2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259277 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yaptığımız anlaşma 1+1 yıllıktı. Daha sonra da teknik ekipte yer alır büyük ihtimalle  :tabe:
Keşke 40 yaşına kadar oynasa  :) F/P olarak bu kadar verim aldığımız bir yabancı oyuncu yoktur.Şimdiye kadar sadece iki kere formanın arkasına izim yazdırdım;biri delgado diğeri atiba...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke 40 yaşına kadar oynasa  :) F/P olarak bu kadar verim aldığımız bir yabancı oyuncu yoktur.Şimdiye kadar sadece iki kere formanın arkasına izim yazdırdım;biri delgado diğeri atiba...
Atiba gidince anlayacağız ne kadar büyük bir katkı verdiğini bize. İnşallah seneye şampiyon oluruz da öyle bırakır futbolu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Düşük maaşlı fiyat performans oranı yüksek yabancılar konusunda avcıya güvenebiliriz. Yüksek profilli oyuncular zaten herkesin gözünün önünde onlar açısından oyun planı önemli ama bu sene hem rotasyona hem bir kaç mevkiye düşük maaşlı oyuncular isteyeceğimiz açık.

Yola böyle çıkınca bizim yönetim Roco larin mirin filan buluyor. Hem de anlamsız kontratlarla. Avcının bu anlamda cvsi iyi en azından yönetimden daha güvenilir. Epureanu çok düşük maliyetlerle dinamo moskovadan geldi zamanında, rocodan düşüktür yıllık ücreti katkısını karşılaştırın. Visca Bosna Hersek liginden geldi epey gençken. Mossoro bragada filan gözden düşmüştü. Caicara kariyeri Bulgar liginde geçen schalkede de tutunamamış bir tipti (1,5 milyona alınmış ve son seneyi saymazsan pahalı transferlerinden) hatta bir dönem süper yedek olarak iş yapan napolioni yunan ligi orta sıra takımlarında oynayan oyuncuydu. Jojic filan da fena transfer değil. Vaktiyle holmen webo filan gibi gayet iş görmüş adamları ucuza alan da avcıydı.

Kısacası büyük yatırımları enine boyuna düşünmek gerek ama fiyat performans transferleri, rotasyon oyuncuları vs direk avcıya bırakılsın. Bizim yönetim bu işleri pek beceremiyor son dönemde.

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi yönetimde atanmış bu mantığa bakılacak olursak  :lol: Ama şimdi takımı yönetecek kişi teknik direktör. Tabi hani şu alınsın değil listeni sunarsın yönetim bunlardan birini almaya çalışır. Yine karşılıklı fikir alışverişi olur yönetim fikirlerini söyler teknik ekip söyler falan. Ama şimdi atıyorum teknik direktör oyun kurabilen bir stoper istiyorken gidip transferin son gününde oyun kuramayan yavaş bir adam getirirsen bu adam napsın. Çorba oluyor o zaman. Pektemek falan evet bunun çözümü de onu isteyen teknik direktörle uzun süreli çalışacaksın.
Yonetimi atamiyoruz, seciyoruz ve ibra ediyoruz.
Ha kimlerin arasindan kimleri seciyoruz bunlar tartisilir adaylar falan bizim ayibimizdir hatta renkli uyeler falan komple camianin yuzkarasidir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yonetimi atamiyoruz, seciyoruz ve ibra ediyoruz.
Ha kimlerin arasindan kimleri seciyoruz bunlar tartisilir adaylar falan bizim ayibimizdir hatta renkli uyeler falan komple camianin yuzkarasidir
Orası öyle abi haklısın.

Bir kaç programa baktım renkliler kudurmuş abdullah avcı bize geliyor diye. Doğru bir karar olduğunu anladım tekrardan  :lol: Burak yılmaz örnekleri verilmiş abdullah avcı istenmiyor olabilir ama emre belezoğlunu fenerbahçe taraftarı hasta değildi ilk geldiğinde şimdi 40 yaşında önünde yatıyorlar gelsin diye. Ne zaman renkliler dahil birşeye olumlu konuşursa genelde o bizim için kötü oluyor, ama tam tersi konuşurlarsa iyi oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

avcı KAP'ı neden halen gelmedi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir kaç programa baktım renkliler kudurmuş abdullah avcı bize geliyor diye. Doğru bir karar olduğunu anladım tekrardan  :lol: Burak yılmaz örnekleri verilmiş abdullah avcı istenmiyor olabilir ama emre belezoğlunu fenerbahçe taraftarı hasta değildi ilk geldiğinde şimdi 40 yaşında önünde yatıyorlar gelsin diye. Ne zaman renkliler dahil birşeye olumlu konuşursa genelde o bizim için kötü oluyor, ama tam tersi konuşurlarsa iyi oluyor.

