Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6838077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal_21

kredi ile ilgili bilgiyi nerden aldığınızıda öğrenebilirmiyiz nerden çekilmeye çalışılmış onaylanmadığı haberi nerden alınmış ?

Peki ben şöyle sorayım o zaman..kredinin alındığı haberini duyanimiz var mı? Basindan takip ettigim kadarıyla bankaların temimat istemesinden dolayı sonuclandirilamiyor..hatta geçen faik cetinerin programini izliyordum baskanin 60 milyon dolar olsa stadi marta bile yetistirirm dedigi söylendi cetiner tarafindan

Çevrimdışı arda

kredi ile ilgili bilgiyi nerden aldığınızıda öğrenebilirmiyiz nerden çekilmeye çalışılmış onaylanmadığı haberi nerden alınmış ?

Bende okumuştum onu fotomaçta
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı AhmetY

Ben forumun sessiz takipcilerindenim yorum yazmasamda tüm fotolari takip ediyorum. Gerek kulübe yakin kişilerin söyledikleri gerekse benim gozlemlerim gerekse de başkanın pek iyimser sayilmayan söylemlerinden edindigim izlenim bu şekilde. Umarim ve dilerim ben yanilirim

Tam 1 sene önceki resmi aşağıdaki linkte ve senin demene göre bu stat 2016 ocakta bile bitmeyecek :D yok sen kaygılanma ümitsizliğe kapılma ben bu stadı inşaatın yıkımından beri takip eden birisi olarak 2-2,5 ay sonra kabasının biteceğine garanti verebilirim inşaattan pek anlamasam da. Ama senin dediğin tarihe kadar gecikmesi imkansız içini ferah tut :)

https://pbs.twimg.com/media/BX1BGTKIQAAMTMx.jpg

Çevrimdışı arda

Peki ben şöyle sorayım o zaman..kredinin alındığı haberini duyanimiz var mı? Basindan takip ettigim kadarıyla bankaların temimat istemesinden dolayı sonuclandirilamiyor..hatta geçen faik cetinerin programini izliyordum baskanin 60 milyon dolar olsa stadi marta bile yetistirirm dedigi söylendi cetiner tarafindan

Aynen bende izledim o programı rok da telefonla bağlanmıştı
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı AhmetY

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27252977.asp   şöyle de bi haber okumuştum ne kadar doğru bilemem.

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı arda

Birde Murat Bozanak haberi vardı stadla ilgili bulursam atarım

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı Serkan7738

fotomaç hürriyet milliyet gibi Beşiktaş düşmanlarının Beşiktaş'ın kuyusunu kazmaya çalışan renkli basının söylediklerine itibar etmeyiniz şu anda bu ülkede kredi alabilecek tek takım Beşiktaş çünkü geleceği var karşılığında varlık olarak gösterebileceği bir stadı var bu tarz haberlere başkandan duymadığınız sürece itibar etmeyin başkan zaten istediği zaman kredi alabilir ama asıl amacı kredi kullanmadan bu stadı yapmak olduğu için şuan o yola başvurmadı reddedilme falan sözkonusu olamaz yani. ha klüpte çok yakın bir tanıdığınız vardır mali işlerin içinde olan ondan kesin duyum almışsınızdır doğrudur ona bişey diyemem ama fotomaç hürriyet gibi gazetelerin haberlerine itibar etmeyin
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 16:04:49 Serkan7738 ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

700 milyon lira borcun var
Uefa ihtarı çekti

Kredi almak kolay mı Allah Aşkına..

Beşiktaşın mali yapısı göründüğü kadar iyi değil..

Krediden önce yönetim satttığı locaların parasını alsın yeter..

Locaların parasının büyük çoğunluğu halen alınamadı. Yer ayrılmış beyfendilere ama para desen henüz yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

70 kusur cekicektik olmamıstı yurt dısındaki bir bankadan 70 olmuyorsa diğerleride olmuyor cok normal

derbi zemininin son hali

http://www.ntvspor.net/haber/ana-sayfa/116085/derbi-nasil-bir-zeminde-oynanacak
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 16:13:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Nerden gelecek 1milyon euro Stat ve öndemeler için ilaçtır... Onun için hafta sonu ve perşembe günü olimpiyatı 40 bin ve üstü doldurmamız şart... ayrıca tarftarlar forma vs eşyalar alması da buna katkı olur... Statımız hiç durmadı sürekli işçiler çalışıyorlar betonlama hem demirleme durmadan işliyor... Statta Çiçekler Obitaş Alacalı bunlar dışta İçte Loca işler elektrik ve yerler için işçiler çalışacak ve çalısıyorlar bunlara ödeme lazım... Stat 1,5 ay sonra 1 yılını dolduruyor... Onlarca harfiyat onlarca sıkıntı durumdan sonra aynı yerde stat olması başarıdır...

Çevrimdışı Coupe

Günlük fotoğraflar yerine aylık fotoğraflara bakmak lazım.

Çevrimdışı pascal_21

Nerden gelecek 1milyon euro Stat ve öndemeler için ilaçtır... Onun için hafta sonu ve perşembe günü olimpiyatı 40 bin ve üstü doldurmamız şart... ayrıca tarftarlar forma vs eşyalar alması da buna katkı olur... Statımız hiç durmadı sürekli işçiler çalışıyorlar betonlama hem demirleme durmadan işliyor... Statta Çiçekler Obitaş Alacalı bunlar dışta İçte Loca işler elektrik ve yerler için işçiler çalışacak ve çalısıyorlar bunlara ödeme lazım... Stat 1,5 ay sonra 1 yılını dolduruyor... Onlarca harfiyat onlarca sıkıntı durumdan sonra aynı yerde stat olması başarıdır...

