2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 165 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4839881 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Erman1903

ondan sonra hoca istifa tweetleri hoydaa

göreceğiz inş iyi oynar seriye bağlarız

Kimin ne vereceği bilinmez ama sisteme daha uygun olan oyuncu El-Neny idi onu demek istiyorum. İnşallah çok iyi oynayacak, kendisine inanıyoruz.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı enderersoy15

Son transfer ile bizim ve rakiplerin maas dengeleri ne oldu? 2 katimizdan fazla maas oduyor gs. Onlar 2 beraberlikten sonra biterler. Aldiklari oyuncular tamamen avrupa oynamak icin gelenler. O gruota ne oynarlar bakarız.
Bu sene ciddi sikinti yasarlar. 

Fb nin de ne yaptigini anlayamadım. Bizim ise Feda döneminden beri en iyi kadromuzun bu olduğunu düşünüyorum. Gençlik var, kalite var, tecrübe var son olarak sakat da var.  3,4 maclik bir seri yapmamiz halinde taraftar bugun  ne söylediğini unutur.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimiçi levitate

Kimin ne vereceği bilinmez ama sisteme daha uygun olan oyuncu El-Neny idi onu demek istiyorum. İnşallah çok iyi oynayacak, kendisine inanıyoruz.
inşallah

takım puzzle gibi, tek eksik 6 numaraydı, umarım elneny doğru parçadır

üstüne qral fazla sakatlanmadan bu seneyi kapatırsa alırız ligi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

inşallah

takım puzzle gibi, tek eksik 6 numaraydı, umarım elneny doğru parçadır

üstüne qral fazla sakatlanmadan bu seneyi kapatırsa alırız ligi

Alırız bence de, şu renklilere bakıp canını sıkmasın kimse, 2-3 tane iyi adamları olabilir ama biz daha iyi takımız. Hocaları zaten hiç karşılaştırmaya gerek yok.

Çevrimiçi 38life

Abdoulay Diaby videosu hazır.

Diaby aradığımız forvet değil hatta bence forvet bile değil ama onyekuru tarzı iş yapabilecek biri olduğunu düşünüyorum. Sen benden çok daha fazla maçını izlemişsindir senin düşüncelerin ne futbolcu hakkında?

Çevrimiçi 38life

Diaby aradığımız forvet değil hatta bence forvet bile değil ama onyekuru tarzı iş yapabilecek biri olduğunu düşünüyorum. Sen benden çok daha fazla maçını izlemişsindir senin düşüncelerin ne futbolcu hakkında?

İzlemedim :) Yeni İzliyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İzlemedim :) Yeni İzliyorum.
Olumlu bişey söyle gerekirse yalan söyle :D Morale ihtiyacımız var.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

işini görmek istiyorsak kanatta oynatmaliyiz bu adami, forvette yetersiz kalir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Koa_lAA

en önemli nokta iç sahada anadolu takımlarına puan vermemek... rize maçı bu yüzden bende büyük hayal kırıklığı...

kurduğumuz kadrodan türkiye ligi özelinde memnunum..yeterki yeni transferlerden beklediğimiz performansı alalım...

ligin kaderini derbiler değil anadolu takımları belirleyecek... içerde çok dikkatli olmalıyız bu yüzden... dışarıdaki maçlar sıkıntılı... bitek bize değil gerçi herkese sıkıntılı... bu sene her sonuca açık... başarabiliriz... destek şart her koşulda..

belirtmiştim dün rangers-celtic maçındaki rangers taraftarı gibi olmak lazım iç sahada... her düdükte baskı vardı hakeme... benzerini yaratmak lazım...

Çevrimdışı ferdi1903

Hahaha hic güleceğim yokdu, ama dogru demisin

Çevrimiçi 38life

:lol: Az izledim henüz ama ilk izlenimim oyuncunun yetenek konusunda sıkıntısı yok. Rize maçından sonra ve dün satrafordan sonra en önemli eksiğimiz yaratıcı kanat oyuncusu demiştim. Bu ihtiyacı karşılayabilecek bir oyuncu olarak gördüm. Şuanki kanat rotasyonumuz içinde çözüm üretme kapasitesi olan tek oyuncu olacak gibi duruyor.

