Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu maçı kaybetmişolabiliriz ama bu kimseyi yanıltmasın. Daha tam takım bile değiliz. Dah bizim ilcımız olacağına inandığımız bir Elanu gelecek Yeni setler öğrenecek takım Daha çok yolumuz var Önemli olan bu dönemde en az kayıpla çıkabilmek
valla 3 te 3 yapmayalımda 3te 2ye razıyım ben birini alsak yeter
Alırız o kadar da ya
yanılmıyorsam @fani madida ve @Kadir Güney gidiyor
arog filmi geldi şimdi aklıma.... cem yılmaza yükleme yapildiği sahne.... MATRİX deki gibi
Çok gereksiz bir erkek basket takımımız var.
@Metiuw3 4 dk.4 dakika önceLigimizin gediklilerinden bir kısa ile ilgileniyoruz. Henüz somut bir adım yok diyede ekleyelim.fikri olan varmı?
git başka yeri trolle arkadaşım
Ne trollemesi be kardeşim ya izlemediniz mi maçı,takip etmiyor musunuz takımı?Ben bıktım vallahi senelerdir bir adım atılmıyor basketbolda.Bir değil iki değil...Feda zamanından beri sabrediyoruz tık yok kaç senedir.Başkan çıkıyor basketbolla yeterince ilgilenmedik diyor.İlgilenmediysen kapat şubeyi nedir yani bu sonuçlarla taraftarı üzüyorsun
Metin abiye soru soruyorum beni yiyor yav. Adam ser verip sır vermiyor
Ahanda ismi buldum.2-3 Güne ortaya haber çıkabilir
bende bişeyler biliyorum da o söylemediği için twitterda yazmıyorum
2-3 aday daha varmıs
Eski basketbolcularımızdan Michael Wright ABD'de aracında ölü bulunmuş.
Bütçe olsa, öyle bir kısa alacağız ki yok.Şartlar zorlanmalı, Yağızer hocanın istediği alınmalı.