2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2166557 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

İspanya basını da yazmış  kale için Vaclik ismi geçiyor dün Sevilla’ya veda etti eğer yabancı sınırlaması aynı kalırsa ki durum öyle gözüküyor önümüzdeki sezon kalemiz yabancı olabilir.

Çevrimdışı Egos

ersinden nasıl bir katkı sağladık🤔
Ersinin kurtardığı bir tane maç yok ama kurtaramadığı çok maç var biz bu sene kalecisiz şampiyon olduk
Şampiyon olduğumuz için gerçekleri sümen altı etmeyin ersin bırak bizi herhangi bir süperlig takımının onuda geçtim birinci lig takımının bile birinci kalecisi olacak seviyede değil çok iyi bir savunmamız var ama onu kaleci çok kötü bozuyor
44 gol yedik arkadaşlar şaka değil hele son haftalar kalemizi bulan her top ya direkten döndü ya gol oldu direkler bile ersinden fazla kurtarmıştır belki ilerde iyi kaleci olur ama işin gerçeği ben o ışığı görmüyorum utku bile bence ersinin bir tık önünde hatalarını fazla kendini gösterme çabasından yapıyor
Ersinin nesi iyi bana söylermisiniz hava hakimiyetimi var sıfıra yakın çizgide çokmu çevik bir kaplumbağa cevikli var ceza sahasınamı hakim ayaklarımı iyi geriden oyunmu kuruyor penaltı atıldığında bize içinizden bir kere bile olsa ersin kurtarır dedinizmi utku kurtarıyor hiç bir özelliği vasata bile ulaşmamış bir kalecinin nesi iyi
Çok acil kaleciye ihtiyacımız var
Mylife atanın tutanın iyi olacak derdi onun teori çöktü atansız tutansız şampiyon olduk😂 ama her zaman kedi pilav yemez

ersin 35 maçta 35 gol yedi, 13 maçı gol yemeden kapattık. fabri, kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdikten sonra, ki bahsedilen sezonda birçok fahiş hata da yaptı, 6 milyona transfer oldu. ersin için ise bu miktarlar kariyerinin başında konuşuluyor. bahsedilen miktar karius düzeyinde bir kaleci için verilen ile aynı; çünkü para bu yaşlarda, tecrübe ve potansiyele ödeniyor.

sen ersin'i şampiyonlar liginde oynat, sadece bir maçta ortalama üstü performans göstersin, kimse diğer karşılaşmaları umursamaz, değerini katlar. iki sene üst üste kalende tut, şampiyonluk al, değerini katlar.

atanın iyi olması yeter, geçen sezon ve gomez'li şampiyonluk buna kanıt. eğer elinde ilk 11 alışkanlığı kazanmış, maaşı düşük, transfer potansiyeli olan bir oyuncu varsa onu mümkün olduğu kadar oynatırsın. yapmamız gereken gol ortalamamızı 2'nin üstünde tutmak. bu ligde kaç tane takım sana karşı açık oynayacak ve kaç tanesi bu açık oyun sonunda iki golden az yiyecek? planlamayı buna göre yapmalıyız.

Çevrimdışı sefaköykartali

Ersin yerine Mert Günok veya Volkan Babacan çöpü gelecekse satılmasın, en azından ŞL de oyuncuyu oynatıp, iyi performans gösterirse şu anki piyasasının 2 3 katı yapmasını bekleyelim. Yapamazsa da şu anki tekliflerin altına düşmez daha bu yaşında. Ama Doğan  gibi genç, potansiyelli yetenekli birisi alınacaksa ve iyi teklif de varsa satılabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru düzgün şekilde "kral çıplak" dedi biri sonunda.Zaman zaman yazmaya çalıştığımı detaylandırmışsın abi.Maalesef Ersin'de Uğurcan,Fabri seviyesine gelecek yetenek görmüyorum.İki maçta kritik dakikalarda karşı karşıya kurtardığı %100 gol dışında bütün sene kocaman sıfır.Hatalı gol yersin nomaldir ama meziyetlerindende gelecek için bir şeyler göstetirsin Rıdvan gibi.Misal Rıdvan'da şu an için yeterli değil ama olabilecek meziyetleri oldugunu gösteriyor sahada.Umarım teklif gelir ve  hem para kazanır hemde kaleye olmuş birini koyarız

İki maçta kritik dakikalarda kurtardığı %100 gol katkı sayılmıyor demek, enteresan cidden.  :D :D

Fabri dediğiniz kaleci 27 yaşına kadar doğru düzgün kaleye geçmedi,

Adı geçen Mert Günok 30 yaşına kadar yedek kaleciydi.

