2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256314 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Liquidator

Beşiktaş, Yasin Öztekini  gündemine aldı.

kaynak: yasaklı site
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Savaş

Karius

Gökhan    Vida      Marcelo      Caner

Dorukhan    Oğuzhan

Schürrle    Ljajic   Konoplyanka

Burak

Keşke Oğuzhan biraz fiziklense, biraz toparlasa kendini. Yeteneklerine ihanet etmese..

Marcelo hariç bence olabilir bu kadro, 2 kanat transferine bakar. Bekleri de yedeklemek lazım tabi. Hele Caner'i direk yedeğe de atabiliriz.

Çevrimdışı ferdi1903

Kim bu arkadas? Kaynak malum site özel haber

Çevrimdışı doganay

Ne yasini arkadaş ya, almayın şöyle renkli eskisi cirkef tipleri

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yevhen konoplykan ile ilgileniyormuşuz.

Kaynak : Yasaklı Link özel haber
Abdullah Avcı onu tekrar diriltir eski haline getirir. Eskiler geleceğine Konoplyanka gelsin  :tabe: Fındık fıstık kaju deyince aklımıza gelen kişinin de transfer haberi çıkmışsa transfer dönemi başlamıştır. Hayırlı olsun  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sağ beke Dortmund'dan Felix Passlack hamlesi iyi olur.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2019, 14:20:37 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günün transfer haberleri derlemesi  :bandit:

1- Teknik direktör konusunu netleştiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi.

Şenol Güneş'ten boşalan koltuğa, Abdullah Avcı'yı getirmeye hazırlanan Beşiktaş, transfere hız verdi.

Bir orta saha transferi yapmak isteyen Beşiktaş, aradığı oyuncuyu Portekiz'de buldu.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Benfica forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ljubomir Fejsa'yı transfer listesine aldı.

Sırp orta saha oyuncusunun kulübü ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek. (YasaklıSite)

2- Teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirmeye hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Göztepe'de forma giyen kanat oyuncusu Yasin Öztekin'i gündemine aldı.
Bugün Beşiktaş'a imza atacak olan teknik direktör Abdullah Avcı'nın onay vermesi halinde Beşiktaş'ın bu transferi bitirmeyi planladığı belirtildi.
Beşiktaş'ın, Yasin'i gündeme alma sebebi ise oyuncunun maaşının düşük olması. Beşiktaş yönetimi, Yasin'i kanatlara alternatif ve yedek kulübesini zengin tutmak için de istiyor. (YasaklıSite)

3- Teknik direktör sorununu çözümleyen Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi.

Teknik direktör sorununu çözümleyen Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi.

Ukrayna milli takımında oynayan, Schalke 04 lü Yevhen Konoplyanka'yı transfer etmek için çalışmalara başladı. 2016 yılından bu yana Schalke 04 forması giyen sol kanat oyuncusu Konoplyanka, bu sezon 13 maçta lacivert beyazlı formayı giyip, 1 gol 1 asist ile oynadı.

80 kez Ukrayna milli forması giyen tecrübeli oyuncu, milli takım kariyerinde 19 gol istatistiğine sahip. (YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sEuL

Anlasilan plan program olmadan ya tutarsa transferlerine devam edilecek. Her transfer donemimde adi bizimle gecen Konop-Yasin isimleri dusundurucu. Yonetimdeki isimler transfer konusunu sov yapma araci olarak gormeyi birakmalilar. Abdullah hoca oyuncu bilgisi iyi olan ve diger ligleri takip eden bir TD. Kafasinda kurguladigi oyun sistemine uyacak oyunculari bir liste halinde yonetime sunmali. Yoksa Ali Naibi, Huseyin Mican ve Umut Guner sohbet ortaminda ya bunu alirsak $250 bini benden $500bini senden transferlerine devam edecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: "Abdullah Avcı, analiz ve sistem konusunda uzman biri. Bildiğiniz gibi Beşiktaş'a gelmeden önce Şenol Hoca'nın da hiç sampiyonluğu yoktu. Beşiktaş'ta iki sene şampiyon oldu. İnşallah Abdullah Avcı ile 3 yıl üst üste şampiyon olacağız"

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlasilan plan program olmadan ya tutarsa transferlerine devam edilecek. Her transfer donemimde adi bizimle gecen Konop-Yasin isimleri dusundurucu. Yonetimdeki isimler transfer konusunu sov yapma araci olarak gormeyi birakmalilar. Abdullah hoca oyuncu bilgisi iyi olan ve diger ligleri takip eden bir TD. Kafasinda kurguladigi oyun sistemine uyacak oyunculari bir liste halinde yonetime sunmali. Yoksa Ali Naibi, Huseyin Mican ve Umut Guner sohbet ortaminda ya bunu alirsak $250 bini benden $500bini senden transferlerine devam edecek.

Ben böyle olduğunu düşünmüyorum  :tabe: Abdullah Avcı ile anlaşıldı haberleri çıkar çıkmaz Ljajic KAP açıklaması geldi. Onun ardın da hemen 3 tane birden transfer haberi düştü. Bu bir planlama ve Avcı'nın fikri alınarak yapıldığını göstergesi. Bu isimlerle uzun süredir adımızın anılıyor olması da bu oyuncuların takibimizde olduğunu gösterir. Avcı'nın transferlerine onay vermeden bu transferlerin yapıldığına inanmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman: "Abdullah Avcı, analiz ve sistem konusunda uzman biri. Bildiğiniz gibi Beşiktaş'a gelmeden önce Şenol Hoca'nın da hiç sampiyonluğu yoktu. Beşiktaş'ta iki sene şampiyon oldu. İnşallah Abdullah Avcı ile 3 yıl üst üste şampiyon olacağız"
Gs sampiyonluklarini akladiktan sonra sira fb sampiyonluklarina gelmis

