2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260713 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Sercan dikmenin haberine göre Abdullah avcının ekibi belli olmuş.

Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta çalışacağı Teknik Ekibi:

1- Orhan Ak ( Yrdmc ANTRENÖR)
2-Recep Uçar (Yrdmc ANTRENÖR)
3-Haluk Güngör (Kaleci ANTRENÖRÜ )
4-Caner Erol
5-Ekrem Özerk Tufan (PERFORMANS ANTRENÖRÜ)
6-Can Kaplanoğlu(Performans ANTRENÖRÜ)
7-SERDAR KEŞÇİ (MAÇ VE PERFORMANS ANALİZİ)
8-Yasin Sülün
Senol gunesin ekip kac kisiydi
Fazla sakatlik yasamadik bilic donemi ile karsilastirinca
Baytarin gitmesiyle de alakasi oldugu kadar senol gunesin ekipteki ispanyolla da alaykaliydi herhalde

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bir kaç programa baktım renkliler kudurmuş abdullah avcı bize geliyor diye. Doğru bir karar olduğunu anladım tekrardan  :lol: Burak yılmaz örnekleri verilmiş abdullah avcı istenmiyor olabilir ama emre belezoğlunu fenerbahçe taraftarı hasta değildi ilk geldiğinde şimdi 40 yaşında önünde yatıyorlar gelsin diye. Ne zaman renkliler dahil birşeye olumlu konuşursa genelde o bizim için kötü oluyor, ama tam tersi konuşurlarsa iyi oluyor.

Özellikle Rıdvan'ın sürekli Quaresma'yı allayıp pullaması gibi, uzatabiliriz bu örnekleri.

Quaresma gideceksin, yanına quaresmasporluları da al. Git evinde yaşa emekliliğini.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Özellikle Rıdvan'ın sürekli Quaresma'yı allayıp pullaması gibi, uzatabiliriz bu örnekleri.

Quaresma gideceksin, yanına quaresmasporluları da al. Git evinde yaşa emekliliğini.

Gidecek inşallah, Quaresma bunu anlamış olmalı ki quaresmasporluları coşturmak için instagram paylaşımı falan yapmış  :lol: Ama abdullah hoca kesinlikle istemiyomuş, sistemine de uymuyor. Bizi yendiği maçlardada quaresmadan çok faydalanmıştı.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Senol gunesin ekip kac kisiydi
Fazla sakatlik yasamadik bilic donemi ile karsilastirinca
Baytarin gitmesiyle de alakasi oldugu kadar senol gunesin ekipteki ispanyolla da alaykaliydi herhalde
O baytar arkadaşın gitmesi tek başına yeterliydi bence :lol: Belki şenol hocanın antremanlarının hafif geçmesinin de etkisi olabilir.

Çevrimiçi levitate

Kim bu arkadas? Kaynak malum site özel haber

3-3'lük maçta saçma sapan bi karambol olmuştu. orada golü atan arkadaş bu sanırım

iyi oyuncu
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Fikretsporlular ile lensporlu ve senolsiporlular nolcek kendimize mi saklayacaz

Çevrimdışı mylife1903

Gidecek inşallah, Quaresma bunu anlamış olmalı ki quaresmasporluları coşturmak için instagram paylaşımı falan yapmış  :lol: Ama abdullah hoca kesinlikle istemiyomuş, sistemine de uymuyor. Bizi yendiği maçlardada quaresmadan çok faydalanmıştı.
Yaw hep oyle derler sonra avci bir goreyim dedi falan olur
Kampa gelince bakarlar adam calisiyir falan derken virus yayilir

Çevrimdışı ProjectOrigin

Fikretsporlular ile lensporlu ve senolsiporlular nolcek kendimize mi saklayacaz

Ben tribünde Fikret Ormaaaaaaaan ya da jeramayin leeeens diye bağıranı görmedim. Şenol hoca zaten gitti sesler kesildi. Kaldı elde kerejmacılar

Çevrimdışı mylife1903

Ben tribünde Fikret Ormaaaaaaaan ya da jeramayin leeeens diye bağıranı görmedim. Şenol hoca zaten gitti sesler kesildi. Kaldı elde kerejmacılar
Hirsiz burak diye bagiranlar var

Neden ayrim yapiliyor onu anlayamiyorum ben yazdigimda elestiri vardi

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hadi eskiden estetik hareketleri vardı,arada sırada şık goller de atıyordu tamam da şu adamın iki senedir doğru düzgün adam geçtiği kaç maç var?Defans oyuncuları adamın karşısında o kadar rahatlar ki daha pozisyon bitmeden anlıyorsun top kaybedeceğini.Takımda sosa,gomez varken nasıl da efendiydi,uysaldı hatırlasana  :D Bir de şimdiki egoist hareketlerine bak..

