Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4072309 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ben baskanin yerinde olsam resmi siteden kapak dolu bir aciklama yaparim.bizim vergilerimizle yapilan stadi bize kullandirmayan kuluplere yutamayacaklari laflar soylerim.yetti artik boyle ligin de boyle futbolun da..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Biz bunlara şampiyonluk kutlamalarını seyircisiyle birlikte yapsınlar çağrısı yaptık ya yazıklar olsun bize. Bu kadar (Küfür Yasak) haysiyetsiz bu fener ilk önce çağrı da bulunuyorsun sonra karı gibi kıvırıp gese versin ondan sonra diyorsun harbiden azize bunları köpek yapmış.
işte öyle bir çağrı yapmayacaksın bu ülkede dostluk,sportmenlik falan hikaye sen yaparsın onlar unuturlar o yüzden böyle işlere girmeye gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

şu trabzonlulara noluyor anlamış değilim trabzondan sonra en çok gs hırpalanıyormuş boşuna demiyoruz bunlara gsyın alt yapısı diye bir de çıkıp birilerinin bizi şampiyon yapacaklarını söylüyor peki madem öyle neden bizim şampiyonluklarımız çalınırken de aynı çıkışı yapmadınız diye sorarlar adama
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Beyler takmayin renklileri.bu hafta melonun yaptigi hareket net kirmizi kartti.hangi spor yorumcusu,hangi hakem ustunde durdu?hicbiri.

Bizim ersanin yaptigi hareket de kirmiziydi yer yerinden oynadi.bu algi yonetimidir.ilk macimizda hakemin tavrini izleyin cok hakkimiz yenecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 14:43:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakkı Yeten'e zamanında servet sunulmuş fener ve gs tarafından 3'er kez hem de. Formayı çıkarmamış kimse çıkartamamış.

Belki de son 20 yıldaki değişimin en büyük sebebi bu işte.

Alpay , Sergen , Oktay , Tümer bunlar da bu kulüpte tam manayla efsane olabilirlerdi. Ama 3 kuruş fazlası için terkettiler. Gittikleri yerde de tuvalet kağıdı muamelesi gördüler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Biz bunlara şampiyonluk kutlamalarını seyircisiyle birlikte yapsınlar çağrısı yaptık ya yazıklar olsun bize. Bu kadar (Küfür Yasak) haysiyetsiz bu fener ilk önce çağrı da bulunuyorsun sonra karı gibi kıvırıp gese versin ondan sonra diyorsun harbiden azize bunları köpek yapmış.
Biz Beşiktaşlıyız böyle bir üslupla mesaj yazmak bize yakışmaz eleştirilerimizi küfür etmeden yapalım heleki başkalarının kusurlarıyla alay etmek bir Beşiktaşlı için hiç yakışık olmayan bir üsluptur bu tip konuşmalar renkli forumlara yakışır biz bu tür şeylerden uzak duralım @Samo1903

Çevrimiçi Samet Ç

Biz Beşiktaşlıyız böyle bir üslupla mesaj yazmak bize yakışmaz eleştirilerimizi küfür etmeden yapalım heleki başkalarının kusurlarıyla alay etmek bir Beşiktaşlı için hiç yakışık olmayan bir üsluptur bu tip konuşmalar renkli forumlara yakışır biz bu tür şeylerden uzak duralım @Samo1903
Abi çok sinirliyim bu konu hakkında. Ayrıca küfür etmedim haysiyet yoksunu demek istedim sistem küfür olarak algıladı sanırsam. Alay etme konusunda haklısın ama gerçekten hak ediyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler takmayin renklileri.bu hafta melonun yaptigi hareket net kirmizi kartti.hangi spor yorumcusu,hangi hakem ustunde durdu?hicbiri.

Bizim ersanin yaptigi hareket de kirmiziydi yer yerinden oynadi.bu algi yonetimidir.ilk macimizda hakemin tavrini izleyin cok hakkimiz yenecek.
Taraftarın taktığı falan yok da. Zoruma giden bir hakem hatasında Beşiktaş şampiyon yapılmak isteniyor algısı. Rakiplerin lehine ne hatalar yaptılar bu ligde ve hiçbirinin tdsi çıkıp maç sonu delikanlıca yanlış karar var demedi bu pozisyonda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 15:07:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Terim efendi şimdi bizim oyunculara kaldı.

Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı maçlar için toplanan A Milli Takım’da, Ömer Toprak sağ baldır adalesindeki yırtık, Hakan Çalhanoğlu sol baldır adalesindeki yırtık, Volkan Demirel belindeki fıtık, Burak Yılmaz ayak bileğinde bağ lezyonu ve kemik ödemi, Mustafa Pektemek ise sol uyluk ön adalesinde yırtık sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 15:08:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer yine Olcay yerine Olcan ile çıkarsa pes diyeceğim artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Abi çok sinirliyim bu konu hakkında. Ayrıca küfür etmedim haysiyet yoksunu demek istedim sistem küfür olarak algıladı sanırsam. Alay etme konusunda haklısın ama gerçekten hak ediyorlar.
dostum biz nasıl stad bizim diyorsak o stadlarda onların oluyor isteriz vermezler ama bunun için küfür etmeye gerek yokki eleştiri düzgün üslupla yapılırsa hedefini bulur küfür hakaret ciddiye alınmaz ve yazanı çirkin gösterir haklıyken haksız duruma düşürür köpek demek bence küfürdür :D yada en azından hakarettir kaldıki bir kulübün taraftarına söylüyorsun ve bunların içinde bir çoğumuzun kardeşi annesi babası yakın arkadaşı var benim ailemdede hatırı sayılır fenerli kitle var çok şükür gs li yok :D hiç bir taraftar topluluğu tuttuğu takım için bu tür hakareti hak etmez eleştiriler saygı çerçevesinde olmalı biz Beşiktaşlıyız farkımız burda belli olur