20 yaşında her maç oynayıp şampiyonluk yaşayan kaleciyi beğenmiyorsunuz.

Uğurcan daha yetenekli olabilir, ne yapalım. Gidip 20 milyon verip Uğurcan'ı alabilecek misin? Yok.

2.5 - 3 milyon Euro maaşla isimli bir kaleci alabilecek misin? O da yok

Gerçekten çok enteresan. Biri Larin'i eleştirenlere karşı savunurken, bir sonraki mesajında Ersin'i gömer, öteki maaşından dolayı Vida'yı gömer.

Garip cidden.

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2021, 11:25:02 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Uğuncan dediğiniz kaleci 23 yaşındayken, Transfermarkt değeri 1.5 milyondu.

Ersin henüz 20 yaşında ve Transfermarkt değeri 5.5 milyon Euro.

Elimizdekinin kıymetini bilmek lazım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu arada Uğuncan dediğiniz kaleci 23 yaşındayken, Transfermarkt değeri 1.5 milyondu.

Ersin henüz 20 yaşında ve Transfermarkt değeri 5.5 milyon Euro.

Elimizdekinin kıymetini bilmek lazım.
Kaleci konusunda bende cok kararsizim, ersin üstüne koyacaksa ve büyük paralara gitmeyecekse bencede kalsin uzun yillar kalemizi korusun. Ugurcan ve altayin ilk sezonlarinida unutmamak lazim, ne elestiriler ve tepkiler almislardi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı annoca

ersinin yaşı unutuluyor malesef. üstüne 1-2 tık daha koysa yıllarca kaleci aramayız.

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin'in yerinde ben olsam burada bir dakika durmam giderim.

Bence Ersine çok büyük haksızlık ediliyor. Puan durumunda önde olduğumuz rahat dönemde en az 6-7 maçta çok kritik anlarda bire birleri çıkardığını hatırlıyorum. 5 senedir penaltı kurtaran kalecimiz yokken bu sezon penaltı da çıkardı. Yediği gollerin bazılarını über kaleciler yemezdi evet ama 2001 doğumlu 19 20 yaşında şampiyon takımın kalesini korudu 13 kaçta gol yemedi. Üstelik ilk yarıda derbilerde de baya iyiydi. Fener derbisinde aşırı iyiydi. Altay gibi çok öne çıkmak zorunda kalmadı çünkü Konya maçı dışında rezil savunma yaptığımız maç sayısı bir elin parmağını geçmez. Ki geç en sene sonunda fener taraftarı altay as kaleci olamaz gitsin diye yeni kaleci bakiyordu. Bence Ersin bizim gibi önde oynayan büyük takımlar için uygun profilde bir kaleci. Son haftalarda takım kötü oynayıp bizi strese soktuğu için "bir topu da çıkar be" tarzı isyanlar edildiğini düşünüyorum. Bariz hatasından dolayı da çok az gol yemişizdir bu sezon. Mert Günok veya Volkan Babacan için asla satılacak bir oyuncu değil. Ha avrupadan iyi teklif gelir, oyuncu da gitmek ister o zaman ayrı.

