Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4069113 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hala şampiyonluk umudu satmaya çalışanlar, jet fadıldır, iyi günler.  :lol:
İvana cım iyi günler sana da . İmza : Concord Fadıl  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Maca ne kadar bilet satilmistir ki?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abi zaten şampiyonluk bekleyen kimse yoktur da stadta protesto edecek kadar da sıkıntılı bir durum yok ortada bence. Takımın yapabilecekleri,Biliç'in yapabilecekleri aşağı yukarı belliydi ve ellerinden geleni yaptılar. Zaten psikolojik olarak çökmeye çok hazır bir yapıdayız bir de protesto falan görürlerse bizimkiler Arena'da fark yerler bir de oradan dalga konusu oluruz.

Güzel kardeşim Bak 16 yaşındasın, gördüğün şampiyonluk 2, hatta 1 ini bence görememişsindir.

Ben 30 yaşıma geldim, gördüğüm şampiyonluk sayısı 6, onun 3 ü üst üste, onuda geçtim muhtemelen kumdan kale yaptığım dönemler.

O yüzden ellerinden geleni yaptıları, aşağı yukarı bellileri bilmem ben.

Çevrimdışı ozan062

Yaş ortalaması çok düşük,çok yetenekli oyuncularımız var.

hiçbirsekilde katılmıyorum

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman Beşiktaş'ın başarılı bir başkanı olamaz. Ama bu 3 yılın olabilecek en iyi başkan adaylarından biriydi teşekkür etmek lazım ama 2016'da Beşiktaş'ı seviyorsa girmesin.

Stadı yaptı mali disiplin olabildiğince getirdi bundan sonrası çok daha büyük iş.

Müteahhite 400 Bin Lira verirsen ev yapacak arsa arar fakir adama verirsen satın alacak ev arar durum bu misal.

2016'dan sonrası başka bir klasman olacak orası bu yönetim için çok büyük gelir.
Israrla söylüyorum 2016'da yine bu yönetim seçilecek ne dersek diyelim ama söylediklerinde haklısın tabi. :)

Y.D adaylığını koyarsa kazanır o ayrı tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Alıntı yapılan: Çağrı - Bugün, 22:51:12

hiçbirsekilde katılmıyorum

Şenol Güneş'i bu yetenekli oyuncuları adam yapar diye istemiyormuydun. Şimdi ne değişti ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Aaaa halen daha Biliç mi tartışılıyor? Biliç öldü eyler Allah rahmet eylesin. Misal Gordon Milne de 2 yıl başarısız oldu ama görev yaptığı süre zarfında şampiyonlukları kıl payı kaçırırken ezeli rakiplerine ne oyun ne de sonuç olarak ezilmedi. Biliç ise Beşiktaşta kalacak hiçbir şey yapmadı Avrupada başarı var mı?Yok...Türkiye kupası var mı? Yok...Ligde şampiyonluğu geçtim 2. cilik var mı? Yok...E o zaman 1 sene Beşiktaşı çalıştırıp gerek aldığı yabancılar (Mrmiç, yankov, Amakachi) gerek Avrupada çeyrek final oynaması gerekse ligde attığı 85 golle rekor kırmasına rağmen Rasim Karanın ve aldığı 13 maçlık seri galibiyetle kıl payı şampiyonluğu kaçıran Brigelin ne günahı var?

Biliç kendine verilen şansı değerlendiremedi basıp gidecek burası deneme tahtası değil...Sorumluluk bende de demedi mi?Hadi uğurlar olsun verdiğin emeklere teşekkür bundan sonraki hayatında başarılar.

Nerde kalmıştık?

Lucescu gelmeli...gelecek...40 kere söyleyerek bu adamı getirteceğiz.

Çevrimdışı Tolga

Aaaa halen daha Biliç mi tartışılıyor? Biliç öldü eyler Allah rahmet eylesin. Misal Gordon Milne de 2 yıl başarısız oldu ama görev yaptığı süre zarfında şampiyonlukları kıl payı kaçırırken ezeli rakiplerine ne oyun ne de sonuç olarak ezilmedi. Biliç ise Beşiktaşta kalacak hiçbir şey yapmadı Avrupada başarı var mı?Yok...Türkiye kupası var mı? Yok...Ligde şampiyonluğu geçtim 2. cilik var mı? Yok...E o zaman 1 sene Beşiktaşı çalıştırıp gerek aldığı yabancılar (Mrmiç, yankov, Amakachi) gerek Avrupada çeyrek final oynaması gerekse ligde attığı 85 golle rekor kırmasına rağmen Rasim Karanın ve aldığı 13 maçlık seri galibiyetle kıl payı şampiyonluğu kaçıran Brigelin ne günahı var?