Demek ki çok doğru bir iş yapmışız  :tabe:

Çevrimdışı Arthur Dayne

avcı KAP'ı neden halen gelmedi.
Akşam gelecekmiş.İmza da pazartesi

Çevrimiçi Sinan23

FB bu kafayla ve ekonomik durumla zor şampiyon olur kısa vadede  :tabe: Avcı'ya iyi kadro verilir ve oyuncu maaşları zamanında ödenirse neden olmasın  :ebebe:

FB nin geçmiştekileri aklamış demiş bence

Çevrimiçi Sinan23

Kimse tanımadığından dikkatten kaçmasın. Ljubomir Fejsa, keşke alabilsek diyeceğimiz bir oyuncu  :tabe:

Sevdiğim bir oyuncu değil ama mevkisinde iyi oyuncu bize güç katar. Rakiplerde sevmez benim gibi.

Çevrimdışı ferdi1903

Malum şahsın instagram postunun altında yazılanlara bakın ve nasıl bir taraftar kitlemiz olduğunu görün  :s20: Böyle tiplere rağmen 15 şampiyonluğumuz varsa harbiden büyük takım olduğumuz içindir...
Malum sahis? Kurejmami?

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı ferdi1903

Evet
Evet gördüm biraz okudum, bunlarin derdi besiktas falan deil, gönül eğlendiriyorlar

Çevrimdışı worns

Sevdiğim bir oyuncu değil ama mevkisinde iyi oyuncu bize güç katar. Rakiplerde sevmez benim gibi.

Bu fejsadan beklenti daha yüksekti ama sakatlıklar nedeniyle çok maç kaçırdı diye hatırlıyorum. Fb için de yazılıyor menajeri Trye getirmeye niyetli gibi.

Ben tipik bir ön libero için ciddi maliyetlere girilmesini taraftarı değilim. Mahmut tekdemir alalım düşük bonservis ve ortalama bir maaşla alınabilir. Atibanın da sözleşmesi uzadı. Avcının sisteminde birlikte bölgeyi kotarabilirler. Keza bu bölgeye aşırı yük bindirecek bir oyun oynayacağımızı sanmam. Ayrıca dorukhan ve silkeleneceğini umduğum ozi rotasyonu tamamlar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Al işte konoplyanka haberleri çıkmış şey yok şey ospina bony babacar filan yok mu bazi oyuncular daha var her sene alıyoruz iyi oluyor baska oyuncu yok ya dünya da
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı worns

Mahmut/atiba- ozi/dorukhan
Ljajic

Ljajice bir yedek bulmak lazım. Muhayyer sanırım o seviyede değil. Güven dönem dönem kullanılabilirse de düşük maliyetli ikame edici bir yabancı fena olmaz. Avcının eteğinde bir şeyler vardır.

Bu şekilde orta saha tamamlanabilir.

Asıl fokusun bek ve kanatlara yönelik transferlere verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Orta sahada problem oyuncu kalitesinden çok taktik problemlerdi.oziden de hala umudum var. İrfandan filan daha potansiyelli halen gözümde.

Bu planda medelin satılacağını ön gördüm. Umarım da satılır hiç bir işe yaradığını düşünmüyorum. Taktik zeka faciaları 1 canerse 2 medeldir.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2019, 18:14:09 worns ]

Çevrimdışı ferdi1903

Bu fejsadan beklenti daha yüksekti ama sakatlıklar nedeniyle çok maç kaçırdı diye hatırlıyorum. Fb için de yazılıyor menajeri Trye getirmeye niyetli gibi.

