıl boyunca Beşiktaş'ın yeni sezon formalarının göğsünde yer alacak olan Vodafone, 81 ildeki 1.200'den fazla Vodafone Cep Merkezi'nden sipariş ile forma satışı yaparak, Türkiye'nin dört bir yanındaki taraftarların formalara çok daha kolay ulaşmasını sağlıyor.
Cep merkezlerinde formaların bedenleri ornek olarak olursa artık forma almama bahanesi kalmaz kimsenin
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Türkay

Valla bizim Kastamonu da bile gördüm ben hayatta gelmez sanıyordum buralara. Helal olsun be Vodafone iyi ki sponsorumuz olmuş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 19:43:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
eski açıkta temizliği de yapıyolar şu eski açık-numaralı birleşimini de biraz yükseltseler belini kırmış olucaz kaba inşaatın, yeni açık mı: obitaşa güvenimiz tam onlar hallederler ama artık tabla iskelelerini de kursalar iyi olacak yoksa @Efe abi'ye mahcup olucam  :D :evillol: :)

Vodafone destek paketine üye olalım farklı hat kullanıyorsak arkadaşlarımızın telefonlarından gizlice sms atalım. BJK5 yaz 1903'e gönder  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 19:52:43
Vodafone destek paketine üye olalım farklı hat kullanıyorsak arkadaşlarımızın telefonlarından gizlice sms atalım. BJK5 yaz 1903'e gönder  :busted_cop:
hadi hemen bir kampanya yapalım herkes atsın atanlar da yazsın buraya ,
 edit : +1 yaptım ben
edit 2 : ( içim acıyo hala dünkü maçtan sonra düzelemedim )
edit 3 : EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

eski açıkta temizliği de yapıyolar şu eski açık-numaralı birleşimini de biraz yükseltseler belini kırmış olucaz kaba inşaatın, yeni açık mı: obitaşa güvenimiz tam onlar hallederler ama artık tabla iskelelerini de kursalar iyi olacak yoksa @Efe abi'ye mahcup olucam  :D :evillol: :)

bitmez bitmez :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

Kasım sonunda bitmesi imkansız abi :tabe: Aralık ortasında bile zor hatta ama en erken aralık ortası biter :)

Çevrimdışı sallapati

Çiçekler tüm tablaları bitirmiş gibi... o yırtığı rekor sürede yapacaklarını düşünüyorum.. 4 kat hızlıca çıkacak

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 20:11:11
Kasım sonunda bitmesi imkansız abi :tabe: Aralık ortasında bile zor hatta ama en erken aralık ortası biter :)
bir umuttur bizi yaşatan be anıl'ım imkansızı istemesek Beşiktaş'ı tutmazdık  :icool: :bandit:

Çevrimdışı Efe

45 gün vermiştim 15 aralık son gün tablalar için yoksa kullanma tarihleri geçer benim sigortalar atar  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

KONU DIŞI :

Destek verelim..

Beşiktaş IF - VEF Riga

5 Kasım Çarşamba 19:45 Akatlar İntegral Arena
Biletler:
Tam : 20
Öğrenci :15

Güzel bir maç olacak ve farklı skorla galip geleceğiz.

Bilet almak için;

http://www.biletix.com/etkinlik/RB217/TURKIYE/tr

Çevrimdışı Efe

Çiçekler tüm tablaları bitirmiş gibi... o yırtığı rekor sürede yapacaklarını düşünüyorum.. 4 kat hızlıca çıkacak

çıkamaz tablaların mukavemet kazanması lazım 1 tabla attıktan sonra biraz bekleyecekler çıkmak için 3.tablayla parelel gider :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

çıkamaz tablaların mukavemet kazanması lazım 1 tabla attıktan sonra biraz bekleyecekler çıkmak için 3.tablayla parelel gider :ok:

@Efe o zaman Çiçekler bu ay sonu itibariyle kalıpçılarının %80ini işten çıkarmak zorunda haksız mıyım? iş kalmadı yapacak çünkü

Çevrimdışı Efe

@Efe o zaman Çiçekler bu ay sonu itibariyle kalıpçılarının %80ini işten çıkarmak zorunda haksız mıyım? iş kalmadı yapacak çünkü

hayır sütunlar 3.tabla ve testere kirişlerin kalıplaması yapılacak daha işler bittikçe işçi sayısıda azalabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

hayır sütunlar 3.tabla ve testere kirişlerin kalıplaması yapılacak daha işler bittikçe işçi sayısıda azalabilir :)

ay sonuna yırtık hariç tablalar biter.. yırtıkta da 2. kata çıkılır bence..  o zaman sütunlar için çok fazla kalıpçı tutulması gerekmez bence.. sütunlar zaten ağır ilerliyor... ama sütunları ve testere kirişleri hızlandıracağız derlerse bilemem

Çevrimdışı asi_kartal

Hakeme 8.2 puan vermisler  :s20: Sinirim 2 kat daha cikti her sene ayni seyler yok arkadasim bu saaten sonra her sey mubah.  Adaletin bittigi yerde anarsi baslar..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı sallapati

Obitaşın sütunları tek seferde kalııplaması iyi oldu.. işleri hızlandırıyor bu