Çevrimiçi Samet Ç

dostum biz nasıl stad bizim diyorsak o stadlarda onların oluyor isteriz vermezler ama bunun için küfür etmeye gerek yokki eleştiri düzgün üslupla yapılırsa hedefini bulur küfür hakaret ciddiye alınmaz ve yazanı çirkin gösterir haklıyken haksız duruma düşürür köpek demek bence küfürdür :D yada en azından hakarettir kaldıki bir kulübün taraftarına söylüyorsun ve bunların içinde bir çoğumuzun kardeşi annesi babası yakın arkadaşı var benim ailemdede hatırı sayılır fenerli kitle var çok şükür gs li yok :D hiç bir taraftar topluluğu tuttuğu takım için bu tür hakareti hak etmez eleştiriler saygı çerçevesinde olmalı biz Beşiktaşlıyız farkımız burda belli olur
Tamam abi bazen sinirlenince sert çıkışlar yapıyorum. Bundan daha da sert çıkışlar yaparım normal hayatta. Bir kere lisede bir hocaya saydırdığımı bilirim. Neyse herkesten özür dilerim.

Çevrimiçi Necmi

bende bu işi çözemedim Beşiktaşta en beğenilmeyen oyuncu olcay burda bir çok kişi Olcanı alalım diye tutturdu :D son maçta gördüler olcayın olmamasının nasıl etki yaptığını @anilt kulakların çınlıyormu

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam sadece Olcay değil. İlk 11'de çoğunlukla bizim oyunculardan kurması lazım. Galibiyet istiyorsa. Bana göre ideal 11 şudur :

Tolga
Caner
Ersan
Semih
Gökhan
Topal
Oğuzhan
Arda
Töre
Olcay
Umut

Çevrimdışı Anıl

bende bu işi çözemedim Beşiktaşta en beğenilmeyen oyuncu olcay burda bir çok kişi Olcanı alalım diye tutturdu :D son maçta gördüler olcayın olmamasının nasıl etki yaptığını @anilt kulakların çınlıyormu
Gol attığımızda Olcay'da oyunda değildi @Necmi abi :kop::kop:

Çevrimiçi Necmi

Gol attığımızda Olcay'da oyunda değildi @Necmi abi :kop::kop:
bütün her şeyi golemi endeksliyorsun Tolgada hiç gol atmıyor kötü futbolcumu kaldıki bütün gollerimizide olcay atıyor :D bak bir gün maçta çıplak gözle olcayı seyredelim birlikte ben sana topsuz alanda ve defansta ne kadar etkili bir oyun oynadığını göstereyim bu tvde anlaşılmıyor gerçi olimpiyattada anlaşıldığı pek söylenemez ama kesin bir şey varsa direk kaleye yönelen en iyi oyuncumuz olcay bunun ödülünüde attığı gollerle alıyor

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence kimseden stad falan istemeyelim. Şurada oynayacağımız son sezon. Onu da hallederiz hayırlısıyla inşallah

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 17:50:15
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...

kasımpaşanın stadı verdikten sonraki olayları çabuk unutmuşuz yine :D bizim başkan tv de sözleşme fesih nedeni yok şu anda dedi ,1 hafta sonra kasımpatı tarafından sözleşme feshedildi.

Yok yok, hiçbirini unutmadım  :tabe: Zaten sevmeme sebebimin büyük kısmı o olaylar. Ama en azından o aşamaya gelmişiz adamlarla.   :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 17:50:51
  • İstanbul (Kurtuluş)
Bence kimseden stad falan istemeyelim. Şurada oynayacağımız son sezon. Onu da hallederiz hayırlısıyla inşallah
+1903

Çevrimdışı Deniz

Hocam iste sorun orda oynayacagimiz stad yok.olimpiyatin zemini zemin degil koskoca bir yaz hic bakim yapilmamis.o sahada sakat verriz bol bol sezon sonuna sahada adam kalmaz.avil bir yer bulmamiz lazim

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 17:59:55
  • İstanbul (Kurtuluş)
Hocam iste sorun orda oynayacagimiz stad yok.olimpiyatin zemini zemin degil koskoca bir yaz hic bakim yapilmamis.o sahada sakat verriz bol bol sezon sonuna sahada adam kalmaz.avil bir yer bulmamiz lazim
arada bakımını yapılacakmış olimpiyatın. yapılır orada oynarız. kimsenin de ağız kokusunu çekmeyiz .

Çevrimdışı Deniz

arada bakımını yapılacakmış olimpiyatın. yapılır orada oynarız. kimsenin de ağız kokusunu çekmeyiz .
bunlar bakım parasını Beşiktaştan istedi abi 3 milyon.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 18:07:12
  • İstanbul (Kurtuluş)
bunlar bakım parasını Beşiktaştan istedi abi 3 milyon.
stat kirasından düşsünler o zaman  :eyes

Çevrimdışı ilhan mansız

zemin biraz bakımla idare eder hale gelir. 10-15 maç daha idare ederiz. Bi zahmet taraftarda klavyeden herşeyi eleştireceğine maça gelirse olur biter.

Çevrimdışı ilhan mansız

Takımımız lider. Bakalım maça ne kadar taraftar gelecek göreceğiz. Hiçbir bahane kalmadı,biletler ucuz, takım lider, formalar çok güzel, başka ne bahane vardı. :D