Biliç kendine verilen şansı değerlendiremedi basıp gidecek burası deneme tahtası değil...Sorumluluk bende de demedi mi?Hadi uğurlar olsun verdiğin emeklere teşekkür bundan sonraki hayatında başarılar.

Nerde kalmıştık?

Keşke gelebilse. :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Nerde kalmıştık?

Hay klavyene sağlık  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Alıntı yapılan: Çağrı - Bugün, 22:51:12

Şenol Güneş'i bu yetenekli oyuncuları adam yapar diye istemiyormuydun. Şimdi ne değişti ?

:icool: :evillol:
ben hiçbir gün burada senol gunes hakkında olumlu konusmadım ki:)) baskasıdır o  :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alper1903

Lucescu'nun geldigini dusunuyorum, her maci arkama yaslanir rahat rahat izlerim

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şike savaşları başlayacak gelecek haftadan itibaren

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Böyle bir başlık atmak lazım

ŞİKE SAVAŞLARI

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben hiçbir gün burada senol gunes hakkında olumlu konusmadım ki:)) baskasıdır o  :bandit:

:lol: :evillol: Valla ya . Sen Şenol Güneş karşıtısın benim gibi. Aşağıda bile yazıyor  :ebebe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Bilic kadar sabredilen yabancıyı zor bulursuzu. 0 başarı ama sabredildi. Adam son haftalar resmen takımı sabote etti. İşine gelmiyordu ingiliz değildi tabi ama gs fb maçlarına lfc maçı gibi hazırlansa şu hafta şampiyonluk kutluyor, cl için nasıl kadro kurmamız gerektiğini düşünüyorduk.

İşin en kötü yanlarından biride taraftar artık kabullenmeye başladı 10 yılda bir sus payı verilmesini. Artık ligden koptuğumuz an seneye bakarız moduna geçiyor millet. Seneyede olamayız. Seneye de yalamaya devam ederlerse azizde geri adım atmazsa gs şampiyon olur borçlarıda yalan olur. Bizde 40 bin kişilik stadın biletlerini zor bela bitirmeye çalışırız. Bu oyuna sahada dur demek istiyorlarsa luce (en kötü şenol hoca) başta olmak üzere kaliteyi 2-3 gömlek üste çıkaracak transferler lazım. Özellikle arkaya. Şu an ki geri dörtlü bursanınkinden kötü.

Lucescu'nun geldigini dusunuyorum, her maci arkama yaslanir rahat rahat izlerim

Sen bide onun dönemini aklı selim şekilde izleyebilseydin keşke.

Hani şimdiki kadromuz çok zayıf ühühü diyenler var ya, o dönem ki kadro ellerinde olsa ağlarlarmış demek.

Tolga-Yasin-Bayram-Tamer-Niyazi-kaan dobra-Eser yağmur-ali cansun-serdar topraktepe-ali eren

Sergenleri tümerleri ilhanları geç, takımı bu yukarıdaki adamlar şampiyon yaptı. Kaan dobra yaptı, niyazi oynadığı maçlarda elinden geleni yaptı hep hazırdı, ha keza yasin sülün tolga doğantez..

Adam herkesi hazır tutuyor, en büyük özelliği bu. Takımın çok iyi olur yada çok kötü farketmez ama hepsi hazır olur..

Çevrimdışı talha

Hacı sende anadan Messi bekliyorsun heralde. :evillol: U21 rezil durumda da U19 ve altında güzel isimler var.Gören lazım ama. BU YÜZDEN AKADEMİNİN BAŞINA TİGANA!! :bandit:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer dönemi ne zaman başlıyor. Luceyi getirmemiz lazım geçin Şenol Güneş'i.

Çevrimdışı eski inönü

Hani şimdiki kadromuz çok zayıf ühühü diyenler var ya, o dönem ki kadro ellerinde olsa ağlarlarmış demek.

