Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 sayilik farki koruyamiyorsak Play Off ta Hemen eleniriz daha güçlü takimlara karşi.
Son saniyede o top sayı olsaydı bu maçı uzatmalarda alırdık.
Lampe yok O gelsin öyle bir kez daha bakalım takıma
Bir şanssızlık tuttu bizi 4 maç yenilgi serisine hazır mısın
lampe niye yoktu bugün :(
Şu stad bitsin futbola yatırım bitmiş olacak yeni bir salon yeni sponsor Bambaşka biyere gelicez ben hocayada güveniyorum birkaç transfer bu seneyi böyle atlatmak lazım C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence önemli olan bu sene iyi olan oyuncuları elimizde tutup istikrar yakalamaya başlamak Böyle her sene sıfırdan kadro kurmakla zor başarı gelir
Aynen bende böyle düşünüyorum çok anlamam basketboldan ama izlemeyi çok seviyorum o yüzden yağızer hocanın gelmesi elonun gelmesi beni heyecanlandırdı açıkçası bugun mağlubiyette nazar boncuğu olsun iyi bir yapılanma şart basketbolda bu salonla sağlam sponsorla olucak inşallahC6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen Karşıyaka o şekilde şampiyon oldu orta seviyede ama sürekli bir bütçemiz olsun yeter çok büyük bütçelere gerek yok.Detmann elimizi bağladı bu sene5-8 arası play offlara girmek gerçekçi hedef olur ancak.
Şu an Aybaba dönemindeki Beşiktaş gibi emekliyoruz daha
Güzel bir benzetme evet gerçekten öyle inancımızı yitirmeyelimC6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru ama Lampenin gelmesi ve Dj Seeley nin yerine gelecek delici ve şut tehdidi olan bir kısa oyuncu ile daha üst seviyelere çıkabiliriz
maçı izleyemedim kaybetmişiz elonuüüğğğğğğ lampe yok birde 2 numarada katkı gelmiyor transfer gelir bu hafta artık
Gonlum hep seniii ariyor neredesin sen ( Maciej Lampe )
Fenerbahçe'yi yeneriz.Yaz kenara
Maçtan sonra sen
Efes maçından önce de öyle diyordunuz.Burdayız bir yere kaçmayız relax.