Bilici taraftar olarak İngiltere ye ya da bu takımdan ne zaman göndereceğimizi gerçekten merak ediyorum. Mehmet Demirkol da geçen maç önünde bundan bahsetti kendisini daha iyi bir ligde görmek istemesi neden bu kadar tuhaf karşılanıyor.
İnsan hayatta belirli dönemlerde yarattığı ya da eline geçen fırsatlardan maksimumu almaya çalışır ama bunun içinde emek sarf eder ve iyi kötü emeğinin karşılığını almak, görmek ister (eğitim, iş, aile vb.). Yahu bu senin benim kısacası herkes için böyledir.
Bilic bu takımı Avrupa Liginde şaha kaldırırken Süper Lig de sabote mi ediyor, İngiltere için kullan at gibi bir yaklaşım mı sergiliyor ?.
Birisinin kellesini almayı ne çok seviyorsunuz pes doğrusu. Yeri geldiğinde haber1903 şöyle, Yalçın Karadeniz böyle...
Peki burada yazı yazan bizler, taraftar olarak napıyoruz ?. Eskişehir maçından sonra Bilic gitsin₁, Mustafa Pektemek öyle bir sakatlansın ki futbol hayatı bitsin !. Türlüsünden beddua, aşağılayıcı, akıl mantık dışı ne kadar söz varsa gırla...
Kimse eleştirilmez değildir ama bunun da bir adabı üslubu vardır, olması da gerekir. Ekran karşısında göbek kaşırken asıp keserek değil.
Rakip takımlardan, medyadan, şundan bundan önce çuvaldızı kendimize batırarak bence güzel bir başlangıç yapabiliriz.
İyi akşamlar.