Ben hiç hayra alamet görmedim. Bizi rehavete sokmak istiyor gibiler. Ki başardılar herkes başlamış 25 atarız şampiyonuz falan demeye. Sakin olmakta ve kalan 4 puanı almakta fayda var.
Sonuçta derbi bu 3-0dan 3-3 yapıldığını da gördük, ayın şekilde necip monterolu defans hattının bile fb deplasmanında galip geldiğini gördük. Her sonuça açık bir maç.
Katılıyorum. Her yerde Şampiyon Beşiktaş yazıları görüyorum ve bu beni endişelendiriyor. Neyi kazandık anlamadım ben daha. Evet çok büyük avantaja sahibiz ama BİTMEDİ. Gs bizi yenerse ne olacak? Garantisi var mı yenilmeyeceğimizin gs' ye? Yenilmemiz de gayet ihtimal dahilinde. Yani Cumartesi akşamı Fb 2 puan, Gs 3 puan arkamızda olabilir. Sakin kalmakta fayda var.
Ben bu şekilde maç öncesi aşırı rehavete girdiğimiz 2 maç hatırlıyorum yakın tarihte. Birisi D. Kiev maçı. Gruptan çıkarız, Kiev kim ya lafları arasında gitmiştik. 6 tane yedik geldik. Diğeri yine aynı sezon Başakşehir deplasmanı. Adanaspor' u yendikten sonra fark 7-8 puan olmuştu. Biz yine tamam bitti moduna girmiştik. Şampiyon olmaya gidiyoruz diye gittik, 18 dakikada 3 tane yemiştik. Ayrıca rakibimizde ezeli rakibimiz Gs. Onların da son şansları.
Rehavet bize hep ağır travmalar yaşattı. İnşallah futbolcular işin bilincindedir..