Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4063270 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Herşey tamam da benim anlamadığım, bu yerel saat, sıcaklık, nem, rakım sadece neden bizi etkiliyor?

Uçak yolculuğu yorucu ise deplasmandan döndüğü gece izinliyim diye Paris'e de gitmeyeceksin o zaman!

İzinli günü ne isterse yapar demeyin, mantık çok basit, senin sorumluluğun antrenmana katılmak değil, antrenmana ZİNDE katılmak.  :ok:

en çok maç yapan takımız hocam oradan yola çıkarak geliyorum bu kanıya
bu da yetmezmiş gibi kendi evimiz yok ve farklı stat farklı şehir kombinasyonları yapıyoruz

gökhan töre konusunda ise beşiktaşlılık açısından evet yapmaması mantıklı gelen ama
insani açıdan bana normal geliyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 18:59:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İyi oyun ile iyi kondisyonu ayırdığımız zaman daha sağlıklı yorum yaparız.

Sivas maçında kondisyon filan yoktu takımda. Veli bile maç kaldıramadı ki 6 gün dinlenerek geldiler.

İyi kondisyon iyi oyun getirmeyebilir ama kötü kondisyon kesinlikle kötü oyun getirir.

Birisi bileklerinize 1 er kiloluk ağırlık bağlasın ve antrenmanların son yarım saatini bununla yapın 1 ay tekrarlayın bir ay sonra en az 15 dk arttırırsınız temponuzu.

Maç içinde aldığınız karbonhidrattan maç öncesi beslenmeye, rejenerasyondan antrenman stiline bir sürü etken var.

5 yıldır aynı şeyler yapılıyor kompadıysa sorun yok demek kadar kolay olsaydı keşke her şey ama değil ki takımlar profesyonellere yılda 1 milyon bütçe ayırıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 19:03:58
  • Beşiktaş / Bodrum
ya da yonetim ne yapsın etsin seneye Önder hocayı getirsin ama bu sefer daha genişletilmiş yetkilerle. Kondisyonerinden transfer edilecek oyuncusuna kadar o karar versin. Bilic sadece işin taktik kısmıyla ilgilensin. Oyuncularını maça hazırlasın, Terzic'le beraber maç taktigini belirlesin, klubeden takımını yonetsin.

Buna zorladığın dakika Bilic istifa eder asla avucunun içine aldırmaz kendini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

zaten İngiltere icin bastiriyor adam, korun istedigi bir goz Allah verdi iki goz hesabi olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 19:09:22
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten İngiltere icin bastiriyor adam, korun istedigi bir goz Allah verdi iki goz hesabi olur

Sırf o değil sadece taktisyen olarak kimse kalmak istemez abi çok düşük profilli adam getirmek gerekir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Zaten bunun için İsmail Kartal gibi bi adam lazım Başkan ne derse onu yapacak biri
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Haklisin @Çağrı ama bence Bilicte bulunmaz hint kumasi degil. Cok abartiyoruz bazi seyleri. Maclari secerek oynuyoruz, karsi takimi nasilsa yeneriz mantigi ile oynuyorlar. Sonucta Eskisehir ve balikesir maclarında kaybedilen 5 puan. Tur atlaidk diye kimse Eskisehir macini konusmuyor. Ama sampiyonluk acisindan o mac cok daha onemliydi. Balikesir macini hic konusmuyorum bile takim yorgundu diyoruz o zmaan ilk yarida 3 tane atacaksin sonra macı rolantiye alacaksin.
Acaba yenebilirmiyiz diye basladigimiz maclarda (ikinci yarida basarili olduk) Liverpool maclari ve Bursa, acaba bizimkiler teknik heyetten futbolcusuna mac mi seciyor diye dusunmekten alamiyorum kendini

Çevrimdışı xenos

Bilici taraftar olarak İngiltere ye ya da bu takımdan ne zaman göndereceğimizi gerçekten merak ediyorum. Mehmet Demirkol da geçen maç önünde bundan bahsetti kendisini daha iyi bir ligde görmek istemesi neden bu kadar tuhaf karşılanıyor.

İnsan hayatta belirli dönemlerde yarattığı ya da eline geçen fırsatlardan maksimumu almaya çalışır ama bunun içinde emek sarf eder ve iyi kötü emeğinin karşılığını almak, görmek ister (eğitim, iş, aile vb.). Yahu bu senin benim kısacası herkes için böyledir.