Ben tipik bir ön libero için ciddi maliyetlere girilmesini taraftarı değilim. Mahmut tekdemir alalım düşük bonservis ve ortalama bir maaşla alınabilir. Atibanın da sözleşmesi uzadı. Avcının sisteminde birlikte bölgeyi kotarabilirler. Keza bu bölgeye aşırı yük bindirecek bir oyun oynayacağımızı sanmam. Ayrıca dorukhan ve silkeleneceğini umduğum ozi rotasyonu tamamlar.
Fenerliler giydiriyor forumlarinda, kronik sakat falan gecen sezon 33 mac yapmis 0 katkiyla oynamis, 0 gol 0 asist tolgay istatistiği bu

Çevrimdışı worns

Fenerliler giydiriyor forumlarinda, kronik sakat falan gecen sezon 33 mac yapmis 0 katkiyla oynamis, 0 gol 0 asist tolgay istatistiği bu

Bu tarz olarak Tolgay gibi de değil. Çok daha düz ve tek yönlü bir oyuncu. Bu tip bir oyuncuya ihtiyaç duyacak oyun oynamayız biz. Ucuz filan olsa düşünülür de yıllardır benficada gözü açık menajeri vardır. Yıllık 2 milyon kontratla çakarlar sonra her sene gidecekler listesine yazar dururuz.

Çevrimdışı mylife1903

40-50 gol atan takimda 0 gol hadi neyse
Benfika falan 80-90 atan takim
Carpar girer

Sercan dikmenin haberine göre Abdullah avcının ekibi belli olmuş.

Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta çalışacağı Teknik Ekibi:

1- Orhan Ak ( Yrdmc ANTRENÖR)
2-Recep Uçar (Yrdmc ANTRENÖR)
3-Haluk Güngör (Kaleci ANTRENÖRÜ )
4-Caner Erol
5-Ekrem Özerk Tufan (PERFORMANS ANTRENÖRÜ)
6-Can Kaplanoğlu(Performans ANTRENÖRÜ)
7-SERDAR KEŞÇİ (MAÇ VE PERFORMANS ANALİZİ)
8-Yasin Sülün

Sercan dikmenin haberine göre Abdullah avcının ekibi belli olmuş.

Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta çalışacağı Teknik Ekibi:

1- Orhan Ak ( Yrdmc ANTRENÖR)
2-Recep Uçar (Yrdmc ANTRENÖR)
3-Haluk Güngör (Kaleci ANTRENÖRÜ )
4-Caner Erol
5-Ekrem Özerk Tufan (PERFORMANS ANTRENÖRÜ)
6-Can Kaplanoğlu(Performans ANTRENÖRÜ)
7-SERDAR KEŞÇİ (MAÇ VE PERFORMANS ANALİZİ)
8-Yasin Sülün

yasin sülün ne yapıcak öylesine yazılmış gibi duruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hani Japonya ve Çin'e gidiyorduk  :alala:

Beşiktaş’la her konuda anlaşan Abdullah Avcı, kendisini siyah beyazlı renklere bağlamak için, avukatların sözleşmeleri hazırlamasını bekliyor.

Bugün imzalanması beklenen sözleşmenin ardından, imza törenin bayram sonrası yapılacağı bildirildi.

Öğlen saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir tesislerini gezen Avcı, tesis çalışanlarınında sempatisini kazandı.

Avcı’nın yaz kampı için Avusturya’yı istediği, daha evvel bildiği bir kamp tesisini kontrol etmesi için Ali Naibi’yi bu ülkeye gönderdiği öğrenildi. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Hani Japonya ve Çin'e gidiyorduk  :alala:

Beşiktaş’la her konuda anlaşan Abdullah Avcı, kendisini siyah beyazlı renklere bağlamak için, avukatların sözleşmeleri hazırlamasını bekliyor.

Bugün imzalanması beklenen sözleşmenin ardından, imza törenin bayram sonrası yapılacağı bildirildi.

Öğlen saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir tesislerini gezen Avcı, tesis çalışanlarınında sempatisini kazandı.

Avcı’nın yaz kampı için Avusturya’yı istediği, daha evvel bildiği bir kamp tesisini kontrol etmesi için Ali Naibi’yi bu ülkeye gönderdiği öğrenildi. (YasaklıSite)

Belki etap etap yapılacaktır hani önce avusturya sonra japonya çin falan gibi.