Tolga-Yasin-Bayram-Tamer-Niyazi-kaan dobra-Eser yağmur-ali cansun-serdar topraktepe-ali eren

Sergenleri tümerleri ilhanları geç, takımı bu yukarıdaki adamlar şampiyon yaptı. Kaan dobra yaptı, niyazi oynadığı maçlarda elinden geleni yaptı hep hazırdı, ha keza yasin sülün tolga doğantez..

Adam herkesi hazır tutuyor, en büyük özelliği bu. Takımın çok iyi olur yada çok kötü farketmez ama hepsi hazır olur..
Lucescu çok iyi hocaydı ama elindeki kadro da çok çok iyi bir kadroydu gercegi konuşalım. Asıl nispeten zayıf kadroyla Galatasarayda çok buyuk başarılar elde etti özellikle şampiyonlar liginde.

Luce-Zago birlikte gelir zaten gelirse, Yanlarına da ilhan-Üzülmez.. Kaleci antrenörüde cordobayı ikna et getir.

Al sana ekip.

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemi ne zaman başlıyor. Luceyi getirmemiz lazım geçin Şenol Güneş'i.
Ne zaman başlıyor bilmiyorum ama Lucescu'nun gelmesi maalesef imkansıza yakın zaten yüksek ihtimalle yoklanmıştır ama olumlu yanıt vermemiştir.

Şenol Güneş gelecek öyle gözüküyor.

Çevrimdışı Alper1903

8-9 yaslarindaydim, az cok hatirliyorum lucescu donemini. Ozellikle derbileri. 6'da 6 muazzam rakam bu bile her seyi acikliyor.

Lucescu çok iyi hocaydı ama elindeki kadro da çok çok iyi bir kadroydu gercegi konuşalım. Asıl nispeten zayıf kadroyla Galatasarayda çok buyuk başarılar elde etti özellikle şampiyonlar liginde.

Çok çok iyi kadro? Adam romanyanın bilmem ne takımından pancuyu getirdi, takımın yıldızı oldu. Sergen zaten malum.

Cordoba-Ronaldo bunlar yıldız mıydı? Daha doğrusu yıldız olarak mı alındılar. Kadronun yıldız tek ismi vardı zago. O da geçmişinden ötürü.

Güzel kadroydu demeni sağlayan adam lucescu işte onu anlatmak istiyorum. bu ilhan tümer sergen pancu sana maç kazandırır, ama diğerleri sezonu kazandırıyor işte, geride kalanlar. Yani Takım

Çevrimiçi Samet Ç

Ne zaman başlıyor bilmiyorum ama Lucescu'nun gelmesi maalesef imkansıza yakın zaten yüksek ihtimalle yoklanmıştır ama olumlu yanıt vermemiştir.

Şenol Güneş gelecek öyle gözüküyor.
Şenol ile falan gelecek sezon kurtaramayız açıkça söyleyeyim göze hoş gelen futbol oynatır ama oda sonunu getiremez. Açıkçası seneye bazı dengeleri değiştirmek istiyorsak Lucescu'yu getirmemiz lazım. Keza Şenol'un elinde bugün öyle çürük bir kadro yok ama Başakşehir'in altında bir tane büyük maç yapamamış ve bunu da sadece hakemlere ve sisteme bağlamış bir adam kendisi. Böyle devam etmesini istiyorsak alalım Şenol'u seneye zaten yollarız benim için hiç bir sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı Tolga

Şenol ile falan gelecek sezon kurtaramayız açıkça söyleyeyim göze hoş gelen futbol oynatır ama oda sonunu getiremez. Açıkçası seneye bazı dengeleri değiştirmek istiyorsak Lucescu'yu getirmemiz lazım. Keza Şenol'un elinde bugün öyle çürük bir kadro yok ama Başakşehir'in altında bir tane büyük maç yapamamış ve bunu da sadece hakemlere ve sisteme bağlamış bir adam kendisi. Böyle devam etmesini istiyorsak alalım Şenol'u seneye zaten yollarız benim için hiç bir sıkıntı olmaz.
Lucescu'nun gelmesini çok zor gördüğüm için söylüyorum beklentiye hiç girmeye gerek yok bence :)