Bilic bu takımı Avrupa Liginde şaha kaldırırken Süper Lig de sabote mi ediyor, İngiltere için kullan at gibi bir yaklaşım mı sergiliyor ?.

Birisinin kellesini almayı ne çok seviyorsunuz pes doğrusu. Yeri geldiğinde haber1903 şöyle, Yalçın Karadeniz böyle...

Peki burada yazı yazan bizler, taraftar olarak napıyoruz ?. Eskişehir maçından sonra Bilic gitsin₁, Mustafa Pektemek öyle bir sakatlansın ki futbol hayatı bitsin !. Türlüsünden beddua, aşağılayıcı, akıl mantık dışı ne kadar söz varsa gırla...

Kimse eleştirilmez değildir ama bunun da bir adabı üslubu vardır, olması da gerekir. Ekran karşısında göbek kaşırken asıp keserek değil.

Rakip takımlardan, medyadan, şundan bundan önce çuvaldızı kendimize batırarak bence güzel bir başlangıç yapabiliriz.

İyi akşamlar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

felaket tellallığı yapmak istemem ancak bu işin sonu hayır değil.adam 2 haftadır formsuz diye başkan çıkıyor demba ba'nın performansını beğenmiyorum diyor.bu takımın futbol sorumlu şubesi var,teknik direktörü,bireysel antrenörleri var...Sana mı kaldı performans değerlendirmesi.Kimse kusura bakmasın ama fikret orman aziz yıldırımın yolunda tam gaz ilerliyor.Sene sonu başarısız olursa bilic'i yollar olmadı bu saçma yorumlara devam ederse bilic bu klüpte çalışmak istemeyip istifa edebilir ki haklıdır

Ayrıca bilic konusunda ben sezon sonu sözletme uzatmayacağı düşüncesindeyim

Bilic kısıtlı malzemeyle iyi yemekler yapmayı seven bir hoca.EPL orta sıra takımları ve küme düşmeme mücadelesi veren takımlar bu felsefe için fazlasıyla uygun.Alacağı teklifleri mutlaka değerlendirmek isteyecektir.Bu yaz dönemi çok hareketli geçecek,bakalım göreceğiz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 21:38:36
  • Beşiktaş / Bodrum
felaket tellallığı yapmak istemem ancak bu işin sonu hayır değil.adam 2 haftadır formsuz diye başkan çıkıyor demba ba'nın performansını beğenmiyorum diyor.bu takımın futbol sorumlu şubesi var,teknik direktörü,bireysel antrenörleri var...Sana mı kaldı performans değerlendirmesi.Kimse kusura bakmasın ama fikret orman aziz yıldırımın yolunda tam gaz ilerliyor.Sene sonu başarısız olursa bilic'i yollar olmadı bu saçma yorumlara devam ederse bilic bu klüpte çalışmak istemeyip istifa edebilir ki haklıdır

Adam kötü bir tarz ile söylemedi ki bunu.

Bu aralar düşüşte dedi tıpkı senin benim gibi. Kaldı ki o kulüp başkanı. Söylemeye en çok hakkı olan kişi. Onu getiren kişi.

Söylenenden çok uslüp önemli burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Adam kötü bir tarz ile söylemedi ki bunu.

Bu aralar düşüşte dedi tıpkı senin benim gibi. Kaldı ki o kulüp başkanı. Söylemeye en çok hakkı olan kişi. Onu getiren kişi.

Söylenenden çok uslüp önemli burada.

Eminim ki Demba Ba da formsuzluğunun farkındadır.Ancak basına böyle bir açıklama yapmanın oyuncuyu motive edeceğini düşünmüyorum aksine daha da strese sokabilir.Ayrıca Demba Ba'dan öncelikli eleştirilmesi gereken isimler Mustafa'dır,Ersan Gülüm'dür.

Çevrimdışı Çağatay

Bi de mesele şu,
Hani olur ya varsayalim ki sezon sonu bilic öyle yada böyle bi sekilde gitti diyelim, sizce yonetim nasil bi mantalitede hoca düşünür
Yani oyuncu transferi gibi genc ve  parlamaya açık bi hoca mi yoksa deneyimli bi hoca ile mi anlasir bizim yönetim sizce ?
Su ana kadar ki transfer politikamizdan esinlenerek soruyorum bu soruyu.
Yerli yada yabancı mi olur bu hoca
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 21:54:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bi de mesele şu,
Hani olur ya varsayalim ki sezon sonu bilic öyle yada böyle bi sekilde gitti diyelim, sizce yonetim nasil bi mantalitede hoca düşünür
Yani oyuncu transferi gibi genc ve  parlamaya açık bi hoca mi yoksa deneyimli bi hoca ile mi anlasir bizim yönetim sizce ?
Su ana kadar ki transfer politikamizdan esinlenerek soruyorum bu soruyu.
Yerli yada yabancı mi olur bu hoca

