Sen herhalde Beşiktaş maçlarını izlemiyorsun. Trabzon ve Antalya maçında iyi top oynamıştık. Kötü oynadığımızı söylemen biraz ezbere konuşmak olmuş. FB'nin de almaması gereken puanları bu maçlarda aldığını belirteyim.
Tum maclarini izliyorum, taraftari olsam da futbolu da izlemeye calisiyorum. Antalya macinda Larin, Boyd, Hasicdi ilerisi, sag bek Necip, Josef yoktu. Kaleyi bulan sutumuz 3, onlarin 4. Trabzon macinda da Rosier'in halt yemesinden golleri yemistik. Dorukhanin kirmizisini kimse tartismadi bile.
Ben hakemleri de savunmuyorum bu arada, dunya standartlarina gore kotuler. FB hakemleri konusmaktan, kendi kadrosunu, oyununu konusmadigi icin bu durumda su an. GS aynisini yaptigi icin avrupaya gidince 4 yiyip donuyor.
Hakemler %40-60 araliginda bir takima yonelik karar verebilirler, bazisi kastidir, bazisi o anki gordukleridir. Ama o oran yuzde 40'in altina dustudunge art niyet aranir. Ben o sayilan maclardan bu hakemle ilgili oyle bir gozlem yapmadim. Varsa kanitin sunabilirsin, incelemekten ve gorusumu degistirmekten gocunmam.