Çevrimdışı mylife1903

Ben böyle olduğunu düşünmüyorum  :tabe: Abdullah Avcı ile anlaşıldı haberleri çıkar çıkmaz Ljajic KAP açıklaması geldi. Onun ardın da hemen 3 tane birden transfer haberi düştü. Bu bir planlama ve Avcı'nın fikri alınarak yapıldığını göstergesi. Bu isimlerle uzun süredir adımızın anılıyor olması da bu oyuncuların takibimizde olduğunu gösterir. Avcı'nın transferlerine onay vermeden bu transferlerin yapıldığına inanmıyorum  :tabe:
2 tane kupayi masaya tak tak diye koyam adami dinlemeyenler avciyi mi dinler

Çevrimiçi sEuL

Umarim dedigin gibidir. Sahsen yonetimde oyle bir vizyona sahip yoneticinin oldugunu dusunmuyorum. Maalesef klubu reklam araci olarak goren yoneticilerin sayisi bir hayli yuksek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarim dedigin gibidir. Sahsen yonetimde oyle bir vizyona sahip yoneticinin oldugunu dusunmuyorum. Maalesef klubu reklam araci olarak goren yoneticilerin sayisi bir hayli yuksek.

Uzun süredir yöneticilerimiz Şenol Güneş'i gönderip Abdullah Avcı'yı başa getirmeyi düşünüyorlardı. Bunu başkanın daha önceki açıklamalarından da okuyabiliriz. Bu Avcı olayı yeni olay değil. Avcı'nın Beşiktaş analizlerine de bakınca iyi bir hazırlığının olduğunu anlayabiliriz. En azından ben aksi ortaya çıkana kadar iyi yönde düşünmek istiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs sampiyonluklarini akladiktan sonra sira fb sampiyonluklarina gelmis
FB bu kafayla ve ekonomik durumla zor şampiyon olur kısa vadede  :tabe: Avcı'ya iyi kadro verilir ve oyuncu maaşları zamanında ödenirse neden olmasın  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ali ece Abdullah avcının yakın arkadaşıymış. Bu hafta çok sık konuşmuş. Dediğine göre transferleri Abdullah Avcı yapacakmış. Bizim bu yönetimle zor duruyor ama yine de insan inanmak istiyor. :lol: Sadece Abdullah Avcı değil her zaman teknik direktörlerin transfer yapması taraftarıyım. Şenol güneşin son 2 senesinde başarısız olma sebeplerinden biri de buydu.

Çevrimdışı sefaköykartali

Ferdi Kadıoğlu fenerden ayrılma kararı almış. Fenere giden topçu kariyerini bitiriyor işte. Beşiktaş a gelse iyi transfer olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimse tanımadığından dikkatten kaçmasın. Ljubomir Fejsa, keşke alabilsek diyeceğimiz bir oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kimse tanımadığından dikkatten kaçmasın. Ljubomir Fejsa, keşke alabilsek diyeceğimiz bir oyuncu  :tabe:

Tanımadığımızdan değil fazla dillendirmiyoruz ki bir an önce yapılsın transferi  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

halen daha atılmadı bu imzalar  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tanımadığımızdan değil fazla dillendirmiyoruz ki bir an önce yapılsın transferi  :lol:
Nasıl yapacağız akıl karı değil yalnız  :alala: Ne sözleşmesi bitiyor veya bitmeye yakın ne de fiyatı uygun  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

35 yaşinda sezonu 20 yaşinda bir oyuncu gibi bitirdim. 14 Asist ve 4 gol! Bu da yaşin sadece bir rakam oldugunu gösteriyor! Bazen yaş bir avantaj olarak bile sayilabilir, çünkü zamanla olgunlaştim ve tecrübe kazandim! Hiç bir şey beni rahatsiz etmiyor, hiç bir şey beni etkilemiyor 😉
Yazmış Quaresma. 10000 tane orta yapıp bu istastikleri yapıp takımı baltalayıp el freni olursan bunu necipte yapar. Abdullah Avcı Allahtan seni istemiyor, seneye bu takımda görmeyeceğiz inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ricardo Quaresma: " Ben satılık bir futbolcu değilim. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım. Futbolda her şey mümkün, Azerbaycan'da da oynayabilirim ancak şu anda Beşiktaş ile bir sözleşmem var ve kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek istiyorum. 35 yaşında sezonu 20 yaşında bir oyuncu gibi bitirdim. 14 asist ve 4 gol. Bu da yaşın sadece bir rakam olduğunu gösteriyor. Bazen yaş bir avantaj olarak bile sayılabilir, çünkü zamanla olgunlaştım ve tecrübe kazandım! Hiç bir şey beni rahatsız etmiyor."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ricardo Quaresma: " Ben satılık bir futbolcu değilim. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım. Futbolda her şey mümkün, Azerbaycan'da da oynayabilirim ancak şu anda Beşiktaş ile bir sözleşmem var ve kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek istiyorum. 35 yaşında sezonu 20 yaşında bir oyuncu gibi bitirdim. 14 asist ve 4 gol. Bu da yaşın sadece bir rakam olduğunu gösteriyor. Bazen yaş bir avantaj olarak bile sayılabilir, çünkü zamanla olgunlaştım ve tecrübe kazandım! Hiç bir şey beni rahatsız etmiyor."

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Ljubomir Fejsa'nın adı fener ile de geçiyor.
Menajer kazıgı olmasın bak.
Benfica var işin içinde.
İzleyen felan var mı bu adamı patlamasın sonra . :biggrinking: