2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1979588 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi blackeagle35

Orayı da çok arttıramayız. Savunmanın gerisine atılan tüm toplar canımızı yakar. Bizim sorunu TFF nezdinde çözmemiz lazım.
Mesut'la Ferdi'yi transfer edelim çözüm o olabilir.

Çevrimdışı kaan1903

Sol bek
Yerli stoper
Yabancı Stoper
Merkez Orta Saha
Bir de şu genç Can Bozdoğan ı çözmek lazım Salih ile rekabete girsin.

Çevrimiçi tolga1903

Gedson olmuyorsa şu fernando'yu tutup getirsinler kaan olmuyorsa da acil bir yerli stoper bakılması lazım ufaktan umut meraş'ı da yoklamak gerekiyor bu yabancı sınırı en çok bizi vuracak belli oldu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi 38life

Seneye sahada 4 yerli oyuncu bulundurmak zorunda olacağız. Vida seneye 33 yaşında olacak. Wellinton yetersiz. O bölgeye 2 tane sağlam yerli stoper getirmeliyiz. Para-limit vs. nasıl halledilir orasını ben bilmem. Ama bu yapılmalı. Kaleci + savunma dörtlüsü oyunda mecbur olunmadıkça değişiklik yapılmayan mevkiiler. O yüzden bu bölgede ne kadar yerli bulundurursan maçlarda o kadar hamle şansın olur. Orta saha ve forvette toplam 2 yerli bulundurursan oyuna hamle şansın falan kalmaz. O yüzden bence stopere bu sene 1 seneye 1 sağlam yerli oyuncu alıp tandem kurulmalı. Kaan Ayhanı her ne kadar çok beğenmesek de çok mevkiili olması yüzünden baya elimizi rahatlatır. Stoperde sırıtırsa farklı formüller bulunur vs.
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Gedson olmuyorsa şu fernando'yu tutup getirsinler kaan olmuyorsa da acil bir yerli stoper bakılması lazım ufaktan umut meraş'ı da yoklamak gerekiyor bu yabancı sınırı en çok bizi vuracak belli oldu
bu acele niye hemen gelip karagümrük maçınamı çıkacak
zaten milli ara giriyor geniş zamanımız var
anlamıyorum fernandonun esas mevkisi 6 numara direk sekiz oynayanı istemek varken yan mevkisi sekiz olanı neden istiyoruz
transfer sezonunun başından beri yerli stoper diyorum akıllarına bitmesine 20 gün kala geldi
rıdvanla olmaz diyorum milletin bu maçımı beklemesi lazımdı bunu görmek için
yaşı genç deniyor 20 yaşında pozisyon bilgisi almamış biri bundan sonramı alır

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

bu acele niye hemen gelip karagümrük maçınamı çıkacak
zaten milli ara giriyor geniş zamanımız var
anlamıyorum fernandonun esas mevkisi 6 numara direk sekiz oynayanı istemek varken yan mevkisi sekiz olanı neden istiyoruz
transfer sezonunun başından beri yerli stoper diyorum akıllarına bitmesine 20 gün kala geldi
rıdvanla olmaz diyorum milletin bu maçımı beklemesi lazımdı bunu görmek için
yaşı genç deniyor 20 yaşında pozisyon bilgisi almamış biri bundan sonramı alır

Acele şundan bizim zamanimiz var da oyuncu kaçabilir yarın ilk tercih olmadığını bilen oyuncu bizi niye beklesin son dakikaya kadar? Hoca gedson'un ismini verdi açıkça ama benfica yan çizip duruyor ne istiyor belli değil keşke beklediğimize değse. Rıdvan ise böyle değildi abi sen de biliyorsun geçen sene sakatlanana kadar gayet iyiydi durumu oynamaya oynamaya çok geriye gitmiş korkum caner'i tutup getirmeleri allah esirgesin

Çevrimiçi Samet Ç

Bu oyuncu Türk sayılmıyor diye biliyorum.
Mesut sayılıyor buda sayılır

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

mesut karardan önce alman milli takımını tercih ettiği için türk statüsünde bu 2019 da a milli olmuş

Çevrimiçi Necmi

Acele şundan bizim zamanimiz var da oyuncu kaçabilir yarın ilk tercih olmadığını bilen oyuncu bizi niye beklesin son dakikaya kadar? Hoca gedson'un ismini verdi açıkça ama benfica yan çizip duruyor ne istiyor belli değil keşke beklediğimize değse. Rıdvan ise böyle değildi abi sen de biliyorsun geçen sene sakatlanana kadar gayet iyiydi durumu oynamaya oynamaya çok geriye gitmiş korkum caner'i tutup getirmeleri allah esirgesin
rıdvan aynen böyleydi ben geçen senenin başından beri söylüyorum bunu
oyuncuyu satmak istiyor benfica son ana kadar beklemesi normal satamazsa kiralayacak
bizde onu bekliyoruz oyuncu bir yere kaçmaz beşiktaşda oynamak için ölüyor
yabancı kontenjanımız var ikisinide alabilirler maliyeti düşük olacak nasılsa
aklıma geldi fernando stoper oynarmı acaba :alala: josefide yedekler

Çevrimiçi Samet Ç

mesut karardan önce alman milli takımını tercih ettiği için türk statüsünde bu 2019 da a milli olmuş
Saçma ama şaşırtmadı

Çevrimdışı yaço58

türk statüsünde oynayamaz
abi mesut ferdi nasıl oynıyorsa buda oynar saçma sapan işler birde bize acil 8 lazım atiba olmadığı zaman salih josef alex olmuyor gibi durdu sahada orta sahayı rakibe verdik değişiklikten sonra8 ve kaan çok kritik bu arada rıdvan ve töre geriye gitmişler

Çevrimiçi MUSTAFA_

Onun siyasi bağlantısı var. Siyasi görüşü açık. Aynı kefeye koyamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ardiles

Gedson transfer edilsin isterdim ama Batshuayi Larin Ghezzal Teixeira dörtlüsünün arkasında üç tane Atiba lazım. Fernando daha doğru transfer olur. İleri dörtlüde oynayan arkadaşlar 8 no top getirsin diye beklemesin, gitsinler kendi toplarını geriden alsınlar.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

hmmmmmmm yerli sayılır mı bu
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi MUSTAFA_

hmmmmmmm yerli sayılır mı bu
Alman milli takımını seçmediği için yerli sayılıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

alexin fiziğini nerden gördün dan dun oyunu oynandı zaten
salih ortadan kaybolmuş ileri top gelmiyor nsakala çıktıktan sonra ileri komple oyundan düştü
yoksa yorulmuş rakibe karşı ben çıksam fiziğim yeter geç girdiler oyuna en kötü ikinci yarı onlarla çıkmak lazımdı
eli ayağı dolanıyordu alexin

Töre de aynı şekilde. Nsakala olayından da etkilenmiş olabilirler.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Onun siyasi bağlantısı var. Siyasi görüşü açık. Aynı kefeye koyamayız.
aynı nedenden bizde gökhan inleri yerli oynattık
karardan önce milli olan her oyuncunun yerli oynama hakkı var
karardan sonra milli olanlar oynayamaz
ben olsam hiç birini yerli oynatmam kusura bakmasınlar milli takımı tercih etmeyen insanın
yerli statüde olması doğru değil mesut kendini alman hissettiğini söylüyordu o zaman alman muamelesi görür