Çevrimiçi levitate

nibba

beğendim bunu ljajic araya kaçan adam arıyodu aha işte

sanırsam boyd ve lens kesilecek nkoudou-diaby ile devam edeceğiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Forrrrveeeeeeeet ..... ! ! ! :s20: :s20: :s20:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Kapkarakartal

Anlaşılan bu sene Burak, Ruiz ve Vida'ya birşey olmasın diye dua edicez. Güzel planlama kim yaptıysa.

Çevrimiçi 38life

Diaby'nin forvet oynadığı maçlara bakıyorum. Hiçbirinde tek forvet değil. Hepsinde yardımcı forvet.

Çevrimiçi 38life

Bugün içerisinde bir santrafor gelebilir. +1 kontenjanımız var hala ve Diaby kanattaki yaraya ilaç olur santrafordaki yaraya değil. Eğer santrafor alınmazsa felaket olur bu.

Bugün içerisinde bir santrafor gelebilir. +1 kontenjanımız var hala ve Diaby kanattaki yaraya ilaç olur santrafordaki yaraya değil. Eğer santrafor alınmazsa felaket olur bu.

Transferi kapattık biz.

Çevrimdışı worns

Bu oyuncu forvette olmaz. Denersek de Güven'den fazlasını zor alırız gibi. Kanat rotasyonunda katkı sağlayabilir. Lens'in önüne geçer sağ tarafta muhtemelen. Solak olması avantaj.

Santrafor karakterli bir oyuncu bulup getirmek hem de hoca 15 gündür her basın toplantısında ihtiyacı vurguluyorken bu kadar zor olmamalıydı. Takım doğru yoldayken bu kadar önemli bir eksikle yola çıkmak büyük bir idari hata olarak yazılacak.

Ben takımdan belki de en umutlu olanlardan biriyim. Ama Burak'ın olmadığı her maçta santrafor pozisyonunda kara delikle maça çıkmak geçen maça benzer puan kayıplarını arttırabilir. Can sıkıcı bir görüntü. Sıkça sorumluluk vermek zorunda kalacağımız ve aslında potansiyelli bir oyuncu olan Güven için de bu planlamanın kötü olduğunu düşünüyorum. Gelişim gösterebileceği kanat forvet-ikinci forvet gibi rolleri alabilecek dünya kadar oyuncu oldu. Temel meziyetlerine sahip olmadığı santrafor bölgesindeyse sakatlığa yatkın ve yaşlı ilk seçeneğin hemen arkasında bekleyecek.

Anlaşılan bu sene Burak, Ruiz ve Vida'ya birşey olmasın diye dua edicez. Güzel planlama kim yaptıysa.

Herkeste dua etme olayı vardır, yani şuan barcelona da messiye dua ediyordur da göz göre göre lades olmak diye bir şeyde vardır. 50 maç oynancak bu kadar oyuncuya dua etmek??? Burak gibi futbol kariyerinin sonuna yaklaşan ve sakatlıklarla boğuşan birine dua etmek???? İhtimalleri en aza düşürüp sonra dua edilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

bence gecici olarak oraya koyup Burak geldikten sonra saga ceker n'koudu ve diaby olur

Çevrimiçi sEuL

Mevcut kadrodaki orta saha oyuncularimiz - Necip, Dorukhan, Oguzhan, Ljajic, Atiba, Elneny, Muhayyer!

Ljajic disinda kreatif oyuncumuz yok! Kagit uzerindede orta sahamiz cok zayif kaliyor.

Yonetim kendi ayagina sikiyor, orta sahaya transfer yapilmazsa ilk devre sonunda lige havlu atar sezonun geri kalanini yonetim/hoca istifa tezahuratlari ile geciririz. Goz gore gore bir sezonu daha heba ediyoruz, inanamiyorum.