Stadin su hali kesinlikle basaridir bunca imkansizliga rağmen. Ama bugüne kadar loca satışları ve insaat isi yapan yoneticilerin gayretiyle yürüyen bir insaattan soz ediyoruz.evet inşaat hic durmadi ama isci saysinda surekli dalgalanmalar yaşandı. Siz gereken para olmus olsaydı yonetimin iscilere 1 aya yakin bayram tatili yapmalarina izin verecegini mi düşünüyorsunuz hersey imkansizliktan..besiktasin mali durumu ortada evet ama ne yapıp edip bir sekilde kaynak bulunmalı kredi konusunu bu yuzden önemsiyorum

Çevrimdışı Serkan7738

Stadin su hali kesinlikle basaridir bunca imkansizliga rağmen. Ama bugüne kadar loca satışları ve insaat isi yapan yoneticilerin gayretiyle yürüyen bir insaattan soz ediyoruz.evet inşaat hic durmadi ama isci saysinda surekli dalgalanmalar yaşandı. Siz gereken para olmus olsaydı yonetimin iscilere 1 aya yakin bayram tatili yapmalarina izin verecegini mi düşünüyorsunuz hersey imkansizliktan..besiktasin mali durumu ortada evet ama ne yapıp edip bir sekilde kaynak bulunmalı kredi konusunu bu yuzden önemsiyorum

bilmediğiniz arka planda çok şey var, biz obitaşa çiçeklere şaka yollu sataşıyoruz ama fedakarlıkları gerçekten büyük aynı zaman banka harici başka desteklerde var inşaat bu noktaya geldikten sonra herhangi bir durma olmaz zatenbirgün mabet ile birebir konuşmalarımıza katılırsan gerçekleri öğrenebilirsin ben öğrendiğim zaman obitaş ve çiçekleri en az Beşiktaş kadar sevmeye ve saygı duymaya başladım. Biz stad bitene kadar elimizden ne geliyorsa destek vereceğiz stad bittikten sonrada kalan borçları kapatmak için destek vereceğiz ozaman daha kolay olacak borcun erimesi

Çevrimdışı ozan062

üyelikleri baskan kabul etmeye baslamıs müjdemizi verelim:))

stadın finansman olarak S seklinde gittiğini yazan bir ustat vardı oda demiştiki insaatın ortasında cok gereklilik yok ama sonunda fazlasıyla sıcak paraya ihtiyac olacak demişti hakikaten de oyle esas iş simdi baslıyor..

yarın baskan 14:00te umraniyede basın toplantısıda yapıyormus azize gecen hafta yaptı bize op duzenlendi simdi biz yapalımda işi dengeleyelim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

@MURAT eline sağlık ben de 40 tane falan çektim mabetten çok dik fotoğraflar geliyor. Twitter'da takip edin bence biz gördük Zeki ile süper olmuş

Çevrimdışı Serkan7738

gördüğüm kadarıyla obitaş 2 ekip halinde bölünmüş, ekibin biri sağa doğru tablalarla uğraşıyor biriside testere ve sütunları yükseltmeye çalışıyor kamera açısına göre sağdan sola doğru bir iş planı var şuan numaralı birleşimindeki tabla betonlanıyor daha sonra o ekip tam ortadaki 2.kat tablaya geçecek kapalı birleşimindede ekibin biri sütunları sağa doğru göürüyor diğer ekip kapalıdan numaraıya doğru testere imalatı yapıyor basit ama sistemli gibi geldi bana @Efe senin düşüncelerin nedir bu konuda

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Merhaba karakartallar
Fener ve partizan maçları için satılan biletler hakkında bilgisi olan varmı acep..Ne kadar satıldı?

Çevrimdışı Serkan7738

Merhaba karakartallar
Fener ve partizan maçları için satılan biletler hakkında bilgisi olan varmı acep..Ne kadar satıldı?

2 maçlık kombineler var forumun diğer bölümlerinde ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz bu konuda yada resmi sitede

Çevrimdışı Serkan7738

Merhaba karakartallar

hatta linki buldum

http://besiktasarena.com/index.php?topic=948.new

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla obitaş 2 ekip halinde bölünmüş, ekibin biri sağa doğru tablalarla uğraşıyor biriside testere ve sütunları yükseltmeye çalışıyor kamera açısına göre sağdan sola doğru bir iş planı var şuan numaralı birleşimindeki tabla betonlanıyor daha sonra o ekip tam ortadaki 2.kat tablaya geçecek kapalı birleşimindede ekibin biri sütunları sağa doğru göürüyor diğer ekip kapalıdan numaraıya doğru testere imalatı yapıyor basit ama sistemli gibi geldi bana @Efe senin düşüncelerin nedir bu konuda

Sıralama acisindan numarali yeni acik en son bitecek soldan saga gidiyorlar kapalidan numaraliya dogru yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

@ysariusta senin fotoları bekliyoruz kardeşim.@MURAT abinin fotoların üstüne iyi giderdi
İsmet Yarkın ONUR