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hirsiz burak diye bagiranlar var

Neden ayrim yapiliyor onu anlayamiyorum ben yazdigimda elestiri vardi

Malum kitle değil mi onlar, hani en zor zamanda boykot yapanlar. Quaresma oley diyen de onlar.

Kanserdir, kesilip atılmalıdır.

Çevrimdışı Arthur Dayne

https://www.transfermarkt.com.tr/ajdin-hasic/profil/spieler/522851 Bu arkadaşın hukuksal süreçleri tamamlanmış.Ligin ikinci yarısında avcı şans verirse kanatlar için ciddi bir alternatif olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.transfermarkt.com.tr/ajdin-hasic/profil/spieler/522851 Bu arkadaşın hukuksal süreçleri tamamlanmış.Ligin ikinci yarısında avcı şans verirse kanatlar için ciddi bir alternatif olabilir.
Bir yerde mi yazıyor. Kaynak falan var mı?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

halen kap olmaması beni endişelendiriyor.

Çevrimdışı autopsy

Başakşehir'den çok kişinin adı geçti ama Mahmut ve Visca dışında kimseyi istemiyorum ben. Visca işi zaten zor görünüyor ama Mahmut mutlaka alınmalı şartları uygunsa, çok işimizi görür.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bir yerde mi yazıyor. Kaynak falan var mı?

Ertuğrul Aytek yazdı

Çevrimdışı worns

Teknik ekip konusunda çok bir fikrim yok ama hocanın yıllardır birlikte çalıştığı ekiple çalışmak istemesi doğal. Yönetimin dışarıdan müdahalelerin çok sempatik karşılaşmadım bugüne kadar da. Bilhassa yabancı dili olmayan güneşe guti takviyesi bi acayipti.

Haluk güngörün iyi bi kaleci antrenörü olduğunu düşünüyorum. Yıllardır ibb ve başakşehirde kaleci departmanı iyiydi. Son dönemde babacan ve mert günokta önemli performanslar yakaladı. Yalnız hep yerli kalecilerle çalışmış olması dezavantaj. Karius yetenekli ama pek kolay adam değil. Umarım uyum yakalarlar. Bir de yedek kaleci gerekiyor. Ertaç özbir gelecekmiş sanırım. Rizdeki gökhan akkanı tercih ederdim ama sanırım bonservissiz Ertaç.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Doğruluğu tartışılır ama maksat dedikodu olsun diye yazıyorum;twitterdaki raskolnikov'un dediğine göre avcı,lens ve quaresmayı istemiyormuş.Oğuzhan ve vida'nın özellikle kalmasını istemiş.Umarım doğrudur...

Çevrimdışı worns

Ikili oyunlari iyi mi
Buyuk takim baskisini kaldirabiliyor mu

Defalarca izledim. Çok büyük görevlerin altından başarıyla kalkıyor. Ayrıca oyunun iki yanını da başarıyla icra eden bi yetenektir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Doğruluğu tartışılır ama maksat dedikodu olsun diye yazıyorum;twitterdaki raskolnikov'un dediğine göre avcı,lens ve quaresmayı istemiyormuş.Oğuzhan ve vida'nın özellikle kalmasını istemiş.Umarım doğrudur...
Bu ikisini özellikle isteyen kimse yoktur herhalde  :lol: Lens ve quaresma ikiside bizim kanatımız değil.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu ikisini özellikle isteyen kimse yoktur herhalde  :lol: Lens ve quaresma ikiside bizim kanatımız değil.
Emin misin?  :lol: Benim aklıma biri geliyor da çünkü  :D

Çevrimdışı sozkul

Yaş büyütme operasyonu mu var?

Çevrimdışı sozkul

Başakşehir'den çok kişinin adı geçti ama Mahmut ve Visca dışında kimseyi istemiyorum ben. Visca işi zaten zor görünüyor ama Mahmut mutlaka alınmalı şartları uygunsa, çok işimizi görür.

Bir tek Mahmut yeterli, Visca'ya sıkı para isterler değmez. Paramız yok zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaş büyütme operasyonu mu var?
Yazan kişi işkembe-i kübradan sallamış  :tabe: Ancak devre arası transfer döneminde kadromuza katabiliyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir tek Mahmut yeterli, Visca'ya sıkı para isterler değmez. Paramız yok zaten.
Mahmut da 31 yaşında. Bu transfer de pek mantıklı gelmiyor. Ljubomir Fejsa'yı alabilsek keşke  :tabe:
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2019, 21:51:33 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★