Peki kaç kişi bu oyuncular gelirken yapmayın bu paralara bu oyuncuları almayın dedi. Kadrolar dizildi önlü arkalı. Transfer şampiyonu olduk ama şampiyon olamadık.yd dönemi gibi çıldırt bizi başkan moduna geçtik. İşler sarpa sarınca fikret orman yaptı. Burada bir çok kişi şampiyonlar ligi geliri şu kadar kadroyu büyütmeliyiz diyebir görüş içerisindeydi.saçılan paralarda pek sorun edilmiyordu. Sorun başarılı olamadıktan sonra başladı.bu konuda bir özeleştiri yapabilirmisin mesela.fikret orman suçlu ama bunda bizimde bir payımız var bizde destek verdik veta o dönem doğru gibi geldi hoşumuza gitti vs. Herkes suçu başkasına atıyor. Sen fikret ormana ben şenol güneşe kimi yöneticiye kimi futbolculara. Asıl olan ise her bir unsurun hataları oldu.
Taraftar mı istedi pepe'yi getir diye yada negredo'yu ?
Hoca'nın istediği burak yılmaza veto.Hocanın istediği aboubakar,ba,cenk tosun 3'lüsüne veto.
Taraftar da bir oyuncu istemişti instagramdan mesaj yağmuruna tutmuştu.Orman şöyle demişti ; "Taraftar işine baksın transfere karışmasın"
Tek suçlu yönetim tabi benim ne suçum var bize mi soruyor sanki hangi oyuncuyu alırken.
Düzgün transferler yaptığın da ki onları da (erdal torunoğulları yapmıştı) yanlış transferleri tabi ki eleştiricez.
Hemen savunma moduna geçmemelisin abi.