Öyle bir durumda yüzde 99 Şenol Güneş ile anlaşırlar. Çünkü ÇEBİ Futbol şubesinin başında ve 1 senedir zaten Şenol Güneş'i istiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

parasını takır takır yatırıyorsa her türlü eleştiriyi yapar seviyeli bir şekilde bugün Ronaldo'yu doğruyorlar 3 maç kötü oynadı diye. :)

Çevrimdışı ozan062

baksanıza sergen bile bu listeye girememiş:)))

bu arada bir besiktaslı yok veya yolu bizden gecende yok...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Öyle bir durumda yüzde 99 Şenol Güneş ile anlaşırlar. Çünkü ÇEBİ Futbol şubesinin başında ve 1 senedir zaten Şenol Güneş'i istiyor.

Şenol Güneş bursa ile uzun süreli bir kontrat yapacak sanırım o gelmez büyük ihtimal.

Çevrimdışı JoseDemba

Oğuzhan bence oyunumuzu çok etkiliyor keza Sosa da öyle ikisi oyundayken topu tutabiliyoruz özellikle Oğuzhan bunu çok iyi yapıyor ilk brugge maçında skoru alırsak 2. maç Cenk oynasın baba dinlensin fener maçına öyle çıksın. Cenk'in iyileşmesi ilaç gibi gelicek bence
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağatay

Peki sence olmasi gerken mi bu
yani mantikli bir hareket olur mu

Bence kesinlille olmaz oyle bir hamle
klubu yine oyuncaga cevirirler...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi blackeagle35

Şenol Güneş gelecekse Bilic hiç gitmesin daha iyi..Geleceğini sanmıyorum gerçi..

Çevrimiçi Samet Ç

Demin maçın hikayesini izledim Lig Tv'de maç sonu Opare anlamsızca hakemin üzerine yürüyor 1-2 adım daha atsa kırmızı görecek Demba sakinleştiriyor. Ardından maç sonu taraftar Olcay'ı üçlüye çağırıyor Olcay yanaşmıyor sonra Demba Olcay'ın kafadan tutup üçlü çektirmeye gönderiyor üçlü çekiliyor Demba Olcay'dan özür diliyor bu takımda yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi. Ayrıca Bilic maç oynanırken rakip takım oyuncuları ile muhabbet ediyor oyuna müdahale etmek yerine sürekli hakemle uğraşıyor. Bir an önce toparlanması lazım bu takım psikolojik baskıyı kaldıramıyor takım içinde kaptan olmamasına rağmen bütün takımı Demba idare ediyor çok ilginç geldi bunlar bana.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 23:33:55 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Demin maçın hikayesini izledim Lig Tv'de maç sonu Opare anlamsızca hakemin üzerine yürüyor 1-2 adım daha atsa kırmızı görecek Demba sakinleştiriyor. Ardından maç sonu taraftar Olcay'ı üçlüye çağırıyor Olcay yanaşmıyor sonra Demba Olcay'ın kafadan tutup üçlü çektirmeye gönderiyor üçlü çekiliyor Demba Olcay'dan özür diliyor bu takımda yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi. Ayrıca Bilic maç oynanırken rakip takım oyuncuları ile muhabbet ediyor oyuna müdahale etmek yerine sürekli hakemle uğraşıyor. Bir an önce toparlanması lazım bu takım psikolojik baskıyı kaldıramıyor takım içinde kaptan olmamasına rağmen bütün takımı Demba idare ediyor çok ilginç geldi bunlar bana.
Maalesef hem saha içi hem saha dışı liderimiz yok bu bir gerçek.

Hem maç içerisinde maça ağırlığını koyan bir oyuncumuz yok hem de saha dışında takımı derleyip toplayacak bir liderimiz yok.

Kaptanlık olayına çok girmek istemiyorum çünkü o sadece biz de değil Türkiye'de hiçbir takımda kalmadı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Kaç gündür bakıyorum sadece hatta 4 haftadır elediğimiz maçta bile eleştrileri kesemedik. Artık içim şişti. Yensekte yenilsek te elesekte eleştri eleştri eleştri. Ne bilim gören sanar ligi 8. bitirecekmiş gibi bir halimiz olduğunu sanır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.