Çevrimdışı tuncaboylu

ersinden nasıl bir katkı sağladık🤔
Ersinin kurtardığı bir tane maç yok ama kurtaramadığı çok maç var biz bu sene kalecisiz şampiyon olduk
Şampiyon olduğumuz için gerçekleri sümen altı etmeyin ersin bırak bizi herhangi bir süperlig takımının onuda geçtim birinci lig takımının bile birinci kalecisi olacak seviyede değil çok iyi bir savunmamız var ama onu kaleci çok kötü bozuyor
44 gol yedik arkadaşlar şaka değil hele son haftalar kalemizi bulan her top ya direkten döndü ya gol oldu direkler bile ersinden fazla kurtarmıştır belki ilerde iyi kaleci olur ama işin gerçeği ben o ışığı görmüyorum utku bile bence ersinin bir tık önünde hatalarını fazla kendini gösterme çabasından yapıyor
Ersinin nesi iyi bana söylermisiniz hava hakimiyetimi var sıfıra yakın çizgide çokmu çevik bir kaplumbağa cevikli var ceza sahasınamı hakim ayaklarımı iyi geriden oyunmu kuruyor penaltı atıldığında bize içinizden bir kere bile olsa ersin kurtarır dedinizmi utku kurtarıyor hiç bir özelliği vasata bile ulaşmamış bir kalecinin nesi iyi
Çok acil kaleciye ihtiyacımız var
Mylife atanın tutanın iyi olacak derdi onun teori çöktü atansız tutansız şampiyon olduk😂 ama her zaman kedi pilav yemez

Ersin 35 maçta 35 gol yedi, onların da 6 tanesi penaltı.

Akan oyunda 35 maçta 29 gol yiyen 20 yaşında kalecimiz var, daha ne istiyorsunuz?

Kaldı ki o 29 golün en az 6-7 tanesi N'sakala'nın sakarlığından ya da ofsaytı bozmasından dolayıydı.

Adam gibi bir sol bek alırsak, daha da az gol yeriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Elinizdekinin kıymetini bilin Alooooooooo.

Larinin istatistiğini bizim ligde kim yapsa ağzımızın suyu aka aka yorum yapardık. Ersin konusuna girmiyorum bile. İyidir kötüdür adam 20 yaşında full sezon kalesini koruduğu takımda şampiyonluk gördü. Yine tu kaka yapıyoruz.

Yav biraz insaf.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Ersin'in yerinde ben olsam burada bir dakika durmam giderim.

Bende.

Çevrimiçi levitate

serdar dursun union berline gidiyormuş

keşke alabilseydik yazık oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Uğurcan Çakır süper ligde forma giymeye başladığı sezon 17/18 yani yaş 22

6 maça çıkmış 12 gol yemiş 1 gol kalesini gole kapatmış.
Yani henüz ikisini kıyaslayacak yaşta bile değiliz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Muazzam bir sezon gecirdi, talipler az olmasi şaşirtiyor beni, gerci almanlar yas olayina da cok takiliyorlar, 29 yasinda olmasi bir neden olabilir. Bize gelseydi en az bir cenk tosun etkisi yapardi diye düsünüyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı underworld

Kalede devamlılık esastır.
Esas gerçek sınavı seneye verecek.
O zaman büyük kaleci mi yoksa standart mı daha net anlarız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sağbek Aurelio Buta diyorlar, adam mıdır?

Çevrimdışı kaan1903

Ertan yazdı şimdi henüz kararını vermemiş

Çevrimdışı tuncaboylu

Ertan yazdı şimdi henüz kararını vermemiş

Menajeri ateşi harlıyor gibi.

Çevrimdışı yigiter38

Sezon başından beri zaman zaman yazdım....Ersin Wellinton NSakala NKodou yatsın kalksın dua etsin taraftar yoktu maçlarda....yoksa bu çocuklar sezon ortası kaçar gider di....ben Ersin yerinde olsam dakika durmam kaçarım...seneye yerler onu,zaten pusuya yatmış bekliyorlar.
Bizlere kalsa doldur yıldızları takıma....Allah'tan Başkan Yönetim ve Hoca sallamiyor bizi

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Sezon başından beri zaman zaman yazdım....Ersin Wellinton NSakala NKodou yatsın kalksın dua etsin taraftar yoktu maçlarda....yoksa bu çocuklar sezon ortası kaçar gider di....ben Ersin yerinde olsam dakika durmam kaçarım...seneye yerler onu,zaten pusuya yatmış bekliyorlar.
Bizlere kalsa doldur yıldızları takıma....Allah'tan Başkan Yönetim ve Hoca sallamiyor bizi
Bu sezonki seyircisizlik en çok bizim işimize geldi. Aksi durumda sezon başındaki kırılgan takımın üstüne bizim seyircinin de tepkisi eklenseydi ne hoca kalırdı ne takım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tolga1903

İşte Beşiktaş ve hoca faktörü burada dikenli kısımlarını düzelteceksin kafana göre top oynayamazsın. Welinton'u hocası da bir dönem boşa kenara almadı sarı saçlar da gidince düzeldi. Merkezde çok sekmeden oynuyor artık onu kurcalamaya gerek yok. Yanına veya önüne-arkasına alırsın bir adam pahalı olan her zaman daha iyi oyuncu değildir bazen de öyledir bak kararını ver, dengeleri iyi ayarla rekabet oluştur zaten bakılıyor tandeme birileri. N'Sakala'ya bile tarzı yüzünden pek olmuyor diyoruz yoksa bu adamın performansı iyi kendisi de iyi sporcu. Bir Championship takımı 2-2,5M verip takımına koysa memnun kalır. Yerine sana daha uygun tarz güzel adam bulacaksan yaparsın tercih meselesi ben olsam yaparım ama geçen bir stoperden bozma sol-bek haberi çıktı o mesela bizlik değildi.

Larin'e gelirsek bu adam sadece ligde 19 gol atmadı 3 Kupa, 1 ŞL Elemesi, 4 Canada Milli, 7 toplam asist olmak üzere 1 sezonda 34 gole katkıda bulundu. Pandemi olmasa reklamsız 25M deriz gözü kapalı 20 der birkaç kulüp aslına bakarsan bu kadar katkıyı pandemide yapmak daha da önemli bana göre ya neyse.

Biz imkanları çok geniş bir kulüp değiliz bu yüzden değerini bulan şey satılabilir ama her şeyin de bir fiyatı var sen bir malı alın bunu diye ederi altına satmaya çalışırsan o parayı bile bulamazsın.

Tabiki de ederinin altında oyuncu satmaya çalışmak şu an için yapılacak en yanlış şey olur ancak mevcut takımın eksiklerini de göz önünde bulundurarak bir iki oyuncunun iyi paralara transferi elimizi kadroya takviye için çok rahatlatır abi. Anladığımız kadarıyla santrafor bölgesine harcanacak en büyük mesai ve bütçenin de önemli kısmını orası oluşturacak, geri kalan bölgeler için de öncelikle hocayla imzalanıp yol haritasının çizilmesi lazım bir an önce. Sürekli son dakika transferi yapıp ghezzal rosier'de olduğu gibi dört ayağımızın üzerine düşmeyi beklemiyordur umarım yönetim.

Çevrimdışı kaan1903

Potansiyelli yatırımlık stoper sözleşmesi de bitiyor Leo Östigard https://www.transfermarkt.com.tr/leo-ostigard/profil/spieler/367284

Çevrimdışı alimm

Umut Meraş
    Milli maçlarda dengeli performans göstermişti, nsakala'dan daha iyi görüntü verdi..
     Fransaya gitmeden önce de ismi bizimle anıldı. Sözleşmesinin de son senesine girecekken uygun bi fiyata alınabilir...
   Hem Rıdvan'ın önünü kapatmaz hem de ofsaytı bozmaz en azından🥴
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Nsakala ve Welintonu Ersinle aynı kefeye koymam. Ikisi de bu takımda en fazla yedek olurlar, olması gerekir. Hangi şampiyonlukta böyle takımın seviyesini aşağıya çeken, hatalar yapan oyuncular yoktu derseniz ona bir şey diyemem, ismail, tosic, günay, tolga, pedro franco... Her sezon böyle en az 2 oyuncu olur kadroda ve kafadan 5 maçta da başımızı yakarlar. Ama bizim başımızı yakma kotasını 32 yaşındaki Welinton veya 31ine girecek Nskalaya değil, genç Rıdvana, Ersine, Oynarsa Bilale falan ayırmamız gerekir.